-
[QUOTE=LordAbizi;1180767]לי
אתה יוצא מהמרכז, והולך למכון של העיר. לבסוף אתה מגיע למגדל רדיו גבוה מאוד. אתה רואה שלט ובו כתוב:
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: הינריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'"
וכמובן יש שומר שעוצר אותך מיד ומבקש לעשות לך בדיקה בטחונית ולשאול לאיזו מטרה באת.
[/QUOTE]
אני אומר לשומר" באתי לפה בשביל להילחם נגד מנהיג המכון.אני רק מאמן שרוצה לזכות בתג העיר טאוב "
-
לי
הוא שותק ובודק אותך בטחונית ומאשר לך להמשיך. "המאמנים נכנסים למכון על ידי טיפוס במדרגות" הוא אומר ומצביע על המדרגות. מגדל הרדיו בגובה 300 מטר ואתה צריך לטפס אותן באמצעות סולם שנמצא על מגדל הרדיו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1183823]לי
הוא שותק ובודק אותך בטחונית ומאשר לך להמשיך. "המאמנים נכנסים למכון על ידי טיפוס במדרגות" הוא אומר ומצביע על המדרגות. מגדל הרדיו בגובה 300 מטר ואתה צריך לטפס אותן באמצעות סולם שנמצא על מגדל הרדיו.[/QUOTE]
אני מוציא את סטארטור החוצה ועולה עליו.אני אומר לשומר"אני מקוה שבמקום לטפס אפשר לעוף". אני אומר לסטארפטור"עוף לעבר למעלה לגובה 300 מטר"
-
[QUOTE=LordAbizi;1180767]
תמיר
יש לך מספיק כסף לכל "צורך מעשי". לשלם קנס על החזקת יותר מדי פוקימונים זה לא צורך מעשי.
--
אתה לוקח אוכף שמתאים לגראצ'ומפ, ומצליח לקשור את זה איכשהו אליו, ואתה מתיישב עליו. השאר מסמנים לך שזה נכון. אתה יורד גראצ'ומפ ואתם הולכים לזירה. יש שם מפה. זו זירה מעגלית ויש לה מספר כניסות. "אוקיי, שכל אחד יתפוס כניסה וזהו. אני עכשיו אפעיל שעון עצר, ובעוד שתי דקות כשכולם יהיו בשערים שלהם השערים יפתחו ונוכל להתחיל." אומר אחד מהםונשאר ליד קיר עם צג שבו הוא מפעיל שעון עצר שהמשחק יתחיל בעוד שתי דקות.[/QUOTE]
לשלם קנסות זה לא "צורך",אם יש קנס?זה לא "מעשי"?אם ככה,זה לא "צורך מעשי"?
ותן לי שניה להבין:המטרה זה להקיף את הזירה ולהקיף אותה סיבוב שלם אחד עד לשער שממנו נכנסת?
----
אני מבקש מגארצ'ומפ ללכת לשם,ובגלל שהוא לא יכול בדיוק לעוף שם(אני מניח ככה) אני מנסה להתייצב עליו כמה שיותר,למרות שהוא הולך בעמידה/כפיפה,ומנסה להתרגל אליו ולהחזיק חזק,כד שמגיעים לשער.אני מתייצב איתו בפנים ומחכה בהתרגשות לפתיחת השער
-
לי
השומר אינו עונה, שכן זה לא מענייניו. אתה מנסה לעוף על גבי סטארפטור מעלה, אך זה די קשה. לפתע אתה מקבל התגלות אלוהית שאומרת לך שכדי שפוקימון יוכל להטיס אדם הוא צריך לעבור הכשרה מיוחדת לכך, ולא כל פוקימון גדול דיו יכול לעשות את זה.
תמיר
לא, המטרה היא להגיע למרכז הזירה. כל אחד נכנס משער אחר, והמטרה להגיע לאמצע. הדרך לא ישרה וקצת סבוכה. אם אתה נפגש עם מישהו אחר, אתם חייבים להלחם עד שפוקימון אחד מאבד את כושר הלחימה, ואז אתם יכולים להפסיק. הראשון שמגיע מקיש עם הזמזם שנמצא שם ובכך מסיים את המשחק.
