-
[QUOTE=PO ZON;664669][B]Tiger[/B]
[B]אתה הולך למרכז הכפר, כעבור כמה דקות אתה מגיע למרכז ומשם אתה הולך לדוכן החשמל, אתה מגיע לבניין מרובע העשוי מקירות מתכת, וכתוב על הבניין הזה דוכן החשמל, אתה נכנס לבפנים ורואה מלא מלא מגנמייטים שמעבירים בין אחד לשני זרמים חשמליים, ואתה רואה איש בעל מדים ירוקים שבונה משהו ולידו מן פוקימון בטריה מרחף, לפתע האיש מבחין בך "שלום אני קרוק, אפשר לעזור לך במשהו?" שאל קרוק.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bc/081.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/trainers/hgss/59.png[/IMG][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2430/30923294.png[/IMG]
[/QUOTE]
"כן,אתה יכול לעזור לי מאוד" אני אומר,ומנפח את חזי בהתנשאות מעט
"קוראים לי ראין,ואני צריך להלחם בך כדי להכנס למכון החשמל!" אני אומר לו
-
[B]Tiger[/B]
[B]"בסדר אז בוא נלחם, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש להתחלה במגנמייט" אמר קרוק והפעיל את רובוט שייכריז על המנצח בקרב.[/B]
-
[quote=PO ZON;664703][B]DarK LuGiA[/B]
[B]"נראה לי שאני אנסה לתפוס אלקיד, צא צ'ירמי!" אמר סם והוציא את צ'ירמי. אתה רואה שניקס אחד שניראה ממש חזק, הוא שובר את אחת האבנים בזנב ברזל.[/B][/quote]
"אתה יודע מה גם אני אתפוס אלקיד כי אני מאוד אוהב את אלקטיוויר..אתה רואה אחד כזה בסביבה?"
-
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]"לא נראה לי שיש פה אחד כזה, זה יותר מקום של פוקימונים ברמה חלשה מאשר ברמה גבוה , קדימה צ'ירמי מהירות עכשיו" אומר סם וצ'ירמי שלו תוקף את אחד האלקידים ומעיף אותו על אבן אחת, "אל תיתן לו לזוז תקוף אותו בחבטה עכשיו" אמר סם והצ'ירמי שלו תקף את האלקיד שוב.[/B]
-
"טוב אז אני אשאר עם שינקס..מהר גיבל תקוף בחפירה את שינקס!"
-
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל יוצא מהפוקדור ותוקף בחפירה ישר, שניקס לא מודע לקח שיש קרב, לפתע גיבל יוצא מלפניו ותוקף אותו, שניקס נפצע, שניקס מתעצבן ותוקף בזנב ברזל ופוגע בראשו של גיבל, גיבל מסוחרר קלות.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;664743][B]Tiger[/B]
[B]"בסדר אז בוא נלחם, זה יהיה קרב 2 על 2, אני אשתמש להתחלה במגנמייט" אמר קרוק והפעיל את רובוט שייכריז על המנצח בקרב.[/B][/QUOTE]
"אוקיי,אז אני אשתמש בנמסטים" אני אומר ומוריד אותו לאדמה מידיי.
-
[B]Tiger[/B]
[B]"קדימה מגנמייט תוקף במכת ברק להתחלה" אומר קרוק, מגנמייט מתחיל לירות מכות ברק לכל אזור הזירה, אבל נמסטים חומק במתקפה מהירה, "קדימה מגנמייט תקוף בצליל מתכת" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף בצליל מתכת.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;664874][B]Tiger[/B]
[B]"קדימה מגנמייט תוקף במכת ברק להתחלה" אומר קרוק, מגנמייט מתחיל לירות מכות ברק לכל אזור הזירה, אבל נמסטים חומק במתקפה מהירה, "קדימה מגנמייט תקוף בצליל מתכת" אמר קרוק, מגנמייט עומד לתקוף בצליל מתכת.[/B][/QUOTE]
"תשתמש במתקפה מהירה כדי לערער אותו ולעצור את המתקפה,ואז להביור!"
-
[quote=PO ZON;664828][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל יוצא מהפוקדור ותוקף בחפירה ישר, שניקס לא מודע לקח שיש קרב, לפתע גיבל יוצא מלפניו ותוקף אותו, שניקס נפצע, שניקס מתעצבן ותוקף בזנב ברזל ופוגע בראשו של גיבל, גיבל מסוחרר קלות.[/B][/quote]
"גיבל אתה בסדר?! קדיצה תקוף בסופת חול ואז זעם דרקון צא!"
-
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים מנסה לערער את מגנמייט במתקפה מהירה אבל זה קורה הפוך מגנמייט מערער את נמסטים בצליל מתכת ומחריש את עוזניו של נמסטים כמה דקות, מגנמייט תוקף במכת ברק שוב ופוגע חזק בנמסטים שמתחשמל.[/B]
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל תוקף במקת קבר חול וקובר את שניקס תחת ערמה של חול שעוצרת אותו מלתקוף במתקות חשמל, גיבל תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק בשניקס, שניקס ניראה תשוש מאוד למרות שהקרב התחיל רק עכשיו, שניקס יוצא מהחול הוא מנסה לתקוף שוב בזנב ברזל אבל גיבל חומק.[/B]
-
[quote=PO ZON;665058]
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל תוקף במקת קבר חול וקובר את שניקס תחת ערמה של חול שעוצרת אותו מלתקוף במתקות חשמל, גיבל תוקף בזעם דרקון ופוגע חזק בשניקס, שניקס ניראה תשוש מאוד למרות שהקרב התחיל רק עכשיו, שניקס יוצא מהחול הוא מנסה לתקוף שוב בזנב ברזל אבל גיבל חומק.[/B][/quote]
"כל הכבוד גיבל עכשיו תשתמש בסריטה צא!"
-
[B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל תוקף בשריטה אבל שניקס חומק, שניקס תוקף בנשיכה ונושך את הסנפיר של ראשו של גיבל, גיבל צורח מכאב ומהזעם הוא תוקף בזעם דרקון ופוגע בראשו של שניקס, שניקס עף על אחת האבנים והוא מחוסל.[/B]
-
[quote=PO ZON;665072][B]DarK LuGiA[/B]
[B]גיבל תוקף בשריטה אבל שניקס חומק, שניקס תוקף בנשיכה ונושך את הסנפיר של ראשו של גיבל, גיבל צורח מכאב ומהזעם הוא תוקף בזעם דרקון ופוגע בראשו של שניקס, שניקס עף על אחת האבנים והוא מחוסל.[/B][/quote]
"כל הכבוד גיבל..פוקדור צא!" 'מקווה שאני יתפוס' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=PO ZON;665058][B]Tiger[/B]
[B]נמסטים מנסה לערער את מגנמייט במתקפה מהירה אבל זה קורה הפוך מגנמייט מערער את נמסטים בצליל מתכת ומחריש את עוזניו של נמסטים כמה דקות, מגנמייט תוקף במכת ברק שוב ופוגע חזק בנמסטים שמתחשמל.[/B]
[/QUOTE]
"נמסטים להביור"