-
דן
אני מתקשה לראות איך להקשות עליו יעזור לו להבין את ההתקפה...
--
אתה קופץ ופוקד על דרטיני. דרטיני מנסה להתעלם ממך, וצובר בפיו קצת אנרגיה, והיא מקבלת יותר צורה ממקודם, אך עדיין יש הבדל בין הרצוי למצוי.
סטיבן
אתה נותן לו מטבע ארד והוא מרפא את הפוקימונים. אתה חוזר לכיכר המרכזית של העיר ומוצא סמל של פונדק/משבאה (שזה כימינו, סכין ומזלג מוצלבים). אתה מגיע לשם. המקום הומה בני אדם שאוכלים ומדברים, ואתה מצליח לתפוס מלצרית. היא טוענת לך שיש:
[הכנס כאן שם של מאכל] שעולה 3 מטבעות ארד, ויש לו "דרגת שובע 1",
[הכנס כאן שם אחר של מאכל] שעולה 7 מטבעות ארד ויש לו "דרגת שובע 2",
[הכנס כאן משהו שונה לגמרי] שעולה מטבע כסף ויש לו "דרגת שובע 3".
-
[QUOTE=LordAbizi;860451]סטיבן
אתה נותן לו מטבע ארד והוא מרפא את הפוקימונים. אתה חוזר לכיכר המרכזית של העיר ומוצא סמל של פונדק/משבאה (שזה כימינו, סכין ומזלג מוצלבים). אתה מגיע לשם. המקום הומה בני אדם שאוכלים ומדברים, ואתה מצליח לתפוס מלצרית. היא טוענת לך שיש:
צ'יפס שעולה 3 מטבעות ארד, ויש לו "דרגת שובע 1",
חומוס שעולה 7 מטבעות ארד ויש לו "דרגת שובע 2",
עוף עם תפוחי אדמה ואורז שעולה מטבע כסף ויש לו "דרגת שובע 3".[/QUOTE]
אני אומר לה תודה ואכניס מטבע כסף לעוף עם תפוחי אדמה ואורז. אני אוציא את הפוקימונים שלי כדי שגם יאכלו מהאוכל שקניתי.
-
[QUOTE=LordAbizi;860451]דן
אני מתקשה לראות איך להקשות עליו יעזור לו להבין את ההתקפה...
--
אתה קופץ ופוקד על דרטיני. דרטיני מנסה להתעלם ממך, וצובר בפיו קצת אנרגיה, והיא מקבלת יותר צורה ממקודם, אך עדיין יש הבדל בין הרצוי למצוי.
".[/QUOTE]
אומר לו שינסה לא לשחרר את זה ישר אלא לאגור את זה ואז לשחרר את זה בצורת סילון
-
סטיבן
אתה מבצע את ההזמנה, ונותן לה את הכסף, ומתיישב באחד השולחנות שיש. (אין שולחן פנוי, המקום הומה אדם). בזמן שאתה ממתין לאוכל אחד מהאנשים פונה אליך.
"שלום לך, מאין אתה מגיע, אילו חדשות אתה נושא איתך?"
דן
דרטיני מקשיב בעצתך, והפעם מנסה לאגור יותר כח לפני השיגור. נראה שיש שיפור, והמתקפה מקבלת יותר צורה ונראית יותר כמו שהיא צריכה להראות.
[B]עדכון:[/B]
dor_rod, היה שלום.
עומר, דסו, אם לא תגיבו יותר מ-7 תגובות עד לשבת הבאה, אז אתם תצטרפו אליו במהרה.
יש מקום פנוי,בקוטור.
-
[QUOTE=LordAbizi;862572]סטיבן
אתה מבצע את ההזמנה, ונותן לה את הכסף, ומתיישב באחד השולחנות שיש. (אין שולחן פנוי, המקום הומה אדם). בזמן שאתה ממתין לאוכל אחד מהאנשים פונה אליך.
"שלום לך, מאין אתה מגיע, אילו חדשות אתה נושא איתך?"
[/QUOTE]
אני אענה לו "אני מהעיר בארק ואני לא נושא שום חדשות" ואוסיף לו בהלצה "אני לא מגיש חדשות...".
-
סטיבן
נראה שהוא לא הבין ממש את ההערה האחרונה שלך ולכן התעלם ממנה. בינתיים מביאים לך אוכל. אתה אוכל אותו ומדי פעם זורק משהו לפוקימונים שלך.
"כאן דברים די מקוללים כאן בצ'רלוגם. הים הקטן שהיה בעבר מקום הנאה הפך למקום מפחיד ומקולל. כל דייג שיוצא אל הים לדוג משהו נחשב משוגע..." הוא מספר לך
-
[QUOTE=LordAbizi;859333]
פלופי
צ'ארמנדר קופץ אל פיג'י, מתקרב אליו נושוך אותו. פיג'י מנסה להאבק אך זה יותר מדי קשה לו במצב הזה. צ'ארמנדר זורק אותו ממנו ושולח אליו את סילון האש הדקיק, שמהטווח הזה יוצר נזק די הוגן. פיג'י לאחר מכן טס אל צ'ארמנדר ודוחף אותו.[/QUOTE]
"צארמנדר תשתמש בחבטת זנב ותטיח אותו על הריצפה לאחר מכן תדרוך לו על הכנף הפצועה"אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;862572]
דן
דרטיני מקשיב בעצתך, והפעם מנסה לאגור יותר כח לפני השיגור. נראה שיש שיפור, והמתקפה מקבלת יותר צורה ונראית יותר כמו שהיא צריכה להראות.
