-
[quote=שניצל מרושע;640105]
מונסטר -
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מקליע הזרעים אך הוא נפגע ברגלו ונופל.
כנקמה הוא יורה גחלת ופוגע בפרצופו העגול והגדול של קארניביין,
ולאחר מכן קופץ עליו ומתחיל לשרוט אותו בקצה מהיר. לאחר הרבה ניסיונות שחרור, קארנייבין מעיף אותו בעזרת גפן מצליפה,
אך צ'ימצ'אר יורה להביור ישר לתוך הפה הגדול של קארניביין. קארניביין כמעט ומחוסל!
*צ'ימצ'אר למד להביור*
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בלהביור ואז בגחלת על קארניביין"
-
מונסטר -
צ'ימצ'אר אוגר את כל העוצמה שנשארה לו ומשחרר להביור אדיר בגודלו,
פוגע בקארניביין אך קארניביין משיב מלחמה עם קשר עשב, שלופת את צ'ימצ'אר ולא מאפשר לו לנשום.
קארניביין מתכוון לנשוך את ראשו ולגמור את הקרב, אך כאשר הוא פותח את הפה צ'ימצ'אר יורה גחלת על לשונו ומשתחרר מקשר העשב.
מליפאן -
קיובון הבין את התוכנית שלך, הוא קופץ הצידה וזורק את העצם מהאוויר ככה שהיא פוגעת בתנועה סיבובית בכל הכפילים של פורט ומעלימה אותם. אבל אף אחד מהם הוא לא אמיתי! קיובון מחפש את פורט האמיתי, שלפתע הוא מסתכל למעלה ורואה את פורט מנסה לנחות עליו עם מכת זנב, בשנייה האחרונה קיובון זז ופורט מתרסק על הקרקע מגובה של 20 מטרים לפחות, ונפצע. קיובון מתקרב אל פורט עם מכת עצם על מנת לגמור את זה, אך פורט משתמש בלפיתה ולופת את עצמו סביב קיובון. קיובון לא מצליח לנשום!
-
[quote=שניצל מרושע;640123]מונסטר -
צ'ימצ'אר אוגר את כל העוצמה שנשארה לו ומשחרר להביור אדיר בגודלו,
פוגע בקארניביין אך קארניביין משיב מלחמה עם קשר עשב, שלופת את צ'ימצ'אר ולא מאפשר לו לנשום.
קארניביין מתכוון לנשוך את ראשו ולגמור את הקרב, אך כאשר הוא פותח את הפה צ'ימצ'אר יורה גחלת על לשונו ומשתחרר מקשר העשב.
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר" גחלת ואז להביור על קארניביין"
-
[quote=שניצל מרושע;640123]
מליפאן -
קיובון הבין את התוכנית שלך, הוא קופץ הצידה וזורק את העצם מהאוויר ככה שהיא פוגעת בתנועה סיבובית בכל הכפילים של פורט ומעלימה אותם. אבל אף אחד מהם הוא לא אמיתי! קיובון מחפש את פורט האמיתי, שלפתע הוא מסתכל למעלה ורואה את פורט מנסה לנחות עליו עם מכת זנב, בשנייה האחרונה קיובון זז ופורט מתרסק על הקרקע מגובה של 20 מטרים לפחות, ונפצע. קיובון מתקרב אל פורט עם מכת עצם על מנת לגמור את זה, אך פורט משתמש בלפיתה ולופת את עצמו סביב קיובון. קיובון לא מצליח לנשום![/quote]
"קיובון, תן לו מכת עצם בזמן שהוא חונק אותך! אם אתה משתחרר, השתמש בזריקת אבנים!" אומר לו.
-
[quote=שניצל מרושע;640105]קודי - אל תדאג, אתה עוד תתפוס מאנצ'לקס.
----
אתה מוציא את טריקו, הוא מפיל את וולטורב, ואחר כך שורט אותו מספר פעמים.
וולטורב נבהל ומשתמש בפריקה, משחרר את כל האנרגיה החשמלית שלו על טריקו.
טריקו נפגע באופן קשה! אבל וולטורב נשאר עם כמות מועטה של חשמל.
וולטורב משתמש במתקפת ניצוץ ושנייה לפני שהוא פוגע טריקו משתמש בעלה תער ומעיף אותו!
