-
[B][COLOR="Cyan"]ברוס
אתה יוצא מן המעבדה ואתה הולך אל דרך מס' 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך מס' שם אתה פוגש את פרופסור לינה ואת הבלסטויז שלה ולידה מזודה.ליסה אומרת לך"אם הגעת לפה אז כנראה שקראת את הפתק שלי.טוב אז באיזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מלטף את הראש של דודו.הוא אומר לך"דוד דוד"אתה מביןם מזה שהוא ראה את המכונה ואיך שהצלת את פוקימוני האש לגמרי לבדך.אתה בודק אם אתה חבול אתה רואה שיש לך קצת שריטות על ידיך וזה הכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
טרטויג מנסה בעזרת גפן מצליפה לתפוס את המטרויטים להחזיר אותם אל גיבל.טרטויג לא מצליח לעשות זאת וכך נפגע קשה מדראכו מטאור של גיבל.דדן אומר לגיבל"תגמור את הקרב הזה בנשיכה"גיבל רץ אל טרטויג בנשיכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
אתה מוציא את באלבוזור שלך לקרב.בנגו אומר לך"אני משתמש באיוי שלי.צא איווי"בנגו מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/133.png[/IMG] אווי של בנגו.בנגו אומר לך"תרצה להתחיל בקרב או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
סקיטי תוקף בסירה כפולה את צ'יקו.אך צ'יקו משיב במתקפת נגד בשריטה על סקיטי.סקיטי וגם צ'יקו נפגעים מהתקפה של היריב.סקיטי מתאושש מהר וגם צ'יקו שלך.אליס אומרת לסקיטי"תשתמש ברוח קרה על צ'יקו של אייס"סקיטי פותח את הפה שלו ומוציא משם רוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
הנער אומר לך"אני לא זוכר שהתערבנו על זה שהמפסיד מביא למנצח את אחד מהפוקימונים שלו.אז אני לא מביא לך את אודיש שלי בשום מחיר שבעולם.אודיש שלי.אני חושב שאתה משקר ואתה סתם מנסה לקחת לי פוקימונים בחינם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטבין
אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לסוף דרך 1.שם אתה עוצר ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו שלט.שכתוב עליו"סופות המוות .אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
סיטר לא שלך
אתה שמח שקיבלת את המנצ'לקאס שאותו רצית.אתה עולה על הסייטר של שלגון.וגם שלגון עולה עליו.סייטר משמיע קול כאב קטן.אתה מוציא את אקן ואת מנצ'לקאס החוצה.אקן מעופף ומנצ'לקאס על סייטר.סייטר משמיע הפעם קול כאב חזק יותר.סייטר מתחיל לעוף אל המכרה ואיתו אקן.לאחר 2 דקות אתם כמעט מגיעים למכרה ולפתע קרן על כמעט פוגעת בכם למזלכם אקן וסייטר מתחמקים מימנה[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246]
[B][COLOR=seagreen]סטבין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לסוף דרך 1.שם אתה עוצר ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו שלט.שכתוב עליו"סופות המוות .אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אחשוב שנייה ואחליט לבסוף ללכת לעיר קלרק.
-
[quote]ניר
סיטר לא שלך
אתה שמח שקיבלת את המנצ'לקאס שאותו רצית.אתה עולה על הסייטר של שלגון.וגם שלגון עולה עליו.סייטר משמיע קול כאב קטן.אתה מוציא את אקן ואת מנצ'לקאס החוצה.אקן מעופף ומנצ'לקאס על סייטר.סייטר משמיע הפעם קול כאב חזק יותר.סייטר מתחיל לעוף אל המכרה ואיתו אקן.לאחר 2 דקות אתם כמעט מגיעים למכרה ולפתע קרן על כמעט פוגעת בכם למזלכם אקן וסייטר מתחמקים מימנה[/quote]
אני אומר לאקן: "מה אתה חושב שאתה עושה?!. אתה אמור לראות את הכל מקדימה ומלמטה מסופת החול, וגם לספוג את המתקפות ולא להתחמק מהם!."
אני מחזיר את אקן לפוקדור ונשאר רק עם מנצ'לקס.
אני אומר לשלגון: "אני משער שזה לא פוקימון רגיל שעומד למטה ותוקף אותנו בלי סיבה, אני חושב שזה סיזור פראי, שבגלל שראה את סייטר הוא תקף אותו, עכשיו אני מצפה שיש לך את לוקריו פה..."
אני אומר למאנצ'לקס: "הקרב האמיתי התחיל , עכשיו תהיה מוכן לאתגר."
