-
[QUOTE=Akainu;844087][B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו קופץ לאחד הבורות שכין מקודם וכך מתחמק מכוח ודי של קאבוטופס.מונפרנו יוצא מהבור שחפר קודם לכן.מוןנפרנו משתמש ביד אחת אגרוף מאך והיד השניה אגרוף חשמל ומשלב את זה ביחד.קאבוטופס לא מצליחלהתחמק מהשילוב הקטלני הזה ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
קומבסקין משתמש בגחלת על רגליו של דונפן.דונפן לא מצליח לתחמק ונפגע קשה ומבטל את הורדה.קומבסקין קופץ מעל דונפן ומשתמש בעיטת מגה על דונפן.דונפן עוד לחא מצליח לקום ומובס בקרב.השומר מכניס את דונפן לפוכדור שלו ופותח לך את השער לעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
שלגון אומר לך"עכשיו הוא מתפתח" אתה מבחין בצ'רמנדאר שצב הגוף שלו נהיה לבן והוא גדל.לאחר כמה שניות נעלם צ'רמנדאאר ובמקומו מופיע צ'ארמיליון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/5.png[/IMG]צ'ארמיליון למד ניב אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת לך"הנה פה" האחות ג'וי מצביעה לכיון ימין שלך ושם אתה רואה את המכונה.אתה ניגש אליה יחד עם מרק ולחץ על הכפתור האדום שנמצא שם.לפתע המסך פועל ועל המסך נמצא פרופסור בירץ'.פרופסור בירץ' אומר לך"הי ג'ון איזה פוקימון תרצה שאני יבא לך??"[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי צ'ארמיליון! מעולה. עכשיו תחזור לפוקדור שלך,ואז אני ממשיך ישר.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור והולך אל העיר הבאה יחד עם מרק.אתה רואה כבר את הער הבאה אך הכניסה אליה חסומה בשערים.הומר של העיר ניגש אליך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר תצטרך להביס אותי בקרב 1 על 1.אם תנצח תיכנס לעיר.אם תפסיד לא תוכל להיכנס לחעיר לעולם".אז תוציא תפוקימון שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844119][B][COLOR="Red"]ניר
אתה מחזיר את צ'ארמיליון לפוכדור והולך אל העיר הבאה יחד עם מרק.אתה רואה כבר את הער הבאה אך הכניסה אליה חסומה בשערים.הומר של העיר ניגש אליך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר תצטרך להביס אותי בקרב 1 על 1.אם תנצח תיכנס לעיר.אם תפסיד לא תוכל להיכנס לחעיר לעולם".אז תוציא תפוקימון שלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו: "תוציא קודם אתה,יש לי כמה פוקימונים ואני לא יודע במי לבחור.
אז תוציא קודם.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
השמור אומר לך"וב איך שתרצה צא סויפר לקרב "השומר מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG]סויפר.השומר אומר לך"תוציא פוכדור ותתקוף ראשון"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844129][B][COLOR="Red"]ניר
השמור אומר לך"וב איך שתרצה צא סויפר לקרב "השומר מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG]סויפר.השומר אומר לך"תוציא פוכדור ותתקוף ראשון"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מבקש משלגון: "אפשר בבקשה את לוקאריו?" בנתיים תחכה לי בתוך העיר,לעד המכון.
-
נ[B][COLOR="Blue"]יר
שלגון אומר לך"אתה תמיד תסתמך על הפוקימוים שלי.הפוקרימונים שלך יהפכו לחשים.בקיצור התשבה שלי היא לא.תשמתמש בצ'ארמיליון שלך"שערי העיר סגורים.השומר אומר"אני מבין שאם שותפים אז מי שמנסה להביס את המכון שנמצא יצטרך להילחם מולי ונגד סויפר שלי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844137]נ[B][COLOR="Blue"]יר
שלגון אומר לך"אתה תמיד תסתמך על הפוקימוים שלי.הפוקרימונים שלך יהפכו לחשים.בקיצור התשבה שלי היא לא.תשמתמש בצ'ארמיליון שלך"שערי העיר סגורים.השומר אומר"אני מבין שאם שותפים אז מי שמנסה להביס את המכון שנמצא יצטרך להילחם מולי ונגד סויפר שלי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
למה בצ'ארמליון?! אני צועק על שלגון והולך משערי העיר.
