-
[QUOTE=EDGE;1030229][b]תומר~[/b]
"אתה ניצחת אותה?! עם הראלטס הסמרטוט הזה?!" הוא קורא בהפתעה ומסתכל על הראלטס שלך "אני לא מאמין.." הוא אומר ומסתכל על גלמיאו, שמייללת בחולשה. "היה לך מזל" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
"רלטס הוא לא סמרטוט!"אצעק לעבר האיש ואז אוסיף בכעס:"גלמיאו הוא סמרטוט!"ואז אלך בכעס משם עם רלטס שלי.
-
[quote=EDGE;1030229]
[B]מור~[/B]
גאסטלי מתרומם מהקרקע, ומשתמש בהיפנוזה כשלפתע גופו מתחיל לזהור באור לבן. גופו מתחיל להשתנות ולגדול, וכעבור זמן קצר ניצב מולך הונטר במקומו של גאסטלי. הונטר משתמש בהיפנוזה ופוגע ישירות בקורפיש שמתחיל לנמנם ולבסוף נרדם. הונטר מתקדם קדימה ומשתמש בליקוק ומעיף את קורפיש באוויר. קורפיש נופל על הקרקע, מעולף.[/quote]
"ג..גג..גסטלי זאת אומרת הונטר!" אקרא בהתרגשות.
"התפתחת הונטר!" אקרא ואחבקו(אם אוכל בכלל).
"תמיד האמנתי בך, ידעתי שאתה יכול, והוכחת לי את זה!" אומר לו בחיוך.
"וכעט....צא פוכדור!" אקרא ואשליך פוכדור ריק לעבר קורפיש.
-
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי משתמש בהתקשחות ומשתמש בסופה שעפה קדימה, אך הרוח תער עפה במהירות, חודרת את הסופה ופוגעת ישירות בביוטיפליי. ביוטיפליי מתנשפת, וכעבור כמה שניות היא צונחת לקרקע, ומתעלפת. מיי מחייכת "נשאר לך פוקימון אחד" היא אומרת לך "הביוטיפליי שלך חזקה מאוד, אבל שלי יותר" היא אומרת בחיוך.
[b]תומר~[/b]
"אני לא צריך גלמיאו שמפסיד לסמרטוט כזה" אומר המאמן, מחזיר את גלמיאו לפוכדור שלה, ואז זורק את הפוכדור קדימה. גלמיאו מגיחה החוצה באור סגלגל, ונעמדת על הקרקע "מיאו" היא אומרת ומנסה להתקרב למאמן, אך הוא מפנה את גבו והולך מהמקום. גלמיאו מתקדמת כמה צעדים, ואז מסתובבת ומתחילה ללכת משם, עצובה.
[b]מור~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך, ומשליך אותו על קורפיש המעולף. קורפיש נשאב פנימה והפוכדור מתנדנד כמה רגעים על הקרקע, ולבסוף נעצר.
קורפיש נלכד!
הונטר חוגג לידך ומסתובב. הפוקימונים האחרים שלך מתקרבים אלייך וחוגגים גם כן את ההצטרפות של חבר חדש לצוות.
-
[quote=EDGE;1030233]
[B]מור~[/B]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך, ומשליך אותו על קורפיש המעולף. קורפיש נשאב פנימה והפוכדור מתנדנד כמה רגעים על הקרקע, ולבסוף נעצר.
קורפיש נלכד!
הונטר חוגג לידך ומסתובב. הפוקימונים האחרים שלך מתקרבים אלייך וחוגגים גם כן את ההצטרפות של חבר חדש לצוות.[/quote]
"אנחנו צוות נהדר!" אומר ואעודד כל אחד מהם.
"נדמה לי שנחנו מספיק, יש לנו קרב מכון לנצח בו לא ככה?!" אקרא בבטחון רב ובחיוך בעודי מחזיר את כולם לפוכדורים ומתקדם לעבר העיר אזליה כשכולי קורן מאושר.
-
[quote=EDGE;1030233][B]עומר~[/B]
ביוטיפליי משתמש בהתקשחות ומשתמש בסופה שעפה קדימה, אך הרוח תער עפה במהירות, חודרת את הסופה ופוגעת ישירות בביוטיפליי. ביוטיפליי מתנשפת, וכעבור כמה שניות היא צונחת לקרקע, ומתעלפת. מיי מחייכת "נשאר לך פוקימון אחד" היא אומרת לך "הביוטיפליי שלך חזקה מאוד, אבל שלי יותר" היא אומרת בחיוך.