--
אתה מתייצב על גראצ'ומפ, ואתם מתייצבים בשער. לפתע נשמע זמזום כמו באינטרקום שפירושו שהמשחק התחיל. השער נפתח. אתם מתקדמים אל מעבר לשער. אין גג, חשוך, יש כמה עצים בסביבה. אתה רואה שללכת ישר מיד אי אפשר, ויש שביל ימינה ושביל שמאלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1189058]לי
השומר אינו עונה, שכן זה לא מענייניו. אתה מנסה לעוף על גבי סטארפטור מעלה, אך זה די קשה. לפתע אתה מקבל התגלות אלוהית שאומרת לך שכדי שפוקימון יוכל להטיס אדם הוא צריך לעבור הכשרה מיוחדת לכך, ולא כל פוקימון גדול דיו יכול לעשות את זה.
[/QUOTE]
אני אומר להתגגלות אלוהית" אז תכשיר את סטארפטור שלי שיוכל להטיס אותי?"
-
נעלם לשבוע, חוזר ב-18/08.
לי
ההתגלות האלוהית מסבירה לך שזה לא מתקפה, שכן המתקפה היא "לעוף" ואת זה הפוקימון שלך יודע. נשיאת בני אדם בטיסה זה יותר מיומנות שהפוקימון צריך לרכוש באמצעות אימונים, וההתגלות האלוהית אומרת שהיא תותיר לך לברר את הפרטים על זה בכוחות עצמך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1194123]נעלם לשבוע, חוזר ב-18/08.
לי
ההתגלות האלוהית מסבירה לך שזה לא מתקפה, שכן המתקפה היא "לעוף" ואת זה הפוקימון שלך יודע. נשיאת בני אדם בטיסה זה יותר מיומנות שהפוקימון צריך לרכוש באמצעות אימונים, וההתגלות האלוהית אומרת שהיא תותיר לך לברר את הפרטים על זה בכוחות עצמך.[/QUOTE]
תהנה
----------------
אני קופץ אל הסולם ואז מחזיר את סטארפטור לפוכדור שלו.אני מטפס בסולם
-
לי
אתה מתחיל לטפס, עולה הרבה מאוד למעלה, ולבסוף אתה מגיע לזירה. בדרך אתה מקבל מושג יותר טוב על מגדלה רדיו. הוא נראה בערך כמו מגדל אייפל מבחינת הברזלים. בגובה מסויים מעל הקרקע יש איזו מסילה, אבל נראה שמה שאמור להיות במסילה הזו חסר. כמו כן גם יש רשת בטחון למקרה שמישהו נופל. אתה מגיע לזירה בראש המגדל, ובקצה השני אתה רואה מעלית שנפתחת, וממנה יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך, שלושה אחרים הולכים למסוק, שאתה רואה שיש בו כל מיני חיישנים, והאחרון לוקח ג'ט פאק ומתחיל לרחף. זה שופט הדגלים.
"קרב המכון בין המאמן למנהיג המכון היינריך הרץ יתחיל כעת. לכל צד מותר להשתמש בלא יותר מארבעה פוקימונים. המפסיד בקרב יהיה הראשון שכל הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם, לפי קביעה שלי. התחילו!" אומר השופט המרחף.
"צא, דודריו!" אומר הינריך הרץ ומוציא דודריו מפוקדור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1203193]לי
אתה מתחיל לטפס, עולה הרבה מאוד למעלה, ולבסוף אתה מגיע לזירה. בדרך אתה מקבל מושג יותר טוב על מגדלה רדיו. הוא נראה בערך כמו מגדל אייפל מבחינת הברזלים. בגובה מסויים מעל הקרקע יש איזו מסילה, אבל נראה שמה שאמור להיות במסילה הזו חסר. כמו כן גם יש רשת בטחון למקרה שמישהו נופל. אתה מגיע לזירה בראש המגדל, ובקצה השני אתה רואה מעלית שנפתחת, וממנה יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך, שלושה אחרים הולכים למסוק, שאתה רואה שיש בו כל מיני חיישנים, והאחרון לוקח ג'ט פאק ומתחיל לרחף. זה שופט הדגלים.