.[/QUOTE]
משבח אותו ואומר לו שינסה עוד פעם הכי טוב שיכול
-
פלופי
למה אתה לא מסיים את הקרב?
--
צ'אררמנדר מסתובב עם זנבו ומנחית את פיג'י על האדמה, ומיד לאחר מכן דורך עליו. פיג'י מנסה לעושת משהו אך כל מה שהוא מצליח הוא לנקר מעט את צ'ארמנדר. יותר מזה יותר מדי קשה לו.
דן
דרטיני מתעודד-משהו, ואז מנסה שוב. הוא מצליח לשחזר את הישגו הקודם, אך אין התקדמות בין זעם הדרקון הקודם לבין זעם הדרקון הנוכחי.
-
[QUOTE=LordAbizi;867051]
דן
דרטיני מתעודד-משהו, ואז מנסה שוב. הוא מצליח לשחזר את הישגו הקודם, אך אין התקדמות בין זעם הדרקון הקודם לבין זעם הדרקון הנוכחי.[/QUOTE]
משבח אותו ואומר לו לנסות ולשכוח כמו הוא יכעס אם למשל יקרה לי משהו
-
דן
כשלון תחבירי במשפט שלך?
--
דרטיני מנסה לגרום לכעס שלו להשפיע על ההתקפה, ואכן המתקפה מתחזקת, אבל אין שיפור בצורה והשליטה בהתקפה.
-
[QUOTE=LordAbizi;864928]סטיבן
נראה שהוא לא הבין ממש את ההערה האחרונה שלך ולכן התעלם ממנה. בינתיים מביאים לך אוכל. אתה אוכל אותו ומדי פעם זורק משהו לפוקימונים שלך.
"כאן דברים די מקוללים כאן בצ'רלוגם. הים הקטן שהיה בעבר מקום הנאה הפך למקום מפחיד ומקולל. כל דייג שיוצא אל הים לדוג משהו נחשב משוגע..." הוא מספר לך[/QUOTE]
אני חושב לעצמי 'הוא כנראה זקן מכדי להבין בדיחות כאלו'. אני אשאל אותו "מה יש באגם שמחשיבים אותו למקום מפחיד ומקולל?".
-
[QUOTE=LordAbizi;868409]דן
כשלון תחבירי במשפט שלך?
--
דרטיני מנסה לגרום לכעס שלו להשפיע על ההתקפה, ואכן המתקפה מתחזקת, אבל אין שיפור בצורה והשליטה בהתקפה.[/QUOTE]
אכן כישלון , אבל יום ארוך וסיפור עוד יותר ארוך.
פעם הבא אתה יכול לתאר איך זה נראה?
--
אומר לו שינסה לאגור את הכעס, לאחר מכן שינסה לשרוק את זה . אבל לא את כל הכמות ביחד בכמויות קטנות שיהיה סילון .
-
סטיבן
זה לא שהוא זקן כדי להבין, אלא פשוט המושג מגיש חדשות חסר כל מהות בתקופה ההיא, בגלל האופן בה העבירו אז חדשות....
--
"הווארנדים כמובן, ימח שמם. מאז שהמפלצות הימיות האלו הגיעו אנשים מפחדים ממים..." הוא אומר. אתה ממשיך לאכול, והאוכל אצלך לאט לאט מתחיל להגמר. (כמובן, שאתה מחליט מתי אתה גומר אותו..)
דן
אז זהו, שאין לי מושג מה זה זעם דרקון. אז איך שתרצה שזה יהיה, ככה זה יהיה. לא משנה איך זה אמור להיות, זה עדיין לא יוצא ממש קרוב.
--
דרטיני מנסה שוב לתעל את ההתקפה, והיא יוצאת פחות או יותר כמו שצרית, אבל הוא לא יכול להתמיד בזה למשך הרבה זמן.
-
[QUOTE]דן
אז זהו, שאין לי מושג מה זה זעם דרקון. אז איך שתרצה שזה יהיה, ככה זה יהיה. לא משנה איך זה אמור להיות, זה עדיין לא יוצא ממש קרוב.
--
דרטיני מנסה שוב לתעל את ההתקפה, והיא יוצאת פחות או יותר כמו שצרית, אבל הוא לא יכול להתמיד בזה למשך הרבה זמן.[/QUOTE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=VkEmv58tY_Y[/url]
4:40 המתקפה
--
אומר לו שינסה עוד פעם בכל הכוח!