-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"אין כלום",זה רק מסווה בכדי שאנשים לא יחשדו,הרי מי רוצה להכנס לביוב?".
אתם נכנסים ואתה מוצא את עצמך יורד במהירות במשהו שמרגיש כמו מגלשה שלבסוף מגיע למפקדה.
איש זקן אחד וחייכן מופיע ושואל אותך:"יש שאלות?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"מה אתה עושה כאן?"הוא שואל בטיפת עצבים,
"טוב לא משנה רק אל תגיד לאמא היא תהרוג אותי","אם אתה הולך הביתה תסדר את החדר שלך",הוא אומר ונכנס לחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתה נכנס הביתה ונראה כאילו המשלוח לא הגיע.
בסלון אתה מוצא את אמך ואביך בפנים עצבניות ואת אחותך בוכה בגלל הבובה שאמא שלך הבטיחה לה והיא לא קיבלה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתם הולכים ומגיעים לאיזור בית הספר,אתם נכנסים למחסן,זה שכל התלמידים תוהים מה יש שם במשך השנים.
שם אתה רואה מעלית והם אומרים לך להכנס עם יוקומון,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה נרדם.
למחרת בבוקר אתה קם ליום חדש אבל אתה לא מרגיש טוב,אמך אומרת לך להשאר בבית ועוזבת לעבודה.
אתה רואה שאביך לא נמצא ושאתה לבד בבית,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621325]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"מה אתה עושה כאן?"הוא שואל בטיפת עצבים,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]"טוב לא משנה רק אל תגיד לאמא היא תהרוג אותי","אם אתה הולך הביתה תסדר את החדר שלך",הוא אומר ונכנס לחנות,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקיי כדאי שנלך לבית הספר" אני אומר לקורומון
"אנחנו גם ככה באיחור" אני מציע לו .
ומתחיל ללכת
-
[quote]טושירו
אתה נרדם.
למחרת בבוקר אתה קם ליום חדש אבל אתה לא מרגיש טוב,אמך אומרת לך להשאר בבית ועוזבת לעבודה.
אתה רואה שאביך לא נמצא ושאתה לבד בבית,מה תעשה?[/quote]
אני אצא מהבית ואנעל אותו.
אני אלך למרכז העיר , כדי לבדוק מה עם טסונאמון.
-
[quote=adidas;621325][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה נכנס הביתה ונראה כאילו המשלוח לא הגיע.
בסלון אתה מוצא את אמך ואביך בפנים עצבניות ואת אחותך בוכה בגלל הבובה שאמא שלך הבטיחה לה והיא לא קיבלה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אה.. אתם רוצים הסבר נכון?"אני שואל את הורים מפוחד
-
[quote=adidas;621325][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתם הולכים ומגיעים לאיזור בית הספר,אתם נכנסים למחסן,זה שכל התלמידים תוהים מה יש שם במשך השנים.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]שם אתה רואה מעלית והם אומרים לך להכנס עם יוקומון,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"זה לימודי כבר טוב,לא ידעתי שהחומר הזה לימודי אבל לא נורא העיקר שאני עושה את מה שאני צריך על פי הגורל!"אני אומר וממשיך לרדת במעלית.
-
[quote=adidas;621325][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אין כלום",זה רק מסווה בכדי שאנשים לא יחשדו,הרי מי רוצה להכנס לביוב?".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אתם נכנסים ואתה מוצא את עצמך יורד במהירות במשהו שמרגיש כמו מגלשה שלבסוף מגיע למפקדה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]איש זקן אחד וחייכן מופיע ושואל אותך:"יש שאלות?",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"מי אתה, בתור שאלה ראשונה" אני אומר לו.
"ובתור שאלה שנייה, מה אני אמור לעשות בכל הסיפור הזה, מה זה המקום הזה, ומה קרה לאבא שלי".
-
[B] [COLOR="DarkOrchid"]ranrevah [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"פרומון מי זה הבנאדם הזה ולאן הוא לוקח אותנו?" אני שואל אותו
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"שמי הוא גנאי וזאת המפקדה של צוות הדיג'ימונים".
"אביך נפגע על ידי דיג'ימון שחדר לעולם האמיתי וניסה לחפש את טוקומון","הוא ניסה לחפש את טוקומון מכיוון ששליט הדיג'ימונים שמע שהביצה שלו יצאה מן העולם הדיגיטלי".
אני הבנתי שעל ג'יי טירוסה-שליט הדיג'ימונים כבר שמעת".