"קרב המכון בין המאמן למנהיג המכון היינריך הרץ יתחיל כעת. לכל צד מותר להשתמש בלא יותר מארבעה פוקימונים. המפסיד בקרב יהיה הראשון שכל הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם, לפי קביעה שלי. התחילו!" אומר השופט המרחף.
"צא, דודריו!" אומר הינריך הרץ ומוציא דודריו מפוקדור.[/QUOTE]
אני מוצייא את שימאמא לקרב ואומר לו"תשמש במכת ברק-אתה מוציא את כוח החשמל שלך בצורת ברק גדול לעבר דודוריו. לאחר מכן תשמש בהתקפה מהירה על דודוריו"
-
לי
"דודריו, ניקור מקדחה, ולאחר מכן מרדף על שימאמא!" אומר הינריך הרץ. שימאמא מתחיל בשליחת זרם חשמלי מגופו אל דודריו ופוגע בו. דודריו בתגובה רץ אל שימאמא ומתחיל לנקר אותו עם כל שלושת ראשיו במהירות גדולה. שימאמא דוחף במהירות את דודריו ממנו. דודריו רודף אחרי שימאמא ופוגע בו עם מרדף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1207919]לי
"דודריו, ניקור מקדחה, ולאחר מכן מרדף על שימאמא!" אומר הינריך הרץ. שימאמא מתחיל בשליחת זרם חשמלי מגופו אל דודריו ופוגע בו. דודריו בתגובה רץ אל שימאמא ומתחיל לנקר אותו עם כל שלושת ראשיו במהירות גדולה. שימאמא דוחף במהירות את דודריו ממנו. דודריו רודף אחרי שימאמא ופוגע בו עם מרדף.[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא" תקב אל דודריו נותשמש עליו בניצוץ.לאחר זה תקוף אותו בדחיפה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1189058]
תמיר
לא, המטרה היא להגיע למרכז הזירה. כל אחד נכנס משער אחר, והמטרה להגיע לאמצע. הדרך לא ישרה וקצת סבוכה. אם אתה נפגש עם מישהו אחר, אתם חייבים להלחם עד שפוקימון אחד מאבד את כושר הלחימה, ואז אתם יכולים להפסיק. הראשון שמגיע מקיש עם הזמזם שנמצא שם ובכך מסיים את המשחק.
--
אתה מתייצב על גראצ'ומפ, ואתם מתייצבים בשער. לפתע נשמע זמזום כמו באינטרקום שפירושו שהמשחק התחיל. השער נפתח. אתם מתקדמים אל מעבר לשער. אין גג, חשוך, יש כמה עצים בסביבה. אתה רואה שללכת ישר מיד אי אפשר, ויש שביל ימינה ושביל שמאלה.[/QUOTE]
סבבה,עכשיו מובן 3:
-----------
לוקח לי שניה להחליט החלטה,ואני אומר לסקיפלום "תצמד אלינו,תחזיק גם אתה בגארצ'ומפ" ולגארצ'ומפ אני קורא "ימינה,בשיא המהירות!" ומשתדל להחזיק את צווארו חזק,משתדל שלא ליפול כשהוא מתחיל לטוס
-
לי
"דודריו, תקוף במתקפת שלוש, ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר הינריך הרץ. שימאמא מתחיל ותוקף בניצוץ שפוגע בדודריו. כל אחד מהראשים של דודריו טוען אלמנט אחר (מבין האלמנטים אש, קרח, חשמל) ושולח מכה משולבת שלהם שפוגעת בשימאמא. שימאמא מתקרב אל דודריו ודוחף אותו, ובתגובה דודריו חובט עם גופו בשימאמא.
תמיר
טוב, כאן גראצ'ומפ לא ממש טס, אבל אם הכוונה היא מטפורית, זה יהיה קצת יותר הגיוני.
