-
[QUOTE=ben12;907958]"אוקיי" אני אומר לו.
'מקווה שאני אצליח' אני חושב לעצמי בחשש.
אני ניגש לאבנים ועכשיו מנסה להרים עשרה מהם.
אני אוזר את כל הכוח בידי ומושיט את היד קדימה אל עבר האבנים.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]מייקל את אוגר את כול כוחתיך ביד.ואז מושי את היד שלך קדימה.אתה מנסה להרים עשרה אבנים.אתה מצליח להרים 6 אבנים לאויר.ומנסה תאבן ה7 אך אתה לא מצליח וכול שאר 6 אבנים נופלות לאדמה.סאי אומר לך"כול הכבוד לך"עליה ב5%[/COLOR]
[QUOTE=Sulimania Knight;907909]ארכז כוח בכפות ידי עד שייוצרו כפות האנרגייה ואשלח אותן על סקווירטל .
*תוקף אותך בבועות*[/QUOTE]
[B][COLOR="Teal"]מייקל אתה מרכז את הכוח בכפפות שלך ואז נוצרים מהם כפות אנרגיה.אתה שולח את כפות האנרגיה אל סקרויטל.סקרויטל לא מספייק זריז ולכן נפגע מזה.סקרויטל יורה עליך מס' בועות חלשות[/COLOR][/B]
[QUOTE=GeneralAdam;907631]"אין מצב שאני נכשל עכשיו!" אצעק בזמן שאשרוף את הצמחים
'אני חושב שיש לי רעיון' אחשוב ואחייך חיוך קטן
"מתקפת שליטת אש!" אגיד שוב והפעם אשתמש באש שיוציא מגופי בתור מגן שמקיף אותי ובזמן שהמגן מגן עלי מפני הצמחים אני רץ לעבר המתג האדום ומנסה ללחוץ עליו[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B]אדם אתה צועק ומנסה לשרוף את אחד הצמחים.אך נכשל בזה.אתה משתמש באש שיוצאת מתוך גופך בתוך מגן.ואז רץ אל המתג האדום.אתה מצליח לשרוף את הצמחים ולחוץ על המתג האדום.רון אומר לך"כול הכבוד.מוכן לעבור לשלב הבאה"עליה ב15%[/B][/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;907576]אקח אותו ואחפש את חור המנעול, אכניס אותי ואסובב[/QUOTE]
[B][COLOR="Green"]אייס אתה לוקח את המפתח מן הקופסא ושם בחור של המנעול.אתה פותח את הדלת.אתה נכנכס ופוגש בסקרויטל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG] קטן זוהר.קול אומר לך"עליך להביס תסקרויטל כדי להתקדם הלאה"סקרויטל תוקף אותך בבועות[/COLOR][/B]
[QUOTE=~Pika Chef~;907478]"סטטיות,שאיבה" אומר בקול נעים ואשאב חשמל בשביל לרפא את ידי,ואז אצור כדור חשמלי אזרוק אותו למעלה ואזרוק עוד אחד לצד,אחבר אותם עם שוט ואזרוק את זה על המטרות בתנועה סיבובית[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס אתה שואב חשמל ומרפא את גופך.אתה יוצר כדור חשמל וזורק אותו לאויר.אתה מכין עוד כדור חשמל וגם אותו זורק לאויר.אתה מחבר את שני הכדורים בעזרת שוט חשמל.ובעזרת השוט מניף את הכדורים ומנפץ הרבה מטרות.אור נדהם מזה.עליה ב20%[/COLOR][/B]
[QUOTE=Shikamaru Nara;907471]"מה עכשיו?" אשאל את אור.[/QUOTE]
[B][COLOR="SeaGreen"]אור אומר לך"תרצה לעבור לשלב 2 או שלהמשיך להתאמן בשלב הזה.ואז לעבור שלב.שלב 2 הוא יותר קשה מהשלב הזה"[/COLOR][/B]
[QUOTE=PokerArt;907463]"בסדר גמור, אגב, כמה שלבים אני צריך לעבור?" אני שואל אותו בבילבול רב מסתכל על כל החלקים אשר עפו לרצפה מן המכונה שרופים לחלוטין ומעלים ריח מסריח במיוחד "תגיד... מה בקשר לפוקמון הראשון שלי?, מתי אני יקבל אותו?" אני שואל את אור בסקרנות רבה ומקשיב לדבריו ומיד אח"כ מחכה לשלב הבא.[/QUOTE]
[B][COLOR="rgb(46, 139, 87)"]אור אומר לך"עוד 3 שלבים יש לך לגמור.תקבל תפוקימון לאחר שתשלים את כול 4 השלבים.הנה השלב לחמעלה יש הרבה נטיפי קרח שיורדים עליך פשוט לחסל אותם.אך זה לא פשוט.הקרח לא ימס בקלות כמו בשלב הקודם."[/COLOR][/B]
[QUOTE]לא מאמין לך",אגיד לרון.