"ביקשתי ממך את לוקריו,כי הוא סוג מתכת,ורעל לא עובד עליו.
באמת הייתה יכולה להביא לי גם את מטגרוס,שהוא מסוג מתכת,ועל חושי.
ואז הוא היה סופר אפקטיבי,אבל לא הבאת לי." אגיד ואלך.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך לשערי העיר אך הם סגורים.שלגון אומר לך"אז יש לך ארון זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך.אולי הא יתפתח לך".השומר אומר לכם"טוב אז מי ילכם נגדי תעזבו תדרמה המפגרת הזאות יאלה תילחמו מולי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844143][B][COLOR="Red"]ניר
אתה הולך לשערי העיר אך הם סגורים.שלגון אומר לך"אז יש לך ארון זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך.אולי הא יתפתח לך".השומר אומר לכם"טוב אז מי ילכם נגדי תעזבו תדרמה המפגרת הזאות יאלה תילחמו מולי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
איך אתה יודע שיש לי ארון?! ותזכור שאם הוא לא מתפתח זה אחריות שלך,אתה עוד תפתח לי אותו.
עכשיו ארון צא,ואני מוציא את ארון.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"לפני שנפגשנו צפיתי בקרבות שלך וראיתי שיש לך ארון.אם ארון לא מתפתח לא השמתי אך עדין זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך."אתה מוציא את ארון לקרב.השומר אומר לך"טוב חיכיתי הרבה זמן.סויפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל על ארון שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844156][B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"לפני שנפגשנו צפיתי בקרבות שלך וראיתי שיש לך ארון.אם ארון לא מתפתח לא השמתי אך עדין זה היה אימון מצוין בשביל ארון שלך."אתה מוציא את ארון לקרב.השומר אומר לך"טוב חיכיתי הרבה זמן.סויפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל על ארון שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארון,גם הסוג הזה לא עובד מולך. תחכה שהוא לא ישפיע מולך ואז פצצת בוץ בזמן שאתה מסתובב,כדי ליצור כלוב בוץ שיפגע כל בזמן בסוייפר.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון לא זז במקומו וסוג את העוקץ הרעל.מכיון שארון סוג מתכת הרעל לא משפיע עליו.ארון משתמש בפצצצת בוץ וממסתוב במקום .סופר לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ונפגע קצת.השמר אומר לסויפר"זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל על ארון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844166][B][COLOR="Red"]ניר
ארון לא זז במקומו וסוג את העוקץ הרעל.מכיון שארון סוג מתכת הרעל לא משפיע עליו.ארון משתמש בפצצצת בוץ וממסתוב במקום .סופר לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ונפגע קצת.השמר אומר לסויפר"זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל על ארון[/COLOR][/B][/QUOTE]
פצצת בוץ על הזנב של סוויפר,תתביע אותו!
ואז דחיפה.
-
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון משגר פצצת בוץ על הזנב הרעל של בויפר.פצצת הרעל פוגעת בזנבו של סויפר ומתביעה אותו.ארון רץ אל סויפר בדחיפה.סויפר מתחמק מזה בקלת.סויפר שוב שולח עוקץ רעל לעבר ארון שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;844172][B][COLOR="Red"]ניר
ארון משגר פצצת בוץ על הזנב הרעל של בויפר.פצצת הרעל פוגעת בזנבו של סויפר ומתביעה אותו.ארון רץ אל סויפר בדחיפה.סויפר מתחמק מזה בקלת.סויפר שוב שולח עוקץ רעל לעבר ארון שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
שוב לא לעשות כלום!
עכשיו חוץ ותעשה לו נשיכה על הזנב.
