-
[B][QUOTE=Steve;953155]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מנסה למצוא דרך להתחמק מהמשטרה , אך הם מצליחים לתפס אל הגג "ידיים למעלה חשוד !" אחד השוטרים צועק ומכוון אליך נשק קטלני במיוחד "קדימה ! הרם את ידיך וזרוק את הנשקים !!!!" הוא צועק ופתאום משום מקום עשרות יריות נשמעות ואלפי כדורים נורים ומחסלים את כל הצוות המשטרתי הזה ! מיד אז קופץ מבניין אחר אל הבניין שלך אדם הנראה כך
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d01/1230/e58b546.png[/img]
הוא דומה לך מאוד ואתה חושש שאולי זה אתה "כן , אני זה אתה .. אתה תגלה שהאויבים שלכם יודעים שאתה היחיד שחי ומנסים לנקום בך , תצטרך לשנות את זהותך ולבושך ללבוש כמו שלי , ולהכין בעצמך נשקים , ברגע בו תוכל לחזור בזמן .. תגיע לנקודה הזאת בכדי להציל את עצמך מחדש ולא לשבור את פרקי ההסטוריה ." אומר האדם הזה ונעלם בתוך הצללים .
[/COLOR]
[/QUOTE][/B]
"ואו זה היה מגניב,אני לא יודע איפה אמצא לבוש כזה,אבל אני פצוע,קודם אטפל בעצמי" אגיד ואנסה לחפש בית חולים קרוב.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה מפשיל את שרווליך ורץ אליו בכוונה להרביץ לו , אתה מנסה לצבור כוח ולתת לו אגרוף אך הוא לא עונה לך בכלל , אתה מכה אותו ומגלה שלא פגעת בו , מכוון שוב והיד שלך זזה למקום אחר , אתה לא מצליח לפגוע בו .[/color][/b]
[/quote]"מה..מה..מה קורה פה לעזאזל?"אשאל שוב בגימגום כשאיני מבין מה קרה פה ומה זה אומר על עתידי.
"מי אתה?"אשאל בפחד"מה אתה בדיוק?רובוט?חייזר?מפלצת??מה קורה פה?אמשיך ברצף השאלות שלי כשאני עצמי נהייתי מבולבל.
-
[quote=Steve;953155[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/b]
[B][COLOR=magenta]הבית ה*מואר* ניראה דווקא די נחמד מפנים 'אוכל להתרגל לזה כל עוד לא יתקפו אותי' אתה חושב לעצמך ומתקדם לכיוון החדר שלך , אתה נכנס לתוך החדר אחרי שפתחת את הדלת עם המפתח שקיבלת ומופתע לראות חדר מאוד יפה , בידיוק כמו שהיית רוצה לעצמך , מרוהט מאוד יפה והמבנה שלו אופנתי לגמריי .[/COLOR][/B]
[/quote]
'איזה יופי של חדר,רק חבל שכל הציוד שלי נשאר בביתי' אני חושב לעצמי תוך כדי בדיקה מעמיקה של חפצי החדר כדי שאדע מה יש בו ומה אין.
-
[CENTER][B][SIZE="3"]חג שמח לכולם אני מזכיר לכם שיש 2 מקומות אחרונים . אחשוף את הפרס של מי שיביא משתמש כדי שירשם :[/SIZE]
הפרס הוא : בחירת הכוח השנוא עליך .
כעיקרון אני בוחר לכם את הכוח שלכם לפי ההתנהגות במהלך המשחק , ומהלך המשחק שלכם .
אך כמובן שאצל כל אחד ואחד מכם אני מתלבט בין כמה כוחות לכן אתן לכם גם כוח של השפעה ,
מי שיביא חבר שיירשם שיבקש ממנו לרשום בסוף טופס ההרשמה "X הביא אותי.." (X= שם המשתמש שהביא אותו)
המשתמש יזכה בלבחור את הכוח שאתה שונא וככה הוא יהיה בטוח שהוא [COLOR="Red"]לא יקבל[/COLOR] את הכוח הזה !
