-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 18 2010, 10:35 AM
[b]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה מכניס מיד את פיפלאפ לפוקדור ומתחיל לרוץ בטירוף אל העיר אורבורג, אתה לא חושב על כלום ופשוט ממשיך לרוץ, אתה ממש מודאג כלפיי האוונדום שהציל אותך ונפצע בעצמו.
אתה רץ ורץ, אתה מגיע לשלט שאומר שאתה נמצא שתי קילומטרים מהעיר אורבורג, בלי לחשוב פעמיים אתה שוב רץ במהירות, שאתה רואה את העיר מרחוק אתה רק מגביר מהירות, שלפתע אתה מגיע אל העיר ואתה נופל אל האדמה באפיסת כוחות.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מרכז...פוקימונים.." אנסה להגיד בשארית כוחותיי,
אקווה שמישהו יועיל להוביל אותי אל המרכז
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 18 2010, 10:35 AM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]דיוויד לייק-
סקווירטל לא מגיב, סקורפי ממשיך עם המבט ומחייך, אתה צועק אל סקווירטל ומנסה לעודד אותו, לפתע סקווירטל יוצא מהשפעה של סקורפי ומנחית בו דחיפה חזק, הוא מיד משתמש בבועות וסקורפי משתמש בחיצי רעל, סקווירטל מנסה להגביר את הבועות שלו ולומד קרן בועות!!!
סקורפי עף אחורה, אך הוא לא מוותר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מעולה סקווירטל, ככה אני אוהב אותך!" אקרא בחיוך.
"עכשיו תשתמש בשילוב של קרן בועות יחד עם בועות ולבסוף דחיפה!" אעודד את סקווירטל ואקווה לטוב.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 17 2010, 02:10 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מביט בחור, הוא נראה ממש אינסופי וחשוך, אתה מתחיל לדאוג לגבי מגבי וטריקו שלך.
אתה מתחיל להשתמש בציוד שלך ומתחיל לרדת, אתה משתדל לא להביט למטה, החושך ממש מפריע אך אתה מנסה להתמקד בהצלת טריקו ומגבי, אתה יורד ויורד, החושך נעשה חזק יותר, לפתע אתה לא מחזיק טוב את ציוד הטיפוס ונופל למטה!!! נפלת על משהו רך ביותר, כנראה טריקו ומגבי ידעו שאתה בא להציל אותם והכינו דברים שיעצרו את הנפילה הכואבת.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אביט סביב ואנסה לראות את הסביבה, ובאותו זמן אקרא "טריקו! מגבי! איפה אתם?"
-
סליחה על העיכוב חברים! (:
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
''נו באמת, אני לא באתי לכאן ממחוז קנטו בשביל ביישנים כמוך!'' אומר אחד מהם, ''תפסיק להגיד לו מה לעשות, חוץ מזה העיתון שלך על הפנים.'' אומרת כתבת אחת לכתב שדיבר אליך.
הם מתחילים לריב, יש הרבה כתבים שקטים שמחכים לתגובה ממך, אך רק הרועשים מתחילים לריב להם.
''אני מצטערת, הם תמיד ככה, אי אפשר להרגיע אותם...מאז הלוחם המסתורי שבא לכאן, הם רוצים לגלות כישרונות חדשים וגם כאלה שיביסו את אותו לוחם.'' אומרת לך לפתע האחות ג'וי שנמצאת בחדר ריפוי עם צ'אנסי.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את אומרת לוולפיקס לא לפחד, אתן הולכות מהמים ומחפשות פוקימונים באיזור, אך נראה שהאיזור נטוש לחלוטין, ההר שנמצא לידך הוא הר גבוה במיוחד, ממולך נמצאת בקתה קטנה, ואת האגם כבר ראית.
נראה שהאיזור הזה קטן במיוחד, וולפיקס מביטה בך.[/b][/color][/SIZE]
[color=purple][SIZE=1][b]ג'ק אורטון-
קקניאה מתחיל לסיים את הטעינה, צ'ארמנדר מתחיל לפחד אך קקניאה לא מרחם עליו, הוא רץ אליו עם אגרוף המחט, צ'ארמנדר מנסה לקפוץ אך קקניאה קופץ אחריו ומטיח בו את אגרוף המחט, הוא מעיף אותו אליך וצ'ארמנדר קיבל מכה חזקה במיוחד.
