-
[quote=Ritsuka Kun;1039125]
[COLOR=darkorange][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=darkorange][COLOR=black]הוא רק מתחיל צריך להתאמן על זה קצת :)[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/color] ארון מתחיל להתרחק לצידה השני של הספינה ומתחיל להתכדרר ככדור ומתחיל להתגלגל לכיוונה וכמעט מגיע אליו- שלפתע צורח הקפטן "זהירות!!!! מערבולת מים!!!" אתם עוצרים את הקרב ומסתכלים מצד הספינה ורואים מערבולת ענקית וממש בתוכה אתה מבחין במתקן קטן.
"קדימה צריך לברוח מהספינה!" הוא קורא ומשחרר מאחד מהפוקדור שלו קינגדרה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c1/Spr_5b_230.png[/IMG]) ועולה על גבו.
"קדימה בוא" הוא אומר ומושיט לך יד.
מה תעשה?
[B]"בוא מנטרייק! תיכנס לפוקדור הזה! אני יציל אותך! מהר!" אני אומר בצעקה מהירה וזורק עליו פוקדור,[/B]
[B]" מריל אתה תביא את הפוקדור ותשחה אחריינו! ארון בוא תחזור!" אני אומר למריל ולארון ומחזיר את ארון לפוקדור שלו,[/B]
[B]' הלוואי שהוא יתפס! ' אני חושב לעצמי ומסתכל לאחור.[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1039125][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]בעזרת מחשבה יצירתית למדי מאצ' מתחמק בקלות מהמתקפות של מייטנה ורץ אליו מזגזג משני הצדדים ומביא בעיטה לאחת מרגליו של מייטנה בזמן ריצתו וגורם לו ליפול על האדמה.
לפתע מאצ' זוהר באדום ומנחיט בעיטה ענקית על צווארו מייטנה- בעיטנה נובח בככאב כתגובה ומתעלף על המקום.
מאצ' למד מתקפת זעם.
"קרב נהדר" אומר לך הבחור (שעכשיו נמציא לו שם XD)ומחזיר את מייטנה שלו לפוקדור.
"תקשיב, הספינה עומדת לעגון. אתה רוצה שנסתובב קצת ביחד?" הוא שואל בחיוך.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
פרד, טוד, ניקי, לורן, קאי, מייקל, ג'יידן, מוחאמד (לא חסר שמות)
ותגיד עם אני יגיד שאני מוכן להסתובב איתו, הוא ידבק לי לתחת?! יעני לא ילך? כי לא בא לי שותף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה!" אגיב למחמאתו שאני מגרד בראשי ומחייך חיוך רחב ומסמיק.
לאחר מכן אלחץ את ידו ואומר "תודה רבה על ההצעה, רעיון נחמד ואשמח להסתובב איתך מעט..."
ולאחר מכן מיד אתפרץ ואוסיף במעט "תשמע, נסעתי דווקה לכאן כי זה נשמע אי מדהים ומיוחד אז מה דעתך שנסרוק אותו לעומק?"
-
[quote=Ritsuka Kun;1038264][COLOR=Purple][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]
[COLOR=Green]ניב-
[COLOR=Black]טוב~
כי אין כ"כ תחרויות סרט~ ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אזוריל הקטנה מתיישבת על הכדור בקצה זנבה ומנתרת גבוהה באוויר ומחמקת מהמתקפה של לוטד ונוחטת עליו בעוצמה בעזרת חבטה.
לוטד לא מתייאש ושולח אקדח מים רציני מפיו לעבר אזוריל ומעיף אותה לאחור.
אזוריל קופצת שוב על רגליה ונראית מוכנה.[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
לא חידשת לי שום דבר
[COLOR=Black]ריהורן הנראית מרוצה מעצמה מאוד הולכת לידך ברצועת החוף שלפתע אתם נתקלים בסורסקיט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c8/Spr_5b_283.png[/IMG])
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]"אני מניחה" היא אומר וניגשת לאחת מהזירות "קדימה צאי קייס!" היא קוראת וזורקת פוקדור מנצנץ לאוויר.
וממנו יוצאת פוקימון קטנה ובלונדינית הלא היא סמוצ'אם ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_5b_238.png[/IMG]).
"מוכן?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]אתה זורק פוקדור על מנטיק, אבל מצידו הוא מעיף את הפוקדור בחזרה לראשך הניפגע וקופץ למים ונעלם במעמקים.
אתה מחזיר את מריל ואת ארון לפוקדור ועולה על גבו של קינגדרה.
"אל תדאג ילד אני בטוח שתמצא משהו אחר ללכוד." אומר לך הקפטן "קדימה פוש תשתמש בבועה כדי להרים את הספינה באוויר" קורא ג'ון וקינגדרה שלו מיסתובב ויוצר בועה ענקית מסביב לספינה ומרימה לאוויר.