[/CENTER]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
האיש לא אומר דבר .. רק מחכה לראות מה תוכל לעשות , העניין נעשה מאוד מוזר ואתה מחפש מידע על החדר בו אתה נמצא , זהו סתם מחסן גדול וריק ניראה שהיה פעם אולם ספורט או משהו כזה , כל מיני עיטורים מוזרים חרוטים על הקירות ניראה שיש חשיבות רבה למבנה הזה .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אני פשוט מקצר תגובות חבל שתיתקע מאוחר , אבל אם ככה אתה רוצה אין לי בעיה לתת לך להחליט מה לעשות
--
אתה מוצא פינה נוחה לישון בה הנמצאת בקצה המחסן שם מונח מזרון ישן והרוס .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לפתוח ארונות בחדר ולהסתכל על החפצים ואתה מגלה שהחדר הזה הוא שדרוג של הבית שלך , כל מה שהיה בבית שלך נמצא כאן , הכל ! אתה פותח את החלון ומגלה שהשטח בחוץ שקט ומופלא , צלילי ציפורי שיר מצייצות ופרחים רבים נמצאים על הדשא שבחוץ . אך אתה בטוח שזאת רק אשליה מכיוון שהטירה נמצאת בין בתים ולא בתוך שטח כזה נפלא , השעה מאוחרת ונהיה קר הגיע הזמן שתתקלח תאכל ותלך לישון .
[/COLOR]
תזכור שבכל בית חולים יש את האדם שחוקר איך כל אחד הגיע לשם , ברור שהמשטרה שמעה על המקרה הזה , שישמעו שאתה בבית החולים פצוע מכדורי רובים הדרך שלך לכלא תהיה קצרה ביותר .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;955626][CENTER][B][SIZE=3]חג שמח לכולם אני מזכיר לכם שיש 2 מקומות אחרונים . אחשוף את הפרס של מי שיביא משתמש כדי שירשם :[/SIZE]
אך כמובן שאצל כל אחד ואחד מכם אני מתלבט בין כמה כוחות לכן אתן לכם גם כוח של השפעה ,
מי שיביא חבר שיירשם שיבקש ממנו לרשום בסוף טופס ההרשמה "X הביא אותי.." (X= שם המשתמש שהביא אותו)
המשתמש יזכה בלבחור את הכוח שאתה שונא וככה הוא יהיה בטוח שהוא [COLOR=Red]לא יקבל[/COLOR] את הכוח הזה !
[/B][/CENTER]
[B] [COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אני פשוט מקצר תגובות חבל שתיתקע מאוחר , אבל אם ככה אתה רוצה אין לי בעיה לתת לך להחליט מה לעשות
--
אתה מוצא פינה נוחה לישון בה הנמצאת בקצה המחסן שם מונח מזרון ישן והרוס .[/COLOR]
[/B][/quote]
רועי כמו שאתה מכיר אותי ו שאתה לא מכיר תחלק הזה בי. אני מגיב בפרטנות ולא אכפת לי ליהיות מאחרוי השאר כל עוד אני מגיב תגובות ברמה הרי ההיתקדמות היאא לא הכי משנה משנה הרמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחפש לי איזה פיסת בד כדי לחסות את המזרן , אם אמצא אשים על המזרן אם לא אז פשוט אשכב לישון על המזרון .
-
[/size][/u]האיש לא אומר דבר .. רק מחכה לראות מה תוכל לעשות , העניין נעשה מאוד מוזר ואתה מחפש מידע על החדר בו אתה נמצא , זהו סתם מחסן גדול וריק ניראה שהיה פעם אולם ספורט או משהו כזה , כל מיני עיטורים מוזרים חרוטים על הקירות ניראה שיש חשיבות רבה למבנה הזה .[/color][/b]
[/quote]"למה אתה לא עונה ליי!"אצרח עליו בכוח. "למה??למהה!?"אמשיך ואמשיך לצעוק.
אלך אל הקירות ואנסה לקאות את העיטוריםואולי לזהותם בכדי לצאת מהמקום במהרה כדי ל להשתגע.