נראה לי שאני אצרף בכל פעם תרשים של איפה אתה נמצא כדי להביא הסבר יותר פשוט. (אדום, פירושו עברת, שחור, פירושו לא עברת).
--
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2828/pokemonrider.png[/IMG]
גראצ'ומפ מתחיל לשעוט קדימה. הדרך מתעקלת מעט שמאלה., ולבסוף אתה מגיע שוב לנקודת צומת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1211485]לי
"דודריו, תקוף במתקפת שלוש, ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר הינריך הרץ. שימאמא מתחיל ותוקף בניצוץ שפוגע בדודריו. כל אחד מהראשים של דודריו טוען אלמנט אחר (מבין האלמנטים אש, קרח, חשמל) ושולח מכה משולבת שלהם שפוגעת בשימאמא. שימאמא מתקרב אל דודריו ודוחף אותו, ובתגובה דודריו חובט עם גופו בשימאמא.
.[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא" שלח מכת ברק אל דודוריו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1211485]
תמיר
טוב, כאן גראצ'ומפ לא ממש טס, אבל אם הכוונה היא מטפורית, זה יהיה קצת יותר הגיוני.
נראה לי שאני אצרף בכל פעם תרשים של איפה אתה נמצא כדי להביא הסבר יותר פשוט. (אדום, פירושו עברת, שחור, פירושו לא עברת).
--
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2828/pokemonrider.png[/IMG]
גראצ'ומפ מתחיל לשעוט קדימה. הדרך מתעקלת מעט שמאלה., ולבסוף אתה מגיע שוב לנקודת צומת.[/QUOTE]
כן הוא כן יכול לטוס.זאת הסיבה שבחרתי לפתח אותו לפני שנכנסתי:
[URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Garchomp_(Pokemon)"]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Garchomp_(Pokemon)[/URL]
יש שם שתי תמונות שמראות שהוא יכול לעוף,ואפילו [B][U]מאוד[/U][/B] מהר.(רשום ביכולות מיוחדות שהוא יכול לטוס מהר,תנסה לקרוא...)
---
"גארצ'ומפ,עכשיו ימינה!" אני קורא ומתאמץ לנשום לרגע,נרגע ומחזיק שוב חזק בגארצ'ומפ.
-
לי
נראה לי שאני אעבור לשם האנגלי.
--
"דודריו, צא למרדף!" אומר הינריך הרץ. בליצל שולח זרם חשמלי אל דודריו ופוגע בו. דודריו מתקרב על פני הזירה לבליצל ופוגע בו עם מרדף.
תמיר
ובכל זאת... אני מעדיף לייחס לטיסה הזאת משמעות יותר מטאפורית. אני פשוט לא כל כך סומך על האנימה. אז... מבחינתי הוא יכול "לקפוץ לאורך רב מאוד" שזה קצת כמו ריחוף. לטוס לגובה רב לא נראה לי שאני אאפשר לו כל כך.
--
אתה פונה ימינה, ואתה רואה מדרך אחרת שמסתעפת הנה מאמן אחר. הוא רוכב על סיסמיטואד, ולידו הולך פרימיאפ.
"אז אני מניח שאנחנו צריכים להלחם..." הוא אומר לך. פרימיאפ נעמד קדימה והוא עומד מאחוריו.
(מפה:
[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/2828/pokemonrider.png[/IMG])
-
[QUOTE=LordAbizi;1216871]
תמיר
ובכל זאת... אני מעדיף לייחס לטיסה הזאת משמעות יותר מטאפורית. אני פשוט לא כל כך סומך על האנימה. אז... מבחינתי הוא יכול "לקפוץ לאורך רב מאוד" שזה קצת כמו ריחוף. לטוס לגובה רב לא נראה לי שאני אאפשר לו כל כך.
--
אתה פונה ימינה, ואתה רואה מדרך אחרת שמסתעפת הנה מאמן אחר. הוא רוכב על סיסמיטואד, ולידו הולך פרימיאפ.
