-
ירין
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. מנקי שוחה לעבר קווגסייר ומתחמק ממכות הבוץ, ואז הוא שורט את קווגסייר ונותן אגרוף זעם אחד, ואז קווגסייר יורה מכת בוץ שפוגעת במנקי.
תמיר
להסיר ספק, היה תיקו בין המתקפות. דרטיני עדיין יכול להלחם.
--
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברונ פגע מהשאיבה, ואז יורה אקדח מים שפוגע בסקיפלום.
ניתאי
בשם היקום? מגמורטר לימד אותו להביור. לא יותר. לא זכור לי שמגמורטר לימד אותו תרגיל שמסוגל לייצר גלים ם.ם
--
מגבי יורה להביור על הזירה בתקווה לנסות לגרום לגלים, אבל זה לא מצליח.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. חבל מים יוצא מהמים מכה במגבי וחוזר למים. (מגבי עדיין על היבשה)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 22 2009, 03:01 PM
[b] ניתאי
בשם היקום? מגמורטר לימד אותו להביור. לא יותר. לא זכור לי שמגמורטר לימד אותו תרגיל שמסוגל לייצר גלים ם.ם
--
מגבי יורה להביור על הזירה בתקווה לנסות לגרום לגלים, אבל זה לא מצליח.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. חבל מים יוצא מהמים מכה במגבי וחוזר למים. (מגבי עדיין על היבשה) [/b][/quote]
לא,הוא לימד אותו כדור אש,זה היה משהו כזה "מגמורטר מדגים למגבי את המתקפה כדור אש ויוצר כדור בידו ואז זורק אותו אל המים,יוצאים המון גלים מהמים,מגבי מנסה ויוצאים קצת גלים מהמים,פתאום את רואה ליקטיטונג" O:,משהו כזה
------------------
'יתכן שזה רעיון רע,אבל זה כל מה שעולה בראשי' אחשוב ואז אצעק לג'ן "די כבר לברוח כמו פחדנית! תוציאי את סלוברו מהמים ושילחם כמו שפוקימון צריך להילחם!" אצעק עליה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 22 2009, 03:01 PM
[b] ירין
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. מנקי שוחה לעבר קווגסייר ומתחמק ממכות הבוץ, ואז הוא שורט את קווגסייר ונותן אגרוף זעם אחד, ואז קווגסייר יורה מכת בוץ שפוגעת במנקי.
[/b][/quote]
זנ יגמר מתישהו?
-----
"מהר תעשה גלים עם אגרופי זעם וחבטת גוף מסובבת ואז נסה לתת לו אגרווף ממוקד הכי חזק שלך!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ירין[/i]@Sep 22 2009, 03:01 PM
[b] ירין
בעיה במחשב שלי!!
[/b][/quote]
טעות..
-
ניתאי
אוקיי, חיפשתי את הקטע. מגמורטר פשוט לימד את מגבי כדור אש. מה לעשות שהכדור אש של מגמורטר חזק כל כך שהוא מעיף מעט מים לפני שהוא מאדה אותם/הכדור נעלם בעצמו.
--
"היי, אני לא בחרתי לשלוח פוקימון אש לזירה שרובה היא מים! אתה צריך להתעמת עם ההחלטות שעשית! מצטערת, אבל קרב מכון קצת יותר חשוב לי מהדעה שלך לגבי סלוברו כעל 'פוקימון פחדן', או משהו, גם בגלל העובדה שאני לא בדיוק קיימת. סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלובורו יורה אקדח מים על מגבי. (שעדיין לא פוגע).
ירין
ממהר לאנשהו?
--
"קווגסייר, היה מוכן לתפוס ולזרוק אותו!" אומרת ג'ן. הגלים שמנקי יוצר לא משפיעים יותר מדי, ואז מנקי קופץ, ומצליח לפגוע בקווגסייר עם חבטת הגוף, אבל אז קווגסייר תופס אותו וזורק אותו ממנו. קווגסייר ומנקי מתחילים להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 07:32 AM
[b] ירין
ממהר לאנשהו?
--
"קווגסייר, היה מוכן לתפוס ולזרוק אותו!" אומרת ג'ן. הגלים שמנקי יוצר לא משפיעים יותר מדי, ואז מנקי קופץ, ומצליח לפגוע בקווגסייר עם חבטת הגוף, אבל אז קווגסייר תופס אותו וזורק אותו ממנו. קווגסייר ומנקי מתחילים להתעייף. [/b][/quote]
"תחכה שהוא יתקרב אליך ואז תזרוק אותו חזק וחבטת גוף מסובבת!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 07:32 AM
[b] ניתאי
אוקיי, חיפשתי את הקטע. מגמורטר פשוט לימד את מגבי כדור אש. מה לעשות שהכדור אש של מגמורטר חזק כל כך שהוא מעיף מעט מים לפני שהוא מאדה אותם/הכדור נעלם בעצמו.
