-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 15 2009, 04:47 PM
[b] מגבי
מגבי מתחמק מאקדח המים ואז יורה עשן שמכביד על הראייה, גם לך וגם לה.
"סלוברו, המתן. תן לו לתקוף" אומרת ג'ן. [/b][/quote]
השם שלי הוא ניתאי >>
--------------
"מגבי! גחלת!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 16 2009, 03:24 PM
[b] ירין
מנקי שוחה ותופס את הזנב של קווגסייר, אך הזנב שלו כל כך חלקלק (כמו שאר הגוף שלו) שקווגסייר פשוט בורח מזה. אחר כך מנקי מכה בקווגסייר עם אגרופי זעם.
"קווגסייר, פעימת מים!" אומרת ג'ן.קווגסייר שוחה לקרקעית, ואז קופץ במהירות אדירה שמטלטלת את המים.
[/b][/quote]
"צלול גם אתה ואז הכה בו בחוזקה מלמטה באגרופי זעם ובעיטות זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 16 2009, 04:24 PM
[b] תמיר
זה מסוג הדברים שהבהרתי לעצמי כשהתחלתי את המשחק:
בלבול - מכניס את הפוקימון לאשליות. נגד זה יש מתקפה על חושית שקוראים לה ביטול אשליה.
גלי פסיי - יורה גלים של עיקום במרחב.
על חושי - מזיז דברים בכוחות המחשבה.
--
דרטיני מתנפל על סלוברו ונכרך סביבו.
"סלוברו, השתמש בעל חושי!" אומרת ג'ן. מהמים יוצאים חוטים שתופסים את דרטיני ומושכים אותו מסלוברו. [/b][/quote]
שוחררתי למעצר בית!
אבל זו כנראה תהיה התגובה האחרונה היום...
כי אני צריך לחזור בערב...
--
אני לא זוכר איזה מתקפות יש לדרטיני,ולא רשמת,אז אני אעשה את אותו מהלך עוד פעם ובינתיים תרשום איזה מתקפות יש לו...
--
"תשתמש בחניקה על החוטים,וכשהם מתפוצצים תעוף מהר למעלה!"
-
ניתאי
סליחה, מגבי.
--
"סלוברו, השתמש בבועות!" אומרת ג'ן. מגבי יורה מסך עשן, ואתה רואה מבעד אליו את הבועות מתנגשות בגחלת, וזה תיקו.
ירין
אם לא הבהרתי את זה היטב, קווגסייר קפץ מהמים החוצה, ובגלל שזה לא נארוטו הוא חייב לקפוץ ממשהו מוצק.
--
כשקווגסייר חוזר למטה, הוא חוטף את המכות ממנקי.
"קדימה קווגסייר, המשך, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה יריית בוץ ופוגע במנקי.
תמיר
זעם דרקון, טוויסטר/סופה/X (שמות שונים לאותה התקפה), חניקה, וכל דבר טריוויאלי אחר, לפחות עד כמה שזכור לי.
--
דרטיני כורך את עצמו סביב החוטים.
"סלוברו, בטל" אומרת ג'ן. החוטים נעלמים, מה שגורם לדרטיני ליפול למים, פגיעה לא רצינית, שכן הגובה די נמוך. "סלוברו, שחה והשתמש באגרוף מגה!" אומרת ג'ן. סלוברו נכנס למים ונותן אגרוף לדרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 16 2009, 08:45 PM
[b] ניתאי
סליחה, מגבי.
--
"סלוברו, השתמש בבועות!" אומרת ג'ן. מגבי יורה מסך עשן, ואתה רואה מבעד אליו את הבועות מתנגשות בגחלת, וזה תיקו. [/b][/quote]
"מגבי להביור!"
-
איכס... אני שונא לעשות את זה.
ניתאי
הלהביור פוגע בסלוברו.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו מוציא אקדח מים שמתגבר על הלביור ולבסוף פוגע במגבי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 07:19 AM
[b] איכס... אני שונא לעשות את זה.
ניתאי
הלהביור פוגע בסלוברו.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו מוציא אקדח מים שמתגבר על הלביור ולבסוף פוגע במגבי. [/b][/quote]
מזלטיישן על המיסטי O:
--------------------
"מגבי! תשתמש בלהביור על הרצפה ותנסה לגרום לו להעיף אותך לגובה,משם תשתמש בגחלת ותשתדל לא לנחות על המים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 16 2009, 09:45 PM
[b]
תמיר
זעם דרקון, טוויסטר/סופה/X (שמות שונים לאותה התקפה), חניקה, וכל דבר טריוויאלי אחר, לפחות עד כמה שזכור לי.
--
דרטיני כורך את עצמו סביב החוטים.
