[QUOTE]adidas
אתה מצליח אבל סלקוץ' שרט אותו ופוצ'יאנה כמעט מפסיד.
מה תעשה?[/QUOTE]
חושב לעצמי:"אולי אין לי הרבה סיכוי אבל אני אלחם עד הסוף"
אומר לפוצ'יאנה:"אוקיי פו'ציאנה תשתמש עוד הפעם בנשיכה ותתחמק מהמתקפות שלו!"
Printable View
[QUOTE]adidas
אתה מצליח אבל סלקוץ' שרט אותו ופוצ'יאנה כמעט מפסיד.
מה תעשה?[/QUOTE]
חושב לעצמי:"אולי אין לי הרבה סיכוי אבל אני אלחם עד הסוף"
אומר לפוצ'יאנה:"אוקיי פו'ציאנה תשתמש עוד הפעם בנשיכה ותתחמק מהמתקפות שלו!"
[quote=אדון פריון;611070]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה נכנס למכון אבל אתה רואה מישהו נלחם כבר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אחכה שהוא אגמור את הקרב שלו ואחר כך אשאל אותו בטון נעים "איך קוראים לך? לי קוראים רובין וזה מרצ'ופ שלי."
[quote=אדון פריון;611070][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הוטהוט מפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי, צ'יקוריטה בוא הולכים למכון לקבל את התג הראשון שלנו"אגיד לצ'יקוריטה עם אובר ביטחון עצמי
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך למכון ואתה רואה שהמכון סגור עד מחר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הנשיכה הצליחה וניצחת וקיבלת את התג הראשון שלך.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה? השגת את תג המאזניים![/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=ymwjgzjwoy0q.gif][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ymwjgzjwoy0q.gif[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']][/FONT][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הילד אומר לך :"1 על 1".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[quote=אדון פריון;611021]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך ליער פטלבורג ואתה רואה נינג'דה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אמשיך לחפש פוקימונים אחרים
[quote=אדון פריון;611134]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילד אומר לך :"1 על 1".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני יסכים לזה ויוציא את צרמנדר ותוך כדי ישאל אותו עם הוא מעוניין לעשות אחר כך החלפה
[QUOTE]adidas
הנשיכה הצליחה וניצחת וקיבלת את התג הראשון שלך.
מה תעשה? השגת את תג המאזניים![URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=ymwjgzjwoy0q.gif][/URL][/QUOTE]
"כל הכבוד פוצ'יאנה עבודה טובה!" אמרתי לו והחזרתי אותו לכדור.
אני לוחץ את ידו של מנהיג המכון ואומר:"זה היה קרב צמוד תודה רבה לך" והולך לדרכי למרכז הפוקימונים בכדי לרפא את פוצ'יאנה.
[quote=אדון פריון;611134][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ממשיך למכון ואתה רואה שהמכון סגור עד מחר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אוף,לא נורא צ'יקוריטה בוא נלך לנוח במרכז הפוקימונים עד מחר"אני יגיד לצ'יקוריטה ואתקדם לכיוון מרכז הפוקימונים
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הנינג'דה לא מכון לוותר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך למרכז ואתה רואה מרכז החלפות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך למרכז אתה רואה את מרכז ההחלפות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"לא בא לי החלפה" צא סטריו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[QUOTE]adidas
אתה הולך למרכז אתה רואה את מרכז ההחלפות.
מה תעשה?[/QUOTE]
קודם כל אלך לרפא את פוצ'יאנה ואחר כך אבדוק מה זה
[quote=אדון פריון;611157]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"לא בא לי החלפה" צא סטריו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לו שזה ההחלטה שלו ואז אני אומר לצרמנדר להשתמש מהר בשריטה
[quote=אדון פריון;611157][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך למרכז ואתה רואה מרכז החלפות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
המשיך ללכת עד שאמצא מ.קום לשלוח לפרופסור את אברא ואז יחפש את האחות ג'וי
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"סטריו קרן בועות" הקרן פוגעת בצ'רמנדר שנפגע קשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ריפאת את הפוקימונים שלך ואתה בודק מה הוא מרכז ההחלפות יש שלט שכתוב בו "מרכז ההחלפות הוא נותן למאמנים להחליף פוקימונים עם מאמנים אחרים"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שיש תקלה פוכפון.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[QUOTE]adidas
אתה ריפאת את הפוקימונים שלך ואתה בודק מה הוא מרכז ההחלפות יש שלט שכתוב בו "מרכז ההחלפות הוא נותן למאמנים להחליף פוקימונים עם מאמנים אחרים"
מה תעשה?[/QUOTE]
חח התבלבלתה אבל הבנתי אז לא משנה...
אני נכנס לראות מה יש למאמנים להציע.
[quote=אדון פריון;611134][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אמשיך לחכות שהוא יגמור את הקרב ואז אומר לו ששמי הוא רובין.