-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:10 PM
[b] ירין
בתוך העיר אין פוקימונים, אתה מסתובב בה ואתה רואה שלט "שמורת פוקימונים של מרוול, אסור לתפוס פוקימונים, אסור לפגוע קשה מדי בפוקימונים ---->" ואתה אכן רואה בכיוון ההוא שביל. [/b][/quote]
אני אצא מהעיר ויחפש פוקימונים
-
מקס
כן אבל אם יותר מדי מגיבים אני מוצא את עצמי במצב שאני מאבד תחושה בחלק מהאיברים בגוף שלי, ולכן אני מנסה למצוא סוג של איזון.
--
"סטארלי - פוקימון ציפור קטנה. סטארלי הוא פוקימון המצוי בשדות רבים, והם בדרך כלל נעים בלהקות יחד עם סטארויה טסאראפטור, ההתפתחויות שלהם" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשתם בפוקדע".
צ'ארמנדר מהנהן ויוצא לשרוט את סטארלי. סטארלי לא מוכן ולכן הוא נפגע, אך לאחר מכן הוא מתעופף למעלה ומשתמש בדחיפה.
ליאו
סניזל יוצר משהו שחור, אבל הוא קטן מאוד, והוא בקרוב פשוט נעלם באוויר. סניזל נאנח, ופיג'י משתמש בניקור.
ירין
יוצא לאן? לכיוון השמורה? או חזרה לכיוון זרנטל? או בכלל לכיוון העיר הבאה?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:22 PM
[b] ליאו
סניזל יוצר משהו שחור, אבל הוא קטן מאוד, והוא בקרוב פשוט נעלם באוויר. סניזל נאנח, ופיג'י משתמש בניקור. [/b][/quote]
"סניזל נסה פעם נוספת! על תוותר!"
-
ליאו
סניזל מנסה שוב, אבל אין שיפור משמעותי והחומר האפל מתפוגג באוויר. לאחר מכן סניזל שהיה מרוכז מאוד בלנסות ליצור את הכדור, לא שם לב לפיג'י המתקרב שניקר אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:10 PM
[b] איקי
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה הולך לכיוון מרוול. אתה ביציאה מזרנטל, ויש שדה, שבו יש הרבה פויקמונים, עוד שחקנים מהמשחק הזה ששקועים בקרבות פוקימונים, (אלא אם כן אתה זה שבחרת לא להיות מודע לאחרים) והפוקימון הכי קרוב אליך הוא סידוט. [/b][/quote]
אני אשנה את דעתי , אני כן רוצה להיות מודע אל השחקנים האחרים.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:22 PM
[b] מקס
כן אבל אם יותר מדי מגיבים אני מוצא את עצמי במצב שאני מאבד תחושה בחלק מהאיברים בגוף שלי, ולכן אני מנסה למצוא סוג של איזון.
--
"סטארלי - פוקימון ציפור קטנה. סטארלי הוא פוקימון המצוי בשדות רבים, והם בדרך כלל נעים בלהקות יחד עם סטארויה טסאראפטור, ההתפתחויות שלהם" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשתם בפוקדע".
צ'ארמנדר מהנהן ויוצא לשרוט את סטארלי. סטארלי לא מוכן ולכן הוא נפגע, אך לאחר מכן הוא מתעופף למעלה ומשתמש בדחיפה.
ליאו
סניזל יוצר משהו שחור, אבל הוא קטן מאוד, והוא בקרוב פשוט נעלם באוויר. סניזל נאנח, ופיג'י משתמש בניקור.
ירין
יוצא לאן? לכיוון השמורה? או חזרה לכיוון זרנטל? או בכלל לכיוון העיר הבאה? [/b][/quote]
מה יש לצ'ארמנדר עוד בשלבים האלו?
-
איקי
"קרב...?" שרבי מסתכל עליך במבט מופתע מאוד והוא לא מבין את מהות הפקודה. אני מאמין שלא קראת את העבודה שפוקימונים מתחילים עם מתקפות טריוויאליות, ושהשחקן צריך ללמד אותם מתקפות מסובכות יותר...
מקס
יש לו ראש הוא יודע חבטת ראש, יש לו ציפורניים הוא יכול לשרוט, יש לו ידיים ורגליים, הוא יכול לתת אגרופים ובעיטת (אם כי הם יהיו די חלשים), יש לו זנב, הוא יכול לנסות לתקוף עם הזנב.... אם אני אמשיך לפרט אני עלול להכנס ללואה אינסופית
-
אבל זו אחת המכות הראשונות שיש לקרבי םם"
"קרבי צא! השתמש בדחיפה על הסידוט הזה!"
-
איקי
אולי לקרבי פראי שדיבר עם קרבים וקינגלרים אחרים ולמד את זה מהם, לא לקרבי ששהה בערך את שנת חייו היחידה במרתפים של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כלומר קרבי יכול להשתמש באחיזת צבת או משהו, כי המתקפה הזאת לא דורש מאמץ מחשבתי מיוחד.
