[COLOR=Purple]GeneralAdam
פסייבול כבר גמור,תערוך את ההודעה,וגם היא קצרה מידי כבר הערתי לך על זה מצטער אבל פעם הבאה כוכב אדום[/COLOR]
Printable View
פסייבול כבר גמור,תערוך את ההודעה,וגם היא קצרה מידי כבר הערתי לך על זה מצטער אבל פעם הבאה כוכב אדום[/COLOR]
ערכתי
[COLOR=Purple]GeneralAdam[/COLOR][COLOR=Purple]
נדנוד ריאשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נתפס "תחדש על האיווי אז איזה התפתחות שלו אתה הכי אוהב?" אומר שואל אותך בחיוך ומנסה להיתחמק מהשאלות שלך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote]"בטח שאעזור לו,אחרי הכל,אני חייב לעזור למאמנים צעירים" עומר אומר לך בחיוך ואז מרפא לך את הסטרלי אתה רואה שסטרלי קופץ משמחה ואתה רואה שהוא רוצה להיצטרף אלייך למסע מה תעשה?
[/quote]
תודה רבה אומר לעומר תוך כדי שאני מוציא פוקדור מהכיס ומכה בסטארלי מכה חלשה במצח ושמח שאני לוכד את הפוקימון הראשון שלי
[COLOR=DarkGreen]nehorai308
נדנוד ריאשון,נדנודשני,נדנוד שלישי,נתפס.תפסתה סטארלי. "תתחדש אני ימשיך לדרכי עכשיו" עומר אומר בחיוך ויוצא ממרכז הפוקימונים ופיתאום נעלם [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;864500][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]נדנוד ריאשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נתפס "תחדש על האיווי אז איזה התפתחות שלו אתה הכי אוהב?" אומר שואל אותך בחיוך ומנסה להיתחמק מהשאלות שלך [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"האמת שאני לא כ"כ יודע אבל אני חושב שאני ילך על ליפאון או אמבריאון אחד מהם" אגיד בחיוך
בזמן שאני מרים את הפוכדור של איווי
"קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פעמון ואז עומר אומר:"תלביש אותו על איווי ובליילה הוא היתפתח לאמבריון" עומר מחייך ואז נפרד לשלום ואומר:"אני ימשיך בדרכי יהיה שלום" עומר נעלם,אתה ממשיך בדרכך עד שאתה רואה שלט, לעיר המשך קדימה [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE]
nehorai308
נדנוד ריאשון,נדנודשני,נדנוד שלישי,נתפס.תפסתה סטארלי. "תתחדש אני ימשיך לדרכי עכשיו" עומר אומר בחיוך ויוצא ממרכז הפוקימונים ופיתאום נעלם מה תעשה?[/QUOTE]
אני אצא ממרכז הפוקימונים שמח ואחזור לדרך הראשונה בצהלת שמחה במטרה לאמן את הסטארלי שלכדתי ואת קרינידוס
nehorai 308
אין לך צארמנדר תערוך בבקשה
ערכתי
מצטער פשוט התבלבלתי אם התחלתי של משחק אחר
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308
אתה מוציא את סטארלי ואת קרנידוס אך קרנידוס מתחיל לתקוף את סטארלי אך סטארלי הרגוע סופג את המכות ולא מחזיר [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[QUOTE]
Nehorai308
אתה מוציא את סטארלי ואת קרנידוס אך קרנידוס מתחיל לתקוף את סטארלי אך סטארלי הרגוע סופג את המכות ולא מחזיר מה תעשה?[/QUOTE]
קרינדוס תירגע אומר לו תוך כדי שאני טופס אתו ואז נאי אומר לו זה בסדר הסטארלי הזה איתו לכדתי אותו לא מזמן אז תתנהג אליו יפה
[quote=OmerFake;864542][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פעמון ואז עומר אומר:"תלביש אותו על איווי ובליילה הוא היתפתח לאמבריון" עומר מחייך ואז נפרד לשלום ואומר:"אני ימשיך בדרכי יהיה שלום" עומר נעלם,אתה ממשיך בדרכך עד שאתה רואה שלט, לעיר המשך קדימה [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני מוציא את איווי מהפוכדור שלו ושואל אותו
"איווי אתה רוצה להמשיך איתי את המסע ברגל? או שאתה רוצה לחזור לפוכדור שלך?" ואחייך
[COLOR=Purple]
אתה רואה שפסייבול זוהר ופתאום אתה ואיווי זוהרים אתה שומע קול רך שאומר לך:"אני רוצה ללכת ברגל" ואיווי מחייך אתה מבין שפסייבול יכול לגרום לך לתקשר עם פוקימונים[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=OmerFake;865187]
[COLOR=purple]אתה רואה שפסייבול זוהר ופתאום אתה ואיווי זוהרים אתה שומע קול רך שאומר לך:"אני רוצה ללכת ברגל" ואיווי מחייך אתה מבין שפסייבול יכול לגרום לך לתקשר עם פוקימונים[B] מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"וואו פסייבול אתה יכול לאפשר לי ולפוקימונים שונים לתקשר בינינו,אני לא מאמין" אגיד בהתלהבות
"טוב איווי אז מעכשיו אני ואתה ניהיה שותפים" אגיד בחיוך ואתחיל ללכת לעבר העיר