******טריקו למד עלה תער******
[/quote]
"יופי בדיוק למתקפה שחיכיתי, טרייקו עלה תער ואז רוץ אחריהם ותשתמש בשריטה על וולטורב."אני אומר לטרייקו.
-
מליפאן -
כניראה שהפורט הזה מאוד עקשן! קיובון החנוק חובט בו מספר פעמים ברצף, מכות רציניות וחזקות, והוא לא משחק! בשלב מסויים, שקיובון כבר עומד להתעלף, הוא מחליט לעשות הכל על מנת להשתחרר ולא לאבד את הכרה - הוא נועץ את שיניו המאובנות בבשרו של פורט, פורט צורח, קיובון משחרר ופורט מתרחק משם, אך הוא חוזר במהרה ומשתמש בחבטות זעם על קיובון. קיובון משתמש במכות עצם ושני הצדדים פוגעים אחד בשני. בסוף פורט מנסה לגמור את זה עם שריטה לתוך העין של קיובון, אך הוא מפספס ולפתע הגולגולת של קיובון מתחילה לזהור בצבע כחול, הוא נוגע בפורט ומחסל אותו! ***קיובון למד ראשיית זן***
מונסטר -
צ'ימצ'אר יורה גחלת אך קארניביין מתחמק וחובט בצ'ימצ'אר, בשנייה האחרונה צ'ימצ'אר הפצוע יורה להביור וקטלני אל קארניביין ומסיים את הקרב! קארניביין מחוסל! מספר רגעים אחרי שקארניביין מתעלף, גם צ'ימצ'אר מתעלף מרוב המאמץ וחוסר אנרגיה.
קודי -
טריקו יורה מספר עלי תער חדים אל וולטורב שטסים במהירות אליו, והוא רץ אחריהם. וולטורב מפיל את עלי התער בעזרת גל רעם, אך טריקו מופיע שניה אחריהם ומפתיע את וולטורב עם שריטה קטלנית שמעיפה אותו דרך עץ לתוך סלע. טריקו מתקרב אל וולטורב עם עוד שריטה במטרה לגמור את הקרב, אך וולטורב משתמש ברעם ומשתק את טריקו. טריקו לא יכול לזוז!
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;640105]
זאק - שתגיע לעיר חדשה אומר לך.
----
אתה מגיע לעיר איטוליף. עיר דיי גדולה עם הרבה מדשאות, עצי ברוש ובתי עץ קטנים.
אתה גאה בעצמך על תפיסת המאנקי ועל הוספת חבר צוות חדש, ומחפש עוד אחד.
אתה מטייל ברחבי העיר וממשיך, שלפתע אתה רואה פינסיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/127.png[/IMG].
[/quote]
אני יגיד: "וואו זה פינסיר", אני אשלוף את הפוקדור של קריינידוס במהריות ואזרוק אותו לזירה, ובמהירות אגיד: "קריינידוס נגיחה!"
[/CENTER]
-
[quote=שניצל מרושע;640135]קודי -
טריקו יורה מספר עלי תער חדים אל וולטורב שטסים במהירות אליו, והוא רץ אחריהם. וולטורב מפיל את עלי התער בעזרת גל רעם, אך טריקו מופיע שניה אחריהם ומפתיע את וולטורב עם שריטה קטלנית שמעיפה אותו דרך עץ לתוך סלע. טריקו מתקרב אל וולטורב עם עוד שריטה במטרה לגמור את הקרב, אך וולטורב משתמש ברעם ומשתק את טריקו. טריקו לא יכול לזוז![/quote]
'מקווה שהוא לא משותק לגמרי' אני חושב לעצמי, "טרייקו קליע זרעים בכל הכוח."אני אומר לטרייקו.
-
גיל -
אתה מוציא את אבסול מהפוכדור, הוא וסווינב מכירים ואף מתחברים.
ניראה כאילו הם מכירים כבר שנים. אתה ממשיך לטייל שסווינב על כתפך, ואתה רוכב על אבסול,
ככה תגיעו הרבה יותר מהר לעיר הבאה. אתה מגיע לדרך צרה ומפותלת שעוברת בתוך שדה חיטה,
ולידך יש שלט עליו כתוב "דרך 102". אתה מתקדם בדרך זו ופוגש ווינאוט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/360.png[/IMG].