אני בלתי נראה,איך אתה יכול לראות אותי בכלל?
אקח את הפטיש והפוצץ את הדלת הירוקה.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]רון אומר לך"פשוט משך זמן העחלמות שלך הוא רק דקה.ככל ששתחזק משך העילמות שלך יגדל." אתה לוקח את הפטיש שלך ומפוצץ את הדלת הירוקה.בותך החדר נמצאים הרבה מרות שאפשר לשבור אותן.רון אומר לך"זה חדר האימונים בשבילך פה תתאמן לשלוט על המתקפה שלך עד 100%אז לך להתאמן אם אתה רוצה להיכנס לדרך 1"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR=blue]מייקל את אוגר את כול כוחתיך ביד.ואז מושי את היד שלך קדימה.אתה מנסה להרים עשרה אבנים.אתה מצליח להרים 6 אבנים לאויר.ומנסה תאבן ה7 אך אתה לא מצליח וכול שאר 6 אבנים נופלות לאדמה.סאי אומר לך"כול הכבוד לך"עליה ב5%[/COLOR]
[B][/color][/B][/quote]
"להמשיך?" אני שואל אותו וטיפה מתנשף מהמאמץ.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR=Blue]מ[/COLOR]
[B][COLOR=RoyalBlue]לוקאס אתה שואב חשמל ומרפא את גופך.אתה יוצר כדור חשמל וזורק אותו לאויר.אתה מכין עוד כדור חשמל וגם אותו זורק לאויר.אתה מחבר את שני הכדורים בעזרת שוט חשמל.ובעזרת השוט מניף את הכדורים ומנפץ הרבה מטרות.אור נדהם מזה.עליה ב20%[/COLOR][/B]
[/quote]
"זה היה כיף,בא ננסה לעשות את זה קצת יותר טוב,סטטיות וחזיז ברק!" אומר בחיוך ואזרוק שלושה חזיזים לעבר שלושה כיוונים,ואז אחבר אותם עם חוט בצורת משולש(חשמל) ואזרוק אותם כמו פריזבי אל עבר המטרות בחיוך רחב
-
[quote]אור אומר לך"עוד 3 שלבים יש לך לגמור.תקבל תפוקימון לאחר שתשלים את כול 4 השלבים.הנה השלב לחמעלה יש הרבה נטיפי קרח שיורדים עליך פשוט לחסל אותם.אך זה לא פשוט.הקרח לא ימס בקלות כמו בשלב הקודם."[/quote]
"בסדר גמור" אני עונה לו בחיוב, שולח את מבתי לעבר הנטיפים אשר נמצאים, בודק עד איזה מקום הם מתחברים ובאיזה גודל הם, במטרה לחשב את כמות האנרגיה הזקוקה לכך ואת הזמן.