צ'ארמנדר משתמש בשריטה במהירות ושורט את קקניאה, קקניאה משתמש במבט ומקפיא את צ'ארמנדר במקומו.[/b][/color][/SIZE]
כמה אנשים רואים אותך נופל, הם מסייעים לך להגיע למרכז הפוקימונים, אתה מתעלף בדרך לשם.
אתה מתעורר לאחר כמה זמן, האחות ג'וי מחייכת ואומרת לך, ''טיפלתי בפוקימונים שלך, האונדום הזה גם שלך?'' היא אומרת ומביאה לך את הפוקדורים שלך.[/b][/color][/SIZE]
סקווירטל משתמש בשילוב של קרן בועות ובועות, אך סקורפי משתמש בזנב רעל ועוצר את המתקפה, סקורפי ממהר להשתמש בחיצי רעל ופוגע בסקווירטל שניסה להשתמש בדחיפה.
אתה שם לב שסקווירטל מורעל מחיצי הרעל![/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מביט מסביב ורואה את טריקו ומגבי שוכבים על האדמה, הם נראים בסדר, אתה רואה בנוסף את היציאה מהמערה.
טריקו ומגבי מתעוררים ורצים אליך, הם נראים שמחים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 04:30 AM
[b]
את אומרת לוולפיקס לא לפחד, אתן הולכות מהמים ומחפשות פוקימונים באיזור, אך נראה שהאיזור נטוש לחלוטין, ההר שנמצא לידך הוא הר גבוה במיוחד, ממולך נמצאת בקתה קטנה, ואת האגם כבר ראית.
נראה שהאיזור הזה קטן במיוחד, וולפיקס מביטה בך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"בואי נציץ מה יש בבקתה" אומר לה ואלך לראות מה יש בבקתה דרך החלון.
-
[b]
כמה אנשים רואים אותך נופל, הם מסייעים לך להגיע למרכז הפוקימונים, אתה מתעלף בדרך לשם.
אתה מתעורר לאחר כמה זמן, האחות ג'וי מחייכת ואומרת לך, ''טיפלתי בפוקימונים שלך, האונדום הזה גם שלך?'' היא אומרת ומביאה לך את הפוקדורים שלך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני מניח שכן..." אומר ברווחה
"תודה רבה שטיפלת בי ובפוקימונים שלי " אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוכדורים שלי.
" תוכלי לכוון אותי למכון העיר? " אשאל אותה בתמיהה
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 05:30 AM
אתה מביט מסביב ורואה את טריקו ומגבי שוכבים על האדמה, הם נראים בסדר, אתה רואה בנוסף את היציאה מהמערה.
טריקו ומגבי מתעוררים ורצים אליך, הם נראים שמחים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר להם "אני שמח שאתם בסדר. עכשיו, בואו נצא מהמקום הזה" ואתחיל להתקדם איתם אל מחוץ למערה
-
[b]
סקווירטל משתמש בשילוב של קרן בועות ובועות, אך סקורפי משתמש בזנב רעל ועוצר את המתקפה, סקורפי ממהר להשתמש בחיצי רעל ופוגע בסקווירטל שניסה להשתמש בדחיפה.
אתה שם לב שסקווירטל מורעל מחיצי הרעל![/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוי לא סקווירטל!" אקרא בדאגה.
"סקוווירטל תשתמש בקרן בועות מתחת לקרקע שעליה הוא עומד!" אצווה על סקווירטל.
"ולאחר מכן תשתמש עליו בדחיפה!"
-
[b]יאללה חברים, מרתון לילה לבן! (:[/b]
וולפיקס מחייכת אליך, שניכן הולכות אל הבקתה, וולפיקס מתחילה לצעוד בזהירות, כנראה היא מרגישה שיש מישהו בבקתה הזאת.
אתן מגיעות יחד לדלת הבקתה, ולפתע היא נפתחת! אדם גבוה, בעל גוף מפותח ודלי ענק בידו הימנית נמצא בפתח הדלת, ''שלום, מי את?'' הוא אומר ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE]
''שמחתי לעזור.'' אומרת האחות ג'וי, לפתע הפוקדור של האוונדום מהבהב והאוונדום יוצא ממנו, ''אתה בטוח שתפסת אותו?'' אומרת האחות ג'וי, האוונדום מסתכל עליך במבט מאתגר, נראה שהוא רוצה להילחם נגדך.
