-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027653][B][COLOR="Red"]תומר
התושב אומר לך"כן אראה לך את מכון האוויר.בוא אחרי".התושב מתחיל ללכת ואתה אחריו.כעבור מס' דקות הוא עוצר.אתה רואה מולך מבנה ענק.בגג של המכון יש שתי כנפיים ענקיות.האיש אומר לך"זה מכון האוויר של מדינת האוויר.אני רק רוצה להגיד לך.המכון הזה קשה בהרבה מהמכונים שעברת במחוז האש.אני לא חושב שתצליח להביס את מנהיגת המכון.למכון הזה יש מנהיגה.אז בהצלחה לך ידי הצעיר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה!"אומר לאיש,אלך למרכז פוקימונים כדי להחליף את קיבאגו בראיצ'ו ואת צ'רוס במאנצ'לקאס ואז אלך למכון כדי להילחם נגד המנהיגת המכון.
שאני אגיע למכון,אכנס ואצעק:"שלום באתי לאתגר את מנהיגת המכון!"
-
[quote]ניר
סאלאמנס עף ישירות לעבר הידרוגן.סאלאמנס תופס עם זנבו את שני הראשיים של הידרוגן.הידרוגן מצליח לפגוע בסאלאמנס עם ניב החשמל שלו.סאלאמנס נפגע קצת מזה.הוא קושר את שני הראשים שלו עם הזנב שלו.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על הראש השלישי.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סאלאמנס תוקף בראשיה את הידרוגן.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ועף ישירות אל הבור..הידרוגן נופל לתוך הבור ונשמע פיצוץ חזק.הידרוגן משתמש בלהביור מן הבור שלו.אתה מבין שהירוגן חי.[/quote]
אני מוציא את מאמאסווין ומחזיר את סאלמנס. אני אומר למאמאסווין: "קרן קרח על הבור, שהידרוגן היה תקוע שם!" אני אומר ואז אגיד לו: "רוץ לשם, ואז תפעיל רעידת אדמה!" אגיד בצחוק
-
[COLOR=Blue][B]ניר
מתקפות אדמה לא משפיעות עליו
אתה מחזיר במהירות את סלאמנס לפני שיפגע מן הלהביור.סאלאמנס חוזר לפוכדור שלו ומתחמק מהלהביור של הידרוגן.במקום סאלאמנס מאמאסווין יוצא לקרב.מאמאסווין משתמש בקרן קרח.הוא יורה קרן לבנה לעבר הסדק שבאמצע הזירה.קרן הקרח מקפיאה את החור וכך לא נותנת להידרוגן לברוח מן הסדק.מאמאסווין מפעיל רעידת אדמה על הידרוגן.רעידת האדמה לא משפיעה בכלל על הידרוגן.אתה רואה שהידרוגן עודלא יצא מהבור שלו אך עוד לא ניצחת בקרב.[/B][/COLOR]]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מודה לאיש שעזר לך כול כך הרבה.אתה נפרד מימנו והולך למרכז הפוקימונים של העיר.במרכז הפוקימונים אתה מחליף את קיבאגו בראיצ'ו שלך.את צ'רוס במנצ'לקאס.אתה יוצא מההמרכז לפוקימונים וחוזר למכון.הפעם אתה נכנס למכון האוויר.אתה רץ במהיריות וכמעט נופל.אתה שם לב שאין זירה למכון.מן הצד השני מופיעה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/24.png[/IMG] היא אומרת לך"שמי אני,אני מניהגת מכון האאויר של מדינת האוויר.כמוו ששמת לב אין זירה למכון.זה פשוט הפקימונים נלחמם באוויר.כול פוקימון שלא יודע לעוף יוכל לרחף מעל הזירה.הקרב היה 4 על 4.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לשנינו בקרב.אז מוכן תוציא פוקימון?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027695][COLOR=Blue][B][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מודה לאיש שעזר לך כול כך הרבה.אתה נפרד מימנו והולך למרכז הפוקימונים של העיר.במרכז הפוקימונים אתה מחליף את קיבאגו בראיצ'ו שלך.את צ'רוס במנצ'לקאס.אתה יוצא מההמרכז לפוקימונים וחוזר למכון.הפעם אתה נכנס למכון האוויר.אתה רץ במהיריות וכמעט נופל.אתה שם לב שאין זירה למכון.מן הצד השני מופיעה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/24.png[/IMG] היא אומרת לך"שמי אני,אני מניהגת מכון האאויר של מדינת האוויר.כמוו ששמת לב אין זירה למכון.זה פשוט הפקימונים נלחמם באוויר.כול פוקימון שלא יודע לעוף יוכל לרחף מעל הזירה.הקרב היה 4 על 4.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לשנינו בקרב.אז מוכן תוציא פוקימון?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אפשר זוגות?כאילו 2 על 2 ואז 2 על 2 ואם כן אז תצאו ראיצ'ו ומאנצ'לקאס!"אצעק בקול חזק ואז אוציא את ראיצ'ו ואת מאנצ'לקאס מהפוקדורים שלהם.
