-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 5 2009, 01:24 PM
[b] [b][i][u][color=darkred]דודי:[/color][/u][/i][/b]
האחות ג'וי לוקחת את גסטלי והולכת לטפל בו. אתה הולך לחדר ההמתנה ורואה ספרייה שלמה על פוקימונים. אתה מבחין בספר בשם "[i]סודות גסטלי[/i]". אתה מהרהר אם לקחת אותו או לא. אז אתה רואה ספר בשם "[i]סודות פוקימוני הרוח[/i]". אתה מחליט לקחת אחד מהם, אבל איזה?
[/b][/quote]
אני לוקח את "סודות הפוקימוני הרוח" ומתחיל ליקרוא אותו
-
[b] [b][i][u][color=darkred]איימי:[/color][/u][/i][/b]
"יפה מאוד!" מחמיא לך מנהיג המכון "אבל נראה אותך מתמודדת עם זה- צא קומבי!" הוא צועק וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצאת מעיין כוורת עם כנפיים, שלושה תאי כוורת ושלושה פרצופים מחייכים ועוקץ ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa415.png[/img]). את מניחה שזה קומבי. "רוח כסופה קומבי." אומר מנהיג המכון. קומבי מנפנף בכנפיים ומה יוצא משב רוח חזק, כסוף ונוצץ. מה תעשי? [/b][/quote]
"פיצ'ו תשתמש בזריזות בשביל להתחמק, ואז שילוב בין צוות כפול למכת ברק"
-
[b]
[b][i][u][color=darkred]ירין:[/color][/u][/i][/b]
דרטיני מהנהן במרץ לשמע ההצעה. אבל אז האחות ג'וי אומרת: "הוא אולי בסדר, אבל בכל זאת אני מעדיפה שהוא ינוח וישאר פה הלילה. יכול להיות שיש פה פגע לא מזוהה או משהו כזה כי עדיין הכוחות שלו לא חזרו לעצמם. בינתיים תודיע לפרופסור אוק על המקרה. אולי הוא ידע להסביר את זה..."
[/b][/quote]
"נראה לי שאני יודע מה קרה... לפי הספר דריטני יכול לרפות את עצמו..." אני חושב
-
[b] [b][i][u][color=darkred]לני:[/color][/u][/i][/b]
למרות שפיפלאפ משתדל לחמוק, קרן הקידוח פוגעת בו במכה קהה שלא בהכרח פצעה את פיפלאפ אבל היממה אותו למספר שניות, מה שנותן יתרון לריידון. "שבירת לבנים" אומר המאמן וריידון מתחיל לרוץ לפיפלאפ עם היד מונפת. לפתע, פיפלאפ מתעשט ומשתמש בבועות שפוגעות לריידון בבטן. הבועות לא סיימו את הקרב, אבל בכל זאת גרמו לריידון נזק וגרמו לו להפסיק להשתמש בשבירת לבנים. [/b][/quote]
"קדימה!! תשתמש בבעות בכל הכוח!" אני אומר לו במהירות ומקווה שזה יצליח.
-
[b][i][u][color=purple]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה קורא את ההקדמה:
"[i]פוקימוני הרוח הינם היצורים המשונים ביותר בעולם הפוקימונים. הם כמעט בלתי פגיעים, יכולים לעבור דרך קירות וחפצים, לחולל מהומה, להפחיד (תחביב שלהם), להעלם וליצור אשליות ותעתועים. לא פעם פוקימוני הרוח גרמו לאנשים טראומה מפוקימונים ופחד ממקום מסויים. אנים נוטים לחשוב שפוקימון רוח עצמו הוא רק אשליה ותעתוע אך יש הוכחות ועובדות מוצקות כי הם קיימים.
[color=blue][u][b]יתרונות סוגים:[/b][/u][/color]
[u][b]חולשות:[/b][/u]
סופר אפקטיבי: אופל ורוח
אפקטיבי: מתכת, דרקון, סלע, על חושי, מעופף, אדמה, קרח, עשב, חשמל, מים ואש
לא אפקטיבי: חרק ורעל
לא משפיע: לוחם ונורמל
[b][u]פוקימוני רוח חזקים על:[/u][/b]
סופר אפקטיבי: רוח ועל חושי
אפקטיבי: אבן, מים, חשמל, עשב, על חושי, אש, אדמה, מעופף, דרקון, חרק, רעל, לוחם וקרח
לא אפקטיבי: חושך ומתכת
לא משפיע: רגיל[/i]"
אתה מסיים לקרוא את ההקדמה ומהרהר קצת על פוקימוני הרוח המשונים.