לאחר מכן אני מסתכל לעבר אור "אני מוכן!" אני אומר לו ברצינות רבה, חיוך קטן עולה על פני אשר לעט לעט מתחילות לעלות שוב בלהבות, גופי מתחיל להתחמם ואני מנסה לא לגרום לא להתפוצץ במהירות גבוה מדיי במטרה לא להיפגע ולהרוס את החדר כמו שאור אמר לי, לאחר מכן אני מגדיל את כמות האש אשר נמצאת מתחת רגלי במטרה לעלות מעט מעלה, בצורה שכך אכל לחממם בצורה הכי טובה את הקרחונים, לאחר מכן אני טוען שוב אנרגיה בתוך ידי הימנית ומסובב אותו מעל ראשי במטרה לשרוף בקלות אותם.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]רון אומר לך"פשוט משך זמן העחלמות שלך הוא רק דקה.ככל ששתחזק משך העילמות שלך יגדל." אתה לוקח את הפטיש שלך ומפוצץ את הדלת הירוקה.בותך החדר נמצאים הרבה מרות שאפשר לשבור אותן.רון אומר לך"זה חדר האימונים בשבילך פה תתאמן לשלוט על המתקפה שלך עד 100%אז לך להתאמן אם אתה רוצה להיכנס לדרך 1"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה קול!" אגיד ליד רון.
"עכשיו גסטלי,תתחבא מאחורי מראה ותהיה בשקט-עד שאמצא אותך!"
אני לוקח את הפטיש שלי ומתחיל לפוצץ לי בכיף מראות,ומחפש את גסטלי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][COLOR=darkred][B]אדם אתה צועק ומנסה לשרוף את אחד הצמחים.אך נכשל בזה.אתה משתמש באש שיוצאת מתוך גופך בתוך מגן.ואז רץ אל המתג האדום.אתה מצליח לשרוף את הצמחים ולחוץ על המתג האדום.רון אומר לך"כול הכבוד.מוכן לעבור לשלב הבאה"עליה ב15%[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין בעיה! אני לא מתכוון לוותר כל כך מהר" אגיד ואחיך חיוך קטן
'מעניין מה הוא עוד יכול להביא לי? ומי זה לעזאזל?' אחשוב ואחכה במתח לקראת המבחן הבא שלי
-
[QUOTE=ben12;908756]"להמשיך?" אני שואל אותו וטיפה מתנשף מהמאמץ.[/QUOTE]
"אמ.. יש לי רעיון חדש,
זה בעצם שלב חדש אני אזרוק לכיוונך אבנים
ותצטרך ליצב אותן ולא להיפגע."
לאחר מכן 4 אבנים עפות לעברך.
[QUOTE=~Pika Chef~;908772]"זה היה כיף,בא ננסה לעשות את זה קצת יותר טוב,סטטיות וחזיז ברק!" אומר בחיוך ואזרוק שלושה חזיזים לעבר שלושה כיוונים,ואז אחבר אותם עם חוט בצורת משולש(חשמל) ואזרוק אותם כמו פריזבי אל עבר המטרות בחיוך רחב[/QUOTE]
אתה יוצר שלושה חזיזים ומשגר אותם באופן אקראי,
לאחר מכן אתה מחבר את שלושתם בעזרת חוט.
החזיזים מנפצים מטרות רבות,
אך אתה לא מצליח לשלוט בהם באופן מלא
אור אומר "יפה אבל תשפר את ריכוזך לתוצאות טובות יותר"
*10% שליטה*
[QUOTE=PokerArt;908773]"בסדר גמור" אני עונה לו בחיוב, שולח את מבתי לעבר הנטיפים אשר נמצאים, בודק עד איזה מקום הם מתחברים ובאיזה גודל הם, במטרה לחשב את כמות האנרגיה הזקוקה לכך ואת הזמן.
לאחר מכן אני מסתכל לעבר אור "אני מוכן!" אני אומר לו ברצינות רבה, חיוך קטן עולה על פני אשר לעט לעט מתחילות לעלות שוב בלהבות, גופי מתחיל להתחמם ואני מנסה לא לגרום לא להתפוצץ במהירות גבוה מדיי במטרה לא להיפגע ולהרוס את החדר כמו שאור אמר לי, לאחר מכן אני מגדיל את כמות האש אשר נמצאת מתחת רגלי במטרה לעלות מעט מעלה, בצורה שכך אכל לחממם בצורה הכי טובה את הקרחונים, לאחר מכן אני טוען שוב אנרגיה בתוך ידי הימנית ומסובב אותו מעל ראשי במטרה לשרוף בקלות אותם.[/QUOTE]
אתה עונה לאור בחיוב ולאחר מכן אתה מרכז את מבטך בנטיפים,
לאחר כמה שניות אתה מחשב כמה דברים ומבין שאתה מוכן.