"סלוברו, בטל" אומרת ג'ן. החוטים נעלמים, מה שגורם לדרטיני ליפול למים, פגיעה לא רצינית, שכן הגובה די נמוך. "סלוברו, שחה והשתמש באגרוף מגה!" אומרת ג'ן. סלוברו נכנס למים ונותן אגרוף לדרטיני. [/b][/quote]
"טוויסטר על המים וסלוברו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 16 2009, 08:45 PM
[b]
ירין
אם לא הבהרתי את זה היטב, קווגסייר קפץ מהמים החוצה, ובגלל שזה לא נארוטו הוא חייב לקפוץ ממשהו מוצק.
--
כשקווגסייר חוזר למטה, הוא חוטף את המכות ממנקי.
"קדימה קווגסייר, המשך, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה יריית בוץ ופוגע במנקי.
[/b][/quote]
מזלך טוב על המיסטי..
---------
"תעיף ממך את הבוץ ונגיחה עכשיו! ואז שוב אגרוף ממוקד!": אני אומר
-
ניתאי
תודה.
--
זה חתיכת סיכון, המים זה רוב הזירה.
מגבי משתמש בלהביור ונהדף מהרצפה, ואז במהלך התעופה שלו הוא יורה גחלת ופוגע בסלוברו, ואז הוא נוחת בצד השני של המים, ליד סלוברו.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו פוגע במגבי.
תמיר
הטוויסטר אוסף את המים ובכך מייצר סילון מים שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שפוגע בדרטיני.
ירין
תודה
נראה לי שכבר הסכמנו בעבר שלמנקי אין בדיוק ראש כי כל הגוף שלו הוא הראש שלו. ולכן נגיחה לא מוגדר היטב
--
מנקי מעיף ממנו את הבוץ ואז נותן לקווגסייר אגרוף ממוקד שפוגע בו.
"קווגסייר, אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים ופוגע במנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 11:51 AM
[b]
תמיר
הטוויסטר אוסף את המים ובכך מייצר סילון מים שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שפוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"זעם דרקון עליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 10:51 AM
[b]
ירין
תודה
נראה לי שכבר הסכמנו בעבר שלמנקי אין בדיוק ראש כי כל הגוף שלו הוא הראש שלו. ולכן נגיחה לא מוגדר היטב
--
מנקי מעיף ממנו את הבוץ ואז נותן לקווגסייר אגרוף ממוקד שפוגע בו.
"קווגסייר, אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים ופוגע במנקי. [/b][/quote]
"עכשיו חבטת גוף ואז שריטות זעם לעניים שלו ותגמור את זה עם אגרוף ממוקד!" אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 10:51 AM
[b] ניתאי
תודה.
--
זה חתיכת סיכון, המים זה רוב הזירה.
מגבי משתמש בלהביור ונהדף מהרצפה, ואז במהלך התעופה שלו הוא יורה גחלת ופוגע בסלוברו, ואז הוא נוחת בצד השני של המים, ליד סלוברו.
"סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו פוגע במגבי. [/b][/quote]
"מגבי! תשתמש בלהביור על המים ותשתדל שהם יהיו רחוקים ממך! תנסה להמיס אותם! ואם סלוברו מתקרב אז גחלת עליו!"
-
תמיר
דרטיני יורה זעם דרקון שפוגע בחזקה בסלוברו.
"סלוברו, גליי פסיי!" אורת ג'ן. סלוברו יורה גלי עיקום במרחב שפוגעים בדרטיני.
ירין
אני מבין שיש לך תיעוב לגבי עיניים של פוקימונים ם.ם
--
"הלחם חזרה, קווגסייר!" אומרת ג'ן. מנקי חובט בקווגסייר, ואז קווגסייר מסתובב ומכה במנקי עם הזנב. אז מנקי מתחיל להשתמש בשריטות זעם, אבל קווגסייר מושיט את הידיים שלו ומצליח לעצור כל שריטה. אז מנקי שולח אגרוף ממוקד, וקווגסייר צולל ומכה במנקי.
ניתאי
לאדות*. להמיס זה ממוצק לנוזל. לאדות זה מנוזל לגז.
--
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. מגבי מתחיל לאדות את המים, אך השינוי זניח, ואז יוצא חוט מהמים שמכה במגבי בראש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 04:26 PM
[b]
ירין
אני מבין שיש לך תיעוב לגבי עיניים של פוקימונים ם.ם
--
"הלחם חזרה, קווגסייר!" אומרת ג'ן. מנקי חובט בקווגסייר, ואז קווגסייר מסתובב ומכה במנקי עם הזנב. אז מנקי מתחיל להשתמש בשריטות זעם, אבל קווגסייר מושיט את הידיים שלו ומצליח לעצור כל שריטה. אז מנקי שולח אגרוף ממוקד, וקווגסייר צולל ומכה במנקי.
[/b][/quote]
כן..
-----
"מהר צלול גם אתה ומתחת למים חבטת גוף ואז תעלה שוב למעלה ואגרוף ממוקד בכל הכח!" אני אומר