אני נותן לו אוכל פוקימונים (שהבטן שלו תתנפח) ואז אני אומר לו:
"תקפוץ למטה חופשי עם הבטן שלך קדימה, כאשר אתה תראה את הפוקימון תפעיל לו קרן קרח על הכנפיים ואז תמערך אותו עם הבטן הגדולה שלך, ועד אז אני יבוא."
אני אומר לסייטר: "חופשי, אתה יכול ליפול ולעשות מה שאתה רוצה. אני מעדיף שתתחמק ממכות אבל אתה כעיקרון יכול להתרסק."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949246][B][COLOR="Cyan"]ברוס
אתה יוצא מן המעבדה ואתה הולך אל דרך מס' 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך מס' שם אתה פוגש את פרופסור לינה ואת הבלסטויז שלה ולידה מזודה.ליסה אומרת לך"אם הגעת לפה אז כנראה שקראת את הפתק שלי.טוב אז באיזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מלטף את הראש של דודו.הוא אומר לך"דוד דוד"אתה מביןם מזה שהוא ראה את המכונה ואיך שהצלת את פוקימוני האש לגמרי לבדך.אתה בודק אם אתה חבול אתה רואה שיש לך קצת שריטות על ידיך וזה הכול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
טרטויג מנסה בעזרת גפן מצליפה לתפוס את המטרויטים להחזיר אותם אל גיבל.טרטויג לא מצליח לעשות זאת וכך נפגע קשה מדראכו מטאור של גיבל.דדן אומר לגיבל"תגמור את הקרב הזה בנשיכה"גיבל רץ אל טרטויג בנשיכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]כריס
אתה מוציא את באלבוזור שלך לקרב.בנגו אומר לך"אני משתמש באיוי שלי.צא איווי"בנגו מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/133.png[/IMG] אווי של בנגו.בנגו אומר לך"תרצה להתחיל בקרב או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
סקיטי תוקף בסירה כפולה את צ'יקו.אך צ'יקו משיב במתקפת נגד בשריטה על סקיטי.סקיטי וגם צ'יקו נפגעים מהתקפה של היריב.סקיטי מתאושש מהר וגם צ'יקו שלך.אליס אומרת לסקיטי"תשתמש ברוח קרה על צ'יקו של אייס"סקיטי פותח את הפה שלו ומוציא משם רוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
הנער אומר לך"אני לא זוכר שהתערבנו על זה שהמפסיד מביא למנצח את אחד מהפוקימונים שלו.אז אני לא מביא לך את אודיש שלי בשום מחיר שבעולם.אודיש שלי.אני חושב שאתה משקר ואתה סתם מנסה לקחת לי פוקימונים בחינם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטבין
אתה ממשיך בדרכך עד שאתה מגיע לסוף דרך 1.שם אתה עוצר ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו שלט.שכתוב עליו"סופות המוות .אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
סיטר לא שלך
אתה שמח שקיבלת את המנצ'לקאס שאותו רצית.אתה עולה על הסייטר של שלגון.וגם שלגון עולה עליו.סייטר משמיע קול כאב קטן.אתה מוציא את אקן ואת מנצ'לקאס החוצה.אקן מעופף ומנצ'לקאס על סייטר.סייטר משמיע הפעם קול כאב חזק יותר.סייטר מתחיל לעוף אל המכרה ואיתו אקן.לאחר 2 דקות אתם כמעט מגיעים למכרה ולפתע קרן על כמעט פוגעת בכם למזלכם אקן וסייטר מתחמקים מימנה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך ועוזב את הילד לבד .
ואני הולך לחפש פוקימוני עשב חזקים בדרך 1
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246]
[B][COLOR=seagreen]כריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מוציא את באלבוזור שלך לקרב.בנגו אומר לך"אני משתמש באיוי שלי.צא איווי"בנגו מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/133.png[/IMG] אווי של בנגו.בנגו אומר לך"תרצה להתחיל בקרב או שאני יתחיל בקרב הזה?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אתן לך את הכבוד" אומר לו בחיוך ידידותי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949246][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]סקיטי תוקף בסירה כפולה את צ'יקו.אך צ'יקו משיב במתקפת נגד בשריטה על סקיטי.סקיטי וגם צ'יקו נפגעים מהתקפה של היריב.סקיטי מתאושש מהר וגם צ'יקו שלך.אליס אומרת לסקיטי"תשתמש ברוח קרה על צ'יקו של אייס"סקיטי פותח את הפה שלו ומוציא משם רוח קרה[/COLOR][/B][/quote]
"גפן מצליפה לפני שהוא יתקוף!" אורה לו
-
שם משתמש: totodaili
שם במשחק: נבו
תיאור: ילד קטן וחמוד עם בגדים כחולים עם גלים
רקע: בגיל 3 נבו שמע סיפור מעניין מאוד, הסיפור שהיה לפני כ1000 שנה הוא מאוד נהנה מהסיפור וביקש כל יום בערב לפני השינה שיקריאו לו את הסיפור. הוא התחיל להתעניין בכל הפוקימונים שקיימים, הוא חקר אותם וחלם על היום שהוא יקבל פוקימון התחלתי, הוא רצה מלא זמן למצוא פוקימונים נוספים לתפוס. שהוא שמע על הפוקימונים האגדיים הוא החליט שהוא הולך לנסות לחשוף אותם. הוא רצה לזכות במצא פרסים ועיתורים וחשב שהוא יכול למצוא את הפוקימונים האגדיים.