''אממ..אם אתה רוצה להילחם נגדו, תצאו בבקשה ממרכז הפוקימונים, זה יפריע לכולם אם תלחמו במקום הזה.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
אתה, טריקו ומגבי יוצאים מהמערה, אתה רואה נוף ענק ויפה, הכל ירוק, אתה רואה משמאלך נהר זורם עם כמה מג'יקארפים.
אתם מתחילים ללכת, ואתה מגיע לשלט שאומר, ''העיר אורבורג נמצאת במרחק של עשרה קילומטרים.'' טריקו ומגבי נראים שמחים.[/b][/color][/SIZE]
סקווירטל מתאמץ לשמור על עצמו חזק, הוא טוען קרן בועות ושולח אותו על סקורפי, סקורפי קופץ ומתחמק מן קרן הבועות, סקווירטל משתמש במהירות בדחיפה וסקורפי מעיף אותו עם זנב רעל, נראה שהסקורפי הזה ממש חזק![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 11:10 PM
[b]
''שמחתי לעזור.'' אומרת האחות ג'וי, לפתע הפוקדור של האוונדום מהבהב והאוונדום יוצא ממנו, ''אתה בטוח שתפסת אותו?'' אומרת האחות ג'וי, האוונדום מסתכל עליך במבט מאתגר, נראה שהוא רוצה להילחם נגדך.
''אממ..אם אתה רוצה להילחם נגדו, תצאו בבקשה ממרכז הפוקימונים, זה יפריע לכולם אם תלחמו במקום הזה.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"קדימה האונדום בוא נגמור את מה שהתחלנו! " אומר בהתרגשות ואצא החוצה ממרכז הפוקימונים
אוציא את פיפלאפ מהפוכדור שלו ואומר:" קדימה פיפלאפ עכשיו זה ההזדמנות שלך, תתקוף בבועות! "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 29 2010, 12:10 AM
אתה, טריקו ומגבי יוצאים מהמערה, אתה רואה נוף ענק ויפה, הכל ירוק, אתה רואה משמאלך נהר זורם עם כמה מג'יקארפים.
אתם מתחילים ללכת, ואתה מגיע לשלט שאומר, ''העיר אורבורג נמצאת במרחק של עשרה קילומטרים.'' טריקו ומגבי נראים שמחים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"עשרה קילומטרים?" אומר בביאוס. "חשבתי שעברנו מרחק מספיק גדול כדי באמת להתקרב לאורבורג." ואתקדם מבואס בדרך
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 11:10 PM
[b]
סקווירטל מתאמץ לשמור על עצמו חזק, הוא טוען קרן בועות ושולח אותו על סקורפי, סקורפי קופץ ומתחמק מן קרן הבועות, סקווירטל משתמש במהירות בדחיפה וסקורפי מעיף אותו עם זנב רעל, נראה שהסקורפי הזה ממש חזק![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אל תתייאש סקווירטל, עכשיו אני רוצה שתירה עליו קרן בועות בכל הכוח אבל זה בעצם יהיה רק עיקוב כי מיד אחרי שתירה את קרן הבועות תעבור דרך הבועות, כך הוא לא יוכל לפגוע בך, וכשתגיע אליו תשתמש בדחיפה!" אצווה על סקווירטל במטרה שהמהלך יצליח.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 05:30 AM
[b] סליחה על העיכוב חברים! (:
''נו באמת, אני לא באתי לכאן ממחוז קנטו בשביל ביישנים כמוך!'' אומר אחד מהם, ''תפסיק להגיד לו מה לעשות, חוץ מזה העיתון שלך על הפנים.'' אומרת כתבת אחת לכתב שדיבר אליך.
הם מתחילים לריב, יש הרבה כתבים שקטים שמחכים לתגובה ממך, אך רק הרועשים מתחילים לריב להם.
