זה לא כזה פשוט כשהם מביאים לך אותם בכמויות טוב נוו אני יחזור אבל רק בשביל עידן
Printable View
זה לא כזה פשוט כשהם מביאים לך אותם בכמויות טוב נוו אני יחזור אבל רק בשביל עידן
יאי בשביל עידן D:
מי זה עידן? Xd
[QUOTE=MCshay;666408]זה לא כזה פשוט כשהם מביאים לך אותם בכמויות טוב נוו אני יחזור אבל רק בשביל עידן[/QUOTE]
לא... זה לא מה שביקשתי.....
אני מתכוון שתכתוב במוזיאון שאתה פורש.....
אתה לא זוכר מה קרה עם סוויקון שאני ואתה הכנו הרבה ובסוף הם לא נכנסו.....
פשו תכתוב שאתה פורש ושלא יכינו עוד....
רשמתי אבל לא משנה אני יוסיף עכשיו אני ישב על זה.
לא צריך...
שי! O:
בזכות [B]White Magical Hat[/B],ו[COLOR="Red"]בגלל שפורום משחקי תפקידים יבש!!!![/COLOR] (הרבה משחקי פוקימון,וקצת משחקים שונים).
אני מתחיל בהכנה של משחק תפקידים חדש,הוא היה מושקע ואני אשתדל להגיב בו הרבה.
מידי פעם בטרזים אני אפרסם דברים אז [COLOR="RoyalBlue"]בקרוב המשחק החדש שלי.[/COLOR]:big_wink:
[quote=red dd;666414]בזכות [B]White Magical Hat[/B],ו[COLOR=Red]בגלל שפורום משחקי תפקידים יבש!!!![/COLOR] (הרבה משחקי פוקימון,וקצת משחקים שונים).
אני מתחיל בהכנה של משחק תפקידים חדש,הוא היה מושקע ואני אשתדל להגיב בו הרבה.
מידי פעם בטרזים אני אפרסם דברים אז [COLOR=RoyalBlue]בקרוב המשחק החדש שלי.[/COLOR]:big_wink:[/quote]
יאי משחק מעגניב חדש D:
שמור לי מקום!! ):<
ואם אתה צריך עזרה במשהו תגיד לי D:
מה רציתה שקד
[quote=MCshay;666419]מה רציתה שקד[/quote]
ניסיתי לעשות מין טבלה לפוקדורים אבל לא יצא לי אז לא משנה XD
איך הולך בכלל?
D:
העלתי את מה שיצאו טובים וואי אני מבואס כמו שאף פעם לא הייתי :(
[quote=MCshay;666421]העלתי את מה שיצאו טובים וואי אני מבואס כמו שאף פעם לא הייתי :([/quote]
למה מה קרה? O:
סתם סיפור ארוך בקיצר יש לי מריבה עם אחת מהבנות שכאילו ב"חברה" שלי כאילו מהשכונה וכל הזמן אומרים לי לשנות את האופי ויורדים עליי והם עושים לי עונשים שהם לא מדברים איתי אז הפע אני שם *** ואומר מה שיש לי עליהם בפרצוף אז הם חושבים שאני מניאק.......
[quote=MCshay;666424]סתם סיפור ארוך בקיצר יש לי מריבה עם אחת מהבנות שכאילו ב"חברה" שלי כאילו מהשכונה וכל הזמן אומרים לי לשנות את האופי ויורדים עליי והם עושים לי עונשים שהם לא מדברים איתי אז הפע אני שם *** ואומר מה שיש לי עליהם בפרצוף אז הם חושבים שאני מניאק.......[/quote]
מה כבר עשית להם??
מישהו יודע על זה (מבוגר הכוונה)??
הם חושבים שאני משחק אותה ראש קטן אבל אני לא כי לפעמים אולי אני עושה את זה אבל לפעמים הם מדברים ואני לא שומע אז אני אומר "מה" והם חושבים שאני משחק אותה ראש קטן ומתעצבנים, לא אני אף פעם לא מספר לאמא שלי כי אני לא כזה אחד שמספר הכל ת'אמת אני רוצה לפתור את זה לבד כי אמא שלי לפעמים יכולה לעשות את זה יותר גרוע :(