-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 05:26 PM
[b] תמיר
דרטיני יורה זעם דרקון שפוגע בחזקה בסלוברו.
"סלוברו, גליי פסיי!" אורת ג'ן. סלוברו יורה גלי עיקום במרחב שפוגעים בדרטיני. [/b][/quote]
"זעם דרקון!"
--
שנה טובה לכולם.
סליחה עם פגעתי במישהו,מקווה שתסלחו לי... :mellow: :unsure:
-
ירין
המכות של מנקי פוגעות בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שועט קדימה ופוגע במנקי.
תמיר
אתה לא אמור לאמר את הסליחות בין ראש השנה ליום כיפור? סתם לסקרנות.
--
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, ודרטיני יורה את זעם הדרקון, הם מתנגשים, אבל זעם הדרקון מתגבר ולבסוף פוגע בסלוברו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 19 2009, 07:50 AM
[b] ירין
המכות של מנקי פוגעות בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שועט קדימה ופוגע במנקי [/b][/quote]
"אקדח מים בכל הכח ותכנס בתוכו עם אגרוף ממוקד!" אני אומר
-
חברה!! אתם חלשים רצח!!!! אני לא יכול להתקדם כשאתם לא מגיבים!!!
--
ירין
מה אתה מסטול? אקדח מים? מנקי?
--
מנקי מביט עליך בבלבול, ועושה מהאצבעות שלו צורה של אקדח, ואומר 'פיו פיו'.
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה את הבוץ שדוחף את מנקי. מנקי שוחה לעבר קווגסייר ונותן אגרוף ממוקד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 20 2009, 11:29 AM
[b] חברה!! אתם חלשים רצח!!!! אני לא יכול להתקדם כשאתם לא מגיבים!!!
--
ירין
מה אתה מסטול? אקדח מים? מנקי?
--
מנקי מביט עליך בבלבול, ועושה מהאצבעות שלו צורה של אקדח, ואומר 'פיו פיו'.
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה את הבוץ שדוחף את מנקי. מנקי שוחה לעבר קווגסייר ונותן אגרוף ממוקד. [/b][/quote]
הייתי אצל סבתא שלי..
----
אני באמת שתיתי יותר מידי..
------
"מהר אדרופי זעם לפנים שלו ואז מכת קארטה!" אני אומר
-
!!!!!!!! פעם שנייה היום שאני מגיב רק לבן אדם אחד!!!!
"קווגסייר, פעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר מקבל את אגרופי הזעם, ואז הוא צולל, מגיע לקרקעית, קופץ במהירות עצומה, וגורם להרעדת המים, וכשמנקי בא לתת את מכת הקארטה הוא מחטיא בגלל טלטול המים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 20 2009, 08:24 PM
[b] !!!!!!!! פעם שנייה היום שאני מגיב רק לבן אדם אחד!!!!
"קווגסייר, פעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר מקבל את אגרופי הזעם, ואז הוא צולל, מגיע לקרקעית, קופץ במהירות עצומה, וגורם להרעדת המים, וכשמנקי בא לתת את מכת הקארטה הוא מחטיא בגלל טלטול המים. [/b][/quote]
מה נעשה..מקווה שתגיב מהר..
----
"צלול גם אתה ותחבוט בו בכל הכח עם הגוף שלך ואז תעלה במהירות ואגרוף ממוקד!"אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 19 2009, 08:50 AM
[b] תמיר
אתה לא אמור לאמר את הסליחות בין ראש השנה ליום כיפור? סתם לסקרנות.
--
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, ודרטיני יורה את זעם הדרקון, הם מתנגשים, אבל זעם הדרקון מתגבר ולבסוף פוגע בסלוברו. [/b][/quote]
גם לפני ר"ה וגם לפני יוה"כ...
--
"טוויסטר!"
--
ומזל טוב על המיסטי...
-
ירין
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ, אבל מנקי מתחמק ממנו, וחובט בקווגסייר בחזקה, "קווגסייר, חבטה!" אומרת ג'ן. מנקי מתקרב לקווגסיר כדי להכות בו, וקווגסייר מסתובב במהירות וגורם לזנב שלו לחבוט את מקני על הקיר, ומנקי מצליח לעלות לגובה פני המים אחרי הפגיעה.
תמיר
תודה
--
"על חושי!" אומרת ג'ן. דרטיני יורה את הטוויסטר שלובש צורה של סילון מים, אבל העל חושי מפרק את סילון המים, ומבטל את ההתקפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 20 2009, 09:32 PM
[b] ירין
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ, אבל מנקי מתחמק ממנו, וחובט בקווגסייר בחזקה, "קווגסייר, חבטה!" אומרת ג'ן. מנקי מתקרב לקווגסיר כדי להכות בו, וקווגסייר מסתובב במהירות וגורם לזנב שלו לחבוט את מקני על הקיר, ומנקי מצליח לעלות לגובה פני המים אחרי הפגיעה.
[/b][/quote]
"מכת קארטה שוב!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 20 2009, 10:32 PM
[b]
תמיר
תודה
--
"על חושי!" אומרת ג'ן. דרטיני יורה את הטוויסטר שלובש צורה של סילון מים, אבל העל חושי מפרק את סילון המים, ומבטל את ההתקפה. [/b][/quote]
"עוד פעם!"
-
ירין
"קווגסייר, בוא היה מוכן!" אומרת ג'ן. מקני מכה בקווגסייר, אבל בגלל העור החלקלק של קווגסייר מנקי מחליק אחרי המכה ומאבד שיווי משקל "קווגסייר, כעת, אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים שמעיף ממנו את מנקי.
תמיר
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שחזק מספיק בשביל לעצור את הטוויסטר. זהו תיקו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 21 2009, 05:17 PM
[b] ירין
"קווגסייר, בוא היה מוכן!" אומרת ג'ן. מקני מכה בקווגסייר, אבל בגלל העור החלקלק של קווגסייר מנקי מחליק אחרי המכה ומאבד שיווי משקל "קווגסייר, כעת, אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים שמעיף ממנו את מנקי.
[/b][/quote]
"שריטות זעם שוב ואז אגרופי זעם שיעיפו אותו מהזירה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 21 2009, 06:17 PM
[b] תמיר
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים שחזק מספיק בשביל לעצור את הטוויסטר. זהו תיקו. [/b][/quote]
"תחזור דרטיני!"
"צא סקיפלום!שאיבה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 18 2009, 04:26 PM
[b] ניתאי
לאדות*. להמיס זה ממוצק לנוזל. לאדות זה מנוזל לגז.
--
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. מגבי מתחיל לאדות את המים, אך השינוי זניח, ואז יוצא חוט מהמים שמכה במגבי בראש. [/b][/quote]
כן! זאת בדיוק המילה שחיפשתי!
---------------------
"מגבי!תנסה להשתמש בתרגיל שמגמורטר של בליין לימד אותך,ותנסה ליצור כאן גלים!"