[/quote]
'ווינאט אה?' אני אחשוב לעצמי 'ובכן, בדקתי מה היכולות של סווינאב, אבל נראה לי שכדאי לבדוק גם את של אבסול' אני אמשיך לחשוב וארד מגבו של אבסול "אתה מוכן אבסול?" אני אלחש לו "תשתמש בכדור צל על ווינאט!"
-
התחלה:
השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?
"לא מעניין אותי מה קרה אני נשבע להיות המסאטר פוקימון רק בשביל אבא שלי" אני אומר לעצמי וממשיך בריצה ומצפה לפוקימון רעל מעניין
-
[quote=שניצל מרושע;640135]מליפאן -
כניראה שהפורט הזה מאוד עקשן! קיובון החנוק חובט בו מספר פעמים ברצף, מכות רציניות וחזקות, והוא לא משחק! בשלב מסויים, שקיובון כבר עומד להתעלף, הוא מחליט לעשות הכל על מנת להשתחרר ולא לאבד את הכרה - הוא נועץ את שיניו המאובנות בבשרו של פורט, פורט צורח, קיובון משחרר ופורט מתרחק משם, אך הוא חוזר במהרה ומשתמש בחבטות זעם על קיובון. קיובון משתמש במכות עצם ושני הצדדים פוגעים אחד בשני. בסוף פורט מנסה לגמור את זה עם שריטה לתוך העין של קיובון, אך הוא מפספס ולפתע הגולגולת של קיובון מתחילה לזהור בצבע כחול, הוא נוגע בפורט ומחסל אותו! ***קיובון למד ראשיית זן***
[/quote]
'ברירה טבעית, פוקימון יעשה הכל כדי לא להתעלף' אחשוב "כל הכבוד קיובון, חזור. ובכן, מי הפוקימון הבא שלך?" אשאל אותו.
-
עומר -
נבג ההלם מתקרב לוינונאט בעזרת מתקפת הבלבול של סמוצ'אם,
אך וינונאט מתחמק בעזרת גלגול, ולאחר מכן אותו גלגול פוגע בסמוצ'אם.
סמוצ'אם מנסה להקשיב לך ולירות קרן קרח, והיא אכן למספר שניות מועטות,
אבל וינונאט מתחמק בעזרת צוות כפול, והוא שולח אל סמוצ'אם אבקה רעילה!
[/quote]
"שוב סמוצ'אם בילבול כדילהעיף את אבקת הרעל לעברו ואז על חושי לכל עבר!" אקרא בזריזות.
"אחרי זה נסי שוב קרן קרח אבל על הריצפה, כדי שהוא יחליק ואז פיגעי בו עם בילבול!"
-
עומר -
סמוצ'אם משתמשת בבלבול אך בגלל חוסר ריכוז אבקת הרעל מתפזרת בזירה ושני הצדדים נושמים אותה ונפגעים ממנה. סמוצ'אם משתמשת בעל חושי ומרימה את וינונאט לאוויר, אבל הוא משתמש בזמזום חרק ומבלבל אותה, והיא מחזירה לו עם בלבול. שני הצדדים מבולבלים! וינונאט מתחיל לירות עוקץ רעל לכל עבר וסמוצ'אם יורה קרן קרח לכל עבר. הם פוגעים אחד בשני עשרות פעמים, עד ששניהם נופלים. זהו תיקו! "יפה יפה, הסמוצ'אם שלך מוכשרת בהחלט... שילוב של על חושי עם קרח, שילוב בלתי מנוצח" היא אומרת ובו זמנית מחזירה את ווינונאט לפוכדור. "נלחמת יפה, תודה לך" היא אומרת ומחזירה את הפוכדור לכיס. "אז בוא ניראה מה הפוקימון שלכדתי באגם שווה" היא אומרת וזורקת פוכדור. מהפוכדור יוצא........... סיידאק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/54.png[/IMG]!