[b][i][u][color=purple]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו עוד לא למד זריזות 0.ס
-----------------------------------------------------------------------------------------------
פיצ'ו מנסה לחמוק הצידה אבל הוא נתקל בעץ והרוח הכסופה פוגעת בו. פיצ'ו הפצוע בוכה קצת ואז מתעשט ומשתמש במכת ברק חזקה מאוד כנגד קומבי. קומבי נפגע ישירות ובהיותו סוג מעופף/חרק, נפגע חזק מאוד. "קרן בילבול קומבי" אומר מנהיג המכון ונראה לחוץ. קומבי אוזר כוחות ומכוון קרן בילבול ישירות אל פיצ'ו. מה תעשי?
[b][i][u][color=purple]ירין:[/color][/u][/i][/b]
"אני יודעת" אומרת האחות ג'וי "אבל לא בתדירות כזו ולא לפציעה כזו... וגם אם כבר הוא ריה את עצמו,למה הכוחות שלו לא שבו אליו? לפי דעתי הדרטיני שלך או חזק מאוד, או מיוחד מאוד... יש פוקימונים כאלו שיש להם יכולת או עוצמה לא מוסברים... אולי דרטיני שלך הוא אחד מהם. פעם הייתה לי האפיני כזו... הכוח שלה היה שהיא הייתה יכולה לשנות את הסוג שלה בהתאם למה שעושים לה... במהלך המסע שלך, תשתדל לגלות מה הכוח הניסתר של דרטיני, טוב? אולי הוא יעזור לך בהמשך..." היא מפסיקה לרגע ואז אומרת: "לך עכשיו תודיע לפרפסר אוק ותלך לישון."
[b][i][u][color=purple]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ תוקף בבועות בעוצמה חזקה מאוד. הן פוגעות ישירות בריידון ומסחררות אותו אבל הוא קם. "קרן על!" אומר המאמן. ריידון מתחיל לאגור אנרגיה אבל בגלל הפציעות זה לוקח לו המון זמן. זו ההזדמנות שלך לסיים את הקרב ולהוכיח שאתה מאמן פוקימון טוב!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 5 2009, 05:56 PM
[b] פיצ'ו מנסה לחמוק הצידה אבל הוא נתקל בעץ והרוח הכסופה פוגעת בו. פיצ'ו הפצוע בוכה קצת ואז מתעשט ומשתמש במכת ברק חזקה מאוד כנגד קומבי. קומבי נפגע ישירות ובהיותו סוג מעופף/חרק, נפגע חזק מאוד. "קרן בילבול קומבי" אומר מנהיג המכון ונראה לחוץ. קומבי אוזר כוחות ומכוון קרן בילבול ישירות אל פיצ'ו. מה תעשי?
[/b][/quote]
"פיצ'ו תשתמש בנהמה בשביל להפחיד אותו שלא ישתמש בקרן הבלבול, ואז תשתמש בבלימה ומכת ברק ביחד"
-
[b] [b][i][u][color=purple]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה קורא את ההקדמה:
"[i]פוקימוני הרוח הינם היצורים המשונים ביותר בעולם הפוקימונים. הם כמעט בלתי פגיעים, יכולים לעבור דרך קירות וחפצים, לחולל מהומה, להפחיד (תחביב שלהם), להעלם וליצור אשליות ותעתועים. לא פעם פוקימוני הרוח גרמו לאנשים טראומה מפוקימונים ופחד ממקום מסויים. אנים נוטים לחשוב שפוקימון רוח עצמו הוא רק אשליה ותעתוע אך יש הוכחות ועובדות מוצקות כי הם קיימים.