-
[quote=שלושה מחוזות;1027653]הכנסתי למשחק שחקן חדש שמתחיל אחרי המכון ה1 פשוט.
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה וטוני יוצאים מהכון שבו הרגעת זכית בתג ה1 שלך.אתה מאושר מאוד.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנסים אליו ומבקשים מהאחות ג'וי שתרפא לכם את הפוקימונים.האחות ג'וי לוקחת לכם את הפוקימונים והולכת לרפאה אותם.לאחר דקה היא חוזרת עם הפוכדורים שלכם ומחזירה לכם אותם.אתם לוקחים אותם.לאחר מכן טוני אומר לך"טל תרצה נגדי קרב 1על 1.כדי לראות עד כמה אנחנו חזקים?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"בטח אחי, זה יכול להיות ממש מגניב! " אני אומר בביטחון וחושב עוד על הקרב מכון שהיה.[/B]
[B]" אבל חייבים למצוא מקום להילחם בו ולא סתם באמצא העיר." אני אומר לטוני ומתחיל להסתכל לצדדים בחיפוש אחר מקום לקרב, תוך כדי אני חושב עם איזה פוקימון אני ילחם נגדו.[/B]
-
[quote]ברוס
אתה זורק לאוויר את הפוכדור של גליגר.הפוכדור נפתח וממנו יוצא גליגר שלך.גליגר מאוד שמח שהוא עומד להילחם.גליגר עף גבוה ואז משלב את ידו בצורת איקס.גליגר משתמש במספרי איקס על סיטר.צורת איקס עפה במהירות לעבר סייטר.סייטר לא מצליח להתחמק בזמן מן מספרי האיקס של גליגר.סייטר נפגע קשה מזה.סייטר מתאווש במהירות מן הפגיעה .הוא רץ במהירות לעבר גליגר במתקפת חיתוך.[/quote]
"גליגר-תחזור!" אומר ואחזיר את גליגר לפוכדור.
לאחר מכן אזרוק פוכדור לעבר סייטר ואנסה ללכוד אותו.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
גליגר מצליח בזמן להתחמק מן מכת החיתוך של סייטר.אתה מוציא את הפוכדור של גליגר החוצה.אתה מחזיר את גליגר שלך לתוך הפוכדור שלו.גליגר מוחזר לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סייטר.סייטר מעיף את הפוכדור שלך בחזרה אליך.אתה זורק עליו שוב תפוכדור הריק.הפוכדור הריק פוגע בסייטר ואז אור אדום עוטף אותו.הפוכדור נסגר נוחת על האדמה.הוא מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת סייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה עונה בחיוב להצעה של טוני.בזמן הזה אתה נזסכר בקרב המכון שלך נגד מילין.איך ששלגון השתמש בניב אש שניצח את הסוינב שלה.האחות ג'וי שומעת את השיחה שלכם ואומרת לכם"אם אתם מחפשים זירת קרב.יש מאוחרי המרכז זירת קרב.אני אוביל אותכם לשם".האחות ג'וי מובילה אותכם לזירת הקרב.טוני נעמד במקום שלו וגם אתה הוא אומר לך"הקרב היה 1 על 1.צא סקפטייל לקרב".טוני זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/254.png[/IMG] שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
אני אומרת לך"טוב כן למה לא".אתה זורק את הפוכדורים של ראיצ'ו ומנצ'לקאס החוצה שיצאו לקרב.ראיצ'ו ומנצ'לקאס יוצאים לקרב.הם נעמדים על הזירה ומתחילים לרחף בזירה.אני זורקת גם 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/581.png[/IMG] סוואנה ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/561.png[/IMG] סיגליפ של אני.אני אומרת לך"אני אתן לך תזכות להתחיל ראשון בקרב.אז יאלה תתחיל זה עומד להיות קרב מצוין"[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
גליגר מצליח בזמן להתחמק מן מכת החיתוך של סייטר.אתה מוציא את הפוכדור של גליגר החוצה.אתה מחזיר את גליגר שלך לתוך הפוכדור שלו.גליגר מוחזר לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סייטר.סייטר מעיף את הפוכדור שלך בחזרה אליך.אתה זורק עליו שוב תפוכדור הריק.הפוכדור הריק פוגע בסייטר ואז אור אדום עוטף אותו.הפוכדור נסגר נוחת על האדמה.הוא מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת סייטר.[/quote]