-
[quote=Akainu;843095][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לוקסיו מתחמק מהחימם היתר של טורקול.טורקול התעיף מהחימום היתר שלו.לוקסיו מנצל את זה לטובתו ומתחיל לתקוף את טורקול.לוקסיו מסתער על טורקול בניב חשמל.טורקול לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.טורקקול משתמש בערפיח.אתה לא רואה את לוקסיו בערפיח[/COLOR][/B][/quote]
"לוקסיו, תירה כדורי חשמל לכל עבר!" אני מורה ללוקסיו
-
[COLOR=Green][B]דניס
לוקסיו משתמשבכדור חשמל ויורה הרבה כדור חשמל לכל עבר.זכות כדורי החשמל הערפיח מתפוגג.לאחר שהערפיח מתפוגג אתה שם לב שטורקול נפגע מאחדכדורי החשמל של לוקסיו.טורקול יורה להביור לעבר לוקסיו[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
ארון לא זז ממקמו וסופג את העוקץ הרעל.מכיון שארון סוג מתכת העוקץ על לא משפיע עליו.ארון רץ אל סויפר.ארון נושך את זנבו של סויפר.סויפר נפגעקשה ומעצבן.סויפר משתמש בערפיח ואתה לא ראה את ארון או את סויפר[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Akainu;844393][COLOR=Green][B]דניס
לוקסיו משתמשבכדור חשמל ויורה הרבה כדור חשמל לכל עבר.זכות כדורי החשמל הערפיח מתפוגג.לאחר שהערפיח מתפוגג אתה שם לב שטורקול נפגע מאחדכדורי החשמל של לוקסיו.טורקול יורה להביור לעבר לוקסיו[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
ארון לא זז ממקמו וסופג את העוקץ הרעל.מכיון שארון סוג מתכת העוקץ על לא משפיע עליו.ארון רץ אל סויפר.ארון נושך את זנבו של סויפר.סויפר נפגעקשה ומעצבן.סויפר משתמש בערפיח ואתה לא ראה את ארון או את סויפר[/B][/COLOR][/QUOTE]
ארון,פצצת פוץ על הרצפה שתתבע!
שיגמר האובך,תקפוץ בהפתעה ותנשך את סוויפר.
-
[quote=Akainu;844393][COLOR=green][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]לוקסיו משתמשבכדור חשמל ויורה הרבה כדור חשמל לכל עבר.זכות כדורי החשמל הערפיח מתפוגג.לאחר שהערפיח מתפוגג אתה שם לב שטורקול נפגע מאחדכדורי החשמל של לוקסיו.טורקול יורה להביור לעבר לוקסיו[/COLOR][/B][/quote]
"ניצוץ ונשיכה באותו הזמן!" אני מורה לו ומקווה שיצליח לחמוק מהלהביור
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לוקסיו לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לוקסיו רץ אל ורקול ומסתער עליו.לוקרסיו תוקף את טורקול בניצוץ ובנשיכה קטלנית.טורקול לא מצליח להתחמק משתהים נפגע קשה.טורקול משותק ולכן לא תוקף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון משגר פצצת בוץ שתבע באדמה וכך יצר אדמה בוצית.הערפיח נעלם.ארון קופץ ומצפתיע את סויפר בנשיכה.סויפר מתחמק במהירות מהנשיכה.סויפר מרים את זנבו ומצליח לפגוע בארון קשה.סויפר תוקף בזנב רעל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;845133][B][COLOR="Green"]דניס
לוקסיו לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לוקסיו רץ אל ורקול ומסתער עליו.לוקרסיו תוקף את טורקול בניצוץ ובנשיכה קטלנית.טורקול לא מצליח להתחמק משתהים נפגע קשה.טורקול משותק ולכן לא תוקף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון משגר פצצת בוץ שתבע באדמה וכך יצר אדמה בוצית.הערפיח נעלם.ארון קופץ ומצפתיע את סויפר בנשיכה.סויפר מתחמק במהירות מהנשיכה.סויפר מרים את זנבו ומצליח לפגוע בארון קשה.סויפר תוקף בזנב רעל[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא אפקטיבי מולך,תשתמש בנשיכה על הזנב של סוויפר וזרוק אותו לביצה.
ואז תפעיל תשיכה בזמן שאתה מטביע את סוייפר,ומנצח אותו!
-
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון סופג את הזנב הרעל כמו תמיד.ארון משתמש בנשיכה על ויפר.אך סויפר משתמש בצוות כפול ומתחמק מהנשיכה.לסופר נהים 5 כפילים.ארון מנסה שוב נשיכה אך רק מביס סויפר 1.נותרו 4 סויפרים.כול הסויפרים תוקפים בזנב ברזל את ארון שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;845173][B][COLOR="Red"]ניר
ארון סופג את הזנב הרעל כמו תמיד.ארון משתמש בנשיכה על ויפר.אך סויפר משתמש בצוות כפול ומתחמק מהנשיכה.לסופר נהים 5 כפילים.ארון מנסה שוב נשיכה אך רק מביס סויפר 1.נותרו 4 סויפרים.כול הסויפרים תוקפים בזנב ברזל את ארון שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארון קפוץ,למעלה! ושם קח את הסוויפר שנשאר בנשיכה.
