אלכס, בוא למסן..
לא קשור לעומר
Printable View
אלכס, בוא למסן..
לא קשור לעומר
[QUOTE=LordAbizi;961458]אם תחקה סיגנון של מישהו אחר, לעולם לא תשיג תגובה טובה. כל אחד מגדיר תגובה טובה אחרת. מבחינתי, תגובה טובה היא תגובה יצירתית ולא צפויה. מנהלי משחקים אחרים רוצחים בני אדם על זה שהם מגיבים בצורה יצירתית מדי. אני לא.[/QUOTE]
מה שתגיד...אני רק רוצה לדעת איך להשקיע בתגובה שלי
[QUOTE=~Poke Chef~;961460]אילן תסתום את הפה בשם אלוהים,ניראה את הפייקים המכוערים שלך מוציאים גרוש לך לך כבר![/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא ארגע אלכס,כי שהוא תומך בך בכך שהוא משמיץ אותי זה בסדר?,תסתכל על כל ההודעות העוקצניות שהוא רשם עליי ולא הגבת לו פעם אחת וראית חלק מהם. אז אל תגידל י מה לעשות סבבה?
[quote=King of skulls;961467]מה שתגיד...אני רק רוצה לדעת איך להשקיע בתגובה שלי[/quote]
פעולה בלתי אפשרית. אין דבר כזה להשקיע.
מה שכן, אתה יכול לחשוב, ולמצוא פתרון טוב ביותר למצב במשחק, ולבנות לפי זה תגובה תמציתית ככל האפשר.
אביזי?ביררת?
דניאל יש לך עיסוקים אחרים בחיים חוץ מחשבון?
[quote=elbaz2008;961472]אביזי?ביררת?[/quote]
ערכתי ממקודם, בעיר הארטהום נמצא הבית שלה. אם זה אחרי הנשיונל או לא, תוכל לאמת בכוחות עצמך.
[quote=~Poke Chef~;961473]דניאל יש לך עיסוקים אחרים בחיים חוץ מחשבון?[/quote]
כן, מתמטיקה שזה הרבה יותר נרחב מזה...
היי
[quote=~גלואה Αυολακγ~;961475]כן, מתמטיקה שזה הרבה יותר נרחב מזה...[/quote]
במילים אחרות אפשר לאמר שאני גם מתעסק בהוצאת שורשים, ובכך כבר מצאנו משהו שאינו בחשבון שאני מתעסק בו.
מצאתי..:)
וזה לא אחרי הנשיונל..תודה..!
היי עידו מה קורה?
עומר אני מבין כמה לא נעים לך, אבל אתה חייב לכבד את החוקים... דיבור כזה למנהל ראשי לא מקובל אחי.
[quote=LordAbizi;961477]במילים אחרות אפשר לאמר שאני גם מתעסק בהוצאת שורשים, ובכך כבר מצאנו משהו שאינו בחשבון שאני מתעסק בו.[/quote]
אתה יכול סתם להגיד שאתה מתעסק באינסופים שונים וכבר להפחיד ילדים קטנים מהפורום...