"יש!" אומר בהתלהבות "לכדתי סייטר!".לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027766][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]
תומר
אני אומרת לך"טוב כן למה לא".אתה זורק את הפוכדורים של ראיצ'ו ומנצ'לקאס החוצה שיצאו לקרב.ראיצ'ו ומנצ'לקאס יוצאים לקרב.הם נעמדים על הזירה ומתחילים לרחף בזירה.אני זורקת גם 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/581.png[/IMG] סוואנה ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/561.png[/IMG] סיגליפ של אני.אני אומרת לך"אני אתן לך תזכות להתחיל ראשון בקרב.אז יאלה תתחיל זה עומד להיות קרב מצוין"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי ראיצ'ו תשתמש במתקפת ברק על סוואנה כול הזמן ואתה מאנצ'לקאס תשתמש בקרן קרח על סיגליפ ואז תשלבו את המתקפות שלכם ביחד!"אצעק לראיצ'ו ולמאנצ'לאקס.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש במכת ברק על סוואנה.הוא משגר ברק עוצמתי על סוואנה.סוואנה עף במהירות ומצליח להתחמק ממכת הברק של ראיצ'ו.מנלצ'לקאס משתמש בקרן קרח על סיגליפ.הוא יורה קרן קרח לבנה לעבר סיגליפ.סיגליפ מתעופףף ומצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ראיצ'ו ומנצ'לקאס משלבים כוחות ותוקפים בברק ובקרן קרח.סוונה וסיגליפ עפים בזירה ומתחמקים בקלות רבה.אני אומרת לך"בזירה הפוקימונים שלי יכולים לרחף בקלות וכך היה לך קשה לפגוע בהם.סוואנה פלי על מנצ'לקאס.סיגליפ על חושי על ראיצ'ו".סוואנה משתמש בפלי על מנצ'לקאס וסיגליפ בעל חושי על ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח מזה שתפסת סייטר.אתה נרגש כול כך מזה.אתה יוצא מהיער ואז הולך לעיר בג.אתה מגיע לעיר בג והולך למרכז הפוקימונים.כשאתה מגיע אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.היא לוקחת לך את הפוקימונים לרפא אותם.לאחר דקה מחזירה לך אותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך.הי א אומרת לך"אם תרצה להשתתף בתחרות החרק.אז הרשמה נסגרת בעוד חצי שעה.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027793][B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש במכת ברק על סוואנה.הוא משגר ברק עוצמתי על סוואנה.סוואנה עף במהירות ומצליח להתחמק ממכת הברק של ראיצ'ו.מנלצ'לקאס משתמש בקרן קרח על סיגליפ.הוא יורה קרן קרח לבנה לעבר סיגליפ.סיגליפ מתעופףף ומצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ראיצ'ו ומנצ'לקאס משלבים כוחות ותוקפים בברק ובקרן קרח.סוונה וסיגליפ עפים בזירה ומתחמקים בקלות רבה.אני אומרת לך"בזירה הפוקימונים שלי יכולים לרחף בקלות וכך היה לך קשה לפגוע בהם.סוואנה פלי על מנצ'לקאס.סיגליפ על חושי על ראיצ'ו".סוואנה משתמש בפלי על מנצ'לקאס וסיגליפ בעל חושי על ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אם את אומרת"אומר למנהיגת מכון ואז אחזיר את מאנצ'לקאס,אוציא את צ'אריזארד ואגיד לו ולראיצ'ו:"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל ואתה ראיצ'ו תחזק לו את המתפקה בעזרת מתקפת ברק על ידו ואז תתקוף בהפתעה במכת ברק את סיגליפ ואתה צ'אריזארד תקוף את סוואנה בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי על הכנפיים שלה ואז בהפתעה תשלח לה להביור!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
