-
רון:
אתה אומר וזה מה שקורה. "ליירון, זנב ברזל" ניר אומר וליירון משתמש בזנב ברזל לעבר החוטים. "אני לא אתן לזה לקרות!!" צייד הפוקימונים אומר ברוגז. "הארירמה, שבירת לבנים!!" האריאמה רץ אל ליירון.
מה תשעה??
ג'ק:
טורצ'יק קופץ ומסתובב במהירות באוויר ופורס רגליים לצדדים, טורצ'יק שורט את טריקו ושניהם מתעלפים!!
"טריקו לא יכולים להלחם יותר, טורצ'יק ומדקיפ מנצחים!!" פרופ' בירץ' אומר. "יש ניצחנו!!" שון אומר. "זה מגיע לכם על זה שהשפרצתם עליי בוץ!!" הוא צוחק. "זה היה מזל של מתחילים" הם אומרים ומחזירים את טריקו והולכים. "אתה צוות ממש טוב" פרופ' בירץ' אומר ומתקדם אילכם. "לדעתי אתם צריכים לעבור את המסע הראשון שלכם ביחד, כדי לעזור אחד לשני..." הפרופ' מסביר. "לדעתי זה רעיון מצויין!!" שון אומר בהתלהבות.
מה תעשה??
יובל:
אתה שומע את אש אומר "קדימה סטארפטור!" ואתה לא מבין מי זה. אתם ממשיכים ללכת. עשן מקיף אתכם. "זורואה זורו" זורואה אומר. והוא קופץ והופך לטאילו. "זורואה זורו זורו" הוא אומר ומנפנף בכנפיו.
מה תעשה??
-
[QUOTE=buizel שולט;924912]רון:
אתה אומר וזה מה שקורה. "ליירון, זנב ברזל" ניר אומר וליירון משתמש בזנב ברזל לעבר החוטים. "אני לא אתן לזה לקרות!!" צייד הפוקימונים אומר ברוגז. "הארירמה, שבירת לבנים!!" האריאמה רץ אל ליירון.
מה תשעה??
ג'ק:
טורצ'יק קופץ ומסתובב במהירות באוויר ופורס רגליים לצדדים, טורצ'יק שורט את טריקו ושניהם מתעלפים!!
"טריקו לא יכולים להלחם יותר, טורצ'יק ומדקיפ מנצחים!!" פרופ' בירץ' אומר. "יש ניצחנו!!" שון אומר. "זה מגיע לכם על זה שהשפרצתם עליי בוץ!!" הוא צוחק. "זה היה מזל של מתחילים" הם אומרים ומחזירים את טריקו והולכים. "אתה צוות ממש טוב" פרופ' בירץ' אומר ומתקדם אילכם. "לדעתי אתם צריכים לעבור את המסע הראשון שלכם ביחד, כדי לעזור אחד לשני..." הפרופ' מסביר. "לדעתי זה רעיון מצויין!!" שון אומר בהתלהבות.
מה תעשה??
יובל:
אתה שומע את אש אומר "קדימה סטארפטור!" ואתה לא מבין מי זה. אתם ממשיכים ללכת. עשן מקיף אתכם. "זורואה זורו" זורואה אומר. והוא קופץ והופך לטאילו. "זורואה זורו זורו" הוא אומר ומנפנף בכנפיו.
מה תעשה??[/QUOTE]
"ניקור!!"
-
[QUOTE=buizel שולט;924912]רון:
מה תשעה??
[/QUOTE]
אני יוציא את סיליקון ויגיד:"הגנת ברזל סיליקון בשביל לעצור את השבירת הלבנים של הארירמה"
-
[QUOTE=buizel שולט;924912]
ג'ק:
מה תעשה??
?[/QUOTE]
גם לפי דעתי!
אני יאמר בהתלהבות בחזרה.
-
יובל:
שתי דברים:
1. לא הבנתי מה הקשר לניקור.
2. אני חוזר, אין לו התקפות של טאילו אלה של עצמו, הוא הפך לטאילו רק כאשליה...
רון:
סליקון עושה זאת וזה עובד. סליקון נראה מאושר ופתאום הוא מתחיל לזהור! סליקון התפתח לדסטוקס!! "ארגגגג" האיש נוהם. "מזל טוב!!" ניר אומר. "אוקיי נראה לי שהגיע הזמן עכשיו לקרב אמיתי!" ניר אומר ואתה רואה שיש לו הרבה יותר ביטחון ממקודם.
מה תעשה??
ג'ק:
"אוקיי אז נראה לי שנלך לדרך 001, זה יער ונתפוס שם איזה פוקימון" שון מציע.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;926784]רון:
סליקון עושה זאת וזה עובד. סליקון נראה מאושר ופתאום הוא מתחיל לזהור! סליקון התפתח לדסטוקס!! "ארגגגג" האיש נוהם. "מזל טוב!!" ניר אומר. "אוקיי נראה לי שהגיע הזמן עכשיו לקרב אמיתי!" ניר אומר ואתה רואה שיש לו הרבה יותר ביטחון ממקודם.
מה תעשה??
[/QUOTE]
"דאסטוקס רוח אל הארירמה"אני אומר.
-
[QUOTE=buizel שולט;926784]
"אוקיי אז נראה לי שנלך לדרך 001, זה יער ונתפוס שם איזה פוקימון" שון מציע.
מה תעשה?[/QUOTE]
"כמובן"
אני יגיד ויתחיל לצאת.
-
[quote=buizel שולט;921425]דניס:
"לי יש שלושה עם מדקיפ" הוא אומר "אז אני אשתמש במדקיפ ועוד אחד". "אתה מוכנים?!!!!!!!" האיש הגדול שואל.
מה תענה?[/quote]
"טוב" אאשר "צא סייטר! שיסוע על מדקיפ!"
-
רון:
דקסטוקס משתמש ברוח וזה פועל. "האריאמה הגנה!" הרוח לא השפיעה.
מה תעשה?
דניס:
סייטר משתמש בשיסועוזה פוגע!. מדקיפ משתמש באקדח מים. "אקדח מים?! מתי למדת את זה??" לי שואל את מדקיפ
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;935509]רון:
דקסטוקס משתמש ברוח וזה פועל. "האריאמה הגנה!" הרוח לא השפיעה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"דאסטוקס רוח ועוקץ רעל ואז תשלב אותם ביחד"אני אומר בתקווה להצליח.
-
[quote=buizel שולט;935509]דניס:
סייטר משתמש בשיסועוזה פוגע!. מדקיפ משתמש באקדח מים. "אקדח מים?! מתי למדת את זה??" לי שואל את מדקיפ
מה תעשה?[/quote]
"תחמוק!" אורה לסייטר "רדיפה ומתקפה מהירה!"