-
[quote=אדון פריון;674360]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]האישה קמה בשלישית ואומרת :"ילדים נא להתחיל לאכול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מביט בשולחן שעד לפני חצי שנייה היה ריק פתאום הוא מלא בכול מה שאתה אוהב וגם אתה רואה סוכריות מנטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אני מפוצץ מין הסוכריות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע צעקה מקפיאה דם.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מסתובב במהירות לכיוון הקול.
"מה זה?" אני שואל את רובין
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את עולה במדרגות,יושבת בשרפרף והמכשפה שמה את המצנפת,את שומעת קול קטן בראשך :"את מכירה את האחים הסילברי נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את לא מבינה מי מדבר אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הקול אומר בשנית :"המצנפת מדברת אליך ילדה קטנה,נכון סיפרו לך שאני מתחשבת וזה נכון,אם איזה אח הסילברי את מעדיפה את הנחמד או הטרול?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר בקול מפוחד :"אני לא יודע זה נשמע כאילו מישהו נרצח וזה לא הגיוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את האישה הגבוהה שדיברה ואת הארי פוטר רצים אל עבר הקול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מין הדלתות מגיעה רוח עם פנים כחולות שמתחילה להעיף דברים,מין הרצפה מגיחה רוח נוספת עם דם על הגוף,הרוח השנייה צועקת :"פיבס תחזור למרתפי העינויים עכשיו אני אטפל בך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הרוח ששמה פיבס אומרת :"לא אדוני הברון בבקשה לא למרתפים בבקשה תרחם אליי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הרוח ששמה הברון עונה לפיבס :"לא ריחמתי על אהובתי למה שהרחם על איזה רוח מעצבנת!". [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674420][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את עולה במדרגות,יושבת בשרפרף והמכשפה שמה את המצנפת,את שומעת קול קטן בראשך :"את מכירה את האחים הסילברי נכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את לא מבינה מי מדבר אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הקול אומר בשנית :"המצנפת מדברת אליך ילדה קטנה,נכון סיפרו לך שאני מתחשבת וזה נכון,אם איזה אח הסילברי את מעדיפה את הנחמד או הטרול?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"טרול?" אני שואלת אותה בשקט "איזה טרול?"
-
[quote=אדון פריון;674420]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר בקול מפוחד :"אני לא יודע זה נשמע כאילו מישהו נרצח וזה לא הגיוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את האישה הגבוהה שדיברה ואת הארי פוטר רצים אל עבר הקול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מין הדלתות מגיעה רוח עם פנים כחולות שמתחילה להעיף דברים,מין הרצפה מגיחה רוח נוספת עם דם על הגוף,הרוח השנייה צועקת :"פיבס תחזור למרתפי העינויים עכשיו אני אטפל בך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוח ששמה פיבס אומרת :"לא אדוני הברון בבקשה לא למרתפים בבקשה תרחם אליי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הרוח ששמה הברון עונה לפיבס :"לא ריחמתי על אהובתי למה שהרחם על איזה רוח מעצבנת!". [/FONT][/COLOR][/quote]
"אה זה רק פיבס" אני אומר לרובין "שמעתי עליו. אם הברון המגואל בסביבה אין מה לפחד ממנו".
אני מתחיל להעמיס אוכל על הצלחת.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת אומרת :"הנחמד הכוונה ג'ון הטרול הכוונה ירון הבנת ילדה,אז אם מי את רוצה להיות עם הנחמד או עם הטרול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את מסתכלת על האחים ואת רואה שג'ון מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"אם הוא לא מאיים אז למה הוא עם שרביט שלוף?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מביט אל עבר פיבס אתה רואה אותו עם שרביט פיבס צועק :"בילירדוס" קרן אור לבנה פוגעת בברון והוא מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רעם עוצמתי פתאום נשמע אחרי זה פיבס נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי צועק :"איך לעזאזל יש לפיבס שרביט?[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ומה זה הקסם הזה שהוא הפעיל? תעני לי פרופסור מקגונגל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]פרופסור מקגונגל אומרת :"אני לא יודעת הארי אני לא יודעת".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674667]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"אם הוא לא מאיים אז למה הוא עם שרביט שלוף?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מביט אל עבר פיבס אתה רואה אותו עם שרביט פיבס צועק :"בילירדוס" קרן אור לבנה פוגעת בברון והוא מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רעם עוצמתי פתאום נשמע אחרי זה פיבס נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי צועק :"איך לעזאזל יש לפיבס שרביט?[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ומה זה הקסם הזה שהוא הפעיל? תעני לי פרופסור מקגונגל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]פרופסור מקגונגל אומרת :"אני לא יודעת הארי אני לא יודעת".[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה זה?" אני שואל את רובין "ראית פעם דבר כזה? אולי אתה מכיר את הכישוף?"
