[QUOTE=killerbee;718253]זה שינוי ענק מה שאמרת פה... זה פשוט להפוך את הפורום על קנו או איך שלא אומרים את זה...[/QUOTE]
כנו..
וזה לא נראה לי כזה שינוי גדול,אף אחד לא ייגרע אפילו קצת מהגודל של פורום הפוקימון פה.
Printable View
[QUOTE=killerbee;718253]זה שינוי ענק מה שאמרת פה... זה פשוט להפוך את הפורום על קנו או איך שלא אומרים את זה...[/QUOTE]
כנו..
וזה לא נראה לי כזה שינוי גדול,אף אחד לא ייגרע אפילו קצת מהגודל של פורום הפוקימון פה.
לא מאמין יגרעו מלא וישימו אותו בתת תת תת תת תת תת תת פורום אנימה... כמו שאמרתי...
זה לא יהיה פורום [b][i]אנימה[/i][/b] בכל מקרה
[QUOTE=guylamed;718265]זה לא יהיה פורום [b][i]אנימה[/i][/b] בכל מקרה[/QUOTE]
אני מאמין שפורום פוקימון יישאר כחלק נפרד מאנימה בגלל שהוא היה חלק כזה חשוב מהפורום הקודם(אני מתכוון לפוקימונס)
בבקשה אל תשנו גם לא לניסיון זה הפורום הראשון שאני נרשמתי אליו בחיים שלי לא היה לי אף פעם עיניין בפורומים ואז ראיתי שיש גם פורום לפוקימון וממש התלהבתי מהעניין כי אף פעם לא היה לי באמת עם מי לחלוק את הידע שלי בנושא ואז אחרי שנרשמתי ועד עכשיו ההתלהבות לא נעלמה.
אם אני לא טועה אין פורומים של פוקימון בישראל.....
אבל יש לי הצעה קטנה.....
אם תוכל תיצור פורום נוסף שיהיה כללי ויהיו פה 2 פורומים גדולים..... בבקשה אל תפגעו במבנה הזה של הפורום ובנושא....
ואחרי שאני ישלח את ההודעה הזו אל תצטטו אותי ותגידו לי שלפוקימון יהיה חלק נכבד כאן כי אני הבנתי את זה ואני בכל זאת נגד..... בבקשה אל תשנו!
מה אתם לא מבינים פשוט יוסיפו פורומים ישאירו את פוקימון וישנו את העיצוב והשם של הפורום.
למשל תהיה רשימת פורומים כזאת:
דיבורים ואקטואליה,משוב,מוסיקה,ירוק,ספורט,אנימה,עיצוב(חתימות,ציור ממוחשב וכו' בתתי פורום כמו עכשיו),מולטימדיה,פוקימון(שישאר),משחקים כללי,תכנות וחומרה,תרבות ובידור וזהו.
זה לא שינוי גדול
[QUOTE=EuroCheap:D;718751]מה אתם לא מבינים פשוט יוסיפו פורומים ישאירו את פוקימון וישנו את העיצוב והשם של הפורום.
למשל תהיה רשימת פורומים כזאת:
דיבורים ואקטואליה,משוב,מוסיקה,ירוק,ספורט,אנימה,עיצוב(חתימות,ציור ממוחשב וכו' בתתי פורום כמו עכשיו),מולטימדיה,פוקימון(שישאר),משחקים כללי,תכנות וחומרה,תרבות ובידור וזהו.
זה לא שינוי גדול[/QU
תסביר לי, למה אתה בעד שישנו את השם???
אני מתנגד לשינוי מכמה סיבות:
1.אם תתבונן בפורום דיבורים תראה שאין שמה נושאים בכלל חוץ מהקדשות ומהot
2.הפורומים יבשים בצורה מזעזעת, האם אתה באמת חושב ששינוי שם הקהילה זה מה שיגרום להם להתמלאות?
3.כשפורום ממוקד ובעל נושא (למשל פוקימון) יותר קל לו להצליח, ברגע שתשנה את השם של הפורום לפורום כללי אומנם הגולשים ישארו אך לא יצטרפו חדשים.
4.רוב הפורומים שעשו את הצעד הכושל הזה אינם זמינים יותר ברשת, בטח לא פורומים מתים כמו זה.
5.ניצן אם את מתביישת לגלוש בפורום אז פשוט אל תגלשי בו, יתרה מכך את לא צריכה להתבייש בשם של הפורום אבל אם את כן רוצה להתבייש במשהו תתביישי בעובדה שפירסמת 24,207 הודעות שגזלו זמן מאוד גדול מהחיים שלך. ילדים בני 10 הם קהל היעד הרחב ביותר שאליהם פונה הפורום.
אני הצבעתי ואני נגד.
לא יהיה למעדכנים מה לעשות אח"כ.
[quote=Plasma Boy;719151]אני הצבעתי ואני נגד.
לא יהיה למעדכנים מה לעשות אח"כ.[/quote]
טעות*ביפ!הפסדת את המיליון.
דווקא אז יהיה יותר קשה להיות מעדכן ואתה תעדכן על פוקימון במהירות כדי שלא יתפס המקום שלך.
אתה לא קולט שהפורום רק יתרחב ועדיין ישאר פורום פוקימון -_-
אנשים לא שמים לב שהעיצוב החדש הוא כבר האתר החדש.
אה... אופס... אסור היה לגלות? כי אז איפה כל אלה שהבטיחו לפרוש?
אה, מצאתי אותם. הם גולשים ונהנים מהאתר כמו תמיד :]
בטח הקדמתי את ההסבר של רותם שיגיד עוד יומיים את אותו דבר.
[quote=Hit Man;720648]אנשים לא שמים לב שהעיצוב החדש הוא כבר האתר החדש.
בטח הקדמתי את ההסבר של רותם שיגיד עוד יומיים את אותו דבר.[/quote]
זה לא נכון ><
[QUOTE=Hit Man;720648]אנשים לא שמים לב שהעיצוב החדש הוא כבר האתר החדש.
בטח הקדמתי את ההסבר של רותם שיגיד עוד יומיים את אותו דבר.[/QUOTE]
אבל זה עיצוב של פוקימון