[quote=SexStyle;957037]ילד בן 16 שהתנדב נהרג
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994002,00.html[/URL][/quote]
מסכן הוא עזר כלכך אך שילם יוקר................
\וואו איזה אמיץ !
גם אתם הייתם עושים ככה?
Printable View
[quote=SexStyle;957037]ילד בן 16 שהתנדב נהרג
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994002,00.html[/URL][/quote]
מסכן הוא עזר כלכך אך שילם יוקר................
\וואו איזה אמיץ !
גם אתם הייתם עושים ככה?
[QUOTE=Kodak;957555]מסכן הוא עזר כלכך אך שילם יוקר................
\וואו איזה אמיץ !
גם אתם הייתם עושים ככה?[/QUOTE]
הוא לא אמיץ הוא מטומטם וגם הכבאים מטומטמים שנתנו לו בקיצור כולם יצאו שם מפגרים לאללה
הוא לא מטומטם הוא אמיץ לדעתי שהוא עוזר לאנשים ומנסה להציל בתים ורכוש לא כמו אנשים אחרים כפי שאתה מכנה אותם שלא אכפת להם מכלום.
איך אתה יכול לכנות אותם 'מפגרים' אם הם עוזרים לכולם בכך שהם מצילים את זיכרונם של אחרים או מנסיפ יותר נכון. זה שאתה גר לא שם זה לא אומר כלום ואין לך אף זכות לכנות אותם מטומטמים הם האמיצים כאן ולא אתה.!
תתביש!
[quote=רונלד מקדונלד;957563]הוא לא אמיץ הוא מטומטם וגם הכבאים מטומטמים שנתנו לו בקיצור כולם יצאו שם מפגרים לאללה[/quote]
קצת כבוד לילד שניסה לעשות משהו מעבר.
מה אתה עשית בחיים שלך? ישבת מול מחשב וקיטרת?
אם זה מה שאתה חושב, אתה צריך לחשוב על עצמך טוב טוב כבן אדם. אם אתה מסוגל לקרוא ככה לעצמך.
[quote=רונלד מקדונלד;957563]הוא לא אמיץ הוא מטומטם וגם הכבאים מטומטמים שנתנו לו בקיצור כולם יצאו שם מפגרים לאללה[/quote]
אתה פשוט בושה למדינה שלנו.
מה אתה עשית בחיים שלך כבר? יש נער בן 16 שבא ונלחם לטובת המדינה שלו כדי להציל אנשים אחרים, ואתה מעז לקרוא לו מטומטם?
תן קצת כבוד למת, אני עצוב שיש במדינת ישראל אנשים אכזריים כמוך.
[QUOTE=iTai;957594]אתה פשוט בושה למדינה שלנו.
מה אתה עשית בחיים שלך כבר? יש נער בן 16 שבא ונלחם לטובת המדינה שלו כדי להציל אנשים אחרים, ואתה מעז לקרוא לו מטומטם?
תן קצת כבוד למת, אני עצוב שיש במדינת ישראל אנשים אכזריים כמוך.[/QUOTE]
כבוד כבוד אבל מה הוא הולך לשריפה כזאת ענקית שבטוח הוא לא יצא משם חי! זה לא אומץ זו טיפשות!
[quote=רונלד מקדונלד;957603]כבוד כבוד אבל מה הוא הולך לשריפה כזאת ענקית שבטוח הוא לא יצא משם חי! זה לא אומץ זו טיפשות![/quote]
כי הוא גיבור.
חוץ מזה, אין הרבה כבאים בארץ ויש עוד פחות באיזור חיפה.
היו צריכים אותו מיידית והוא ידע שעליו לעשות זאת, כי פשוט ככה הוא - אהב לעזור לאחרים.
נ.ב. אלעד למד בביה"ס שלי שנתיים מעליי.
[QUOTE=iTai;957606]כי הוא גיבור.
חוץ מזה, אין הרבה כבאים בארץ ויש עוד פחות באיזור חיפה.
היו צריכים אותו מיידית והוא ידע שעליו לעשות זאת, כי פשוט ככה הוא - אהב לעזור לאחרים.
נ.ב. אלעד למד בביה"ס שלי שנתיים מעליי.[/QUOTE]
שיהיה אתה חושב שזו גבורה אני חושב שזה טמטום של כל המערכת להכניס ילד בן 16 לשדה האש
[quote=רונלד מקדונלד;957607]שיהיה אתה חושב שזו גבורה אני חושב שזה טמטום של כל המערכת להכניס ילד בן 16 לשדה האש[/quote]
עזוב, אני מעדיף להתעלם ממך.
ילד מטומטם.
[QUOTE=SexStyle;957037]ילד בן 16 שהתנדב נהרג
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994002,00.html[/URL][/QUOTE]
חבל עליו,-הוא מת רק בגלל הטמטום של המדינה,שמעתי שהכבאים קיבלו תקציב של 400 מיליון ש"ח השנה,ורק 10 מיליון מכל זה הלך לציוד!
[quote=iגם;957610]חבל עליו,-הוא מת רק בגלל הטמטום של המדינה,שמעתי שהכבאים קיבלו תקציב של 400 מיליון ש"ח השנה,ורק 10 מיליון מכל זה הלך לציוד![/quote]
אתה צודק אולי לא ניסחתי נכון הילד לא מטומטם קצת קפץ למסקנות אבל לא מטומטם המדינה מפגרת והכבאים חסרי ראש....
מה עם השרפה?
מנסים לכבות אותה וברגע שמכבים נקודה כלשהית ועוזבים אותה,אותה נקודה מודלקת מחדש..
מישהו או כמה אנשים מציתים את האזורים מחדש כל פעם...על בטוח אלמונים או ערבים..
אני חושב שהם מסתירים מאיתנו ואמרו לנו שהגורם לשריפה הייתה רשלנות.
אני חושב שמדובר בהצתה מכוונת דווקא,מקווה שימצאו מי שעשה את זה כי הוא האחראי לכל הרצח הזה =\
רוסיה שלחה לישראל את המטוס כיבוי הגדול בעולם
לפחות 35 אלף דונם נשרפו (בבוקר)
תעדכן את כל הדברים שאני אומר.. זה חשוב.
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;957819]מנסים לכבות אותה וברגע שמכבים נקודה כלשהית ועוזבים אותה,אותה נקודה מודלקת מחדש..
מישהו או כמה אנשים מציתים את האזורים מחדש כל פעם...על בטוח אלמונים או ערבים..
אני חושב שהם מסתירים מאיתנו ואמרו לנו שהגורם לשריפה הייתה רשלנות.
אני חושב שמדובר בהצתה מכוונת דווקא,מקווה שימצאו מי שעשה את זה כי הוא האחראי לכל הרצח הזה =\[/QUOTE]
אני חושב גם שזה הצתה ומי שעושה את זה אני חושב שצריך להוציא אותו להורג הוא/הם הרגו כ-41 אנשים חפים מפשע