לביצה,ותטביע אותו בפצצת בוץ,ליד הביצה!
-
[quote]לוקאס
מונפרנו קופץ לאחד הבורות שכין מקודם וכך מתחמק מכוח ודי של קאבוטופס.מונפרנו יוצא מהבור שחפר קודם לכן.מוןנפרנו משתמש ביד אחת אגרוף מאך והיד השניה אגרוף חשמל ומשלב את זה ביחד.קאבוטופס לא מצליחלהתחמק מהשילוב הקטלני הזה ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה על מונפרנו
[/quote]
מונפרנו תשתמש באגרוף מאך כדי ליצור רוח שתגן עליך ואז אגרוף חשמל
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
מונפרנו משתמשבאגרופי המאך כדי ליצור רוח.הרוח שנוצרת מבטלת את הגלישה של קאבוטופס.מונפרנו רץ וצמסתער על קאבוטופס באגרוף חשמלי.קאבוטופס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש במפולת אבנים על מנפרנו[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
ארון קופץ לאויר ומתחמק מזנבות העל שסזויפרים שלחו אליו.ארון משתמש בנשיכה על הסויפר שפגעבוקודם בניכה.ארון מטביא את סויפר בפצצ בוץ.אך זה מתגלה הסויפר המזויף.עדין ענותרו 4 סויפרים ואחד מהם אמיתי.סויפר משתמש בעוקץ רעל וגם כול הכפילים[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;845480][COLOR=Blue][B]לוקאס
מונפרנו משתמשבאגרופי המאך כדי ליצור רוח.הרוח שנוצרת מבטלת את הגלישה של קאבוטופס.מונפרנו רץ וצמסתער על קאבוטופס באגרוף חשמלי.קאבוטופס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש במפולת אבנים על מנפרנו[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]ניר
ארון קופץ לאויר ומתחמק מזנבות העל שסזויפרים שלחו אליו.ארון משתמש בנשיכה על הסויפר שפגעבוקודם בניכה.ארון מטביא את סויפר בפצצ בוץ.אך זה מתגלה הסויפר המזויף.עדין ענותרו 4 סויפרים ואחד מהם אמיתי.סויפר משתמש בעוקץ רעל וגם כול הכפילים[/B][/COLOR][/QUOTE]
חכה ותעמוד במקום,זה לא אפקטיבי. ואז פצצת בוץ,שתפגע בכולם.
-
[quote]לוקאס
מונפרנו משתמשבאגרופי המאך כדי ליצור רוח.הרוח שנוצרת מבטלת את הגלישה של קאבוטופס.מונפרנו רץ וצמסתער על קאבוטופס באגרוף חשמלי.קאבוטופס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש במפולת אבנים על מנפרנו[/quote]
"מונפרנו תתחמק בעזרת אחד הבורות, תמשוך בהפתעה את קאבוטופוס לבור ותכה אותו באגרופי חשמל ואגרופי מאך ללא הפסקה."
-
[quote=monster;844087][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קומבסקין משתמש בגחלת על רגליו של דונפן.דונפן לא מצליח לתחמק ונפגע קשה ומבטל את הורדה.קומבסקין קופץ מעל דונפן ומשתמש בעיטת מגה על דונפן.דונפן עוד לחא מצליח לקום ומובס בקרב.השומר מכניס את דונפן לפוכדור שלו ופותח לך את השער לעיר[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד קומבסקין!" אגיד בחיוך ואחזיר את קומבסקין לפוכדור
"אתה נתת קרב מעולה" אגיד בחיוך לשומר ויכנס לעיר
-
[quote=monster;837258]
[B][COLOR=darkgreen]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]סטריו משתמש בבלימה מצד ימין על שנדלש שנותר.באלבאזור משתמש בבלימה מצד שמאל על השנדלש שנותר.שנדלש לא מצליח להתחמק משתי בלימות ונפגע קשה ומובס בקרב[/COLOR][/B]
[/quote]
" כל הכבוד חברים עשיתם עבודת צוות נהדרת שם ואני מקווה מאוד שזה עזר לכם להכיר את השני , וחיזק אתכם " אני אומר מסתכל עליהם כמה שניות ומחייך , ואז אחזיר אותם לפוקדור שלהם כדי שהם ינוחו קצת , אחרי הכל זה היה קרב דיי מתיש.