[color=blue][u][b]יתרונות סוגים:[/b][/u][/color]
[u][b]חולשות:[/b][/u]
סופר אפקטיבי: אופל ורוח
אפקטיבי: מתכת, דרקון, סלע, על חושי, מעופף, אדמה, קרח, עשב, חשמל, מים ואש
לא אפקטיבי: חרק ורעל
לא משפיע: לוחם ונורמל
[b][u]פוקימוני רוח חזקים על:[/u][/b]
סופר אפקטיבי: רוח ועל חושי
אפקטיבי: אבן, מים, חשמל, עשב, על חושי, אש, אדמה, מעופף, דרקון, חרק, רעל, לוחם וקרח
לא אפקטיבי: חושך ומתכת
לא משפיע: רגיל[/i]"
אתה מסיים לקרוא את ההקדמה ומהרהר קצת על פוקימוני הרוח המשונים.
[/b][/quote]
אני חושב:
"אולי יש כאן היזו היתפתחות לאיווי" ומתחיל לדפדף בספר
-
[b] [b][i][u][color=purple]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ תוקף בבועות בעוצמה חזקה מאוד. הן פוגעות ישירות בריידון ומסחררות אותו אבל הוא קם. "קרן על!" אומר המאמן. ריידון מתחיל לאגור אנרגיה אבל בגלל הפציעות זה לוקח לו המון זמן. זו ההזדמנות שלך לסיים את הקרב ולהוכיח שאתה מאמן פוקימון טוב! [/b][/quote]
"קדימה פיפלאפ! תגמור אותו עם בועות בכל הכוח!!" אני אומר לפילאפ.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 3 2009, 10:28 PM
[b]
[b][i][u][color=darkred]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
אתה מגיע לתחנה בריצה ונכנס לחדר של ג'ני. "מה פתאום אתה מתפרץ לחדר?!" היא גוערת עליך "אני מקווה שיש סיבה טובה, אחרת...". לפתע נשמעת דפיקה בדלת ואתה שומע נביחה. פוקימון דמוי כלב כתוב עם רעמה ופסים שחורים על הגב והרגליים קופץ מאחוריי ג'ני ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]) .אתה שמעת לא פעם שמעת שג'ני מסתובבת עם פוקימון אש בשם "גרוולייט" ואתה מניח שזה הוא. בדלת נכנס שוטר וספר לג'ני את מה שאתה רצית לספר לה. ג'ני ניסערת ושואלת מה רצית להגיד. מה תעשה?
[/b][/quote]
"האמת שזה בדיוק מה שרציתי לספר לך" אני אומר ומשפשף את ראשי במבוכה
-
[b][i][u][color=green]איימי:[/color][/u][/i][/b]
פיצ'ו נוהם וזה עוצר מקומבי לתקוף, כיוון שההתקפה שלו כבר ירדה והוא נבהל בשל הפציעה שלו. פיצ'ו רץ כדי לבלום, ותוך כדי זה משחרר ברקים מכיסי החשמל שלו. "תחמוק קומבי!!!" צועק מנהיג המכון אבל קומבי עייף מדי ופצוע מדי בשביל לחמוק. פיצ'ו פוגע בו ישירות בבלימה חשמלית (מעתה והלאה, תקראי למתקפה בלימה חשמלית. היא לא תירשם בהתקפות של פיצ'ו כי היא שילוב.). קומבי נופל מסוחרר לגמרי. "קומבי לא יכול להלחם!" אומר השופט "פיצ'ו מנצח ואיימי מנצחת בקרב המכון!". כשפיצ'ו ומע את זה הוא מאושר עד הגג שהביא לך זכייה. לפתע את רואה שפיצ'ו שוב זוהר, רק הפעם ליותר זמן. ואז הוא מפסיק לזהור. את מנסה לא להתייחס לזה אבל לא מצליחה ושוקעת בהירהור עד שמנהיג המכון בא ואומר: "ניצחת בכבוד והשבתי לי את הביטחון שלא כולם גנבים! תודה לך. אז הנה, קחי, תג הרשת" והוא מביא לך תג עגול ומחורר כמו רשת ללכידת חרקים.