.[/quote]
"ביוטיפליי היית נהדרת" אומר בחיוך ואחיזר אותה לפוקדור. "מיי אני רוצה לבשר לך מזל טוב היום את תלחמי ראשונה נגד כוכבת חדשה אצלי" אומר בשחצנות "אני רוצה להציג בפנייך את נייניטילס!" אקרא ואשחרר אותה מהפוקדור שלה
"ניינטיילס התחילי בסחרור אש ואז להביור בכל העוצמה!" אקרא בביטחון
-
[quote=EDGE;1030091][B]שיר~[/B]
את ממשיכה לצעוד ברחבי העיר ומחפשת אחר מרכז הפוקימונים, וכעבור כמה דקות את מבחינה בו. את צועדת לעברו ונכנסת פנימה. את פנייך מקבלת האחות גו'י "שלום וברוכה הבאה אל מרכז הפוקימונים של העיר צ'ארינגרוב! כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך, ואת מבקשת ממנה לרפא את הפוקימונים שלך וחדר ללילה. היא מחייכת ולוקחת ממך את הפוכדורים שלך, ומניחה אותם במכונה שמאחוריה. כעבור כמה דקות, היא מחזירה לך אותם "הנה הפוקימונים שלך והמפתח לחדר" היא אומרת לך ומוסרת לך את הפוכדורים והמפתח "החדר עולה דולר ללילה" היא מוסיפה.[/quote]
"תודה רבה." אני מודה לה בחיוך ומגישה לה דולר אחד. אני מביטה במספר החדר שכתוב על המפתח והולכת לחפש אותו. שם אני משחררת את הפוקמונים והולכת לישון.
~~
[I]סלח לי שאני מבצעת יותר מדי פעולות, אני לא רוצה לבזבז זמן ותגובות על שעשועים עם הפוקמונים והתארגנות מיותרת. :ם[/I]
-
[quote=edge;1030173][b]
[b]ליאור~[/b]
פושידה עובר לגילגול ומתגלגל במהירות אל עבר אקסו. אקסו מבחין בגילגול ומנסה לחמוק, אך אינו מצליח לעשות זאת, והגילגול פוגע ישירות באקסו מאחורה, והוא מועף על הקרקע מעולף. פושידה נראה מרוצה מעוצמת הגילגול שלו.
[b[/quote]
אני אומר לפושידה"כולח הכבוד לך". אני מחזיר את פושידה לפוכדור שלו וזורק על אקסו
-
[QUOTE=EDGE;1030233][b][b]תומר~[/b]
"אני לא צריך גלמיאו שמפסיד לסמרטוט כזה" אומר המאמן, מחזיר את גלמיאו לפוכדור שלה, ואז זורק את הפוכדור קדימה. גלמיאו מגיחה החוצה באור סגלגל, ונעמדת על הקרקע "מיאו" היא אומרת ומנסה להתקרב למאמן, אך הוא מפנה את גבו והולך מהמקום. גלמיאו מתקדמת כמה צעדים, ואז מסתובבת ומתחילה ללכת משם, עצובה.
[/QUOTE]
"גלמיאו?רוצה להצטרף למסעי?אם תצטרפי למסע שלי אנחנו נראה לאיש הזה מה את שווה!"אומר לגלמיאו בביטחון ואז אזרוק אליה את הפוקדור שלא הצליח לכלוא אותה.
-
[quote]עמית~
אתה מסתובב ועומד לצאת החוצה, כשאתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ "אני לא ממליצה לך לצאת החוצה עכשיו, כבר מתחיל להיות מאוחר ואתה אף פעם לא תדע אילו פוקימונים יפתיעו אותך בלילה" אומרת לך האחות גו'י "אז, אתה רוצה חדר ללילה?" היא שואלת אותך.[/quote]
"כן,בטח!" אומר לאחות ג'וי בחביבות.
-
[B]ליאור~[/B]
אתה מעודד את פושידה על הקרב הטוב שלו, ולאחר מכן שולף פוכדור וזורק אותו על אקסו המעולף על הקרקע. הפוכדור נוגע באקסו ואור אדום מתחיל להקיף אותו, אך כעבור כמה שניות הפוכדור מועף הצידה, והאור סביב אקסו נעלם. נראה שהוא שייך כבר למישהו אחר!
"אקסו, איפה אתה?" אתה שומע לפתע קול, ואתה מבחין בין השיחים לידך בילדה שיוצאת משם. [IMG]http://www.israup.net/images/762e8833e9799ae62a90075423beea16.jpg[/IMG]
"אוי לא, אקסו שלי!" היא קוראת ורצה במהירות אל עבר אקסו המעולף "מה עשית לו?!" היא שואלת אותך כעס.
[B]תומר~[/B]
"מיאו?" גלמיאו עוצרת ומסתכלת לכיוונך "מיאו" אומרת גלמיאו בלחש ומביטה בפוכדור שבידך, ואז קופצת לכיוונך במהירות, ונוגעת בעזרת זנבה בפוכדור הריק. היא נשאבת פנימה באור אדום, ולאחר כמה רגעים הוא נכבה. גלמיאו נלכדה!
[B]שיר~[/B]
את לוקחת את המפתח, מדלמת דולר ועולה למעלה. את מחפשת את החדר וכעבור כמה רגעים מוצאת אותו, ואת נכנסת פנימה. את מתארגנת במהירות לשינה ומוציאה את הפוקימונים שלך החוצה. סקיטי קופצת על המיטה ונשכבת לידך, והנדוואר נשכב על השטיח בחדר. את נכנסת למיטה וכעבור כמה דקות נרדמת.