''אני מצטערת, הם תמיד ככה, אי אפשר להרגיע אותם...מאז הלוחם המסתורי שבא לכאן, הם רוצים לגלות כישרונות חדשים וגם כאלה שיביסו את אותו לוחם.'' אומרת לך לפתע האחות ג'וי שנמצאת בחדר ריפוי עם צ'אנסי.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"לוחם מיסתורי? איזה לוחם?" אני שואל אתא האחות גו'י.
-
[b] [color=purple][SIZE=1][b]ג'ק אורטון-
קקניאה מתחיל לסיים את הטעינה, צ'ארמנדר מתחיל לפחד אך קקניאה לא מרחם עליו, הוא רץ אליו עם אגרוף המחט, צ'ארמנדר מנסה לקפוץ אך קקניאה קופץ אחריו ומטיח בו את אגרוף המחט, הוא מעיף אותו אליך וצ'ארמנדר קיבל מכה חזקה במיוחד.
צ'ארמנדר משתמש בשריטה במהירות ושורט את קקניאה, קקניאה משתמש במבט ומקפיא את צ'ארמנדר במקומו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תנסה להשתחרר מזה!" אני קורא אל צ'ארמנדר ומכווץ את היד שלי לאגרוף.
"תשתמש בשריטה הכי חזקה שאתה יכול לעשות!" אני קורא שוב ומצביע במהירות על קקניאה.
"אחרי זה תעמוד לפני עץ, אם הוא יתקוף תזוז והוא יתקע בו" אני לוחש לו.
'אני מקווה שזה יעבוד, זה הדבר היחיד שאני יכול לעשות עכשיו' אני חושב לעצמי.
-
פיפלאפ מיד יוצא מהפוקדור, הוא נבהל מהאוונדום אך מנסה להילחם בשבילך.
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, האוונדום מיד תוקף בלהביור עצום ופיפלאפ משתמש בקרן בועות, קרן הבועות גוברת על הלהביור והאוונדום נפגע ועף אחורה.
האוונדום לא מוותר, הוא משתמש שוב בלהביור חזק יותר מהקודם, והלהביור מתקדם במהירות אדירה אל פיפלאפ![/b][/color][/SIZE]
אתה מתבאס שנשארו עשרה קילומטרים לעיר אורבורג, אתם מתחילים ללכת ולאחר הרבה זמן מגבי וטריקו מתחילים להתעייף, הם מסתכלים עליך ואז מסתכלים לפוקדורים שלהם, נראה שהם רוצים לחזור לפוקדור שלהם.[/b][/color][/SIZE]
סקווירטל נענה בחיוב, הוא משתמש בקרן בועות חזקה במיוחד אך סקורפי שוב עוצר את קרן הבועות עם זנב רעל, סקווירטל מיד קופץ אל סקורפי ומשתמש בדחיפה בעוצמה חזקה במיוחד, סקורפי מאבד את כל כוחותיו ועף אחורה בעוצמה אדירה, הוא מנסה להתאושש ולקום אך מתעלף מיד. סקווירטל מחייך אך הוא גם מאבד את כוחותיו ומתעלף.[/b][/color][/SIZE]
האחות ג'וי מביטה בך בהלם ואומרת, ''אתה לא יודע על הלוחם המיסתורי? אוקיי, כנראה שבאמת אתה חדש בעניינים האלה.'' אומרת האחות ג'וי ומוסיפה, ''הלוחם המיסתורי הוא מאמן פוקימונים חזק במיוחד, הוא הגיע לעיר אורבורג והצליח לנצח את מאמן המכון רוראק עם פוקימון אחד בלבד! פוקימון מיסתורי במיוחד וחזק בצורה אדירה, אף אחד לא יודע איזה פוקימון זה היה, רק רוראק...ורוראק נשבע לשמור את זה בסודיות מוחלטת.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
[color=purple][SIZE=1][b]ג'ק אורטון-
צ'ארמנדר קופא במקומו, קקניאה מחייך ואתה ממשיך לדבר אל צ'ארמנדר, לפתע צ'ארמנדר משתחרר מהמבט ומשתמש בשריטה חזקה ביותר על קקניאה, קקניאה עף אחורה ומיד משתמש באגרוף מחט שוב, צ'ארמנדר זז במהירות הצידה וקקניאה נתקע בעץ אחד! הוא מנסה להשתחרר, אך הוא תקוע חזק. צ'ארמנדר מביט אליך ומחייך.[/b][/color][/SIZE]