-
[quote=roi857;628785]
[COLOR=red][CENTER][COLOR=red][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red]אתה ממשיך ללכת משועמם ולפתע נדמה לך ששמאת שאגה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אני חוזר לבדוק את הכיוונים ולסנות לברר לאן אני צריך ללכת.
-
[CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה את הכדור זהם דרקון לעבר אזומאריל, בכדור נראו הרבה יותר להבות מסביב בגלל הזעם שיש לצ'רמיליון עליהם, הכדור פגע באזומאריל ולא השאיר לא סיכוי להילחם בחזרה, עשן אדיר התפרס, הצל של צ'רמיליון שראית עוד איכשהו נעלם, שעבר העשן ראית את צ'רמיליון על ראשו של אוניקס
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה ממשיך ללכת ומגיע לאגם, אתה מסתכל עליו ומתפעל מיופיו כרגע כשאצלכם כבר השמש עולה, לפתע אתה שומע שאגה, אתה מסתכל מאחורך ורואה את האונדום שגירשת מהכלב ביחד עם משפחתו מוכנים לתקוף אותך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;628793][CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה את הכדור זהם דרקון לעבר אזומאריל, בכדור נראו הרבה יותר להבות מסביב בגלל הזעם שיש לצ'רמיליון עליהם, הכדור פגע באזומאריל ולא השאיר לא סיכוי להילחם בחזרה, עשן אדיר התפרס, הצל של צ'רמיליון שראית עוד איכשהו נעלם, שעבר העשן ראית את צ'רמיליון על ראשו של אוניקס[COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אומר בהפתעה גמורה! "ואווו צ'ארמיליון תשתמש בגחלת על הראש של אוניקס!!!"
-
[quote=roi857;628785][CENTER][COLOR=Red]קווין:
טרטוויג התחיל לירות המון כדורי אנרגיה, סניזל הצליחה לפגוע בדיוק באמצע של הכדורים וככה פשוט לשבור אותם, לפתע טרטוויג פגע בה ברגליים עם כדור אנרגיה, סניזל השתמשה ברוח קפואה וגבו של טרטוויג הוקפא, סניזל זינקה לעברו במתקפת מהירות כשהיא מכוונת את ציפורניה החדות, טרטוויג ירה לעברה עלי טער אבל הציפורניים עברו את העלים בקלות, היא שברה את הקרח בקלות ופגעה בקרח, טרטוויג עף אחורה והתחיל לירות שוב כדורי אנרגיה.
לפתע טורטרה שהגן על טרטוויג נכנס מחויך, הוא עמד בחזית מול סניזל וטרטווויג וחיכה ששני הפוקימונים יתקפו אותו, נראה היה שבכוונתו לעזור לכם באימונים בשביל טרטוויג
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני עומד מחויך מול טורטרה ואומר לטרטוויג וסניזל:
"סניזל תתקיפי אך ורק ברוח כסופה, טרטוויג אתה תחפה עליה! קדימה צאו!"
"לטורטרה יש חולשה עצומה לקרח, זה לא יהיה קשה.." אני חושב לעצמי
-
[QUOTE=roi857;628766]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מגיע למכרז הפוקימונים, אתה רואה שחשוך והשעה כבר 4 בבוקר, יש ספות שאפשר לישון עליהם, מה תעשה תישאר לישון ביחד עם טרטוויג או פשוט תתקדם כשאתה פותח פער? או שבכלל תלך להתאמן ולתפוס פוקימונים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני הולך לישון על הספות עם צ'ימצ'אר שלי ומחר בבוקר אני אתאמן עם צ'ימצ'אר.
-
[quote=roi857;628793][CENTER][COLOR=darkgreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen][/CENTER]
[CENTER][COLOR=darkgreen]אתה ממשיך ללכת ומגיע לאגם, אתה מסתכל עליו ומתפעל מיופיו כרגע כשאצלכם כבר השמש עולה, לפתע אתה שומע שאגה, אתה מסתכל מאחורך ורואה את האונדום שגירשת מהכלב ביחד עם משפחתו מוכנים לתקוף אותך[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אני מפחד ומחליט שאני חייב למצוא פוקימונים שיעזור לי במקרה זה או שהחלטתי אותה!אני בודק במכשיר שלי על הפוקימונים באזור הזה ומגדיל את הטווח כך שיהיה אפשר לבדוק גם בשמיים!