את מתעוררת בבוקר עם קרני השמש הראשוניות. הפוקימונים שלך עדיין ישנים.
[B]עומר~[/B]
"ניינטיילס, מה? זה יהיה קרב טוב" אומרת מיי בחיוך. ניינטיילס יוצרת סיחרור אש שעף קדימה לעבר ביוטיפליי "התחמקי!" אומרת מיי וביוטיפליי מתחמקת מסיחרור האש "עכשיו, סופה!" קוראת מיי, וביוטיפליי שולחת סופה שפוגש את הלהביור, מעלים את רובו אך חלק מהלהביור פוגע בביוטיפליי ופוצע אותה יחסית בינוני "בסדר ביוטיפליי, קרן סולרית!" קוראת מיי וביוטיפליי טוענת קרן סולרית ויורה אותה לעבר ניינטיילס והקרן עפה במהירות לעברה.
[B]מור~[/B]
אתה משיב את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע צץ מאמן משומקום "הילחם נגדי!" הוא קורא וחוסם את דרכך. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG]
[B]עמית~[/B]
האחות גו'י שולפת מפתח לחדר ומוסרת לך אותו. "החדר עולה דולר ללילה" היא אומרת לך, ואתה מוציא דולר ומגיש לה. לאחר מכן, אתה עולה לחדר.
-
[quote=edge;1030589][b][b]תומר~[/b]
"מיאו?" גלמיאו עוצרת ומסתכלת לכיוונך "מיאו" אומרת גלמיאו בלחש ומביטה בפוכדור שבידך, ואז קופצת לכיוונך במהירות, ונוגעת בעזרת זנבה בפוכדור הריק. היא נשאבת פנימה באור אדום, ולאחר כמה רגעים הוא נכבה. גלמיאו נלכדה!
[\quote]
אינ אקח את הפוקדור של גלמיאו ואז אלך לעיר הראשונה עם המכון הראשון של המחוז.
-
[QUOTE=EDGE;1030589][B]ליאור~[/B]
אתה מעודד את פושידה על הקרב הטוב שלו, ולאחר מכן שולף פוכדור וזורק אותו על אקסו המעולף על הקרקע. הפוכדור נוגע באקסו ואור אדום מתחיל להקיף אותו, אך כעבור כמה שניות הפוכדור מועף הצידה, והאור סביב אקסו נעלם. נראה שהוא שייך כבר למישהו אחר!
"אקסו, איפה אתה?" אתה שומע לפתע קול, ואתה מבחין בין השיחים לידך בילדה שיוצאת משם. [IMG]http://www.israup.net/images/762e8833e9799ae62a90075423beea16.jpg[/IMG]
"אוי לא, אקסו שלי!" היא קוראת ורצה במהירות אל עבר אקסו המעולף "מה עשית לו?!" היא שואלת אותך כעס.
[/QUOTE]
אני אומר לה,נסיתי לתפוס את אקסו.אז הבתי אותו וזרקתי עליו פוכדור אך לא ידעתי שהוא כבר שייףך למאמן כולשהו.מצטער"
-
[quote=EDGE;1030589]
[B]מור~[/B]
אתה משיב את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע צץ מאמן משומקום "הילחם נגדי!" הוא קורא וחוסם את דרכך. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG]
[/quote]
"בשמחה" אומר לו בחיוך.
"תא לרביטר!" אקרא ואחכה לתגובת המאמן.
-
[quote=EDGE;1030589
[B]עומר~[/B]
"ניינטיילס, מה? זה יהיה קרב טוב" אומרת מיי בחיוך. ניינטיילס יוצרת סיחרור אש שעף קדימה לעבר ביוטיפליי "התחמקי!" אומרת מיי וביוטיפליי מתחמקת מסיחרור האש "עכשיו, סופה!" קוראת מיי, וביוטיפליי שולחת סופה שפוגש את הלהביור, מעלים את רובו אך חלק מהלהביור פוגע בביוטיפליי ופוצע אותה יחסית בינוני "בסדר ביוטיפליי, קרן סולרית!" קוראת מיי וביוטיפליי טוענת קרן סולרית ויורה אותה לעבר ניינטיילס והקרן עפה במהירות לעברה.
[/quote]
"קדימה ניינטילס שלחי להביור כנגד ההקרן הסלורית!"
-
[quote]עמית~
האחות גו'י שולפת מפתח לחדר ומוסרת לך אותו. "החדר עולה דולר ללילה" היא אומרת לך, ואתה מוציא דולר ומגיש לה. לאחר מכן, אתה עולה לחדר.[/quote]
אני אזרוק את התיק איפשהו בחדר,אסגור את הדלת ולאחר מכן אזרוק את עצמי על המיטה כדי לתפוס תנומה טובה.