-
[QUOTE=Steve;955626][CENTER][B][SIZE="3"]חג שמח לכולם אני מזכיר לכם שיש 2 מקומות אחרונים . אחשוף את הפרס של מי שיביא משתמש כדי שירשם :[/SIZE]
המשתמש יזכה בלבחור את הכוח שאתה שונא וככה הוא יהיה בטוח שהוא [COLOR="Red"]לא יקבל[/COLOR] את הכוח הזה !
[/CENTER]
תזכור שבכל בית חולים יש את האדם שחוקר איך כל אחד הגיע לשם , ברור שהמשטרה שמעה על המקרה הזה , שישמעו שאתה בבית החולים פצוע מכדורי רובים הדרך שלך לכלא תהיה קצרה ביותר .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'מה אני אעשה?!' אחשוב לעצמי בעצבים, "רגע! לכל כנופיה יש רופא,כי אם חבר כנופייה ילך לבית חולים יתפסו אותו,ובכלל רופא לא הולך לקרבות כי זה מסוכן מדי בשבילו" אגיד לעצמי ואחפש את רופא הכנופיה.
-
[quote=Steve;955626][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל לפתוח ארונות בחדר ולהסתכל על החפצים ואתה מגלה שהחדר הזה הוא שדרוג של הבית שלך , כל מה שהיה בבית שלך נמצא כאן , הכל ! אתה פותח את החלון ומגלה שהשטח בחוץ שקט ומופלא , צלילי ציפורי שיר מצייצות ופרחים רבים נמצאים על הדשא שבחוץ . אך אתה בטוח שזאת רק אשליה מכיוון שהטירה נמצאת בין בתים ולא בתוך שטח כזה נפלא , השעה מאוחרת ונהיה קר הגיע הזמן שתתקלח תאכל ותלך לישון .[/COLOR][/B]
[/quote]
'זאת בטח סוג של אשליה מיוחדת,שמישהו מקבל חדר אז החדר נהפך למין שדרוג של ביתו.'אני חושב. ומתחיל לארגן לי ארוחת ערב פשוטה וקלילה:לחמנייה עם פסטרמה ולשתייה קוקה קולה ומתחיל לאכול מין הארוחה.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
שום דבר לא עוזר , האיש עדיין לא זז .. הוא רק מחכה לעוד תנועות ועוד הוצאת אנרגיה שלך ,
אתה מסתכל על העיטורים וניראה שזה כתוב בשפה מוזרה של סימנים ואותיות , למדת את השפה הזאת בבית הספר התיכון , פשוט קוראים כל סימן והאות הראשונה של כל סימן שמייצג מילה אותו קוראים כמו למשל
קקטוס-ילד-רצפה , ילד-פרח-הר = קיר יפה .
הסימנים שעל הקיר לפי הסדר הם :
הר-שן-קקטוס-עין-תנור , כלב-וילון-חמור , ארון-מיטה-ילד-תנור-ילד , תנור-חמור-ילד-הר , ארון-תנור , הר-ארון-דלת-מיטה , הר-זית-הר .
[/COLOR]
אתה שוכב לישון על המזרון עם כמה בגדים ישנים שהיו על הרצפה , איתם כיסית את עצמך בשביל לשמור על חום הגוף שלך , אתה עוצם את העיניים ומיד נרדם , חלום מוזר היה לך .. אתה נמצא בתוך מחסן עם עיטורים מאוד מוזרים ולפניך עומד איש מאוד מוזר הניראה כך :
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
אתה מנסה להרביץ לו אבל בכל פעם שאתה מכוון אליו את האגרוף היד שלך זזה למקום אחר , כמו שדה מגנטי שמזיז את היד שלך מגן עליו , אתה מתעצבן בחלום ופתאום אתה מיצר כדור כוח שיש לו גם שדה מגנטי מיוחד הכדור גדל ויוצר פלאש , קשה לך לראות מה קורה וזה כואב לך מאוד בעיניים .. החלום נפסק ואתה קם ומגלה שהפלאש שהכאיב לעיניים שלך היו קרני האור שנכנסו לתוך החדר וסינוורו אותך מאוד .
[/COLOR]
אתה אוכל ארוחת ערב נפלאה ביותר , ניראה שהמצרכים להכנת ארוכה מאוד יקרים ואיכותיים , אתה מרגיש מאוד עייף ומלכולך ומחליט להסתובב קצת בבית , אתה רואה שהמקלחת מאוד יפה ואתה מרגיש חשק עז להתקלח וללכת לישון .