-
[quote=roi857;628766]
[COLOR=purple]
[CENTER][COLOR=purple][COLOR=blue]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]אתה מגיע למכרז פוקימונים ורואה בשעון שהשעה כבר 4, האחות ג'וי לא בדלפק, כל המרכז חשוך לגמרי וכולם יושבים, יש שם ספה שתוכל לישון עליה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=purple][COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני הולך לספה הזאת ויושן שם
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר הולכים לישון, לפתע אתם חולמים את אותו חלום, רואים שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/376.png[/IMG] מחזיק את צ'ימצ'אר בידיו ויורה מX שעל פניו קרן על, שתיכם קמים בבהלה
[COLOR=DarkOrange]
[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה קצת מתקשה להירדם, ולפתע אתה רואה שילד שיושן בספה מאחוריך עם הצ'ימצ'אר שלו קם בבהלה וכך גם הפוקימון שלו.
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה מתחיל לחפש לפתע שומר פוקימונים קופץ ומגן עליך, הוא רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] משתעשע במים, הוא לוכד אותו בעזרת הסביבון וקורא בקול רגוע ורם: "משאבת הידרו טוטודייל!", טוטודייל ירה משאבת הידרו שהבריח את האונדום מהסביבה, נשאר רק האונדום אחד, זה ששמר לך טינה, השומר הסתכל הצידה ושלח את הסביבון של המכשיר ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] האונדום ירה להביור לעברך
[/COLOR]
[COLOR=Red]קווין:
סניזל שיגרה לעבר טורטרה רוח כסופה, טורטרה עמד ולא קרה לו כלום, טרטוויג רץ אליו במהירות ונעלם מהעין לכמה רגעים, טרטוויג נשך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/389.png[/IMG] בקרנו, טרטוויג אחז עם פיו את הקרן של טורטרה, טורטרה שיגר סופת עלים לעבר שני הפוקימונים, הוא העיף אותם רחוק, סניזל הצליחה להישאר באדמה שהיא עומדת על היד והצליחה לתפוס את טרטוויג עם הרגליים
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
המתקפת גחלת לא ממש משפיעה על אוניקס, הילד קרא: "זנב ברזל", אוניקס הרים את זנבו והניף אותו לעבר צ'רמיליון
[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;628835]
[CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
המתקפת גחלת לא ממש משפיעה על אוניקס, הילד קרא: "זנב ברזל", אוניקס הרים את זנבו והניף אותו לעבר צ'רמיליון
[/quote]
"צרמיליון תתחמק ותשתמש במסך עשן!! תתקדם אליו ותתקרב לראש שלו, וכשתהיה מספיק קרוב תשתמש בזעם דרקון!"
-
[quote=roi857;628835][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][COLOR=Blue]
[/COLOR]
[COLOR=Red]קווין:
סניזל שיגרה לעבר טורטרה רוח כסופה, טורטרה עמד ולא קרה לו כלום, טרטוויג רץ אליו במהירות ונעלם מהעין לכמה רגעים, טרטוויג נשך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/389.png[/IMG] בקרנו, טרטוויג אחז עם פיו את הקרן של טורטרה, טורטרה שיגר סופת עלים לעבר שני הפוקימונים, הוא העיף אותם רחוק, סניזל הצליחה להישאר באדמה שהיא עומדת על היד והצליחה לתפוס את טרטוויג עם הרגליים
[COLOR=DarkGreen]
[/quote]
"טרטוויג, רוץ ותנשך אותו שוב"
"סניזל, רוצי בכל המהירות ותשתמשי ברוח הכסופה מהטווח הכי קרוב שאת יכולה להשיג בזמן שטרטוויג מעסיק את טורטרה"
"ותכוונו לראש שניכם, זו הנקודה הרגישה!"
