כמה זמן לא הקדשתי X
Printable View
כמה זמן לא הקדשתי X
[quote=pokedex;748718]או הירוק של קבוצת מיסטי.
תמיד יש את הכושי של קבוצת מקס.[/quote]
ותמיד יש את קושי, (קרא Cauchy) מתמטיקאי ידוע מהמאה ה18 (או 19, לא זוכר).
טוב חברס נכנס שבת אני אאלץ להגיד לכם ביי ושבת שלום..
[quote=LordAbizi;748732]ותמיד יש את קושי, (קרא Cauchy) מתמטיקאי ידוע מהמאה ה18 (או 19, לא זוכר).[/quote]
בטח הוא היה גזען.
שונא גזענים! [SIZE=1][COLOR=silver]הלוואי שכל הכושים הערבים והרוסים ימותו![/COLOR][/SIZE]
ביי שבת שלום ומבורך..
[quote=pokedex;748735]בטח הוא היה גזען.
שונא גזענים! [SIZE=1][COLOR=silver]הלוואי שכל הכושים הערבים והרוסים ימותו![/COLOR][/SIZE][/quote]
בזמן ההוא לא היה דבר כזה גזענות. ואתה לא צריך לאחל לשום דבר. עתידם של כל בני האדם, למרבה המזל, הוא במוות.
[quote=LordAbizi;748732]ותמיד יש את קושי, (קרא Cauchy) מתמטיקאי ידוע מהמאה ה18 (או 19, לא זוכר).[/quote]
בגללו שונאים כושים...
[quote=SexStyle;748739]בגללו שונאים כושים...[/quote]
אבל לא קראו לו כושי! קראו לו קושי! והוא היה צרפתי בכלל! (ובתקופה ההיא צרפת לא הייתה שייכת לברית הכושים הבינלאומית)
[quote=LordAbizi;748738]בזמן ההוא לא היה דבר כזה גזענות. ואתה לא צריך לאחל לשום דבר. עתידם של כל בני האדם, למרבה המזל, הוא במוות.[/quote]
מעודד.
חזרתי
ביי להתראות
[QUOTE=LordAbizi;748732]ותמיד יש את קושי, (קרא Cauchy) מתמטיקאי ידוע מהמאה ה18 (או 19, לא זוכר).[/QUOTE]
אביזייייייייייייייייייייייייי D:
אביזי ,אתה גר בחולון ?
[quote=HighDis;748759]אביזי ,אתה גר בחולון ?[/quote]
אני לא רוצה לאמר באופן ישיר, אם כי אני מאמין שמבט קצר בכמה מהחלומות שלי בנושא החלומות יסבירו זאת היטב.
[quote=LordAbizi;748763]אני לא רוצה לאמר באופן ישיר, אם כי אני מאמין שמבט קצר בכמה מהחלומות שלי בנושא החלומות יסבירו זאת היטב.[/quote]
אוקיי ,אפשר לדעת באיזה אזור ?
אולי אתה מכיר חלק מהמקומות " שלי"