--
"היי, אני לא בחרתי לשלוח פוקימון אש לזירה שרובה היא מים! אתה צריך להתעמת עם ההחלטות שעשית! מצטערת, אבל קרב מכון קצת יותר חשוב לי מהדעה שלך לגבי סלוברו כעל 'פוקימון פחדן', או משהו, גם בגלל העובדה שאני לא בדיוק קיימת. סלוברו אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלובורו יורה אקדח מים על מגבי. (שעדיין לא פוגע). [/b][/quote]
"מגבי!" אצרח בכעס רב "להביור ישירות אל אקדח המים!"
-
ירין
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מכת בוץ שפוגעת במנקי. מנקי מבין שהפוקדה הראשונה שלך לא תתבצע, והוא עובר לשנייה. מנקי מסתחרר ופוגע בקווגסייר.
ניתאי
מגבי יורה להביור שפוגע במרכז של הקירוב למעגל שיוצר אקדח המים, וזה גורם לפיזור של אקדח המים שמחטיא את מגבי, והלהביור עובר דרך אקדח המים ופוגע בסלוברו.
"לא רע. סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו מתקרב אל מגבי עם אגרוף ממוקד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 03:47 PM
[b] ירין
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מכת בוץ שפוגעת במנקי. מנקי מבין שהפוקדה הראשונה שלך לא תתבצע, והוא עובר לשנייה. מנקי מסתחרר ופוגע בקווגסייר.
[/b][/quote]
"אגרוף ממוקד ואז תשלב את זה עם שריטות זעם לעניים שלו!". אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 03:47 PM
[b] ניתאי
מגבי יורה להביור שפוגע במרכז של הקירוב למעגל שיוצר אקדח המים, וזה גורם לפיזור של אקדח המים שמחטיא את מגבי, והלהביור עובר דרך אקדח המים ופוגע בסלוברו.
"לא רע. סלוברו, אגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. סלוברו מתקרב אל מגבי עם אגרוף ממוקד. [/b][/quote]
"תבלום אותו עם זנבך ואז להביור שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 22 2009, 04:01 PM
[b] תמיר
להסיר ספק, היה תיקו בין המתקפות. דרטיני עדיין יכול להלחם.
--
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברונ פגע מהשאיבה, ואז יורה אקדח מים שפוגע בסקיפלום. [/b][/quote]
אני יודע,הבנתי
--
"עוד שאיבה,ואז עם החוטים תעיף אותו לאדמה!"
-
ירין
"קווגסייר, תמרוני התחמקות!" אומרת ג'ן. קווגסייר צולל ושוחה הצידה מעט ובכך מתחמק מהשריטות, אבל הוא נפגע מאגרוף הזעם. "כעת חבטה!" קווגסייר מסתובב וחובט במנקי.
ניתאי
למגבי אין זנב מסיבי. פוקימונים עם זנבות קטנים לא יכולים להשתמש בהם כנשק.
--
מגבי מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד ואז תוקף בלהביור שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. מגבי מורם באוויר באמצעות כח לא מוסבר, ונזרק על קיר.
תמיר
סלוברו נפגע מהאשיבה.
"סלוברו על חושי!" אומרת ג'ן. סקיפלום מנסה למשוך את סלוברו עם החוטים, אבל סלוברו מנסה למשוך את סקיפלום באמצעות העל חושי, מה שגורם להם להסתובב באוויר, עד שהם נשברים מההתקפה, וכל אחד מועף לגדה המתאימה של הזירה. (כלומר סקיפלום נחת לדך, וסלוברו לידה.)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 10:04 PM
[b] תמיר
סלוברו נפגע מהאשיבה.
"סלוברו על חושי!" אומרת ג'ן. סקיפלום מנסה למשוך את סלוברו עם החוטים, אבל סלוברו מנסה למשוך את סקיפלום באמצעות העל חושי, מה שגורם להם להסתובב באוויר, עד שהם נשברים מההתקפה, וכל אחד מועף לגדה המתאימה של הזירה. (כלומר סקיפלום נחת לדך, וסלוברו לידה.) [/b][/quote]
"סקיפלום,תעוף מעל לזירה!הכי גבוה שאתה יכול!ותשתמש בכדור אנרגיה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 09:04 PM
[b] ירין
"קווגסייר, תמרוני התחמקות!" אומרת ג'ן. קווגסייר צולל ושוחה הצידה מעט ובכך מתחמק מהשריטות, אבל הוא נפגע מאגרוף הזעם. "כעת חבטה!" קווגסייר מסתובב וחובט במנקי.
[/b][/quote]
"צלול גם אתה ואז עלה במהירות מתחתיו בחבטת גוף מסוחררת! ואז שוב אגרופי זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 23 2009, 09:04 PM
[b] ניתאי
למגבי אין זנב מסיבי. פוקימונים עם זנבות קטנים לא יכולים להשתמש בהם כנשק.
--
מגבי מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד ואז תוקף בלהביור שפוגע בסלוברו.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. מגבי מורם באוויר באמצעות כח לא מוסבר, ונזרק על קיר. [/b][/quote]
"אני חייב למצוא דרך לנתרל את הבלבול הזה" אגיד בשקט ובכעס "מגבי! תתקוף אותו בלהביור! ואל תתן לו להיכנס למים![או שהוא כבר במים? O:]