-
[quote=monster;845133][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לוקסיו לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לוקסיו רץ אל ורקול ומסתער עליו.לוקרסיו תוקף את טורקול בניצוץ ובנשיכה קטלנית.טורקול לא מצליח להתחמק משתהים נפגע קשה.טורקול משותק ולכן לא תוקף[/COLOR][/B]
[/quote]
"כדור חשמל!" אני מורה לו
-
[B][COLOR="Green"]דניס
לוקסיו משתמש בכדור חשמל.לוקסיו יורה את הכדור החשמל אל טורקול.מכיון שטורקול עדיין משותק ולא יכול.הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טורקול עדין משותק ולא תוקף את לקסיו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
אתה מחזיר את באלבאזור וסטריו לפוכדורים להם.שחר אתה ממשיך ללכת ביער קובל.כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה כבר את היציאה מן היער.כעבור כמה שניות אתה יוצא מהיער ומגיע לעיר המכון ה1 שלך.לאן תלך? מרכז פוקימונים מקדש או מכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר לפוכדור את קומבסקין שלך.ונכנכס דרך שערי העיר ומגיע לעיר קרן.אתה מתפא מיופיה של העיר.אתה רואה בהרב אנשים הולכים עם בגדים יפים.הרבה בנינים.ובנייון גדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".לאן תלך? מרכז פוקימונים,קניון,או מכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו קופץ לאחד הבורות וכך מתחמק מפולת האבנים של קאבוטופס.מונפרנו תופס את רגלו של קאבוטופס ומושך אותו לבור.מונפרנו תוקף את קאבוטופס באגרופי חשמל ואגרופי מאך.קאבוטופס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה שפוגעת חזק מאוד במונפרנו [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון שוב סופג את העוקץ הרעל של סויפרים.ארון תוקף בפצצת בוץ על סויפרים.2 כפילי סויפר לא מצליחים להתחמק מפצצת הבוץ ומובסים.הם מתגלים כפילים של סויפר.מנותרו עוד כפיל אחד של סויפר וסויפר האמיתי של השומר[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;847108][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחזיר לפוכדור את קומבסקין שלך.ונכנכס דרך שערי העיר ומגיע לעיר קרן.אתה מתפא מיופיה של העיר.אתה רואה בהרב אנשים הולכים עם בגדים יפים.הרבה בנינים.ובנייון גדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".לאן תלך? מרכז פוקימונים,קניון,או מכון[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני חושב שאני יעשה סיבוב בקניון הגדול לפני קרב המכון' אחשוב
ואתחיל לצעוד לעבר הקניון הגדול
-
[COLOR=Red][B]אדם
אתה הולך אל הקניון הגדול.ככל שדאתה מתקרב אל הקניון אתה מבחין שהקניון נהיה גדול כול שניה.לבסוף אתה מגיע לכניסה של הקניון.השומרשל הקניון אומר לך"עצור אני רק בודק אותך"השומר בודק אותך ונותן לך להיכנס לקניון.אתה נכנכס לקניון.אתה מבחין שאין כלום בקומת הקרקע אז הולך למעלית.אתה רואה שכתוב במעלית"אנה בחר קומה : 1,2,3,4,5,6"[/B][/COLOR]
-
[quote=monster;847169][COLOR=red][B]אדם[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה הולך אל הקניון הגדול.ככל שדאתה מתקרב אל הקניון אתה מבחין שהקניון נהיה גדול כול שניה.לבסוף אתה מגיע לכניסה של הקניון.השומרשל הקניון אומר לך"עצור אני רק בודק אותך"השומר בודק אותך ונותן לך להיכנס לקניון.אתה נכנכס לקניון.אתה מבחין שאין כלום בקומת הקרקע אז הולך למעלית.אתה רואה שכתוב במעלית"אנה בחר קומה : 1,2,3,4,5,6"[/COLOR][/B][/quote]
'אני חושב שאני יעלה קומה קומה'
ואלחץ על קומה מס' 1
