-
[quote=RangerHero;627335]
[RIGHT] [B][COLOR=blue]ג'ון - אתה מתחיל לחפש אותם , ואז צץ לך רעיון שהם תמיד באים ששיש משהו טוב לקחת ואתה מבקש משוטרת ג'ני את הפוקימון הכי טוב שיש להם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/142.png[/IMG](ארודקטייל) , אתם מחכים חצי שעה ופתאום מופיע עשן מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
"ג'ני וכולם להתכונן הם פה!"אגיד לשוטרת ג'ני
-
[COLOR=#2f4f4f][B]*חבר'ה יש לי מבחן מפמ"ר מחר במתטמטיקה אז אני לא הגיב עד מחר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/B]
[COLOR=#2f4f4f][B]ברנדון - רשום תגיב להתחלה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=gray]סט - אתה מוצא מגדל גבוהה אבל יש שומרים בכניסה שלא נותנים להכנס , אתה לא יודע מה לעשות אתה חושב לעצמך 'אני באתי לפה כי אחות ג'וי אמרה לי אז אולי היא יודעת' , מה אתה תעשה תחכה למוכנית איפה שאתה או שתחזור למרכז הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ליאור - " חה חה חה חה , מי אתה חושב שאתה אה לאמה שאני אקשיב לילד כמוך חה חה חה " ואז הוא שוב מחכה שהקרב יגמר מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=navy]בויזל - כשאתה דוחף את שינקס אתה נופל , ואתה נופל על הפוקידע ואז הוא נפתח ואומר : " גרידוס פוקימון מפלצת הים , גרידוס הוא ההתפתחות של מג'יקראפ וחושלשתיו הם בעיקר מחשמל " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סטאן - אתה מנסה שוב ומצליח ואז אתה רואה רשום על הקוץ האות "S" מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=#add8e6][B]הייניקין - " אין לכם בושה אה? "
[/B]
[/COLOR]
[CENTER][B][COLOR=#add8e6]סיבוב ראשון :
סקווירטל בולם את אקנס ופוגע בקריטיקל ומביס את אקנס , ג'סי : " תחזור אקנס " ( סקווריטל מקבל 15 נקודות ניסיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#add8e6]קופינג משתמש בבלימה וסקרווירטל מתחמק[/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#add8e6]סיבוב שני :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#add8e6]סקווירטל מנסה לבלום את קופינג ומצליח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#add8e6]קופינג משתשמ בבלימה ופוגע , סקווריטל נחלש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=lightblue]מהלך הקרב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=lightblue] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 16/50[/COLOR][/B]
[B][COLOR=lightblue]רמה 1 , חיים : 4/50 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/7.png[/IMG][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#add8e6]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#add8e6][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#add8e6][/COLOR][/B] [/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=#add8e6][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]רושירו - " לא זה בסדר אנחנו נסתדר נראה לי , אתה יכול לעבור " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#f4a460][/COLOR][/B]
קווין -
[/RIGHT]
[CENTER][B][COLOR=purple]סיבוב ראשון :
[/COLOR][COLOR=#800080]מדקיפ בולם את באגון , ובאגון בולם את מדקיפ , שניהם נפגעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]פליגון משתמש בשריטה ופוגע באבסול , אבסול אוגר אנרגיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מהלך הקרב : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/359.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 18/50 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/371.png[/IMG]רמה 2 , 23/64[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רמה 2 , חיים : 50/61 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/330.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 26/50 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/258.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/CENTER]
[RIGHT]
[B][COLOR=red]רג'י - אתה מחפש את האיש עם המזוודה ופתאום מתקשרים אליך בטלפון , המפקד : " רג'י זה אני המפקד שלך , תקשיב האיש שלקח את טרטוויג לקח את את האיש . " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'ון - העשן נמוג ואתה לא רואה את צוות רוקט ולא את הבלון שלהם מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
-
[QUOTE=RangerHero;628298][COLOR=#2f4f4f][B]
[B][COLOR=darkred]ליאור - " חה חה חה חה , מי אתה חושב שאתה אה לאמה שאני אקשיב לילד כמוך חה חה חה " ואז הוא שוב מחכה שהקרב יגמר מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
אני אומר לרון"אז בוא קרב נגדי 3 על 3".
-
[quote=RangerHero;628298][COLOR=#2f4f4f][B]*חבר'ה יש לי מבחן מפמ"ר מחר במתטמטיקה אז אני לא הגיב עד מחר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=gray]סט - אתה מוצא מגדל גבוהה אבל יש שומרים בכניסה שלא נותנים להכנס , אתה לא יודע מה לעשות אתה חושב לעצמך 'אני באתי לפה כי אחות ג'וי אמרה לי אז אולי היא יודעת' , מה אתה תעשה תחכה למוכנית איפה שאתה או שתחזור למרכז הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B][/quote]
'הם בטח מחפשים אותי איפה שהוציאו אותי כדי שיחזור למרכז הפוקימונים!'אני חושב והולך למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=RangerHero;628298][COLOR=#2f4f4f][B]
[B][COLOR=black]סטאן - אתה מנסה שוב ומצליח ואז אתה רואה רשום על הקוץ האות "S" מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
'מה זה אומר?' אני חושב לעצמי ושם את הקוץ בתיק שלי, ואז אני מסתכל על מאנקי ושואל אותו "אתה בסדר?"
