בחייאת דסו, תגיב במלא אתה לא מחובר רוב הזמן אנחנו לא נגמור עם זה
Printable View
בחייאת דסו, תגיב במלא אתה לא מחובר רוב הזמן אנחנו לא נגמור עם זה
אוווףףףף מה נסגר עם היריב שלי הוא לא מחובר בכלל! עם הוא לא יגיע בשעתיים הקרובות אני הולך ולא אחזור עד 8 בערב.. יש לי מה לעשות היום!
אני אשמח להחליף מישהו עם אפשר.
שם פרטי :עידו
שם משתמש :METAGROSS16
ספרייט מאמן :[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/iqw1xnmemy1j.jpg[/IMG][/URL]
פוקימון לבחירה : סיבליי
5 סוגים נוספים :לפי מה שהבנתי אני מקבל את הפוקימונים שהוא בחר.
כמות ההודעות שתוכל להגיב ביום :כמה שיותר
התחייבות להגיב כל יום לפחות 3 פעמים :כן
אם סטיב יסכים מבחינתי בשמחה שתיכנס במקום דסו הוא מתחבר שעה כל יום וגם אז הוא לא מגיב.
הלו מה המצב????
[QUOTE=the charmander;727075]הלו מה המצב????[/QUOTE]
או שלום לך , אני מבין שלא הסתכלת בהודעות הפרטיות , אתה יומיים לא זמין ואתה אמור לבחור
3 פוקימונים מתוך הפוקימונים שיצאו לך לקרב הבא מול איתי (pokedex) מה הולך איתך ?
עידו - אתה מחליף עם עומר , תשלח לי את שלושת הפוקימונים שתרצה לקרב הראשון ,
הפוקימונים שלך הם הפוקימונים של עומר משתמש מס' 9.
אדם - תשלח לי את שלושת הפוקימונים שתרצה לקרב הראשון , הפוקימונים שלך הם הפוקימונים
של אוהד , משתמש מס' 15 .
אם צריך גם אני יכול להחלף את דסו...
שם פרטי :יובל
שם משתמש : חייך הכל לטובה
ספרייט מאמן : של דסו
פוקימון לבחירה : של דסו
5 סוגים נוספים : של דסו
כמות ההודעות שתוכל להגיב ביום :כמה שאני אוכל
התחייבות להגיב כל יום לפחות 3 פעמים :כן
[size=3][b]אני לא מעוניין להחליף את היריב שלי אז שלא תצרף אותי לאף אחד אחר!!![/b]
סמוך עליי הוא התחבר, ראית איך תקתקנו ת'קרב אתמול...[/size]
[quote=Steve;727082]
אדם - תשלח לי את שלושת הפוקימונים שתרצה לקרב הראשון , הפוקימונים שלך הם הפוקימונים
של אוהד , משתמש מס' 15 .[/quote]
the charmander זה לא אדם? S:
כבר הגרלת לו 6 פוקימונים (הוא בחר את גנגר) והוא אמור להיות מספר 13 אם אני לא טועה
חייך הכל לטובה - לא התקבלת .
איתי - יש שתי אדם , אחד שהצטרף עכשיו אבל הוא יהיה בדמותו של אוהד .
ואחד שמזמן נרשם ועכשיו הוא מחובר ולא פעיל כאן בכלל !
זה מעצבן אותי כ"כ O: !
Steve- אני מחכה פול זמן אבל דניס לא מגיב.
מה לעשות?
חברים חברים ! אל תדאגו אף אחד לא הולך בידיים ריקות , גם אם יש כאלה שסיימו את הקרב הראשון שלהם ,
הקרב השני לא יתחיל עד שלא כולם סיימו את הקרבות שלהם , הליגה יכולה להימשך כמה זמן שרק צריך רק בפעם הבאה אהיה חכם יותר ואעשה שהמשתמשים יהיו מול שחקנים דמיוניים ולא מול משתמשים באתר
כי אתם לא אחראיים , כבר העפתי 2 משתמשים והכנסתי 2 אחרים במקומם , דניס רק בימים האחרונים
פחות פעיל אבל אל דאגה מיכאל אתם תסיימו את הקרב , יהיה טוב !
סטיב אל תכעס עלי נשמה טובה, אני עברתי דירה במשך היומיים האלה הסברתי את זה לפוקדקס. עכשיו אני זמין אז אני אבחר פוקימונים ואחזור אליך עם שלישיה...
סטיב, אפשר שמישהו יחליף את דסו-
הוא מתחייב ל3 תגובות ביום, מתחבר פעם או פעמיים, לזמן קצר וגם אז לא מגיב אפילו פעם אחת!
אפשר שחייך הכל לטובה הזה, או משהו אחר ייכנס במקומו?
אם לא- עד מתי הוא צריך לא להגיב בשביל לעוף?
[quote=the charmander;727147]סטיב אל תכעס עלי נשמה טובה, אני עברתי דירה במשך היומיים האלה הסברתי את זה לפוקדקס. עכשיו אני זמין אז אני אבחר פוקימונים ואחזור אליך עם שלישיה...[/quote]
אתה צריך לכתוב את השלישייה שלך באשכול, שגם אני אוכל להסתכל... למרות שזה יותר הגיוני שאת השלישיות נצטרך מראש לשלוח בפרטי, ככה האחרים לא יראו.