-
[COLOR=Red][B]אדם
אתה לוחץ על כפתור שעליו כתוב הספרה 1.דלותות המעלית נפתחות ואתה נכנכס למעלית.כעבור 2 שניות אתה מגיע לקומה 1.אתה יוצא מהמעלית ומבחין שיש רק חנות 1 והיא של תרופות לפוקימונים.האם תיכנס אליה?[/B][/COLOR]
-
[quote=monster;847188][COLOR=red][B]אדם[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה לוחץ על כפתור שעליו כתוב הספרה 1.דלותות המעלית נפתחות ואתה נכנכס למעלית.כעבור 2 שניות אתה מגיע לקומה 1.אתה יוצא מהמעלית ומבחין שיש רק חנות 1 והיא של תרופות לפוקימונים.האם תיכנס אליה?[/COLOR][/B][/quote]
'אני חושב שכדאי להמשיך לעלות' אחשוב לעצמי
ואכנס שוב למעלית ויעלה לקומה מס' 2
-
[COLOR=Red][B]אדם
אתה הולך אל המעלית ולחץ על כפתור שכתוב עליו הסיפרה2.המעלית נפתחת מולך ונכנס אליה.המעלית מגיע לקומה 2 תוך שניות ספורות.אתהיוצא מהמעלית ובודק איזה חניות יש בקומה זו.אתה מחין שיששתי חנויות בקומה זו.אחת של HM והשניה של TM[/B][/COLOR]
-
[quote=monster;847209][COLOR=red][B]אדם[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה הולך אל המעלית ולחץ על כפתור שכתוב עליו הסיפרה2.המעלית נפתחת מולך ונכנס אליה.המעלית מגיע לקומה 2 תוך שניות ספורות.אתהיוצא מהמעלית ובודק איזה חניות יש בקומה זו.אתה מחין שיששתי חנויות בקומה זו.אחת של HM והשניה של TM[/COLOR][/B][/quote]
'וואו חנות TM אני חייב ללכת לבקר שם' אחשוב בהתלהבות
וארץ לחנות ה-TM
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה נכנכס לחנות הTMהמוכרת של החנות אומרת לך"אתה בודי תרצה TM בשביל הפוקימונים שלך אז היה הTM שיש לנו בחנות"המוכרת מגישה לך דף שכתוב איזה TM יש להם.אתה קורא את [URL="http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/tmhm.shtml"] נמצא אצלנו עד TM 50[/COLOR][/B[/URL]]
-
[QUOTE=monster;847108][B][COLOR="Green"]דניס
לוקסיו משתמש בכדור חשמל.לוקסיו יורה את הכדור החשמל אל טורקול.מכיון שטורקול עדיין משותק ולא יכול.הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טורקול עדין משותק ולא תוקף את לקסיו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]שחר
אתה מחזיר את באלבאזור וסטריו לפוכדורים להם.שחר אתה ממשיך ללכת ביער קובל.כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה כבר את היציאה מן היער.כעבור כמה שניות אתה יוצא מהיער ומגיע לעיר המכון ה1 שלך.לאן תלך? מרכז פוקימונים מקדש או מכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר לפוכדור את קומבסקין שלך.ונכנכס דרך שערי העיר ומגיע לעיר קרן.אתה מתפא מיופיה של העיר.אתה רואה בהרב אנשים הולכים עם בגדים יפים.הרבה בנינים.ובנייון גדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".לאן תלך? מרכז פוקימונים,קניון,או מכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו קופץ לאחד הבורות וכך מתחמק מפולת האבנים של קאבוטופס.מונפרנו תופס את רגלו של קאבוטופס ומושך אותו לבור.מונפרנו תוקף את קאבוטופס באגרופי חשמל ואגרופי מאך.קאבוטופס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה שפוגעת חזק מאוד במונפרנו [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון שוב סופג את העוקץ הרעל של סויפרים.ארון תוקף בפצצת בוץ על סויפרים.2 כפילי סויפר לא מצליחים להתחמק מפצצת הבוץ ומובסים.הם מתגלים כפילים של סויפר.מנותרו עוד כפיל אחד של סויפר וסויפר האמיתי של השומר[/COLOR][/B][/QUOTE]
קפוץ לביצה ומשן תעשה פצצת בוץ,ואז דחיפה!.