[/COLOR]
אתה מחפש את רופא הכנופייה אבל נזכר שהוא גם היה לוחם ונהרג באותו אירוע מצמרר , אתה נכנס לזירת הפשע ושומע שיש שם כמה שוטרים , אך הם לא יודעים איך נכנסים למקום המסתור שלכם איפה שכל הנשקים ערכות העזרה הראשונה , האמבטיה והמיטות , זה נמצא במקום תת קרקעי שאליו מגיעים דרך הוזזת הקיר .
השעה נהייתה מאוחרת ואתה מרגיש גם מעט עייפות
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;958998][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה שוכב לישון על המזרון עם כמה בגדים ישנים שהיו על הרצפה , איתם כיסית את עצמך בשביל לשמור על חום הגוף שלך , אתה עוצם את העיניים ומיד נרדם , חלום מוזר היה לך .. אתה נמצא בתוך מחסן עם עיטורים מאוד מוזרים ולפניך עומד איש מאוד מוזר הניראה כך :
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/IMG]
אתה מנסה להרביץ לו אבל בכל פעם שאתה מכוון אליו את האגרוף היד שלך זזה למקום אחר , כמו שדה מגנטי שמזיז את היד שלך מגן עליו , אתה מתעצבן בחלום ופתאום אתה מיצר כדור כוח שיש לו גם שדה מגנטי מיוחד הכדור גדל ויוצר פלאש , קשה לך לראות מה קורה וזה כואב לך מאוד בעיניים .. החלום נפסק ואתה קם ומגלה שהפלאש שהכאיב לעיניים שלך היו קרני האור שנכנסו לתוך החדר וסינוורו אותך מאוד .[/COLOR]
[/B][/quote]
אקום בזמן שאשפשף מעט את העיניים .
לאחר מכן אסתכל סביב ואנסה ליראות אם יש איזה שהוא ברז מים בחדר בו אני נמצא.
-
[QUOTE=Steve;958998][B]
אתה מחפש את רופא הכנופייה אבל נזכר שהוא גם היה לוחם ונהרג באותו אירוע מצמרר , אתה נכנס לזירת הפשע ושומע שיש שם כמה שוטרים , אך הם לא יודעים איך נכנסים למקום המסתור שלכם איפה שכל הנשקים ערכות העזרה הראשונה , האמבטיה והמיטות , זה נמצא במקום תת קרקעי שאליו מגיעים דרך הוזזת הקיר .
השעה נהייתה מאוחרת ואתה מרגיש גם מעט עייפות
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
טוב אני עורך כי אמרת לי
----------------------------
אני אנסה לברוח מהמקום 'אולי בעיר אחרת יש בית חולים ולא יזהו אותי,אני חייב להחליף זהות' אחשוב לעצמי
-
[quote=Steve;958998]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה אוכל ארוחת ערב נפלאה ביותר , ניראה שהמצרכים להכנת ארוכה מאוד יקרים ואיכותיים , אתה מרגיש מאוד עייף ומלכולך ומחליט להסתובב קצת בבית , אתה רואה שהמקלחת מאוד יפה ואתה מרגיש חשק עז להתקלח וללכת לישון .[/COLOR][/B]
[/quote]
אני מארגן לי את המקלחת ומתקלח:שטף את הגוף,מסבן אותו,שוטף שוב ומתנגב.
אני נהנה ממהקלחת הקרירה והנעימה.
אחרי שגמרתי להתקלח אני שוכב לישון,מכסה אותי בשמכה,ומנסה להרדם.
-
[/size][/u]שום דבר לא עוזר , האיש עדיין לא זז .. הוא רק מחכה לעוד תנועות ועוד הוצאת אנרגיה שלך ,
אתה מסתכל על העיטורים וניראה שזה כתוב בשפה מוזרה של סימנים ואותיות , למדת את השפה הזאת בבית הספר התיכון , פשוט קוראים כל סימן והאות הראשונה של כל סימן שמייצג מילה אותו קוראים כמו למשל
קקטוס-ילד-רצפה , ילד-פרח-הר = קיר יפה .