מליפאן -
"אני מתנצל שלא הזכרתי מקודם, אבל אני מאמן פוקימוני נורמל" סלבדור אומר. "אבא שלי הוא מנהיג מכון הנורמל בעיר ניו לורק" הוא אומר. "אתה בוודאי תגיע למכון זה יום אחד" הוא אומר. "זהו הזמן להוציא את הפוקימון השני שלי" הוא אומר וזורק פוכדור לאוויר. הפוכדור נפתח, וממנו יוצא......... ליינון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/264.png[/IMG]!
בובי -
אתה רץ ביחד עם הבלבאזור שלך ומחפש פוקימון טוב לתפוס. אתה רץ במורד מדשאה ארוכה ומגיע לאגם. אתה מסתכל על האגם ורואה בו דג מסויים, אתה לא מצליח להבין איזה... לפתע אותו הדג קופץ מהאגם, נושך את באלבזור ומנסה לגרור אותו למים! אתה בודק את הפוקימון המוזר בפוקדע, ומגלה שזה קווילפיש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/211.png[/IMG]!
גיל -
אתה מוציא את אבסול נגד ווינאוט, לקרב הראשון שלו. אבסול להוט במיוחד לקרב הראשון, ובטוח שהוא הולך לנצח. הקרב מתחיל - אבסול יורה כדור צל ישר אל ווינאוט, ופוגע בו, הוא מתקרב ומנסה לירות עוד אחד אבל ווינאוט משתמש במראה ומחזיר את כדור הצל ישר לפנים של אבסול. יש לך פה עסק עם פוקימון שיודע להחזיר מתקפות!
קודי -
טריקו אמנם לא מצליח לקום, אבל הוא מצליח לפתוח את פיו ולירות קליע זרעים מדוייק שפוגע בוולטורב. וולטורב מבין לבד שאין לו עוד סיכוי בקרב הזה, אז הוא מבזבז את מעט האנרגיה שנשארה לו על מתקפת רעם שפוגעת בטריקו, מחסלת אותו, אבל גם וולטורב מתעלף עקב חוסר אנרגיה.
זאק -
אתה מוציא את קרנידוס נגד פינסיר, ניראה קרב הוגן בין שני פוקימונים פראים ותוקפניים. קרנידוס תוקף ראשון ונוגח בפינסיר, אך שנייה אחרי הפגיעה פינסיר משתמש בגיליוטינה ואוחז את ראשו של קרנידוס עם הצבט הגדולה שיש לו על הראש. קרנידוס מנסה להשתחרר בכל דרך, ולבסוף אפילו חובט בבטנו של פינסיר וזה מתקפל ומשחרר אותו. קרנידוס מתקרב עם ראשיית זן אך פינסיר מרחיק אותו בעזרת מספרי אקס. הקרב צמוד, והוא מתחמם!
-
[quote=שניצל מרושע;640176]
מליפאן -
"אני מתנצל שלא הזכרתי מקודם, אבל אני מאמן פוקימוני נורמל" סלבדור אומר. "אבא שלי הוא מנהיג מכון הנורמל בעיר ניו לורק" הוא אומר. "אתה בוודאי תגיע למכון זה יום אחד" הוא אומר. "זהו הזמן להוציא את הפוקימון השני שלי" הוא אומר וזורק פוכדור לאוויר. הפוכדור נפתח, וממנו יוצא......... ליינון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/264.png[/IMG]!
בובי -[/quote]
"אה, מעניין בהחלט" אומר לו, "צא צ'ארמנדר! החל במתקפת להביור!" אוציא את צ'ארמנדר.
-
[quote=שניצל מרושע;640105]מליפאן -
בוויזל - זמזום חרק.
----
טראפינץ' משתמש בזמזום חרק, מבלבל את בלדום ואף מפיל אותו, ומשתמש בהטחת גוף פעם אחת על ראשו בהצלחה.
שהוא מנסה עוד הפעם, טראפינץ' נוגח לו בבטן ומעיף אותו ממנו, אך טראפינץ' לא מאבד תקווה ונושך את בלדום ברגלו. "קדימה בלדום, תשתמש במתקפה החדשה שלמדת!" מוריסון אומר, ובלדום משתמש בראש ברזל ומחסל את טראפינץ'. המזל לא משחק לטובתך!
[/quote]
"אנחנו נלחמים 2 על 2?" אני שואל את הילד ומוציא ת הפוכדור של גלייגר.