-
[quote=roi857;628835][COLOR=sienna]
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה קצת מתקשה להירדם, ולפתע אתה רואה שילד שיושן בספה מאחוריך עם הצ'ימצ'אר שלו קם בבהלה וכך גם הפוקימון שלו.[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"הכל בסדר שם? מה קרה?" אני שואל אותם
-
[QUOTE=roi857;628835][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר הולכים לישון, לפתע אתם חולמים את אותו חלום, רואים שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/376.png[/IMG] מחזיק את צ'ימצ'אר בידיו ויורה מX שעל פניו קרן על, שתיכם קמים בבהלה
[COLOR=DarkOrange]
[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" אל תבהל זה היה רק חלום בוא נצא החוצה אני חושב שכבר לא חושך אלא בוקר"אני יוצא עם צ'ימצ'אר ממרכז הפוקימונים.
-
[quote=roi857;628766][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]מאגבי קופץ על הפוקדור, הוא מראה לך שהוא לא רוצה את האנטר כי הוא מפחיד אותו, דמעות התחילו לרדת מעיניו של מאגבי[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי "בסדר אני לא אתפוס אותו רק בגלל שאני רוצה לתהיה מאושר בסדר אבל אני יכול להביא אותו לאחות ג'וי?"
-
[quote=roi857;628835]
[COLOR=sienna][COLOR=blue][CENTER][COLOR=blue][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה מתחיל לחפש לפתע שומר פוקימונים קופץ ומגן עליך, הוא רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] משתעשע במים, הוא לוכד אותו בעזרת הסביבון וקורא בקול רגוע ורם: "משאבת הידרו טוטודייל!", טוטודייל ירה משאבת הידרו שהבריח את האונדום מהסביבה, נשאר רק האונדום אחד, זה ששמר לך טינה, השומר הסתכל הצידה ושלח את הסביבון של המכשיר ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] האונדום ירה להביור לעברך[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תודה"אני אומר ומנסה להתחמק מהלהביור.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
הלהביור גרם לכף ידך להיכבה, האונדום רץ לעבר והתכונן להשתמש בנשיכה, לפתע בייליף סגרה את פיו עם שוטי הגפן והעיפה אותו על עץ, היא השמיעה כל שמחה, השומר פוקימונים אמר: "נתראה בקרוב!", ודילק בקפיצות על האבנים שבאגם ומשם נעלם מהאופק
[COLOR=Purple]נייט:
ההאנטר יצא מהחלון במהירות ולא הבנת בכלל למה, לפתע שמת לב שהשמש כבר עלתה
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ורואים שכבר בוקר
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אותו הילד יצא ביחד עם הצ'ימצ'אר שלו בחוץ
[COLOR=Red]קווין:
השמש התחילה לעלות אבל הר גבוה הסתיר כמעט את כולה, קרן אור הפציעה לעבר טורטרה והוא ירה קרן סולארית לעברם, טרטוויג וסניזל נפגעו, סניזל עפה רחוק על סלע שנשבר קרוב למכרות של העיר מג'ירה, הסלע נשבר וממנו יצא [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/items/sharp-claw.png[/IMG] טופר טער מה שגורם לסניזל להפתח בחושך
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון השתמש במסך עשן וקפץ בדיוק רגע שאוניקס פגע בו, הזנב ברזל פגע בראשו של אוניקס עצמו, צ'רמיליון יצר כדור ענק וקפץ לעבר אוניקס, בתור פוקימון אש צ'רמיליון יכל לראות דרך העשן ככה שלא הייתה לו בעיה, לפתע אוניקס נגח בצ'רמיליון שבלב ברירה ירה את הכדור באותו רגע, צ'רמיליון הצליח לנחות באדמה במהירות והיה ממש מוטש, אוניקס יצא מכל העשן של הפגיעה והשתמש בראש ברזל, אבל הוא החטיא וכבר איבד יותר מדי אנרגיה, אוניקס נראה ממש חלש ופגיע באותו הרגע
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]