-
סין- לאחר כמה ניסיונות, שכוללים נקניקיות, טונה, וחלב, מצאת שהוא אוהב איזה חטיף גבינה שהיה לך. לאחר שהוא מסיים לאכול הוא מתיישב על הרצפה, ומסתכל בצורה לא ממוקדת לכיוון הקיר מולו. *אם לא יהיה לך רעיון מה לעשות עכשיו אני אתן לך, אם חשבת כבר על משהו, לך על זה*
אקס טרים- אתה פוגש איזה גנב שראית קודם. גם הוא נרשם באותו זמן פחות או יותר כמוך. "אתה רוצה קרב?" הוא אומר. "בוא החוצה." אתם יוצאים מהעיר וחוזרים ליער ורידיאן, בחוץ הוא אומר. "אם אתה רוצה קרב, בוא נעשה את זה שווה, כמה אתה שם?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 12:24 AM
[b] סין- לאחר כמה ניסיונות, שכוללים נקניקיות, טונה, וחלב, מצאת שהוא אוהב איזה חטיף גבינה שהיה לך. לאחר שהוא מסיים לאכול הוא מתיישב על הרצפה, ומסתכל בצורה לא ממוקדת לכיוון הקיר מולו. *אם לא יהיה לך רעיון מה לעשות עכשיו אני אתן לך, אם חשבת כבר על משהו, לך על זה* [/b][/quote]
אין לי ממש~ XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב, אז אתה רוצה אולי לצאת החוצה או משהו?" אני שואלת אותו בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 12:24 AM
[b] אקס טרים- אתה פוגש איזה גנב שראית קודם. גם הוא נרשם באותו זמן פחות או יותר כמוך. "אתה רוצה קרב?" הוא אומר. "בוא החוצה." אתם יוצאים מהעיר וחוזרים ליער ורידיאן, בחוץ הוא אומר. "אם אתה רוצה קרב, בוא נעשה את זה שווה, כמה אתה שם?" [/b][/quote]
"יש לי חיה אחת,שקיבלתי מקודם.."אני אומר לו במבוכה.."אוקיי..,סטינג צא!!"אני צועק ומוציא אותו מהלוכד,"עכשיו תורך.."אני אומר לגנב השני ומחכה לראות באיזה חיה יבחר לקרב.
-
סין- אתם יוצאים החוצה, לטייל בעיר סלדון. העיר די גדולה, אבל אין בה הרבה מה לעשות. על מסך חוצות, משודרות החדשות:
"הסכסוך ההולך וגדל בין אורה *השם הכולל למדינה של המשחק, בקרוב בהודעה הראשית* לבין המערב, גבה היום מחיר. הסכסוך, שכידוע נוגע לחלק ממחוז סינו, נעשה אלים היום כאשר כוחות מחומשים של צבא בריטניה פתח באש לעבר חיילנו. במהרה החיילים קיבלו הוראה להשיב אש, והתפתח מאבק אלים, שעלה ב2 הרוגים מצד הבריטים, ושלושה פצועים קל מחיילי אורה. כידוע, האיזור המדובר בסינו הוא שטח שרשמית שייך לאורה, אך לאחר מהפיכה דתית בבריטניה, שכללה חידוש לדת הביסיזם, הבריטים רוצים את האיזור בסינו, שבו חורבות מקדש של אותה דת עתיקה."
החדשות עוברים לפרסומות, משהו על אבקת כבישה משורשים של גלום. בכל מקרה, פוקסי מאחורייך, כשמשהו גדול רץ לעבריכם על ארבע, תופס אותו וממשיך לרוץ.
אקס-"מי מדבר על החיה, יש לי גם כזאת.. כמה כסף אתה מהמר?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 12:37 AM
[b]
אקס-"מי מדבר על החיה, יש לי גם כזאת.. כמה כסף אתה מהמר?" [/b][/quote]
"לא הבנתי..על מה אתה מדבר?להמר על מה?"אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 12:37 AM
[b] סין- אתם יוצאים החוצה, לטייל בעיר סלדון. העיר די גדולה, אבל אין בה הרבה מה לעשות. על מסך חוצות, משודרות החדשות:
"הסכסוך ההולך וגדל בין אורה *השם הכולל למדינה של המשחק, בקרוב בהודעה הראשית* לבין המערב, גבה היום מחיר. הסכסוך, שכידוע נוגע לחלק ממחוז סינו, נעשה אלים היום כאשר כוחות מחומשים של צבא בריטניה פתח באש לעבר חיילנו. במהרה החיילים קיבלו הוראה להשיב אש, והתפתח מאבק אלים, שעלה ב2 הרוגים מצד הבריטים, ושלושה פצועים קל מחיילי אורה. כידוע, האיזור המדובר בסינו הוא שטח שרשמית שייך לאורה, אך לאחר מהפיכה דתית בבריטניה, שכללה חידוש לדת הביסיזם, הבריטים רוצים את האיזור בסינו, שבו חורבות מקדש של אותה דת עתיקה."