מנצ'לקאס מתחמק מהפלי של סוואנה.ראיצ'ו גם הוא מצליח להתחמק מהעל חושי של סיגליפ.אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו.במקום מנצ'לקאס אתה מוציא את צ'איזרד שלך לקרב.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל.האגרוף שלו הופך לאגרוף ברקים.ראיצ'ו מחזק את אגרוף החשמל של צ'אריזארד במכת ברק.ראיצ'ו שולח מכת ברק בהפתעה לסיגםיל.הוא לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.צ'איזארד עף לעבר סוואנה ופוגע בו עם אגרוף החשמל שלו.סוואנה נפגע קשה.צ'אאיזרד תוקף בלהביור אך סוואנה מתחמק מזה.סוואנה משתמש בהוריכן על ראיצ'ו.סיגליפ משתמש בקרן בילבול על צ'איזארד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027814][B][COLOR="Red"]תומר
מנצ'לקאס מתחמק מהפלי של סוואנה.ראיצ'ו גם הוא מצליח להתחמק מהעל חושי של סיגליפ.אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו.במקום מנצ'לקאס אתה מוציא את צ'איזרד שלך לקרב.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל.האגרוף שלו הופך לאגרוף ברקים.ראיצ'ו מחזק את אגרוף החשמל של צ'אריזארד במכת ברק.ראיצ'ו שולח מכת ברק בהפתעה לסיגםיל.הוא לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.צ'איזארד עף לעבר סוואנה ופוגע בו עם אגרוף החשמל שלו.סוואנה נפגע קשה.צ'אאיזרד תוקף בלהביור אך סוואנה מתחמק מזה.סוואנה משתמש בהוריכן על ראיצ'ו.סיגליפ משתמש בקרן בילבול על צ'איזארד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור כדי להעיף את הקרן בילבול ואז תקוף במפתיע באגרוף חשמל!אני מאמין בך צ'אריזארד שלי!"אצעק לצ'אריזארד בעידוד רב
ואז אגיד לראיצ'ו בעידוד ובצעקה:"ראיצ'ו תשתמש במכת ברק על ההוריקן ואז תתקוף בהפתעה בזנב ברזל עם מכת וולט על סוואנה בכול הכוח!אני מאמין בך!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1027766]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה עונה בחיוב להצעה של טוני.בזמן הזה אתה נזסכר בקרב המכון שלך נגד מילין.איך ששלגון השתמש בניב אש שניצח את הסוינב שלה.האחות ג'וי שומעת את השיחה שלכם ואומרת לכם"אם אתם מחפשים זירת קרב.יש מאוחרי המרכז זירת קרב.אני אוביל אותכם לשם".האחות ג'וי מובילה אותכם לזירת הקרב.טוני נעמד במקום שלו וגם אתה הוא אומר לך"הקרב היה 1 על 1.צא סקפטייל לקרב".טוני זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/254.png[/IMG] שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]'ברור שאהיה לי יתרון עליו אם אני יוצא את ספיל,הוא פוקימון קרח ושבטיל פוקימן עשב!' אני חושב, [/B]
[B]" צא! ספיל!" אני אומר בביטחון ומוציא את ספיל,[/B]
[B]"ספיל השתמש ברסיסי קרח ואז מיד באקדח מים!,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לספיל בכוונה לגמר את הקרב מהר.[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה מוציא את ספיל לקרב מכיוון שיש לו יתרון על סוג העשב של סקפטייל.ספיל יוצא מחוץ לפוכדור שלו לעבר זירת הקרב.ספיל משתמש ברסיסי קרח על סקפטיל.הוא מעיף רסיסי קרח לעבר סקפטייל.סקפטייל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של ספיל ונפגע קצת.לאחר מכן ספיל יורה אדח מים על סקפטייל.הפעם סקפטיל מצליח להתחמק מהאקדח המים של ספיל.טוני אומר"סקפטיל קליע זרעים".סקפטייל יורה קליע זרעים לעבר ספיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'יזארד יורה להביור על קרן הבילבול של סיגפיל.הלהביור פוגע בקרן הבילבול ומעיף את קרן הבילבול לעבר הקיר של הזירה.צ'אריזארד עף לעבר סיגפיל באגרוף חשמל.סיגפיל מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'יזארד.ראיצ'ו שולח מכת ברק על ההוריקן של סוואנה.ההוריקן נשבר על ידי מכת הברק של ראיצ'ו.ראיצ'ו תוקף בזנב ברזל את סוואנה.סוואנה מתחמק מזה.סוואנה שוב תוקף בהוריכןן את ראיצ'ו.סיגליפ שוב תוקף בעל חושי את צ'יזארד.[/COLOR][/B]