"ככה לפחות היא לא תשקע במצולות" מוסיף לומר לך.
אתם ממשיכים לשוט על גבו של קינגדרה ולבסוף הגעת לחוף קטן על אי- הנראה נטוש לחלוטין.
"וובן לא בדיוק המקום שאליו תיכננתי אבל זה פה" ג'ון אומר לך ומוריד אותך מקינגדרה "בהצלחה!" הוא קורא וחוזר עם קינגדה אל הים.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]נלך על ג'וש XD
רק אם אתה רוצה אתה לא חייב להסכים לו XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני בעד" ג'וש אומר לך בחיוך "אני באמת רוצה ללכוד פוקימון חדש" הוא מוסיף בחיוך ואז מיסתובב "אני הולך לחדר לנוח קצת יהיה היום יום ארוך" הוא מוסיף בקריצה כשהוא מביט בך.
מה תעשה?
[COLOR=Green]ניב-
[COLOR=Black]אזוריל שולחת בועות לעברו של לוטד- והוא רץ אליהן מסיבה מוזרה ואחרי שהבועות מתפוצצות אליו, הוא נראה שהבריא מהן ואז הוא משתמש בספיגה ומוצץ מעט מחייה של אזוריל- שמצידה לא מוותרת ויוצאת אליו עם חבטה ענקית בגבו. לוטד נמחץ על האדמה- אבל נראה מוכן להמשיך ושולח שוב אקדח מים לכיוונה.
[COLOR=Red]
[/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red]מישהו יודע איפה שיר? ם: אם מישהו שומע ממנה תגידו לה להגיב!
אני מתכנן ספיישל נחמד בפורים אז תיהיו מוכנים! D:
המנצח בתחרות יקבל פוקימון נחמד במיוחד! D:
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1039866][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray]
[COLOR=dimgray][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=black]אתה זורק פוקדור על מנטיק, אבל מצידו הוא מעיף את הפוקדור בחזרה לראשך הניפגע וקופץ למים ונעלם במעמקים.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]אתה מחזיר את מריל ואת ארון לפוקדור ועולה על גבו של קינגדרה.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]"אל תדאג ילד אני בטוח שתמצא משהו אחר ללכוד." אומר לך הקפטן "קדימה פוש תשתמש בבועה כדי להרים את הספינה באוויר" קורא ג'ון וקינגדרה שלו מיסתובב ויוצר בועה ענקית מסביב לספינה ומרימה לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]"ככה לפחות היא לא תשקע במצולות" מוסיף לומר לך.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]אתם ממשיכים לשוט על גבו של קינגדרה ולבסוף הגעת לחוף קטן על אי- הנראה נטוש לחלוטין.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]"וובן לא בדיוק המקום שאליו תיכננתי אבל זה פה" ג'ון אומר לך ומוריד אותך מקינגדרה "בהצלחה!" הוא קורא וחוזר עם קינגדה אל הים.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray]
[COLOR=dimgray]
[SIZE=3][COLOR=red]מישהו יודע איפה שיר? ם: אם מישהו שומע ממנה תגידו לה להגיב![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]אני מתכנן ספיישל נחמד בפורים אז תיהיו מוכנים! D:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]המנצח בתחרות יקבל פוקימון נחמד במיוחד! D:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]' איזה באסה! ' אני חושב לעצמי על זה שאיבדתי את מנטיק,[/B]
[B]" ארון צא! מריל צא!" אני אומר וזורק את שני הפוקדורים שלהם באוויר,[/B]
[B]" חברים! תקשיבו, אנחנו חייבים לצרף עוד כמה חברי צוות בשביל להתקדם במסע!" אני אומר בנחישות,[/B]
[B]"הגיע הזמן לטייל קצת באי, שמעתי שיש כאן הרבה פוקימונים ששוה לתפוס" אני אומר עם חצי חיוך שעדיין די מאוכזב ממה שקרה.[/B]
[B]"אז קדימה! בואו לדרך!" אני אומר להם ומתחיל להסתובב באי אחר חיפוש פוקימונים.[/B]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1039866][COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]ריהורן הנראית מרוצה מעצמה מאוד הולכת לידך ברצועת החוף שלפתע אתם נתקלים בסורסקיט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c8/Spr_5b_283.png[/IMG])
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"סורסקיט.." אמלמל ואוציא את הפוקידע שלי כדי לקבל עליו יותר מידע.
"אוקיי ריהורן.. אני חושב שסורסקיט יותר מהיר אז זה יהיה קצת קשה יותר" אסביר לה.