-
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר חיוור כמו רוח קולו שבור :"זה כישוף חדש,זוכר את היצור מין האגם,לא הדג,זה עם השרביט יכול להיות פיבס?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי פוטר ופרופסור מקגונגל ניגשים אל הברון והוא אומר להם :"פיבס קנוניה נחש סכנה רק הארי פוטר יכול לעזור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אחרי זה הברון הופך לאבק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי פוטר אומר כמעט בצעקה :"מזל שאני פה לא,זה די מוזר לפיבס יש שרביט לא פרופסור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת להארי :"פיבס הוא לא כמו שאר הרוחות הוא שונה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674667][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת אומרת :"הנחמד הכוונה ג'ון הטרול הכוונה ירון הבנת ילדה,אז אם מי את רוצה להיות עם הנחמד או עם הטרול".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את מסתכלת על האחים ואת רואה שג'ון מחייך אליך.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אף אחד מהם" אני משיבה אליה מופתעת שאחי ג'ון טרול.
"את ירון אני לא מכירה וההתנהגות של ג'ון לא מצאה חן בעיני" אני ממשיכה בשקט "בית אחר?"
-
[quote=אדון פריון;674360][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת בחיוך סמוק :"תודה אתה היחיד שחושב כך אתה ואלבוס אם להיות קטנוניים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר מסתכלת על השמיים ואומרת לך :"הנחש האדום תסתכל למעלה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מביט לשמיים ואתה רואה את הנחש ממקודם.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מעניין מה זה" אומר לספיר בפחד "אולי זה מעריציו של וולדמורט שרוצים לנקום" אשאל את ספיר
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אמרתי לך כבר הסמל של וולדרמורט זה גולגולת ובפיה נחש והיא בצבע ירוק זה נחש אדום בכלל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את פיבס נכנס ואת הברון רודף אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה קולט שמתחילה סופת גשמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"תסתכל על היד של פיבס יש בה שרביט וזה די מזכיר את היצור המוזר הזה מין האגם זה שיצר את הנחש האדום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']המצנפת אומרת :"חבל ג'ון דווקא אמר לי שהוא רוצה להתיידד איתך טוב אם את רוצה להיות רחוק מין סלית'רין והפלפאף אז התכונה הכי חזקה שלך היא אומץ אז...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את המילה הבא את לא שומעת בראש אלה בחוזקה המצנפת צועקת :"גריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את יורדת מין הבמה את קולטת במבטך את ג'ון מאוכזב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את מזהה את אלבוס מין הרכבת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס אומר לך :"אמרתי לך שהמצנפת מקבלת בקשות". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את פיבס נכנס ואת הברון רודף אחריו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674766][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אמרתי לך כבר הסמל של וולדרמורט זה גולגולת ובפיה נחש והיא בצבע ירוק זה נחש אדום בכלל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את פיבס נכנס ואת הברון רודף אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה קולט שמתחילה סופת גשמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"תסתכל על היד של פיבס יש בה שרביט וזה די מזכיר את היצור המוזר הזה מין האגם זה שיצר את הנחש האדום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/quote]
"אולי זה הוא שעשה את הנחש?" אשאל את ספיר
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"כן זה הגיוני,הברון!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מסתכל על הברון ואתה רואה אותו נפגע מקרן לבנה שמפילה אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']רעם חזק אחרי הרעם פיבס נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']קולו של הברון מהדהד ברחבי הטירה :"פיבס קנוניה נחש הארי פוטר להציל אתכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אחרי המשפט הזה הברון הופך לאבק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי צועק על פרופסור מקגונגל :"ממתי לפיבס יש שרביט?מזה היה הכישוף הזה?ולמה הברון התפוגג?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']מקגונגל אומרת לו :"יש דברים הארי שאנחנו לא יודעים".[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674785][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"כן זה הגיוני,הברון!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מסתכל על הברון ואתה רואה אותו נפגע מקרן לבנה שמפילה אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]רעם חזק אחרי הרעם פיבס נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]קולו של הברון מהדהד ברחבי הטירה :"פיבס קנוניה נחש הארי פוטר להציל אתכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אחרי המשפט הזה הברון הופך לאבק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי צועק על פרופסור מקגונגל :"ממתי לפיבס יש שרביט?מזה היה הכישוף הזה?ולמה הברון התפוגג?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת לו :"יש דברים הארי שאנחנו לא יודעים".[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו ואנחנו חשבנו שזה הרון ובסוף זה פיבס" אומר לספיר
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']פרופסור מקגונגל אומרת :"לכו לחדר הבתים שלכם,תלמידי שנה ראשונה לכו בעקבות המדריכים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ילדה שליד אלבוס קמה ואומרת :"ילדי שנה ראשונה בגריפינדור אחריי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר קמה ונראה שהיא מחכה לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ילדה אחת שלידך אומרת :"ילד זוז עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה דוחפת אותך ואתה נופל והילדה הולכת כאילו כלום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מושיטה לך יד לעזרה.[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674804][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]פרופסור מקגונגל אומרת :"לכו לחדר הבתים שלכם,תלמידי שנה ראשונה לכו בעקבות המדריכים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ילדה שליד אלבוס קמה ואומרת :"ילדי שנה ראשונה בגריפינדור אחריי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר קמה ונראה שהיא מחכה לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ילדה אחת שלידך אומרת :"ילד זוז עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה דוחפת אותך ואתה נופל והילדה הולכת כאילו כלום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר מושיטה לך יד לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"אם הייתי יכול הייתי משתמש באבדה קדב... מזה למה אני חושב ככה" אומר ואפסיק