פוקימון התחלתי: טוטודייל
מחוז: מים
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף: לא
ציוד: פוקידע, 5 פוקדורים, אבן מים, אבן אש, אבן עלה, אבן שמש, אבן ירח
בערות/בקשות:
-
[quote]ברוס
אתה יוצא מן המעבדה ואתה הולך אל דרך מס' 1.כעבור 5 דקות אתה מגיע לדרך מס' שם אתה פוגש את פרופסור לינה ואת הבלסטויז שלה ולידה מזודה.ליסה אומרת לך"אם הגעת לפה אז כנראה שקראת את הפתק שלי.טוב אז באיזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"[/quote]
"אני בוחר באושווט!" אקרא בכל רם ואתקדם לכיוון המזוודה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949246][B][COLOR="Cyan"]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוויג גפן מצליפה על גיבל בשביל לעצור את גיבל ואז עלי תער בכול הכוח!"אני אומר.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג משתמש בגפן מצליפה על גיבל וזה עוצר את גיבל מלנשוך את טרטויג.טרטויג שולח עלי טער על גיבל בכל הכוח.גיבל לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ונפגע קשה.גיבל משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
ליסה אומרת לך"אושווט אה בחירה מעולה אני מיד מביאה לך אותו"ליסה פותחת את המזודה שלה.בתוך המזודה נמצאים 5 פוכדורים היא לוקחת את הפוכדור הכי שמאלי .סוגרת את המזודה מוציאה מכיסה 5 פוכדורים ופוקידע ומגישה לך את כולם.אז אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא אוושווט התחלתי שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו שולח גפן מצליפה מהירה אל סקיטי.הגפן המצליפה של צ'יקו פוגעת בסקיטי לפני שסקיטי תוקף את צ'יקו שלך.סקיטי נפגע קשה מזה.סקיטי מראה סימני עיפות.סאלי אומרת "סקיטי כדור צל"סקיטי משגר כדור צל אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]כריס
בנגו אומר לך"אוקי תודה לך כריס.טוב איוי תקוף בכדור צל את הבאלבאזור של כריס"איוי שומע בקול דנגו הוא שולח כדור צל ישר אל באלבאזור.נראה שבאלבאזור עומד להיפגע מכדור הצל של איוי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה עוזב את הנער ואתה מחפש פוקימוני עשב חזקים בדרך 1.לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה בדרך 1 [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/597.png[/IMG]טאשידו תוקף בכול ככוחו עץ גדול וזקן שנמצא בדרך [/COLOR][/B]1
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
אתה חושב במהירות ומחליט לללכת לעיר קלרק.אתה נכנכס לסופות המוות.אתה רואה שכול הדרך עשויה מחול.אתה הולך בסופות המוות ולפתע סופת חול מתקיפה אותך.סופת החול תופסת אותך ומעיפה אותך ומעלפת אותך.לאחר זמן מה אתה מתעורר ומוצא את עצמך בסופות המות איכנשהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ניר
אתה כועס על אקן ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נותן למנצ'לקאס אוכל לפוקוימונים הוא אוכל את האוכל.הבטן שלו מתנפחת מהאוכל.מנצ'לקאס קופץ מסייטר ואז מפעיל קרן קרח על הפוקימון שירה קרן על עליכם.מנצ'לקאס מתרסק על הפוקימון.סייטר גם מתרסק על הפוקימון ואתם יורדים מימנו.אתה מגלה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/208.png[/IMG] סטיליקיס.אך הסטיליקיס הזה לא רגיל עיניו בצבע אדום וסטיליקיס כועס
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949527][B][COLOR="Red"]תומר
טרטויג משתמש בגפן מצליפה על גיבל וזה עוצר את גיבל מלנשוך את טרטויג.טרטויג שולח עלי טער על גיבל בכל הכוח.גיבל לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של טרטויג ונפגע קשה.גיבל משתמש בחפירה ונעלם משדה הקרב[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוייג קפוץ וגפן מצליפה בתוך הבור ואז עלי תער בשביל לגמור את הקרב"
-
[quote]ברוס
