-
שם משתמש: BarMaster
שם אמיתי: בר
שם במשחק: בר
מתקפות: כדורי אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה, שיגור
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: בר אהב לצאת לטיולים ארוכים ולפגוש בקרבות להסתכל וללמוד.
לבר בבית היה חדר אימונים שאביו בנה אותו ובובה מגומי שתשמש כאימון, כל יום בר היה מתאמן שם עד ארוחת צהריים אחרי הארוחה היה יוצא לטייל.
בר חלם להגיע לרמה של סופר סיאני ולהיות עשיר וחזק.
גזע: סאייני
סטטוסים:
כוח: 12
הגנה: 11
מהירות: 12
אנרגיה: 12
דיוק: 18
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות:להרשם זהו
נ.ב
האנימה הכי טובה שיש לא פיספסתי פרק אחד
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014765]
[u][i]דנטה[/i][/u] מי אמר שהם בני אדם? O.o
אתה מתחיל לירות על ברוק כדורי אנרגיה אך הוא מעיף את כולם. ברגע שאתה עף לאוויר אתה רואה שהבעת פניו הפכה למפוחדת, הוא כנראה לא יודע לעוף.[/QUOTE]
'איך לעזאזל הוא מצליח להעיף קרני אנרגייה אם הוא לא יודע לעוף?! , מי זה הברוק הזה? ' "מה קורה אתה לא יודע לעוף? אני אעזור לך" אני אומר בשחצנות של סייאני , אני משתגר לפניו באוויר ובועט בו למעלה ויורה לכיוונו כדורי אנרגייה במרץ ולבסוף מסיים עם קרן אנרגייה
[QUOTE=Barney Stinson;1014765][u][i]אלכסיי[/i][/u]
"זאת לא אשליה" אתה שומע את קולך והוא מתחיל לצחוק "או, כמה שאני אוהב אנשים כמוך" הוא ממשיך עם הדיבור והצחוק.
.[/QUOTE]
"זה לא טוב... זה לא טוב אם אשאר ככה. אתה לא בן אדם מאיפה הגעת? היכולות שאתה מראה הם לא אינושיות... מה השם שלך?" אגיד לו תוך כדי שאני מתחיל להסתכל עליו כדי לראות אם הכדור נמצא עליו
-
[quote=Barney Stinson;1014740][U][I]בו[/I][/U]
אתה מנסה ליצור את הקרן אך זה מתפוצץ ואתה נופל על הישבן. "נו באמת בו! מה אני כבר מבקש ממך?! כולה תהיה רציני פעם אחת!" הוא צועק עליך בעצבים רבים.
.[/quote]
[B]כולי מותח חיוך מאוזן לאוזן ומוכן להראות לו את כוחו האמיתי של בו.[/B]
[B]"בוווו בוווו" אני צועק ומייצר שוב את הקרן אנגריה[/B]
-
[quote=Barney Stinson;1014740]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
"אנשים?" הוא שואל בפליאה "מבחינתי אתם סתם נשמות שהגיעו לעולם הזה וחיפשו גוף עלוב בשביל למות עוד פעם. אם אתם לא מצליחים לנצח אותי איך תנצחו את המלך פריזה?" הוא ממשיך ויורה עליך כדורי אנרגיה וורודים עם שובל ארוך אחריהם. לפתע אתה שם לב שאתה שוב פעם בכוכב נאמק.
[/quote]
'מה בשם קאיו קורה כאן?!' אתמה, ואתחיל לעוף הצידה בניסיון להתחמק מהכדורים. לאחר מכן אשלח את ידי קדימה ואאריך אותה, ואנסה לבצע התאמה בין קצב תנועת היד שלי לקצב הארכת היד שלי, כך שכשיד היד שלי תגיע אל מאחורי ראשו של דודריה. אם התכסיס יצלח לי, אתפוס את צווארו של דודריה, ואנסה לחנוקו.
-
שם משתמש:knight of the night
שם אמיתי:מור
שם במשחק: אנדרואיד #116-האנק
מתקפות: (כדורי אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה, שיגור)
כסף, אוכל וחפצים:1000$ (אפשר להשיג כסף בעבודה. אוכל אפשר לקנות או לצוד. האוכל יכול לעלות סטטים שונים. חפצים שתקנו יתווספו לפה)
רקע:בזמן יצירת האנדרואידים על ידי ד''ר ג'ירו,קרתה תקלה במכונה בה יוצר אנדרואיד 16,התקלה לא השפיעה עליו,אבל בעצם אחרי שהייצור הסתיים וכולם הלכו,יצא מן המכונה עוד אנדרואיד אחד,דומה כמעט לגמרי בתכונותיו לאנדרואיד 16,אך בכלל התקלה במכונה הוא יצא מעט יותר גבוה ועם שיער בלונדיני במקום אדום,בגדיו היו אדומים-שחורים במקום הבגדים הירוקים של אנדרואיד 16. כמו 16,אנדרואיד 116 היה שוחר שלום וכשקלט ששכחו אותו,העדיף לנסות ולהתאקלם בין בני האדם מאשר להלחם בגוקו ובשלב מאוחר יותר בסל. הוא התבלבל בדרכו ביער ומצא את עצמו מול הבית של בולמה,אביה ראה אותו ואימץ אותו בגלל שהוא הבין ש116 לא רוצה להלחם. הוא החליט לתת לו שם אנושי,האנק. ובנוסף כדי שהוא יתחזק,הד''ר הסכים לאמן אותו רק בתנאי שיוציא לו את הפצצה,ואנדרואיד 116 הסכים. מאוחר יותר,נודע לאנדרואיד 116 על סל ששאב את 17,18 ועל "אחיו" אנדרואיד 16 שנרצח על ידי סל. כשהד''ר סיפר לו על כך שגוקו צריך את העזרה של לוחמים שונים כדי לנצח את המתים שחזרו מהגהנום,אנדרואיד 116 הסכים מיד,בער בו הרצון לנקום על מות "אחיו".
