[QUOTE=DoR_RoD;765350]ממצב דודי... זוכר אותי?[/QUOTE]
שאלתי אותך שאלה.
Printable View
[QUOTE=DoR_RoD;765350]ממצב דודי... זוכר אותי?[/QUOTE]
שאלתי אותך שאלה.
מי כאן ?
רעים אני מרגיש שאיש לא אוהב אותי חחח
מה קורה חברה???
מה יהיה עם אלכס?
בכ"מ אני לא עושה מזה סיפור,הבטחתי... (שד"א גם אלכס הבטיח דברים ולא קיים).
לורד אביזי הוא מתמיקאי גדול עכשיו יהיה דגול בהמשך D:
חח לא דור רוד, תזכיר לי ? Xd
לא משנה דור,נתתי לך קרדיט
אני כאן
[QUOTE=Dan;765353]מי כאן ?[/QUOTE]
אני
[QUOTE=monster;765362]אני[/QUOTE]
נרשמתי למשחק שלך
[QUOTE=~Tyrael~;765358]לורד אביזי הוא מתמיקאי גדול עכשיו יהיה דגול בהמשך D:[/QUOTE]
אתה מצפצף על האיש הדגול שהוכיח שלורד אביזי טועה
[QUOTE=nilasak;765363]נרשמתי למשחק שלך[/QUOTE]
לא אל תעתיק רקעים שהם לא שלך
עומר לדעתי בינך לבין אלכס יש סיפור ארוך שאתם צרכים לפתור בלי כל קשר אלינו... שבו בפרטי תדליק לך מלבורו נתגונן על כל מה שיש ביניכם... אגב שמור לי אחת
[QUOTE=monster;765365]לא אל תעתיק רקעים שהם לא שלך[/QUOTE]
אבל הוא נתן לי אישור לעשות את הרקע שלו:cry: אני לא נרשם יותר.
[quote=~Tyrael~;765358]לורד אביזי הוא מתמיקאי גדול עכשיו יהיה דגול בהמשך D:[/quote]
לא יודע אם ראית את התגובות קודם (כי אנשים היו עסוקים בלכוון עליך להביורים בפורום משוב) אז אני אעתיק את התגובות שלי:
[quote][SIZE=2][COLOR=#008000]
[SIZE=2][COLOR=#008000][COLOR=black]תודה לך, כבוד החתול..? ~.[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][RIGHT][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=black]O[/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=#008000][COLOR=black]?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#008000][COLOR=#008000]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=#008000]
[RIGHT][COLOR=black]עכשיו אני רק [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=black][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2]Apprentice[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2] בעולם המתמטיקה של האוניברסיטה הפתוחה. דרך ארוכה עוד לפני ([/SIZE][/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2]LEFANAY[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2]) לפני ([/SIZE][/SIZE][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2]LIFNEY[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2][SIZE=2]) שאגיע אל ארץ המתמטיקה האינסופית והאמיתית. (אני אפילו לא יודע פונקציות מרוכבות, אני עדיין לא ראיתי כלום)[/RIGHT]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
והתגובה הכי חשובה:
[QUOTE]
[SIZE=2][RIGHT]במה לעזאזל עשית תואר אם אתה לא יודע אלגברה לינארית?! באיזה חור מעופש למדת?![/RIGHT]
[/SIZE][/QUOTE]
[/RIGHT]
[quote=the charmander;765366]עומר לדעתי בינך לבין אלכס יש סיפור ארוך שאתם צרכים לפתור בלי כל קשר אלינו... שבו בפרטי תדליק לך מלבורו נתגונן על כל מה שיש ביניכם... אגב שמור לי אחת[/quote]
זה לא קשור לזה..
למה ללכת ראש בקיר?זה משגע אותי...