אתה ממתן את האנרגיה שלך ומתמקם בעמדה,
לאחר מכן אתה מרכז אנרגיה בידך הימנית ומסובב אותה מעל ראשך.
הפעולה יוצרת מין ערפל חם שממיס חלק מהקרחונים, אבל חלקם לא נמסים ופוגעים בך.
אור מתרשם קלות ואומר "המ... נחמד תנסה פעם נוספת."
*שליטה 10%*
[QUOTE=THE NUGGET MAN;908775]"איזה קול!" אגיד ליד רון.
"עכשיו גסטלי,תתחבא מאחורי מראה ותהיה בשקט-עד שאמצא אותך!"
אני לוקח את הפטיש שלי ומתחיל לפוצץ לי בכיף מראות,ומחפש את גסטלי.[/QUOTE]
אתה מתלהב מהמקום ומורה לגסטלי להתחבא,
לאחר מכן אתה מפוצץ מראות בשביל הכיף.
לאחר כמה שניות המראות חוזרות ומתחברות,
גסטלי מופיע מאחוריך מפיל אותך לריצפה ונעלם.
[QUOTE=GeneralAdam;908887]"אין בעיה! אני לא מתכוון לוותר כל כך מהר" אגיד ואחיך חיוך קטן
'מעניין מה הוא עוד יכול להביא לי? ומי זה לעזאזל?' אחשוב ואחכה במתח לקראת המבחן הבא שלי[/QUOTE]
אתה מחייך קלות ומחכה למבחן הבא
פתאום מופיע מולך עמוד ירוק גדול שעליו מתג אדום,
אתה מתקדם צעד אחד ונופל לתוך חור באדמה.
לאחר כמה שניות אתה מתאושש ורואה שאתה נמצא בתוך יער.
-
[quote]אתה מתלהב מהמקום ומורה לגסטלי להתחבא,
לאחר מכן אתה מפוצץ מראות בשביל הכיף.
לאחר כמה שניות המראות חוזרות ומתחברות,
גסטלי מופיע מאחוריך מפיל אותך לריצפה ונעלם.[/quote]
"גסטלי זה ממש לא מצחיק,גם אני יודע להפוך לבלתי-נראה."
אני לוקח את הפטיש ומנסה להפוך אותו כמו למוצק,רק הפעם זורק אותו בדיוק על מראה אחת.
-
[quote=לוקאס;909144]
אתה יוצר שלושה חזיזים ומשגר אותם באופן אקראי,
לאחר מכן אתה מחבר את שלושתם בעזרת חוט.
החזיזים מנפצים מטרות רבות,
אך אתה לא מצליח לשלוט בהם באופן מלא
אור אומר "יפה אבל תשפר את ריכוזך לתוצאות טובות יותר"
*10% שליטה*
[/quote]
אני מתרכז ממש ואומר:"סטטיות גוף!" ואז חושב בראש על הגוף שלי ויוצר כפיל מחשמל,אני נח קצת בשביל להתרפא ואז מניף את היד ואומר:"כדור בזק!" מתרכז בידי עם כל הכוח וגורם לכפיל ולי לסובב את הידיים בתנועה סיבובית,בשביל ליצור כדור חשמל על ידי שמסתובב מאנרגיית החשמל,אני ייקח את החשמל של הכפיל חזרה ויעביר אותו אל הכדור,ואז ארע את הכדור לאמצע החדר,אצור שוב כפיל ואומר לו:"נפץ אץ זה!" ואז אנוח ואשאב כמה שיותר חשמל בשביל להירפא ואומר לאור:"אז איך זה?" [COLOR=Blue](לקחתי את הרעיון מראסנגן)[/COLOR]
-
[quote=לוקאס;909144]"אתה מחייך קלות ומחכה למבחן הבא
פתאום מופיע מולך עמוד ירוק גדול שעליו מתג אדום,
אתה מתקדם צעד אחד ונופל לתוך חור באדמה.