[b][i][u][color=green]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה מחפש נושא על איווי ורואה שאין. אתה מבין שאין התפתחות רוח לאיווי. אתה מתבאס אך עינייך נחות על ספר בשם: "סודות ההתפתחות של איווי". אתה חוטףאת הספר מהמדף ופותח אותו, מדלג על ההקדמה ועובר לחפש בתוכן העיניינים. אתה רואה שכתוב את הדברים הבאים בתוכן העיניינים:
[color=blue]1. ופוריאן- מים[/color]
[color=gold]2. ג'ולטיאון- חשמל[/color]
[color=red]3. פליארון- אש[/color]
[color=#FF1493]4. אספיון- על חושי[/color]
5. אמבריון- אופל
[color=green]6. ליפאון- עשב[/color]
[color=skyblue]7. גלסיאון- קרח[/color]
מה תקרא קודם?
[b][i][u][color=green]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ משתמש בבועות בשיא העוצמה ופוגע בריידון. ריידון נופל, מסוחרר לגמרי. "ריידון לא יכול להלחם!" מכריז השופט "פיפלאפ מנצח!". "או, לעזאזל!" צועק המאמן "ידעתי שלא יספיק רק ללכוד אותו ולא לאמן אותו! הייתי צריך לאמן אותו אבל רציתי להוכיח את עצמי אחרי שהשפילו אותי ואת הגארצ'ומפ שלי! אני לא מאמין!" אתה שומע אבל משהו מסיח את צומת ליבך. אתה מביט על פיפלאפ ורואה שהוא זוהר. אט-אט הוא גדל ואתה מבין שהוא מתפתח! אתה רוצה לעצור אותו?
[b][i][u][color=green]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"איך אתה שמעת על זה?!" היא גוערת עליך "אולי אתה זה שביצע את זה?! אולי אתה מרגל?! תענה כבר! לא לא, יש לי רעיון! גרוולייט!" היא אומרת ופונה לגרוולייט "אני רוצה שתוביל את הפרחח לאיפה שחוקרים פרחחים, טוב? אני עוד רגע באה ומבררת אם הוא יודא בדרך הקלה או הקשה... אני רק אברר משהו"
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 5 2009, 07:26 PM
[b] [b][i][u][color=green]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"איך אתה שמעת על זה?!" היא גוערת עליך "אולי אתה זה שביצע את זה?! אולי אתה מרגל?! תענה כבר! לא לא, יש לי רעיון! גרוולייט!" היא אומרת ופונה לגרוולייט "אני רוצה שתוביל את הפרחח לאיפה שחוקרים פרחחים, טוב? אני עוד רגע באה ומבררת אם הוא יודא בדרך הקלה או הקשה... אני רק אברר משהו"
מה תעשה? [/b][/quote]
"וואו,קחי את זה בקלות" אני אומר לה,ומוסיף "אם הייתי עושה את זה,הייתי בא לכאן ומדווח על עצמי?!"
-
[b] [b][i][u][color=green]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה מחפש נושא על איווי ורואה שאין. אתה מבין שאין התפתחות רוח לאיווי. אתה מתבאס אך עינייך נחות על ספר בשם: "סודות ההתפתחות של איווי". אתה חוטףאת הספר מהמדף ופותח אותו, מדלג על ההקדמה ועובר לחפש בתוכן העיניינים. אתה רואה שכתוב את הדברים הבאים בתוכן העיניינים:
[color=blue]1. ופוריאן- מים[/color]
[color=gold]2. ג'ולטיאון- חשמל[/color]
[color=red]3. פליארון- אש[/color]
[color=#FF1493]4. אספיון- על חושי[/color]
5. אמבריון- אופל
[color=green]6. ליפאון- עשב[/color]
[color=skyblue]7. גלסיאון- קרח[/color]
מה תקרא קודם?
[/b][/quote]
זה אמבראון לא אמבריון
------------------------
אני חושב:
"אמבראון ניראה מעניין"
אני ישר פותח בעמוד שלו
-
שם: ג'ק רונלד
תמונה:[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up92.siz.co.il/up3/nhyljy4yjdht.png[/img][/url]
גיל במשחק: 11
רקע :ג'ק רונלד תמיד היה ילד שאפתן. הוא אמיץ ושחצן קצת. ג'ק רונלד אהב להיות בחנות של דודו
מהבוקר ועד הערב. הוא שיחק עם הצ'ימצאר של דודו ואהב אותו כאילו הוא הפוקימון שלו. אבל, יום אחד,
דודו נעלם באופן מסתורי. אף אחד מבני משפחתו לא ידע היכן הוא נמצא...רק הצ'ימצאר שג'ק כל כך
אוהב נשאר שם. אז, ג'ק החליט לצאת למסע בעקבות דודו ולהיות מאמן פוקימונים אמיתי.
