חחח לעזאזל אני שונא את הסיפור שלך! כל פעם שאני פותח אותו אני נאלץ להחליף תחתונים!!!
Stm חחחחחחחחחחחחח
Printable View
חחח לעזאזל אני שונא את הסיפור שלך! כל פעם שאני פותח אותו אני נאלץ להחליף תחתונים!!!
Stm חחחחחחחחחחחחח
[quote=מאסטר פלריון;841612]פוזון הוא ילד של עובדים זרים?[/quote]
לא אבל הוא צייר מוכשר מגיל צעיר...
חח גדול!!
הייתי מעדיף להיות איש רשמי עם חליפה ומשקפי שמש.
אבל שמת אותי תימני קטן עם סימונים... גם טוב P:
יפה היטמן ערכת את זה בעצמך מתי הפרק הבא?
תודה לכל אלה שנהנו, אלה שהגיבו ואלה שהרטיבו.
פרק הבא יפורסם עוד השבוע ככה שיש למה לצפות.
מרטיבן קבוע ^^
אחלה סיפור, אחלה סירטון.
פשוט כיף!
[quote=Hit Man;841378][IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[SIZE=2][B][COLOR=black]הסרטון הרישמי של הסיפור -[/COLOR][/B][/SIZE]
[URL="http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3720567"][SIZE=2]http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3720567[/SIZE][/URL]
[IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG][/quote]
חחח אני בחור שחור ?!
חחחח אהבתי .
איך שעשית את רותם אהבתי גם
יוסי רשם לי ביום שקיבלו אותי לניהול - "חבל להכניס ראש בריא למיטה חולה".
אלכס רשם לי ביום שקיבלו אותי לניהול - "אתה מנסה כל כך לעזור לקהילה שעוד יצא מצב שינצלו את זה ובסוף כשתעמוד על שלך, עוד יראו אותך כ-הבחור הרע בסיפור".
אולי הם צדקו.
בכל מקרה, זה מתחיל להרגיש מאוד לא נעים לראות אנשים נפגעים מהשטויות האלה. תלונות שאפילו לאלה שפותחים אותן לא ממש איכפת. ככה שאנשים יודעים שהם מתלוננים רק כדי להרוס את הפורום ואחר כך הם עוד באים בטענות למה המצב הוא כפי שהוא. בכל מצב, אני לא אתן יד לדברים האלה וצריך גם לדעת מתי להגיד "די". הסיפור הזה לא ימשיך בשל כל אותם אנשים שרק מחפשים להתלונן, להרוס ולקטר וזה כי במוקדם או במאוחר, גם הסיפור הזה ייהפך לתירוץ לפתיחת משוב באתר. אז אני מעדיף למנוע את זה, אפילו אם זה אומר להיות קצת יותר סמכותי בתפקיד שלי.
אני מצטער. זה יכל להיות סיפור ממש מצחיק.
הטופיק יישאר פתוח לתגובות ולהארות שלכם.
הפחד שלי שהסיפור יהפוך באותה מידה ל"אשכול הריבים " בסופו של דבר.
ראית מה כתבתי לך במשוב ,וזה לא היה בכוונה לנסות לסגור את הסיפור ,ממש לא.
אני ביקשתי ממך להוציא אותי ולא הסכמת ,אולי זאת הטעות שלך ,זכויות המשתמשים על הכתיבה עליהם.
><"
הסרטון שווה, יש לך אחלה סיפור
אם אתה סוג את הסיפור מאוד חבל,חבל שאנשים לא מבינים הומור או שמנסים למשוך תצומת לב בכל רגע לא חשוב מה הדרך
תודה על מה שעשיתה עד עכשיו
[quote=Golden Boy;851053]אם אתה סוג את הסיפור מאוד חבל,חבל שאנשים לא מבינים הומור או שמנסים למשוך תצומת לב בכל רגע לא חשוב מה הדרך
תודה על מה שעשיתה עד עכשיו[/quote]
כנראה שהנקודה עם התשומת לב שציינת היא העניין פה.
ועכשיו שאני קורא את התגובה של ארווין, אני מבין שחלק מהם אפילו לא מודעים לעצמם.
דווקא הסיפור הזה הוא מעין מפלט מהמציאות ההזוייה כאן בחודשים האחרונים (זה קצת נרגע עם הכניסה ללימודים אבל עדיין).
ארווין, אתה באמת עיצבנת אותי בבכיינות שלך - היטמן בצדק לא הוריד אותך מהסיפור כי אתה בסכ"ה דמות. זה כמו שאני אכתוב סיפור על פוקימון ופיקאצ'ו יבקש ממני שאני אוריד אותו, זה נשמע לך הגיוני? (וכן, בסיפור אתה שווה לפיקאצ'ו או כל עצם, כי אתה דמות וטו לא).
חאלס לבכות ולהתלונן על כל דבר, קח את עצמך ביידים ותחשוב גם על הכלל.
היטמן, מקווה שתחכים ותבין שהסיפור חייב לחזור, בלי קשר שהוא פופולארי מאוד ואוהבים לקרוא אותו, כמו כל סאטירה הוא משמש, כמו שאמרתי, מעין מפלט מהמציאות.
תחשבו על זה כ"ארץ נהדרת" של הפורום, ופתאום בגלל שטל ברודי מגיש תלונה לקשת (או רשת?) על הדמות שלו התכנית תפסיק את השידורים שלה ותרד מהאוויר, נשמע לך הגיוני?
אפשר קצת ללטש את הדמות שלך ולשנות אם יש נקודה רגישה (נגיד יורדים על העדה/צבע עור/כו' וזה פוגע בך מאוד), אבל ראבק - תגדל ביצים ותתמודד עם מה שאומרים עליך!
נ.ב: טל ברודי, אני מצטער שהשוותי אותך לארווין.
יום טוב.
אתה לא שם לב.
הפכתי לסטיגמה כל שנייה מישהו פה אומר "מה אתה ארווין ?"
אני בן אדם ! אני לא עשיתי רע פה לאף אחד ואני גאה להגיד שאני אפילו יודע שיש פה כאלה שיותר גרועים ממני בהתנהגות.
אז יאללה שים לב לעובדות ואחרי זה תדבר
[quote=ErWiN.W;853010]אתה לא שם לב.
הפכתי לסטיגמה כל שנייה מישהו פה אומר "מה אתה ארווין ?"
אני בן אדם ! אני לא עשיתי רע פה לאף אחד ואני גאה להגיד שאני אפילו יודע שיש פה כאלה שיותר גרועים ממני בהתנהגות.
אז יאללה שים לב לעובדות ואחרי זה תדבר[/quote]
איך בדיוק הפכת לסטיגמה?
"אחי אני בוכה מרוב שזה יפה"? - משפט קליט וזהו, אל תקח את זה אישי (למרות שזה אתה המצאת ולא מישהו אחר שקרא את סיפורך, לטענתך).
ופרק האחרון רק מסופר שזרקת על רותם קוקוסים, אז תעשה לי טובה \:
אם יש תלונות עליך כמשתמש בפורום, הן בוודאי על ההתנהלות שלך ולא עליך כבנאדם, ובוודאי שלא מוצגות באופן מעליב בסיפור זה, הרי שהיטמן איש מספיק בוגר כדי לא להעליב אותך.
"גאה להגיד שאני אפילו יודע שיש פה כאלה שיותר גרועים ממני בהתנהגות" - יש יותר גרוע בכל דבר, מה גאה בזה? (אלא אם גאה במובן השני) S: