-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 15 2010, 11:09 PM
[b]
[b][color=darkred]יהב-
אתה מוציא את ריולו ומחכה לראות אילו פוקימונים השאר יוציאו סטיבן מחכה קצת וזורק את הפוכדור שלו וממנו יוצא [img]http://i41.tinypic.com/dx0gop.jpg[/img] -מאמוסווין זוהר
"קדימה מאמוסווין ידידי! אנחנו נעשה את זה ביחד!" אומר סטיבן
לאחר מכן שני חיילי בלו מוציאים את הפוקימונים שלהם הלא הם שני רשעים אבל זוטרים
אחד מוציא [img]http://i44.tinypic.com/4fzlg1.png[/img] והשני [img]http://i43.tinypic.com/ru66x3.png[/img][/color][/b] [/b][/quote]
"וואי זה יהיה קרב קשה מאוד אבל אני סומך עליך ריולו" אני אומר לו ומוציא למתקפה
"קדימה ריולו תשתמש במתקפה מהירה על טנטקרול"
-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 15 2010, 10:26 PM
[b] [b][color=gray]סטיב -
הילדים מראים לך את הכיוון לחווה ואתה מבחין בה [img]http://i40.tinypic.com/2rc5379.jpg[/img]
הם אומרים "תמשיך ישר עוד כמה צעדים תגיע" [/color][/b]
[/b][/quote]
"תודה" אגיד ואמשיך ללכת ישר עד שאגיע לחוות הפוקימונים .
"אני לא מצליח להתאפק..." אגיד בזמן ההליכה .
-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 15 2010, 11:09 PM
[b] [b][color=orange]ניב-
אתה נכנס לחדר ואתה רואה שקייל כבר ישן על מיטתו ועל השידה שלידו יש 4 פוכדורים ,שהם כנראה הצוות של קייל.
אתה רואה בצד השני של הסוויטה את מיטה זוגית רק בשבילך.[/color][/b]
/ru66x3.png[/IMG][/color][/b] [/b][/quote]
"מיטה נחמדה,באמת יפה הסוויטה הזו..."אני ממלמל לעצמי,
"יאאלה חברה,לילה טוב..."אני לוחש לפוכדורים שלי,שם אותם על הכרית ליד ראשי,ונשכב על המיטה.
-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 15 2010, 10:26 PM
[b] [b][color=blue]תמיר-
גלייסקור עף ממש במהירות כאשר הוא מתקיף במספרי X שמורידים לקומבאסקן חיים ולאחר מכן עוקץ רעל שמתאחה בזמן שקומבאסקן מתקיף בניקור ומחסל אחד אחד מהעוקצים
קומבאבסקן משתמש בצוות כפול ומצליח להתחמק מהעוקצים.
"שיט.. לא נורא גלייסקור! עוד פעם! עכשיו כנף ברזל!" אומר ארוין [/color][/b]
[/b][/quote]
"קדימה קומאבסקין מהר חיזוק שרירים ולהביור היישר לכנף!" אני מצווה עליו.
-
[b][color=blue]תמיר-
גלייסקור עף מדויק אל עבר קומבאסקן בכנף ברזל חזק שמעיף אותו ,קומבאסקן מקבל מכה חזקה בחזה ויכול להיות שהקרב שלו קצת יתקשה מעכשיו
קומבאסקן מתקיף בלהביור במאמץ יתר של החזה ושריריו ,והוא נופל ומתעלף.
קומבאסקן לא יכול להילחם.[/color][/b]
[b][color=orange]ניב-
אתה הולך לישון ביחד עם כל הפוקימונים שלך .
בבוקר ~
אתה קם מוקדם בבוקר ואתה מרגיש רענן .
מה תעשה?[/color][/b]
[b][color=gray]סטיב-
אתה מתקדם ואתה מגיע לבית כזה ,שרשום עליו "חוות פוקימונים"
אתה מתבונן במקום ורואה שהוא דיי גדול
"הגענו" אומר קריט[/color][/b]
[b][color=darkred]יהב-
אתם מתחילים את הקרב כאשר ריולו מתקיף ראשון מבין כולם ומתקיף את טנטקרול במתקפה מהירה שדוחפת אותו ומצליחה להוריד לו מעט מאוד חיים
"מאמוסווין! קרן קרח ותותח בוץ!" צועק סטיבן כאשר מאמוסווין רץ בגוש אחד ומתקיף בקרן קרח את גולם שקפוא ,ולאחר מכן תותח בוץ על טנטקרול
גולם מתקיף במפולת סלעים את ריולו וטנטקרול מתקיף באקדח מים את מאמוסוויון.[/color][/b]
[b][color=purple]שלומי-
יוסין עומד ובודק את הפיצ'ו שלך הוא בוחן אותו מכל הזוויות
"לצערי הוא לא ישרוד אם יחזיק את היתקלות וולט ,זנב ברזל הוא יכול ללמוד בכיף" אומר.[/color][/b]
[b][color=red]אופיר-
סייטר יוצא לקרב ומשתמש במתקפה מהירה וכך גם נידורינה שני המתקפות מתנגשות ולא גורמות אחת לשני נזק אבל כאשר סייטר משתמש בגל ואקום ,הוא יוצא קול על קולי מוזר שגורם לנידורינה להתחרש מעט ולכאב אוזניים משונה.