החדשות עוברים לפרסומות, משהו על אבקת כבישה משורשים של גלום. בכל מקרה, פוקסי מאחורייך, כשמשהו גדול רץ לעבריכם על ארבע, תופס אותו וממשיך לרוץ.
[/b][/quote]
"פוקסי!" אני קוראת בבהלה "תנסה להישתחרר ממנו! חבטה!" אני קוראת
-
אקס-"אתה ממש טירון." אומר המאלף היריב. הוא מוציא 10$ מהכיס ושם על הרצפה. "אני מהמר על 10$ אתה משווה?"
*בקצרה, זו דרך להרוויח כסף מקרבות. למשל פה אם אתה מנצח אתה מקבל 10$, אם אתה מפסיד אתה משלם 10$.
"אתה בפנים?" שואל שוב היריב.
סין- "היי!" צועק מישהו מאחור. החיה הגדולה רצה אליו, ואת רואה שזה כלב.
[url=http://img19.imageshack.us/i/icouldnapforhoursbyfaer.jpg/][img]http://img19.imageshack.us/img19/655/icouldnapforhoursbyfaer.th.jpg[/img][/url]
[SIZE=1]הגרסה שלי לגראוליט [/SIZE]
"עזוב את המונלייט הזה!" אומר לו האיש. הכלב פולט את פוקסי, וזה מצדו יושב, ושוב לא זז, את רואה שתי שריטות די עמוקות על גופו. "את צריכה להחזיר אותו לכדור שלך." אומר האיש. "זה יירפא אותו."
נדב ואנג'ל-בואו נצא מנקודת הנחה שנפרדתם.. משחק קבוצתי זה לא אידיאלי בזמנים שאני זמין..
נדב- אתה בורח לעיר ומחפש מרפאת חיות. יש אחת, אבל היא סגורה.
אנג'ל-נשארת לבדך ביער. אתה תוהה מה זה היה..
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 01:25 AM
[b]
נדב ואנג'ל-בואו נצא מנקודת הנחה שנפרדתם.. משחק קבוצתי זה לא אידיאלי בזמנים שאני זמין..
נדב- אתה בורח לעיר ומחפש מרפאת חיות. יש אחת, אבל היא סגורה.
[/b][/quote]
אבל הרובה שלו אצלי כן?
--
"שיט!" אצעק ואז אצעק בקול רם יותר "אין פה רופה מחורבן לעזאזל?! אני צריך לטפל בחיה שלי!"
-
...האמת שבידיים שלך זה יהיה יותר מענין... טוב סבבה...
------
נדב- האור נדלק. איש זקן בכותנת לילה יוצא החוצה. "מה? מה אתה רוצה?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 01:46 AM
[b] ...האמת שבידיים שלך זה יהיה יותר מענין... טוב סבבה...
------
נדב- האור נדלק. איש זקן בכותנת לילה יוצא החוצה. "מה? מה אתה רוצה?" [/b][/quote]
"החיה שלי נפצעה, אני צריך וטרינר, אבל המרפאה סגורה לעזאזל!" אני עונה באגרסיביות.
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 5 2009, 01:48 AM
[b] "החיה שלי נפצעה, אני צריך וטרינר, אבל המרפאה סגורה לעזאזל!" אני עונה באגרסיביות. [/b][/quote]
נדב- "אין לך כדור? תשים אותו והיא תתרפא.. אלא אם נכנס לה גוף זר לגוף." הוא אומר ועומד לחזור פנימה למרפאה, שכנראה משמשת לו גם כבית.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 01:50 AM
[b] נדב- "אין לך כדור? תשים אותו והיא תתרפא.. אלא אם נכנס לה גוף זר לגוף." הוא אומר ועומד לחזור פנימה למרפאה, שכנראה משמשת לו גם כבית. [/b][/quote]
"איזה מפגר אחד ירה לו ברגל, זה נחשב גוף זר?" אשאל אותו ואכנס אל המרפאה.
-
נדב-"היי היי היי מה אתה עושה? המרפאה סגורה עכשיו!" הוא אומר ומנסה להעיף אותך אפילו שאין לו סיכוי. "אני לא מטפל באיזה קורבן של קרבות מאפיה או משהו כזה"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 5 2009, 01:53 AM
[b] נדב-"היי היי היי מה אתה עושה? המרפאה סגורה עכשיו!" הוא אומר ומנסה להעיף אותך אפילו שאין לו סיכוי. "אני לא מטפל באיזה קורבן של קרבות מאפיה או משהו כזה" [/b][/quote]
"תקשיב, אתה תטפל בו עכשיו, או שאתה בעצמך תצטרך טיפול" אגיד ואכוון עליו את השוטגאן.
"אלה לא קרבות מאפיה, איזה מאלף חיות אציל ישבן ירה בו כי רציתי לישון ביער אליקס, אתה תטפל בו או לא?!"
-
נדב-"אתה לא מפחיד אותי." אומר לך הוטרינר. "אם תהרוג אותי, עד הבוקר הזיהום יהרוג אותו, ולא יהיה אף אחד שיטפל בו." הוא קם, ועולה למעלה. "אם אתה מתכוון לדבר יפה, אני למעלה."