כינוי בפורום:WhiteTiger
פוקימון התחלתי:אברה
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת
בקשות:בבקשה בבקשה להתקבל!! ועם אני מתקבל אז בבקשה ללכוד פוצ'יאנה(ושיתפתח למנטיאנה). תודה
-
[b] [b][i][u][color=green]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ משתמש בבועות בשיא העוצמה ופוגע בריידון. ריידון נופל, מסוחרר לגמרי. "ריידון לא יכול להלחם!" מכריז השופט "פיפלאפ מנצח!". "או, לעזאזל!" צועק המאמן "ידעתי שלא יספיק רק ללכוד אותו ולא לאמן אותו! הייתי צריך לאמן אותו אבל רציתי להוכיח את עצמי אחרי שהשפילו אותי ואת הגארצ'ומפ שלי! אני לא מאמין!" אתה שומע אבל משהו מסיח את צומת ליבך. אתה מביט על פיפלאפ ורואה שהוא זוהר. אט-אט הוא גדל ואתה מבין שהוא מתפתח! אתה רוצה לעצור אותו? [/b][/quote]
אני לא עוצר אותו.
אני מסתכל עליו ומנסה לחשוב איך קרה שכל-כך מהר הוא מתפתח.
-
[b][i][u][color=orange]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"זה הפשע המושלם!" היא צועקת עלייך "להעמיד פני תם ולהסגיר את עצמך די לנקות אותך מאשמה! הא! אתה חושב שלא ניתקלתי בדברים מהסוג הזה?! גרוולייט, קח אותו ואני רוצה שבחדר חקירות [b]תוכיח[/b] את חפותך! אם לא תוכיח שאתה חף מפשע, אתה תישאר פה! מובן?!"
[b][i][u][color=orange]דודי:[/color][/u][/i][/b]
אתה מתחיל לקרוא:
"[i]אמבראון-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa197.png[/img]
פוקימון שועל הלילה
סוג: אופל
כאשר אמבראון מורעל/משותק/שרוף, כך גם היריב שלו.
התפתחויות:
איווי-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa133.png[/img]
כאשר משמחים את איווי בשעות הלילה, איווי מתפתח לאמבריון.
[u][b]מתקפות:[/b][/u]
בלימה
ניענוע זנב
עידוד
מתקפת חול
רדיפה
מתקפת מהירות
קרן בילבול
הבטחה
אור ירח
[u][b]מתקפות הנלמדות ע"י מורה פרטי:[/b][/u]
זריזות
סטירת בוץ
נחירה[/i]"
אתה מסיים לקרוא. מה תעשה עכשיו?
[b][i][u][color=orange]ג'ק:[/color][/u][/i][/b]
צ'ימצ'אר תפוס... תחליף לאברה (היחיד שנותר)
[b][i][u][color=orange]לני:[/color][/u][/i][/b]
אט-אט מופיע לפנייך פינגווין גדול, עם גוף תכלת, ראש וכנפיים כחולות כהות, התמשכות של המקור לראש כמו התחלה של כתר ונקודות לבנות על הבטן ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa394.png[/img]). אתה מזהה שזהו פרינפלאפ, כיוון שכשבחרת את פיפלאפ, בדקת על ההתפתחויות שלו. אתה מבין שפיפלאפ התפתח מהר בזכות קרב מול פוקימון שהוא גדול וחזק ממנו בהרבה, ובכל זאת ניצח.
הקצוות של הכנפיים של פרינפלאפ מתחילות לבהוק. פרינפלאפ למד טופר מתכת!
"אההה!" צועק המאמן "זה פרינפלאפ! טוב, אין לי בררה, למרות היתרון שלו... צא, פיופיטר!" ומהפוקדור יוצא פוקימון כחול דמוי גולם עם עיניים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa247.png[/img]). אתה מבין שזה כנראה פיופיטר. אתה זוכר במעורפל שפיופיטר הוא סוג אבן, כך שיש לך יתרון עליו.