נידורינה משתמש ברעל על סייטר.[/color][/b]
[b][color=green]יוסי-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי
היא שואלת אותך "אתה מחפש אזור כלשהו?" שואלת בנימוס ומנסה לעזור.[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 17 2010, 07:28 AM
[b] [b][color=orange]ניב-
אתה הולך לישון ביחד עם כל הפוקימונים שלך .
בבוקר ~
אתה קם מוקדם בבוקר ואתה מרגיש רענן .
מה תעשה?[/color][/b]
[/b][/quote]
אני שוטף את הפנים,
'לא כדאי שאני אעיר אותו,אני יילך קצת ליערות פלוארומה,סינדקוויל יוכל להתאמן שם...'אני חושב במהירות.
לאחר מכן אני מתחיל לצאת מן החדר לכיוון היערות,מנסה שלא להעיר את קייל.
-
[b] [b][color=green]יוסי-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי
היא שואלת אותך "אתה מחפש אזור כלשהו?" שואלת בנימוס ומנסה לעזור.[/color][/b] [/b][/quote]
''כן..אני מחפש את מרכז הכוח של פלוארומה.'' אומר ואחייך.
-
[b]
[b][color=red]אופיר-
סייטר יוצא לקרב ומשתמש במתקפה מהירה וכך גם נידורינה שני המתקפות מתנגשות ולא גורמות אחת לשני נזק אבל כאשר סייטר משתמש בגל ואקום ,הוא יוצא קול על קולי מוזר שגורם לנידורינה להתחרש מעט ולכאב אוזניים משונה.
נידורינה משתמש ברעל על סייטר.[/color][/b]
[/b][/quote]
"סייטר תתחמק ותברח אחורה, תשתמש בריקוד חרבות ואחרי שהתחזקת תתקרב במהירות לנידורינה ותתקוף בשיסוף! "
-
[b]
[b][color=purple]שלומי-
יוסין עומד ובודק את הפיצ'ו שלך הוא בוחן אותו מכל הזוויות
"לצערי הוא לא ישרוד אם יחזיק את היתקלות וולט ,זנב ברזל הוא יכול ללמוד בכיף" אומר.[/color][/b]
[/b][/quote]
"חבל הוא לא יוכל ללמוד מכת וולט?" אשאל בעצב ואגיד "אם הוא יתפתח לפיקאצ'ו הוא יוכל" אשאל ואגיד "איך תוכל ללמד אותו זנב ברזל?" אשאל אותו
-
[b]
[b][color=darkred]יהב-
אתם מתחילים את הקרב כאשר ריולו מתקיף ראשון מבין כולם ומתקיף את טנטקרול במתקפה מהירה שדוחפת אותו ומצליחה להוריד לו מעט מאוד חיים
"מאמוסווין! קרן קרח ותותח בוץ!" צועק סטיבן כאשר מאמוסווין רץ בגוש אחד ומתקיף בקרן קרח את גולם שקפוא ,ולאחר מכן תותח בוץ על טנטקרול
גולם מתקיף במפולת סלעים את ריולו וטנטקרול מתקיף באקדח מים את מאמוסוויון.[/color][/b]
[/b][/quote]
"קדימה ריולו תשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהמתקפה וישר תעלה על החדק של ממוסווין שיעיף אותו הכי חזק לכיוון טנטקרול ותשתמש בדחיפה מהאויר"
-
[b] [b][color=blue]תמיר-
גלייסקור עף מדויק אל עבר קומבאסקן בכנף ברזל חזק שמעיף אותו ,קומבאסקן מקבל מכה חזקה בחזה ויכול להיות שהקרב שלו קצת יתקשה מעכשיו
קומבאסקן מתקיף בלהביור במאמץ יתר של החזה ושריריו ,והוא נופל ומתעלף.
קומבאסקן לא יכול להילחם.[/color][/b]
[/b][/quote]
"חזור קומבאסקין..." אני אומר לו "לא נורא, אנחנו עוד נתחזק.." אני אומר לו "תודה על הקרב ארווין.... אוי לא, התחרות!" אני קורא בבהלה ונכנס מהר למרכז לרפא את הפוקימונים. אני ממהר אל עבר בניין התחרות.
-
[b] [b][color=gray]סטיב-
אתה מתקדם ואתה מגיע לבית כזה ,שרשום עליו "חוות פוקימונים"
אתה מתבונן במקום ורואה שהוא דיי גדול
"הגענו" אומר קריט[/color][/b]
[/b][/quote]
אני ניכנס ומוציא את פינסיר שלי
אני מסתובב ומחכה לראות מי יציע לי פוקימון כלשהו על הפינסיר שלי .