קרבי משתמש בדחיפה על סידוט, שלא היה מוכן, וסידוט נהדף. סידוט מתחיל להתגלגל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:49 PM
[b] איקי
אולי לקרבי פראי שדיבר עם קרבים וקינגלרים אחרים ולמד את זה מהם, לא לקרבי ששהה בערך את שנת חייו היחידה במרתפים של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כלומר קרבי יכול להשתמש באחיזת צבת או משהו, כי המתקפה הזאת לא דורש מאמץ מחשבתי מיוחד.
קרבי משתמש בדחיפה על סידוט, שלא היה מוכן, וסידוט נהדף. סידוט מתחיל להתגלגל. [/b][/quote]
"מעולה קרבי! כל הכבוד!" מעודד את קרבי להמשיך בעבודתו הטובה ^^
"השתמש באחיזת צבט!"
-
חח אוקיי
"צ'ארמנדר, תחכה שסטארלי יבוא אלייך ותתחמק ואז תיתן לו מכה עם הזנב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 03:21 PM
[b] ניתאי
מה בדיוק ניסית ללמד אותו? וחוץ מזה כן אפשר ללמד אותו, אבל הוא נמצא מחוץ למעבדה של הפרוספור בפעם הראשונה בחייו, אתה מצפה שהוא ילמד משהו בחצי שעה? זה קשה בשבילו, להבין את הרעיון. ברגע שהוא יקלוט אל הרעיון של פליטת אש, כל המתקפות מתבססות על כך.
מגבי חובט בוורמפל עם הראש, ושניהם נהדפים, אם כי וורמפל נהדף יותר בגלל היותו קל יותר. וורמפל יורה עוד פעם יריית פתיל (או חוט או איך שלא קוראים לזה). [/b][/quote]
"מגבי,תנסה להוציא מעט אש מפיך ותשרוף את החוט!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:44 PM
[b] תמיר
גיבל מנסה להתחמק, אך לפתע בה משב רוח שעוזר להופיפ לפגוע בגיבל, אך הוא לא נפגע יותר מדי כי הפגיעה הייתה בראש שלו (שכאמור הוא קשיח למדי.) הופיפ ננשא עם כיוון הרוח ומתרחק מגיבל. [/b][/quote]
"אתה לא תברח!!!" אני קורא,לוקח פוכדור,ובמיומנות זורק עליו
-
איקי
קרבי מנסה לתפוס את סידוט המתגלגל, והוא אוחז בו, אך סידוט ממשיך בהתגלגלותו מה שמכאיב מעט לצבט של קרבי, אך סידוט לבסוף נעצר
מקס
סטארלי יורד למטה וצ'ארמנדר מתכופף וכתוצאה מכך בולם בפתאומיות, ואז המכה מהזנב של צ'ארמנדר פוגעת בו. סטארלי משתמש שוב דחיפה, והפעם לא מגובה, אלא מהגובה של צ'ארמנדר.
ניתאי
מגבי מתאמץ, וכל מה שיוצא זה ניצוץ קטן של אש, אבל זה מספיק כדי לקרוע את החוט. וורמפל מתעצבן ומשתמש בדחיפה
תמיר
הכדור נישא עם הרוח, ולבסוף פוגע בהופיפ שנכנס לפוכדור. הפוכדור נוחת מרחק מה ממך, אתה מסתכל אל גיבל ושניכם רצים לאיפה שהוא נחת, וכשאתה מגיע לשם, אתה כבר רואה שהפוכדור נעצר.
לכדת הופיפ, יעודכן כעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 05:59 PM
[b] איקי
קרבי מנסה לתפוס את סידוט המתגלגל, והוא אוחז בו, אך סידוט ממשיך בהתגלגלותו מה שמכאיב מעט לצבט של קרבי, אך סידוט לבסוף נעצר
מקס
סטארלי יורד למטה וצ'ארמנדר מתכופף וכתוצאה מכך בולם בפתאומיות, ואז המכה מהזנב של צ'ארמנדר פוגעת בו. סטארלי משתמש שוב דחיפה, והפעם לא מגובה, אלא מהגובה של צ'ארמנדר.
ניתאי
מגבי מתאמץ, וכל מה שיוצא זה ניצוץ קטן של אש, אבל זה מספיק כדי לקרוע את החוט. וורמפל מתעצבן ומשתמש בדחיפה
תמיר
הכדור נישא עם הרוח, ולבסוף פוגע בהופיפ שנכנס לפוכדור. הפוכדור נוחת מרחק מה ממך, אתה מסתכל אל גיבל ושניכם רצים לאיפה שהוא נחת, וכשאתה מגיע לשם, אתה כבר רואה שהפוכדור נעצר.
לכדת הופיפ, יעודכן כעת. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תתחמק ושתמש שוב בשריטה!"