הסימנים שעל הקיר לפי הסדר הם :
הר-שן-קקטוס-עין-תנור , כלב-וילון-חמור , ארון-מיטה-ילד-תנור-ילד , תנור-חמור-ילד-הר , ארון-תנור , הר-ארון-דלת-מיטה , הר-זית-הר .[/color][/b]
[/quote]אנסה לקרוא את זה בהתקשות ולבסוף אצליח ואקרא בקול:"השקעת כוח אמיתי תחיה את האדם הזה"
'וואו...זה מוזר..'אחשוב לעצמי ואומר אל הבחור:"את מי אני צריך להחיות לעזאזל?אותך?"
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מנסה להבין מה הולך פה , למה צריך להחיות את האדם הזה , לא ייתכן שהוא לא חי ואתה רואה אותו ,
ואם הוא לא חי איך הוא מתנגד ? אתה שואל אותו את מי להחיות ואז מופיע על הרצפה סימנים חדשים :
[COLOR="Black"]א[/COLOR]רון-[COLOR="black"]ת[/COLOR]נור , [COLOR="black"]ה[/COLOR]ר-[COLOR="black"]ר[/COLOR]דיו-[COLOR="black"]ג[/COLOR]מל-[COLOR="black"]ש[/COLOR]וט-[COLOR="black"]ו[/COLOR]ילון-[COLOR="black"]ת[/COLOR]נור , [COLOR="black"]ש[/COLOR]תייה-[COLOR="black"]ל[/COLOR]ווין-[COLOR="black"]ו[/COLOR]ילון .
"את הרגשות שלו ?" אתה ממלמל ולא מבין מה הכוונה , אך מה שהכי חשוב שתבין זה איך להשקיע כוח אמיתי .
[/COLOR]
אתה מתחיל להתכונן ליום החדש משפשף את עיניך ומחפש כיור או משהו שתוכל לשטוף בו את פניך ,
אך לא מוצא .. אתה שומע רעש והמולה בחוץ ומזהה את קולה של הזקנה שמארחת אותך במחסן שלה
היא כניראה מעורבת במה שקורה בחוץ .
[/COLOR]
אתה שוכב לישון במיטה המאוד נוחה שיש בחדר שלך , עוצם את העיניים ופתאום אתה מגיע לחדרו של ניק .
אתה רואה שניק מדבר עליך עם מישהו ואומר "כן .. ג'ק התלמיד החדש , צריכים לבחון אותו מחר אבל אל תספר לו שהוא יתקבל לתפקיד בצבא הרשע , מכיוון שהוא חושב שכוחות מיוחדים זה דבר טוב , אם זורקאס יגלה שסיפרת לו משהו רע עליו .. אתה ואני לא נישאר בחיים ! תגיד לו שהוא נלחם ברשעים.." הוא אומר ופתאום אתה פותח את עיניך ומגלה שזה היה רק חלום .. הגיע הבוקר , יום חדש בפתח .
[/COLOR]
אתה בורח משם ומתחיל לרוץ לכיוון עיר אחרת שנמצאת לא רחוק מביתך , אתה רואה שוטרים מחוץ לבית שלך ומחליט לא להיכנס לשם , אתה מתחיל לרוץ ופתאום נתקל במישהו ומפיל את התיקיה שהחזיק ביד ,אתה רואה שנפלו משם מסמכים שכתוב עליהם "ד"ר מדיסון טיפולים פרטיים בגוף האדם" אתה עוזר לו להרים את דבריו ומתנצל ורואה שעל החולצה הלבנה שלו מודבקת תגית 'ד"ר מדיסון' .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;960323][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתחיל להתכונן ליום החדש משפשף את עיניך ומחפש כיור או משהו שתוכל לשטוף בו את פניך ,
אך לא מוצא .. אתה שומע רעש והמולה בחוץ ומזהה את קולה של הזקנה שמארחת אותך במחסן שלה
היא כניראה מעורבת במה שקורה בחוץ .[/COLOR]
[/B][/quote]
אציץ אחוצה כדי ליראות מה קרה שם .