-
[b][color=gray]סטיב-
אתה מוציא את פינסיר שלך וכולם רואים אותו ומתפלאים ממנו
ואז אתה רואה ילד עם [img]http://i40.tinypic.com/rscyzp.png[/img] וגם ילד עם
[img]http://i44.tinypic.com/n1owtv.png[/img][/color][/b]
[b][color=blue]תמיר-
אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים ושם אתה רואה את האחות מתבלטת לה אבל ישר מבחינה בך ולוקחת את הפוקימונים בזריזות ומרפאת לך אותם ביסודיות.
"בבקשה ,בהצלחה בתחרות ,שמעתי שאתה בין הארבעה בחצי הגמר" אומרת .
ארוין ניגש אלייך ואומר "אנחנו עוד ניפגש .. הרי אני נשאר לשפוט בתחרות" אומר לך והולך[/color][/b]
[b][color=orange]ניב-
אתה יוצא מהחדר ומנסה שלא להעיר את קייל ,כאשר אתה רואה אותו במיטתו אך רואה אותו רק מכוסה בשמיכה ולא אותו עצמו ,כשאתה יוצא אתה מבין שהיו על המיטה שלו כריות והוא כבר מזמן ער.
הוא אומר "עכשיו נזכרים לבוא?" ומחייך.[/color][/b]
[b][color=green]יוסי-
"אתה בטח מדבר על תחנת הכוח של פלוארמה " אומרת לך ומסבירה לך
"תפנה בעיר ימינה ואז לדרך 205 עד הסוף עד שתגיע לתחנת הכוח."
מסבירה לך ומחיכת[/color][/b]
[b][color=red]אופיר-
נידורינה מקבלת את השיסוף היישר לפניה כאשר ריקוד החרבות חיזק מאוד את המתקפה כאשר היא מחסלת את נידורינה לגמרי וסייטר נשאר עומד על הזירה.
"הפסדנו" אומרת סוזי ומתבאסת קלות.
טוב. לא נורא.
היא מושיטה לך את הגולדברי הצמח האחרון שלך
[b][color=purple]שלומי-
יוסין מחייך ואומר "אני שמח שאתה דואג לפוקימונים שלך אבל הכל יקרה בזמן הטבעי שלו " אין צורך ללמד אותו דברים מיותרים " אומר יוסין
כאשר פתאום פיצ'ו מגרד באוזנו ויוסין אומר "ממה שאני רואה על הפיצ'ו הזה לא נותר לו הרבה עד שהוא יתפתח ,לדעתי עוד כמה קרבות הוא מפותח." אומר לך[/color][/b]
[b][color=darkred]יהב-
מאמוסווין וריולו עובדים בשיתוף פעולה כאשר גולם משתמש במפולת סלעים רצינית לעבר ריולו הוא משתמש במתקפה מהירה שמתקיפה ראשונה ושוברת את כמה מהסלעים אבל כמה מהסלעים פוגעים במאמוסווין שנפגע מאוד מהמפולת ,לאחר מכן ריולו עולה על השן של מאמוסווין ועומד שם כדי לנסות ולא לבלוט עד שטנטקרול משתמש באקדח מים שמפספס את ריולו אך שוב פוגע במאמוסווין .
מאמוסווין נפגע קשה.
סטיבן מביט בך ואומר "כל הדרך של עבודת צוות היא שלא תנסה להכשיל את הפוקימון שלי" אומר סטיבן ומחייך אליך קצת.
"מאמוסווין כוח סודי! ואז קרן קרח!" אומר סטיבן.[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 17 2010, 11:42 PM
[b] [b][color=green]יוסי-
"אתה בטח מדבר על תחנת הכוח של פלוארמה " אומרת לך ומסבירה לך
"תפנה בעיר ימינה ואז לדרך 205 עד הסוף עד שתגיע לתחנת הכוח."
מסבירה לך ומחיכת[/color][/b] [/b][/quote]
''אוקיי, תודה.'' אומר ואצא מן מרכז הפוקימונים.
אתחיל ללכת ימינה עד הסוף עד שאגיע לתחנת הכוח.
-
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 17 2010, 11:42 PM
[b]
[b][color=purple]שלומי-
יוסין מחייך ואומר "אני שמח שאתה דואג לפוקימונים שלך אבל הכל יקרה בזמן הטבעי שלו " אין צורך ללמד אותו דברים מיותרים " אומר יוסין
כאשר פתאום פיצ'ו מגרד באוזנו ויוסין אומר "ממה שאני רואה על הפיצ'ו הזה לא נותר לו הרבה עד שהוא יתפתח ,לדעתי עוד כמה קרבות הוא מפותח." אומר לך[/color][/b]
[/b][/quote]
"באמת?" גיד בהתלהבות ואגיד "אז יאאלה למה אנחנו מחכים בוא נתאמן רק קודם כל אני צריך לרפאות את הפוקימונים" אלך איתו למרכז הפוקימונים וארפא אותם ואחר כך "אז איפה הולכים?" אשאל אותו