-
בויזל - כשאתה דוחף את שינקס אתה נופל , ואתה נופל על הפוקידע ואז הוא נפתח ואומר : " גרידוס פוקימון מפלצת הים , גרידוס הוא ההתפתחות של מג'יקראפ וחושלשתיו הם בעיקר מחשמל " מה תעשה?
---------------------
"שינקס אני יודע שאתה לא יודע מתקפות חשמליות אבל בבקשה תנסה מכת ברק!"
-
[quote=RangerHero;628298][COLOR=#2f4f4f][B]*חבר'ה יש לי מבחן מפמ"ר מחר במתטמטיקה אז אני לא הגיב עד מחר.[/B][/COLOR]
[RIGHT] [B][COLOR=sandybrown]רושירו - " לא זה בסדר אנחנו נסתדר נראה לי , אתה יכול לעבור " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
[/RIGHT]
"אוקיי איך שתרצה"
אמשיך להסתובב בעיר ולבסוף אלך למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=RangerHero;628298][COLOR=#2f4f4f][B]*חבר'ה יש לי מבחן מפמ"ר מחר במתטמטיקה אז אני לא הגיב עד מחר.[/B][/COLOR]
קודם כול אני מוציא את הצ'יקוריטה שלי ועושה בינינו היכרות קצרה ואומר לו קדימה צריך לבדוק מה קורה בעיר הזאת
ואנחנו מתחילים לרוץ לכיוון העיר...
-
[quote=RangerHero;628298]
[RIGHT] [B][COLOR=blue]ג'ון - העשן נמוג ואתה לא רואה את צוות רוקט ולא את הבלון שלהם מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
"זו הייתה הסחה כולם עכשיו לעזור [COLOR=black]ארודקטייל"[/COLOR]אצעק לכוחות המשטרה
-
אם אתה יכול אחי לעדכן את הפרטים שלי בהרשמה שאני ידע מה ההתקפות של הפוקימון שלי וחיים אקספי כול מיני...
-
שם :מייקל
מחוז השמירה :הואן
רקע :יום אחד לפני כמה שנים,כאשר מייקל הלך לטייל ביער הוא לפתע ראה מספר אנשים תוקפים בלדום,לאנשים היו פוצ'יאנות וכמה פוקימוני מים בהתפתחות ראשונה,אבל כאשר אחד מהם עמד להוציא פוקימון השני עצר אותו וחייך צחוק מרושע,"צאו מג'יקארפ",אמר האיש והוציא 5 מג'יקראפים מחמישה פוקדורים,"צא פוצ'יאנה תתקוף" אמר האיש ופוצ'יאנה תקף את בלדום,בלדום נפגע מעט אבל תקף במתקפת הפלה שהייתה היחידה שידע,"מג'יקראפ תגן על פוצ'יאנה",אמר האיש ואחד מהמג'יקארפים הגן על פוצ'יאנה בגופו,לאחר מכן האיש תקף את בלדום,ומג'יקראפ הגן על פוצ'יאנה עד שבלדום הובס,האיש זרק פוקדור על בלדום ותפס אותו,ולאחר מכן צחק צחוק מרושע ואז הם הלכו,מייקל ראה את כל המג'יקראפים על הרצפה שהאנשים לא טרחו אפילו לקחת איתם,4 מהם כבר היו מתים מרוב המכות שספגו,ורק אחדעדין הצליח לשרוד,מייקל לקח אותו במהירות למרכז הפוקימונים והוא הבריא,לאחר מכן ביום הזה מייקל הבטיח לעצמו שהוא יביס את האנשים האלה,וכל אדם אחר אשר יפגע בפוקימונים
פוקימון האישי :טריקו
רמה הפוקימון האישי : * לא לגעת *
מתקפות : * לא לגעת *
חיים : * לא לגעת *
יום : * לא לגעת *
מספר משימה : * לא לגעת *
משימה כרגע : * לא לגעת *
ציוד:פנס,חכה,מצית,חבל לטיפוס וירידה מהרים ומפה.
-
[quote=RangerHero;628298]
[RIGHT]
קווין -
[/RIGHT]
[CENTER][B][COLOR=purple]סיבוב ראשון :
[/COLOR][COLOR=#800080]מדקיפ בולם את באגון , ובאגון בולם את מדקיפ , שניהם נפגעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]פליגון משתמש בשריטה ופוגע באבסול , אבסול אוגר אנרגיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מהלך הקרב : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/359.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 18/50 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/371.png[/IMG]רמה 2 , 23/64[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רמה 2 , חיים : 50/61 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/330.png[/IMG]רמה 1 , חיים : 26/50 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/258.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B][/CENTER]
[/quote][CENTER]
סורי אחי אני פורש..