לאחר כמה שניות אתה מתאושש ורואה שאתה נמצא בתוך יער.[/quote]
"וואו מה זה היער הזה" אגיד לעצמי בזמן שאצעד כמה צעדים קטנים
"היי! איפה אני? מה אני אמור לעשות כאן!" אצעק ואבחן את המקום טוב טוב
-
[quote=לוקאס;909144]"אמ.. יש לי רעיון חדש,
זה בעצם שלב חדש אני אזרוק לכיוונך אבנים
ותצטרך ליצב אותן ולא להיפגע."
לאחר מכן 4 אבנים עפות לעברך.
.[/quote]
"אה!!" אני צועק לפתע ומגן על שתי פניי עם הידיים לא מוכן בתקווה שאעצור את המתקפה.
'
-
[quote]אתה עונה לאור בחיוב ולאחר מכן אתה מרכז את מבטך בנטיפים,
לאחר כמה שניות אתה מחשב כמה דברים ומבין שאתה מוכן.
אתה ממתן את האנרגיה שלך ומתמקם בעמדה,
לאחר מכן אתה מרכז אנרגיה בידך הימנית ומסובב אותה מעל ראשך.
הפעולה יוצרת מין ערפל חם שממיס חלק מהקרחונים, אבל חלקם לא נמסים ופוגעים בך.
אור מתרשם קלות ואומר "המ... נחמד תנסה פעם נוספת."
*שליטה 10%*[/quote]
*בינתיים 30% לא?*
"בסדר גמור" אני מושיב לדבריו של אור, חוזר על מעשי כמו קודם, אך הפעם אני משתמש באנרגיה כמקור תנועה במטרה לזוז במהירות המרבית, מתחיל לזוז מצד לצד כאשר ידי כל פעם יוצרת שריטת אשר באוויר, ממיסה את כל הקרחונים באותו רגע(המהירות זה במטרה ליצור חום רב יותר ולהתחמק מפני הקרחונים)
-
[quote=שלושה מחוזות 2;908750][B][COLOR=green]אייס אתה לוקח את המפתח מן הקופסא ושם בחור של המנעול.אתה פותח את הדלת.אתה נכנכס ופוגש בסקרויטל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/7d.png[/IMG] קטן זוהר.קול אומר לך"עליך להביס תסקרויטל כדי להתקדם הלאה"סקרויטל תוקף אותך בבועות[/COLOR][/B]
[/quote]
אקפוץ וארים את רגלי, כשאצבור תאוצה אנחית אותה על הסקווירטל בנחיתה
-
[quote=THE NUGGET MAN;909147]"גסטלי זה ממש לא מצחיק,גם אני יודע להפוך לבלתי-נראה."
אני לוקח את הפטיש ומנסה להפוך אותו כמו למוצק,רק הפעם זורק אותו בדיוק על מראה אחת.[/quote]
[COLOR=royalblue][B]ניר אתה נוזף בגסטלי אך לא מקבל תגובה[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]אתה ממצק את הפטיש שלך וזורק אותו על אחת המראות במדיוק[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]באחד משברי המראה אתה מבחין בגסטלי מאחוריך ונותן לו מכה.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]לאחר כמה שניות גסטלי נעלם פעם נוספת.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]*שליטה +5%*[/B][/COLOR]
[quote=~Pika Chef~;909167]אני מתרכז ממש ואומר:"סטטיות גוף!" ואז חושב בראש על הגוף שלי ויוצר כפיל מחשמל,אני נח קצת בשביל להתרפא ואז מניף את היד ואומר:"כדור בזק!" מתרכז בידי עם כל הכוח וגורם לכפיל ולי לסובב את הידיים בתנועה סיבובית,בשביל ליצור כדור חשמל על ידי שמסתובב מאנרגיית החשמל,אני ייקח את החשמל של הכפיל חזרה ויעביר אותו אל הכדור,ואז ארע את הכדור לאמצע החדר,אצור שוב כפיל ואומר לו:"נפץ אץ זה!" ואז אנוח ואשאב כמה שיותר חשמל בשביל להירפא ואומר לאור:"אז איך זה?" [COLOR=blue](לקחתי את הרעיון מראסנגן)[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=seagreen]אתה מנסה לרכז את האנרגיה בגופך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מצליח אך אתה לא שולט מספיק טוב בכוח שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]והכפיל מתפוצץ עליך ופוגע בך אנושות,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מתעלף. לאחר כמה דקות אתה מתעורר מחובר לגנטרור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אור מבקש ממך "בבקשה אל תעשה כאלה שטויות קודם תתמקצע בכוח ואז תעבוד על מתקפות כ"כ חזקות"[/COLOR][/B]
----------------------
אין לי שום דבר נגדך באמת אז אל תעלב אני פשוט משתדל לתת לכם קצת אתגר ולא שתצליחו בכל דבר.