"אוקיי אני רוצה שתתחילי שתפתיעי אותו במתקפת זעם! מיד אחר כך מתקפת קרן!" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;1039866][COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]נלך על ג'וש XD
רק אם אתה רוצה אתה לא חייב להסכים לו XD
"אני בעד" ג'וש אומר לך בחיוך "אני באמת רוצה ללכוד פוקימון חדש" הוא מוסיף בחיוך ואז מיסתובב "אני הולך לחדר לנוח קצת יהיה היום יום ארוך" הוא מוסיף בקריצה כשהוא מביט בך.
מה תעשה?[COLOR=Green][COLOR=Black][SIZE=3][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
ספיישל לפורים?! מגניב.. מקווה שהוא לא יהיה בערבים, בפורים אני הולך לחגוג עד שאני לא יזכור את השם שלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, לך תנוח!" אקרוץ לך בחזרה עם חיוך קטן.
לאחר מכן בעוד אצפה בוא צועד לכמה שניות אפהק ואתמתח מעט, אתסכל על מאצ' ואומר לו "אוקיי זה היה נחמד מחכים לנו עוד מעט ים של הרפתקאות, נבקר בעוד תחנה אחת ונצא לדרך!"
לאחר מכן אגרד מעט בסנטר ואחשוב בסקרנות "מעניין מה הולך במרכז ההחלפות.. לא יעשה לי רע להתבונן שם קצת"
"בוא אחרי" אומר ומיד אתחיל לצעוד לשם
-
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]מה אתה מצפה? בקושי פגעת בו ><
אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך ומתחיל להיסתובב ברחבי האי ולפתע, אתה נתקל בפוקימון קטן וורוד המעוף באיזור.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה הופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG])
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון על סורסקיט.
הפוקידע מתעוררת ומתחילה לדבר "סורסקיט פוקימון עכביש האגם- סורסקיט מתגורר בעיקר בסביבות האגמים, נהרות ובחלק מרצועות ים. לסרסקיט יש יכולת מיוחדת הגורמת לו לגלוש על המים. פוקימון זה נדיר במיוחד מכיוון שאינו מופיע הרבה מול בני אדם." לאחר הדיבור הפוקידע נסגרת.
ריהורן יוצאת בדהירה לעבר סורסקיט ומפתיע אותו עם מספר מכות בקרנה והודפת אתו לרחוק.
סורסקיט המופתע מסתכל בזעם לעברה ומתוך קודקודו שולח אבקה ורודה לכל עבר . האבקה יוצרת ריח נעים במיוחד העוצרת לשנייה את ריהורן- שלא מבחינה ונפגעת מסילון אקווה של סורסקיט.
ריהורן מתאפסת ויוצאת עם מתקפת קרן- שאותה סורסקיט מתחמק בקלות בעזרת מתקפה מהירה.
סורסקיט שולח מקודקודו עשרות בועות העפות במהירות לעברה של ריהורן.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אל תדאג זה יהיה כנראה בבוקר ותהנה P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאצ' הולכים לאיזור ההחלפות ושם עשרות מאמנים מיסתובבים באיזור ליד מכונות גדולות ומחליפים אחד עם השני פוקימונים.
"וואו ילד רוצה להתחלף?" שואל אותך בחור גבוהה "תמיד רציתי מאצפ! יש לי ראלטס להחליף איתך עליו! רוצה?" שואל אותך הבחור.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1040097][COLOR=Blue]
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון על סורסקיט.
הפוקידע מתעוררת ומתחילה לדבר "סורסקיט פוקימון עכביש האגם- סורסקיט מתגורר בעיקר בסביבות האגמים, נהרות ובחלק מרצועות ים. לסרסקיט יש יכולת מיוחדת הגורמת לו לגלוש על המים. פוקימון זה נדיר במיוחד מכיוון שאינו מופיע הרבה מול בני אדם." לאחר הדיבור הפוקידע נסגרת.
ריהורן יוצאת בדהירה לעבר סורסקיט ומפתיע אותו עם מספר מכות בקרנה והודפת אתו לרחוק.
סורסקיט המופתע מסתכל בזעם לעברה ומתוך קודקודו שולח אבקה ורודה לכל עבר . האבקה יוצרת ריח נעים במיוחד העוצרת לשנייה את ריהורן- שלא מבחינה ונפגעת מסילון אקווה של סורסקיט.
ריהורן מתאפסת ויוצאת עם מתקפת קרן- שאותה סורסקיט מתחמק בקלות בעזרת מתקפה מהירה.
סורסקיט שולח מקודקודו עשרות בועות העפות במהירות לעברה של ריהורן.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"סורסקיט אתה שלי!" אקרא.