גזע: סאייני, נאמק, בן אדם, אנדרואיד, משנה צורה, בו, סל.
סטטוסים:
-חייבים שיהיה בכל סטטוס כמה נקודות, אפילו אחד
-כל אחד מתחיל עם 65 נקודות. את הנקודות תחלקו בעצמכם בין הסטטוסים:
כוח:15
הגנה:15
מהירות:15
אנרגיה:10
דיוק:10
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות:אם יש מקום אז להרשם :)
-
[QUOTE=Barney Stinson;1014740]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה רץ אליו ומנסה לתקוף אותו אך הוא עף למעלה במהירות. "מה קרה? לא יודע לעוף? טוב, מה יכולתי לצפות מאדם נחות כמוך, אתה פשוט נמושה!" הוא צועק עליך. המילים האחרונות מהדהדות בחושיך ובגופך. האם, הוא הרגע אמר שאתה נמושה? "חכה לזה..." אתה שומע את הקול המוכר בראשך.
[/QUOTE]
"אידיוט, בטח שאני יכול לעוף! אני הגעתי לפה בעזרת תעופה!" אני צועק ולא זז מהמקום, מנסה להקשיב לקול שבראש שלי ופשוט לחכות. לא יודע ממש למה אני מחכה, אבל אני בטוח שכשזה יקרה אני אבין על מה הקול דיבר ומה צריך לעשות.
-
[quote]לוקאס אתה לא יכול לחוש אנרגיה בשלב זה של המשחק
אתה עולה לזירה ומולך נעמד איש רחב כתפיים. ממבט רחוק הוא יותר חזק ממך, אך זה לא מה שקובע. האמנם?[/quote]
אוקיי...
'הממפ... הוא נראה חזק אבל אני בטוח שאני יכול לנצח!' אחשוב לעצמיואתחיל להתגרות בו בכך שאני עושה לו "סימנים" ופרצופים
-
[u][i]בר[/i][/u]
לא רשום
[u][i]אילן[/i][/u] בחייאת רבאק! חלאס להתלונן כבר! הוא משהו! זה לא משנה, העיקר הוא חזק! ובקשר למתקפות, זה לא שאתה היחיד בלי מתקפות! תגיד תודה - בתחילת דרגון בול גוקו אפילו לא ידע לעוף! אז מספיק כבר!
אתה משתגר למעלה ובועט בו, משגר אליו כדורי אנרגיה שפוגעים ואז קרן אנרגיה לסיים את המלאכה. הוא נופל למטה מעולף, מחוץ לזירה. "והמנצח הוא אילן!" שואג הכרוז. לפתע אתה מרגיש בעיטה חזקה בגב, אתה מיד נופל למטה.
[u][i]זאק[/i][/u]
"השם שלי? השם שלי הוא זאק פאיר, מה השם שלך?" הוא שואל בתמימות וצוחק. לפתע אתה רואה נצנוץ כתום מהתיק שלו. לא ברור מה זה.
[u][i]בו[/i][/u]
אתה מתחיל ליצור את הקרן אנרגיה, הפעם באופן מושלם. אתה יורה אותה על סלע קטן ויוצא לך ביסקוויט, זה מה שבדיוק חשבת עליו. "הנה בו, תאכל את זה, אני בטוח שאתה תהנה" אומר לך אדונך וצוחק. הוא מגיש לך את הביסקוויט.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה מאריך את ידך ותופס בצווארו של דודוריה, אתה מתחיל לחנוק אותו. הוא מנסה לתפוס להעיף אותך אך הוא לא מצליח, הוא הרבה פחות חזק ממה שאתה זוכר אותו. לפתע אתה רואה עוד נקודה בשמיים. "ז-זרבון, עזור לי!" צועק דודוריה בקושי, אך הנקודה לא זזה.
[u][i]האנק[/i][/u]
רקע טוב, רשום. אתה תתחיל בתחרות העולמית של אומנויות הלחימה מהסיבה הפשוטה שאין לך מושג שמר שטן הוא לא באמת האיש החזק בעולם.
אתה עומד באולם של התחרות העולמית לאומנויות לחימה. "האנק נגד גוס!" שואג הכרוז. אתה רואה ש"גוס" הוא סוג של איש זאב. גופו שעיר ופניו של זאב, הוא הולך על 2.
