[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 08:31 PM
[b] אתם מתחילים ללכת כשאתם רואים סקארמורי[[img]http://i27.tinypic.com/2q8nbbl.gif[/img]] שנראה עצבני ולא חברותי במיוחד
[/b][/quote]
"מה קרה לך? למה אתה עצבני?" אני שואל את הסקארמורי.
Printable View
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 08:31 PM
[b] אתם מתחילים ללכת כשאתם רואים סקארמורי[[img]http://i27.tinypic.com/2q8nbbl.gif[/img]] שנראה עצבני ולא חברותי במיוחד
[/b][/quote]
"מה קרה לך? למה אתה עצבני?" אני שואל את הסקארמורי.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 08:44 PM
[b] צ'ופי:אתה מבין מנחירה חזקה שהוא יישן באמת [/b][/quote]
מה השעה? במשחק
--
"קום כבר!!" אני צועק ומשתמש במכת ברק
טרי:הוא מנפנף בכנפיו בכעס ויוצר סופה שמעיפה אותך אחורה ואז עולה לשמיים ומתחיל לצלול לכיוונך!
צ'ופי:טורטרה מתעורר,אבל לא ממכת הברק,אלה מהצעקה "נו,כבר הבנתה שאתה לא יכול לנצח?" הוא שואל אותך ומפהק
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 10:04 PM
[b] טרי:הוא מנפנף בכנפיו בכעס ויוצר סופה שמעיפה אותך אחורה ואז עולה לשמיים ומתחיל לצלול לכיוונך!
[/b][/quote]
"היי, למה זה היה טוב?! אני רק רוצה לעזור לך!" אני צועק על סקארמורי ומשתמש עליו בדחיפה.
"קאטרפי, תנסה לקשור אותו בעזרת יריית חוט!" אני אומר לקאטרפי בלחץ.
קטרפי יורה חוטים אך בשניה שהם פוגעים בסקארמורי הם נקרעים לגזרים,במזל רב אתה מצליח להתחמק מסקארמורי שמתעצבן ועושה עוד צלילה
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 10:04 PM
[b] צ'ופי:טורטרה מתעורר,אבל לא ממכת הברק,אלה מהצעקה "נו,כבר הבנתה שאתה לא יכול לנצח?" הוא שואל אותך ומפהק [/b][/quote]
אני מתעצבן אותך יותר ומרכז הכי הרבה אנרגיה שהצלחתי למכת חשמל
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 10:10 PM
[b] קטרפי יורה חוטים אך בשניה שהם פוגעים בסקארמורי הם נקרעים לגזרים,במזל רב אתה מצליח להתחמק מסקארמורי שמתעצבן ועושה עוד צלילה [/b][/quote]
"קאטרפי, בוא נברח!" אני צועק, מרים את קאטרפי עלי ומנסה לרוץ בכל כוחי.
[quote][b]זיפו:"לא,איני פשוט נבלעה לשום מקום בזוהר אדום ומוזר" היא אומרת על סף בכי[/b][/quote]
"יכול להיות שהיא בעצם לא מתה ושהאור הזה היה משהו שהציל אותה וברגעים אלה ממש היא מחפשת אותך "אני אומר לה למרות שאני יודע שזה בלתי אפשרי .
צ'ופי:אתה מתרכז בכל הכוח ומנסה,אבל זה עדיין לא מזיז לטורטרה
טרי:אתה מרים את קטרפי ומתחבא מאחורי עץ,אתה שומע את סקארמורי ומבין שהוא מחפש אתכם
זיפו:"זה לא יכול להיות,היא הייתה יודעת איפה למצוא אותי" היא אומרת ומתחילה לבכות
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 23 2009, 09:04 PM
[b] "מאיזה פוקמון הצלתי אותך?" שואל זאנג [/b][/quote]
"סוויפר.
אתה שונא סוויפר.
אבל אחרי זה אני הצלתי אותך בכך שהרגתי את המאמן ההוא עם הסוויפר."
[quote][b]זיפו:"זה לא יכול להיות,היא הייתה יודעת איפה למצוא אותי" היא אומרת ומתחילה לבכות [/b][/quote]
"הופיע מסביבה אור אדום ואז היא נעלמה ?"אני שואל .
"כי אם זה מה שקרה זה קרה גם לאחי "אני אומר .
"אחי נתפס על ידי יצור מוזר שעונה לשם בן אדם "אני מסבר לה .
"טוב זה לא סיבה לבכות נכון אנחנו נמצא את אחי ואת אימך אני מבטיח "אני מנסה לעודד אותה למרות שאני יודע שהסיכויים שנמצא אותך קלושיים מאוד .
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 24 2009, 12:02 AM
[b] טרי:אתה מרים את קטרפי ומתחבא מאחורי עץ,אתה שומע את סקארמורי ומבין שהוא מחפש אתכם
[/b][/quote]
"לעזאזל! אל תזוז, אל תשמיע שום רעש, אל תנשום! אם הוא יגלה שאנחנו פה, הלך עלינו!" אני לוחש לקאטרפי ממש בשקט מרוב פחד.
טוקסי:"אה נכון הסוויפר!" הוא אומר ומוסיף "נראה לי שכדאי שנחזור לשם,להתנקם בדיטו" הוא אומר
זיפו:"למה הם כל כך רעים?" היא שואלת ומתחילה לבכות בלי הפסקה,אתה מבין שעדיף לך לרדת מהנושא
טרי:הוא מחפש אתכם מעט זמן ואז חוזזר בדרכו
[quote][b]זיפו:"למה הם כל כך רעים?" היא שואלת ומתחילה לבכות בלי הפסקה,אתה מבין שעדיף לך לרדת מהנושא[/b][/quote]
"טוב בואי ננסה לשכוח את זה ולהתחיל דף חדש"אני אומר .
"יש מקום שאת רוצה להיפרד ממנו לפניי שאנחנו הולכים ?"אני שואל אותה .
"ועדיין לא אמרת לי מה שמך ?"אני מוסיף.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 24 2009, 12:46 AM
[b] טרי:הוא מחפש אתכם מעט זמן ואז חוזזר בדרכו [/b][/quote]
"טוב, הוא הלך" אני אומר לקיט ומחייך.
"טוב, בוא נשחק!" אני מציע לקיט.