ליסה אומרת לך"אושווט אה בחירה מעולה אני מיד מביאה לך אותו"ליסה פותחת את המזודה שלה.בתוך המזודה נמצאים 5 פוכדורים היא לוקחת את הפוכדור הכי שמאלי .סוגרת את המזודה מוציאה מכיסה 5 פוכדורים ופוקידע ומגישה לך את כולם.אז אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא אוושווט התחלתי שלך"[/quote]
"תודה רבה לך פרופסור!ועכשיו אעזור לפוקימון שלך להירגע,אושווט!צא!"אומר לליסה.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949527][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו שולח גפן מצליפה מהירה אל סקיטי.הגפן המצליפה של צ'יקו פוגעת בסקיטי לפני שסקיטי תוקף את צ'יקו שלך.סקיטי נפגע קשה מזה.סקיטי מראה סימני עיפות.סאלי אומרת "סקיטי כדור צל"סקיטי משגר כדור צל אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"תחמוק ושריטה!" אורה לו
-
[quote=שלושה מחוזות 2;949527]
[B][COLOR=seagreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה חושב במהירות ומחליט לללכת לעיר קלרק.אתה נכנכס לסופות המוות.אתה רואה שכול הדרך עשויה מחול.אתה הולך בסופות המוות ולפתע סופת חול מתקיפה אותך.סופת החול תופסת אותך ומעיפה אותך ומעלפת אותך.לאחר זמן מה אתה מתעורר ומוצא את עצמך בסופות המות איכנשהו[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אקום ואסתכל לכל עבר לראות אם אפשר לראות משהו באיזור. לבסוף אני קופץ על הרגליים ומתחיל ללכת בין הסופות בניסיון להגיע לעיר קלרק.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;949527][B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]ברוס
ליסה אומרת לך"אושווט אה בחירה מעולה אני מיד מביאה לך אותו"ליסה פותחת את המזודה שלה.בתוך המזודה נמצאים 5 פוכדורים היא לוקחת את הפוכדור הכי שמאלי .סוגרת את המזודה מוציאה מכיסה 5 פוכדורים ופוקידע ומגישה לך את כולם.אז אומרת לך"בתוך הפוכדור נמצא אוושווט התחלתי שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו שולח גפן מצליפה מהירה אל סקיטי.הגפן המצליפה של צ'יקו פוגעת בסקיטי לפני שסקיטי תוקף את צ'יקו שלך.סקיטי נפגע קשה מזה.סקיטי מראה סימני עיפות.סאלי אומרת "סקיטי כדור צל"סקיטי משגר כדור צל אל צ'יקו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]כריס
בנגו אומר לך"אוקי תודה לך כריס.טוב איוי תקוף בכדור צל את הבאלבאזור של כריס"איוי שומע בקול דנגו הוא שולח כדור צל ישר אל באלבאזור.נראה שבאלבאזור עומד להיפגע מכדור הצל של איוי
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה עוזב את הנער ואתה מחפש פוקימוני עשב חזקים בדרך 1.לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה בדרך 1 [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/597.png[/IMG]טאשידו תוקף בכול ככוחו עץ גדול וזקן שנמצא בדרך [/COLOR][/B]1
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
אתה חושב במהירות ומחליט לללכת לעיר קלרק.אתה נכנכס לסופות המוות.אתה רואה שכול הדרך עשויה מחול.אתה הולך בסופות המוות ולפתע סופת חול מתקיפה אותך.סופת החול תופסת אותך ומעיפה אותך ומעלפת אותך.לאחר זמן מה אתה מתעורר ומוצא את עצמך בסופות המות איכנשהו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ניר
אתה כועס על אקן ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נותן למנצ'לקאס אוכל לפוקוימונים הוא אוכל את האוכל.הבטן שלו מתנפחת מהאוכל.מנצ'לקאס קופץ מסייטר ואז מפעיל קרן קרח על הפוקימון שירה קרן על עליכם.מנצ'לקאס מתרסק על הפוקימון.סייטר גם מתרסק על הפוקימון ואתם יורדים מימנו.אתה מגלה שזה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/208.png[/IMG] סטיליקיס.אך הסטיליקיס הזה לא רגיל עיניו בצבע אדום וסטיליקיס כועס
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו לתקוף בגחלת