[u][i]סל[/i][/u]
"תמשיך לחכות..." אומר הקול בראש. "קדימה! בוא כבר! נמושה!" צועק האיש בעל השיער הכחול. לאחר שאמר את המילה נמושה, אתה מרגיש את הכוח זורם בגוף שלך, את העצבים, אתה מרגיש פתאום כל יכול, אתה מרגיש הרבה יותר חזק ממקודם. "אה אה אה... הוספתי לכל דבר שיצרתי שלי את 'המילה'" אתה שומע את הקול בראש צוחק.
נוסף בפרופיל שלך על המילה, כאשר אתה שומע אותה, רמת הכוח שלך עולה ב1000 נקודות!
[u][i]לוקאס[/i][/u]
אתה מתחיל להתגרות ביריב שלך . נראה שזה לא משפיע עליו. "נו קדימה! תילחם!" הוא צועק עליך בעלבון.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1015228]
[u][i]סל[/i][/u]
"תמשיך לחכות..." אומר הקול בראש. "קדימה! בוא כבר! נמושה!" צועק האיש בעל השיער הכחול. לאחר שאמר את המילה נמושה, אתה מרגיש את הכוח זורם בגוף שלך, את העצבים, אתה מרגיש פתאום כל יכול, אתה מרגיש הרבה יותר חזק ממקודם. "אה אה אה... הוספתי לכל דבר שיצרתי שלי את 'המילה'" אתה שומע את הקול בראש צוחק.
נוסף בפרופיל שלך על המילה, כאשר אתה שומע אותה, רמת הכוח שלך עולה ב1000 נקודות!
[/QUOTE]
"אתה הולך ליפול, וחזק!!!" אני צורח אל עבר האיש.
אני משתמש בשיגור בשביל להיות באוויר בדיוק מולו, ואז אני מנסה לקשור את הרגל הימנית שלו בעזרת הזנב שלי, ואז לסובב אותו באוויר ואז להשליך אותו אל עבר האדמה במטרה לרסק אותו.
-
[quote=Barney Stinson;1015228][U][I]בו[/I][/U]
אתה מתחיל ליצור את הקרן אנרגיה, הפעם באופן מושלם. אתה יורה אותה על סלע קטן ויוצא לך ביסקוויט, זה מה שבדיוק חשבת עליו. "הנה בו, תאכל את זה, אני בטוח שאתה תהנה" אומר לך אדונך וצוחק. הוא מגיש לך את הביסקוויט.
.[/quote]
[B]אנימחייך ואוכל את הביסקוויט, " מה עכשיו עושים אדון" אני שואל את האדון בתמימות.[/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1015228][u][i]בר[/i][/u]
ל
[u][i]זאק[/i][/u]
"השם שלי? השם שלי הוא זאק פאיר, מה השם שלך?" הוא שואל בתמימות וצוחק. לפתע אתה רואה נצנוץ כתום מהתיק שלו. לא ברור מה זה.[/QUOTE]
אני שולח את ידי אליו ואומר לו בנחישות,"זה שייך לי."
-
[quote]רוקי
אתה הולך בחזרה אל האולם. "כולם להרים ידיים! זה שוד!" אתה שומע צעקה בחזרה לאולם.[/quote]
ברגע שאני שומע את הכל אני מיד משווא בין בני האדם הנחותים הללו לעומת החיות, לדעתי בחיות שיש את היצר הטוב והם ורק הם נולדו אתו אך לעומת בני האם שהם מחפשים רק עוד ועוד.
ברגע אחד אני משתגר במהירות שיא למאחורי מקור הקול האיום ומנסה להבין מי זה אותו איש אשר מאיים על קהל האנשים ועל המשתתפים
-
[quote]לוקאס
אתה מתחיל להתגרות ביריב שלך . נראה שזה לא משפיע עליו. "נו קדימה! תילחם!" הוא צועק עליך בעלבון.[/quote]
" אני אלחם אל תדאג שמן!" אומר ואתחיל להסתובב סביבו ואסתכל עליו במבט בוחן
"הממפ אתה דיי מסיבי זה אומר שלא תהיה מהיר במיוחד.." אחשוב בקול רם בכוונה ואז אתיח בבטן שלו בעיטה שתעיף אותו מהקצה הקרוב של הזירה ואחכה לראות אם הוא נופל
-
[quote=Barney Stinson;1015228]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מאריך את ידך ותופס בצווארו של דודוריה, אתה מתחיל לחנוק אותו. הוא מנסה לתפוס להעיף אותך אך הוא לא מצליח, הוא הרבה פחות חזק ממה שאתה זוכר אותו. לפתע אתה רואה עוד נקודה בשמיים. "ז-זרבון, עזור לי!" צועק דודוריה בקושי, אך הנקודה לא זזה.
[/quote]
'לא כדאי לי להאריך את הקרב אם יש עוד אוייב..' אחשוב, ואז מהיד התופסת אותו אשחרר יריית אנרגייה כדי לנסות ולהשמיד לו את הצוואר.