"אז אני מניח שאנחנו צריכים להלחם..." הוא אומר לך. פרימיאפ נעמד קדימה והוא עומד מאחוריו.
(מפה:
[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/2828/pokemonrider.png[/IMG])[/QUOTE]
ואם אני אלמד אותו FLY?
--
"ככה זה נראה" אני אומר בחיוך זדוני "סקיפלום,שאיבת הקסא,ועם החוטים תזרוק אותו לאוויר,ואז כדור אנרגיה!"
*האסטרטגיות שלי לא השתנו כל כך,אבל הן תמיד היו סבירות,אז בסדר...*
*אה,ואני מקווה שהקרב הזה לא יימשך יותר מידי זמן,אחרת כולם כבר יגיעו לפני שנמשיך 3 תגובות שלמות...*
-
[QUOTE=LordAbizi;1216871]לי
נראה לי שאני אעבור לשם האנגלי.
--
"דודריו, צא למרדף!" אומר הינריך הרץ. בליצל שולח זרם חשמלי אל דודריו ופוגע בו. דודריו מתקרב על פני הזירה לבליצל ופוגע בו עם מרדף.
[/QUOTE]
אני אומר לבליצל "אל תותר לדודורי.תשמש במתקפת ברק חזקה על דודריו "
-
תמיר
אבל זה קצת בלתי אפשרי, לא?
וחוץ מזה, הקרב בזמן משחק לוקח הרבה פחות זמן משהוא לוקח במציאות, ואף אחד לא אמר שהם לא נפגשים ונלחמים ומבזבזים על זה זמן.
--
"פרימיאפ, צא לרצף של מכות קרטה ואז תן לו בעיטה מסובבת!" אומר המאמן. סקיפלום שולח את החוטים שלו לכיוון פרימיאפ, אך עד שהוא תופס אותו פרימיאפ כבר מגיע אל סקיפלום ונותן לו מכת קרטה. סקיפלום תופס את פרימיאפ וזורק אותו מעלה, ושולח אליו כדור אנרגיה שפוגע בו. פרימיאפ נוחת, קופץ לעבר סקיפלום, ונותן לו בעיטה תוך כדי סיבוב.
לי
"דודריו, מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. בליצל ודודריו מכינים שניהם את המתקפות שלהם, ושולחים אותם בו זמנית (ומכיוון שאף אחד לא מכריח אותם לכוון למתקפה של השני, אז המתקפות חולפות אחת על פני השנייה), וכל מתקפה פוגעת ביעד שלה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1222275]
לי
"דודריו, מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. בליצל ודודריו מכינים שניהם את המתקפות שלהם, ושולחים אותם בו זמנית (ומכיוון שאף אחד לא מכריח אותם לכוון למתקפה של השני, אז המתקפות חולפות אחת על פני השנייה), וכל מתקפה פוגעת ביעד שלה.[/QUOTE]
אני אומר לבליצל" תשמש בטעינה תטען את כוחתיך ואז שלח מכת ברק אל דודוריו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1222275]תמיר
אבל זה קצת בלתי אפשרי, לא?
וחוץ מזה, הקרב בזמן משחק לוקח הרבה פחות זמן משהוא לוקח במציאות, ואף אחד לא אמר שהם לא נפגשים ונלחמים ומבזבזים על זה זמן.
--
"פרימיאפ, צא לרצף של מכות קרטה ואז תן לו בעיטה מסובבת!" אומר המאמן. סקיפלום שולח את החוטים שלו לכיוון פרימיאפ, אך עד שהוא תופס אותו פרימיאפ כבר מגיע אל סקיפלום ונותן לו מכת קרטה. סקיפלום תופס את פרימיאפ וזורק אותו מעלה, ושולח אליו כדור אנרגיה שפוגע בו. פרימיאפ נוחת, קופץ לעבר סקיפלום, ונותן לו בעיטה תוך כדי סיבוב.
[/QUOTE]
"סקיפלום,כדור אנרגיה על הרגלים שלו,ואז תשתמש בחוטים של שאיבת הקסא כדי לגרור אותו מהרגלים ותעיף אותו הצידה!"