[QUOTE]"אה!!" אני צועק לפתע ומגן על שתי פניי עם הידיים לא מוכן בתקווה שאעצור את המתקפה.[/QUOTE]
זה היה דיי פייל היית צריך לעצור את האבנים עם טלקינזיס
---------------------------------------------------
[B][COLOR=red]אתה מגן על עצמך בבהלה מפני האבנים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האבנים מתרסקות עליך ופוגעות בך קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]גופך פגוע מאוד, אור לוקח אותך ומרפא את פצעיך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר מכן הוא אומר "תשתמש בכוח שלך אל תפחד".[/COLOR][/B]
[quote=GeneralAdam;909175]"וואו מה זה היער הזה" אגיד לעצמי בזמן שאצעד כמה צעדים קטנים
"היי! איפה אני? מה אני אמור לעשות כאן!" אצעק ואבחן את המקום טוב טוב[/quote]
[COLOR=navy][B]מבין הצללים נשמע קול מתכתי[/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B]"זהו מבוך הצללים תצטרך לעבור אותו כדי להמשיך."[/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B]לפתע מבין הצללים שני עצים וקקטוסים ענקיים כופתים אותך ומכים אותך.[/B][/COLOR]
[quote=PokerArt;909299]*בינתיים 30% לא?*
"בסדר גמור" אני מושיב לדבריו של אור, חוזר על מעשי כמו קודם, אך הפעם אני משתמש באנרגיה כמקור תנועה במטרה לזוז במהירות המרבית, מתחיל לזוז מצד לצד כאשר ידי כל פעם יוצרת שריטת אשר באוויר, ממיסה את כל הקרחונים באותו רגע(המהירות זה במטרה ליצור חום רב יותר ולהתחמק מפני הקרחונים)[/quote]
IOO: לא בטוח אני אשאל את ליאור ואגיד לך
------------------------------------------------
[COLOR=purple][B]אתה חוזר על פעולותיך בניסיון הקודם,[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה שם לב שהכל הולך לך פשוט יותר ומהר יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה משתמש באנרגיה בתור "מנוע" ונע במהירות ממקום למקום[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]בכל מקום שאתה זז אליו נוצר שובל אש שבתוספת החתכי האש ממיס את כל הקרחונים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אור מחייך ואומר "שיפור מעולה, עכשיו תקבל שלב קשה במיוחד לפניך עומד ענק קרח תצטרך להביס אותו, בנוסף על התקרה נמצאים נטיפי קרח רבים שיקשו עליך."[/B][/COLOR]
[quote=DarkTiger;909481]אקפוץ וארים את רגלי, כשאצבור תאוצה אנחית אותה על הסקווירטל בנחיתה[/quote]
[B][COLOR=yellowgreen]אתה קופץ לאוויר,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]לאחר מכן אתה מנחית את גופך על סקווירטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]הבועות של סקווירטל פוגעות בך ישירות ואתה נופל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;908750]
[B][COLOR="SeaGreen"]אור אומר לך"תרצה לעבור לשלב 2 או שלהמשיך להתאמן בשלב הזה.ואז לעבור שלב.שלב 2 הוא יותר קשה מהשלב הזה"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אעבור לשלב 2..." אומר לו ואגלגל את עיניי.