"אוקיי ריהורן מהר כמו בקרב הקודם עם קרבי,תרוצי ותתחמקי מהבועות תוך כדי ריצה בזיגזג,אפילו תנסי להשתמש בבועות כמסתור שסורסקיט לא יראה אותך וברגע המתאים מתקפת קרן!" אומר לה.
"אחר כך מבלי לעצור דריכה!" אומר לה
-
[quote=Ritsuka Kun;1040097][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=black]מה אתה מצפה? בקושי פגעת בו ><[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא את שני הפוקימונים שלך ומתחיל להיסתובב ברחבי האי ולפתע, אתה נתקל בפוקימון קטן וורוד המעוף באיזור.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה הופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]"חח... פוקימון חמוד!" אני אומר לארון ולמריל,[/B]
[B]"אבל זה לא מה שחיפשתי.." אני אומר להם באכזבה,[/B]
[B]"בואו נמשיך לטייל באי, אני בטוח שנמצא משהו שבישבילו שווה להמשיך ללכת" אני אומר בחיוך וממשיך ללכת,[/B]
[B]' אני באמת מקווה שאני ימצא משהו ' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה ומסתכל לצדדים לחפש פוקימונים.[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1039866][COLOR=dimgray]
[COLOR=dimgray][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=black]"אני מניחה" היא אומר וניגשת לאחת מהזירות "קדימה צאי קייס!" היא קוראת וזורקת פוקדור מנצנץ לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]וממנו יוצאת פוקימון קטנה ובלונדינית הלא היא סמוצ'אם ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_5b_238.png[/IMG]).[/COLOR]
[COLOR=dimgray]"מוכן?" היא שואלת בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"סמוצא'ם, מה? פוקימון חמוד" אני אומר לה "אלקיד, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "בנות קודם" אני אומר לה בקריצה.
-
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]ריהורן מתחילה לרוץ בזיגזג, אבל עדיין נפגעת במקצת ממתקפת הבועות ולבסוף כשסורסקיט אינו מבחין היא פוגעת בו בעוצמה בעזרת הקרן שלה. סורסקיט נפצע קשה- ועוד יותר מזה היא גם משתמשת בדריכה עליו ומוחצת אותו לחלוטין. ואם גם זה אינו מספיק היא מסובבת את הרגל ומתחילה לצחוק למראהו של הסורסקיט המחוץ- מעולף.
מה תעשה?
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black]אתה ממשיך ללכת יחד עם ארון ומריל ומוצא סוף כל סוף שביל בתוך היער.
אתה מתחיל ללכת בו ל\ולפתע מרחוק אתה מבחין בדשא הזז לכל כיוון וחוצה את השביל.
ככל שאתה מתקרב רואה שאלה תהלוכה של אודיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG]).
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]"אין בעיה קייס תתחילי עם נשיקה מתוקה ואז אגרוף קרח!" קוראת המאמנת וקייס שלה שולחת נשיקה גדולה באוויר המתקרבת לעברו של אלקיד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1040173][COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]ריהורן מתחילה לרוץ בזיגזג, אבל עדיין נפגעת במקצת ממתקפת הבועות ולבסוף כשסורסקיט אינו מבחין היא פוגעת בו בעוצמה בעזרת הקרן שלה. סורסקיט נפצע קשה- ועוד יותר מזה היא גם משתמשת בדריכה עליו ומוחצת אותו לחלוטין. ואם גם זה אינו מספיק היא מסובבת את הרגל ומתחילה לצחוק למראהו של הסורסקיט המחוץ- מעולף.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
הוא לא מת או משהו נכון?
"ריהורן הראית לו מה זה!" אומר לה.
"צא פוכדור!" אומר ואזרוק על סורסקיט את הפוכדור ואחכה
בינתיים אוציא מהתיק שלי מזון פוקימונים ואתן לריהורן
-
[COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]חחחח לא XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור על סורסקיט והפוקדור מתחיל להתנדנד ולבסוף נעצר.
סורסקיט נלכד.
אתה מגיש לריהורן קצת אוכל והיא אוכלת אותו בתאבון מאוד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1040178][COLOR=DimGray]סם-
[COLOR=Black]חחחח לא XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק פוקדור על סורסקיט והפוקדור מתחיל להתנדנד ולבסוף נעצר.
סורסקיט נלכד.
אתה מגיש לריהורן קצת אוכל והיא אוכלת אותו בתאבון מאוד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד ריהורן,תמשיכי ככה" אשבח אותה על הקרב.
אקח את הפוכדור של סורסקיט.
"אוקי כדאי שנלך למרכז פוקימונים ונשוט לאן שהוא.." אומר ואחזור עם ריהורן לעיר ואחפש את מרכז הפוקימונים