"עכשיו,בקשר לתפקידך,תפקידך הוא למנוע מג'יי להמשיך ולשלוט בעולם הדיגיטלי ולכן נצטרך לאמן את טוקומון שתיהיה מוכן למסע","הכל מובן?" הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"אבל חייבים ללכת לשם"אתה רואה שהוא מכוון לכיוון ביתך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]הוריך הכועסים אומרים בכעס:"רוצים הסבר מיד ולאחר מכן אתה מרותק!",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתה מגיע למפקדה ורואה איש זקן שאומר:"שמי גנאי ואני מנהיג צוות הדיג'ימונים","בטח אתה שואל את עצמך ומסוקרן לדעת עוד על יוקומון ומאיפה היא באה לא?"הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה יוצא חולה מהבית ועובר בחנות של אביך שנראה כועס מכיוון שיצאת חולה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]רן [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]"זה בטוח אל תדאג",האיש בחליפה אומר:"אנחנו לוקחים אותך למקום בו תקבל תשובות",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
-
[quote=adidas;621369][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוריך הכועסים אומרים בכעס:"רוצים הסבר מיד ולאחר מכן אתה מרותק!",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אז ככה אחרי שהלכת אני נכנסתי לבדוק את הבובה וראיתי שהיא קרועה, אז חזרתי לחנות לאומר להם והם אמרו שבתור פיצוי הם ישלחו חמישה בובות חדשות."אני אומר להורי.
-
[B][COLOR="darkorchid"]"זה בטוח אל תדאג",האיש בחליפה אומר:"אנחנו לוקחים אותך למקום בו תקבל תשובות",מה תעשה?[/COLOR][/B]
"אוקיי סבבה אני סומך עלייך" אני אומר ומחכה שנגיע למקום שהם רוצים לקחת אותי
-
[quote]טושירו
אתה יוצא חולה מהבית ועובר בחנות של אביך שנראה כועס מכיוון שיצאת חולה,מה תעשה?[/quote]
אכנס לחנות ואגיד לו שהייתי צמא ורציתי קולה ולא היה אז הלכתי לקנות
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"שמי הוא גנאי וזאת המפקדה של צוות הדיג'ימונים".
"אביך נפגע על ידי דיג'ימון שחדר לעולם האמיתי וניסה לחפש את טוקומון","הוא ניסה לחפש את טוקומון מכיוון ששליט הדיג'ימונים שמע שהביצה שלו יצאה מן העולם הדיגיטלי".
אני הבנתי שעל ג'יי טירוסה-שליט הדיג'ימונים כבר שמעת".
"עכשיו,בקשר לתפקידך,תפקידך הוא למנוע מג'יי להמשיך ולשלוט בעולם הדיגיטלי ולכן נצטרך לאמן את טוקומון שתיהיה מוכן למסע","הכל מובן?" הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"אבל חייבים ללכת לשם"אתה רואה שהוא מכוון לכיוון ביתך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתה מסיים להדבר,הוריך לא מפסיקים להגיב ונשמעת דפיקה בדלת.
שליח של חנות הצעצועים מביא את הצעצועים ואחותך נרגעת וכך גם הוריך אבל הם אומרים:"אתה עדיין בריתוק"בצורה יותר נחמדה ממקודם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתה מגיע למפקדה ורואה איש זקן שאומר:"שמי גנאי ואני מנהיג צוות הדיג'ימונים","בטח אתה שואל את עצמך ומסוקרן לדעת עוד על יוקומון ומאיפה היא באה לא?"הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"יש לך כסף?" הוא שואל ומושיט את ידו לפניך עם 10$,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*יש לך 10$ נוספים,את מה שאתה וכולם תוכלו לעשות עם הכסף מוסבר בהודעה הראשית.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]אתם מגיעים למרכז העיר והם אומרים לך להכנס לתא השרותים ולתפוח את התא הקטן ששם,"יש שמה כפתור,תלחץ עליו" הם מסבירים,מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=adidas;621381][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"שמי הוא גנאי וזאת המפקדה של צוות הדיג'ימונים".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"אביך נפגע על ידי דיג'ימון שחדר לעולם האמיתי וניסה לחפש את טוקומון","הוא ניסה לחפש את טוקומון מכיוון ששליט הדיג'ימונים שמע שהביצה שלו יצאה מן העולם הדיגיטלי".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אני הבנתי שעל ג'יי טירוסה-שליט הדיג'ימונים כבר שמעת".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"עכשיו,בקשר לתפקידך,תפקידך הוא למנוע מג'יי להמשיך ולשלוט בעולם הדיגיטלי ולכן נצטרך לאמן את טוקומון שתיהיה מוכן למסע","הכל מובן?" הוא שואל,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"הכל מובן" אני משיב בחיוב.
"כמה זמן נמשך האימון? ומי מאמן אותו? ואיך בכלל?" אני שואל שאלות רבות מספור.
-
[quote]טושירו
"יש לך כסף?" הוא שואל ומושיט את ידו לפניך עם 10$,מה תעשה?
*יש לך 10$ נוספים,את מה שאתה וכולם תוכלו לעשות עם הכסף מוסבר בהודעה הראשית.[/quote]
"לא" *לוקח את הכסף*
"תודה" אני אגיד ואלך למרכז העיר.
-
[B][COLOR="darkorchid"]אתם מגיעים למרכז העיר והם אומרים לך להכנס לתא השרותים ולתפוח
אני ניכנס פנימה ולוחץ על הכפתור בשירותים