פשוט המשחק שלך יותר מידי מזכיר את המשחקים וזה מעצבן שלש הודעות רצוף לרשום "מדקיפ בלימה מדקיפ בלימה מדקיפ בלימה"
אם כבר לאמן פוקימון רמות וכל זה אני כבר מעדיף ת'משחקים הרגילים
סורי =\
[/CENTER]
-
[quote=RangerHero;627335]
[RIGHT][B][COLOR=darkolivegreen]עומר - אתה נלכד ברשת ,ואז אתנה שומע של נערה מאחורה " למה אתה גונב? "[/COLOR][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/B][/quote]
"אני מצטער" אני אומר לה "אני צריך את החליל הזה כדי להעיר את הסונלקס שחוסם את הדרך,חשבתי שהבקתה הזאת נטושה והחליל לא של אף אחד"
-
[B][COLOR=darkred]ליאור - " קדימה בוא קרב של 3 על 3 , חחחח.... בכמה אתה רוצה במכה 2 על 2 ו 1 על 1? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]סט - אתה מתקדם לכיוון מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה , אתה שואל את אחות ג'וי אם היא יודעת איפה יש מכונית שמחכה לך והיא עונה " המכונית מחכה לך בהכניסה המערבית של העיר " , "תודה אחות ג'וי " , אתה מתחיל להתקדם לכיוון הצד המערבי של העיר ואתה רואה את המכונית השחורה שמחכה לך , אתה נכנס פנימה עם פיפלאפ בידיים כולו שמח , אתה מגיע למפקדה כולך נרגש להראות שהחזרת את פיפלאפ בשלום , אתה מתחיל להתקדם ולפתע צוות רוקט תופסים את פיפלאפ אם המוט שלהם מהבלון מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סטאן - מאנקי מהנהן את ראשו שחיוך על הפרצוף שלו ואתה ממשיך להתקדם לעבר המפקדה ואז אתה רואה אותה יותר קרוב ויותר קרוב עד שאתה מגיע לכניסה כולך נרגש מה תאמר לעצמך בזמן הזה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]בויזל - " שינקס בבקשה תנסה מכת ברק " שינקס מנסה ואתה רואה שמתחיל לראות ניצוצות של חשמל ואז הוא לא מסוגל שלפתע אתה שומע קול מהצד שאומר " תפוס ותן לו את זה " אתה מקשיב ונותן את זה לשינקס ואז האיש אורמ לך " תנסה להגיד לו שוב מכת ברק " , " שינקס מכת ברק " ואז הוא מצליח משום מקום בהתקפה אדירה ואז גרידוס מתסכל ואתה לא מבין מאיפה יש לשינקס את הכוח הזה והאיש אומר לך : " זה Energy Up " זה גורם לכוח של הפוקימון לכפול פי 3 וזה עובד ל10 דקות. לכן הוא הצליח לעשו תאת המכת ברז הזאת. מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]רושירו - אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואז אחות ג'וי קוראת לך ושואלת אותך : " אתה רושירו נכון? כש למחשב ותתקשר למפקדה הם צריכים אותך " אתה ניגש למחשב מתקשר למפקדה ואז המפקד אומר לך : " רושירו , שלום שמענו שאתה בעיר דיסיילנד ויקח לך זמן לבוא הנה אנחנ וצריכים שתביא לנו חבילה מהמרקט בעיר , רק שליונס לא יראה אותך אחרת הוא ינסה לתקוף אותך בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]ברנדון - " שלום צ'יקוריטה אני המאמן שלך ברנדון מקווה שנסתדר " , כשאתה מתחיל לרוץ לעבר העיר , אתה רץ רץ רץ רץ ואז שלפתע באמצע הריצה צ'יקוריטה עוצר ומתחיל להריח משהו ורופץ לכיוון היער מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'ון - ארודקטייל משתמש ברעש על קולי כדי לשמוע את צוות רוקט שלפתע ארודקטייל נתפס ברשת מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מייקל - רשו םאחי תגיב להתחלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קווין - אין בעיה אחי בחירה שלך רק שתדע , אתה במשימות ודברים מיוחדים אתם מקבל מתקפות ללמידה וחפצים וגם שהפוקימון ברמה נגיד 10+ יהיה לו מלא יכולות אבל בחירה שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]עומר - " אוקיי אבל אני באה איתך שלא תעבוד אליי " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=RangerHero;629394][B][COLOR=darkred]ליאור - " קדימה בוא קרב של 3 על 3 , חחחח.... בכמה אתה רוצה במכה 2 על 2 ו 1 על 1? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][/QUO
אני אומר לרון" 2 ע2"