-
[QUOTE=JoinT;1056041][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
אתה הולך בדרך אחד אתה וצ'רמנדר מחפשים פוקימונים , פתאום אתה רואה טפיג [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/4mnjydnjjuay.png[/IMG][/URL] ! מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם מן הטאפיג החזק הזה ומחפש פוקימון מים ללכידה
-
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
טפיג חוסם אותך ואתה רואה דמות מתקדמת לעבר טפיג , כשהיא מגיעה אליו אתה מבין שהיא המאמנת שלו ! היא אומרת : " לא לא לא , ממני לא תתעלם ! בשביל לעבור את היער הזה תהיה חייב להלחם בי ! " מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056035][COLOR="DarkOrange"][B]
[COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
פסיידק נפגע מהגחלת , קופץ למים כדי לכבות את האש , יוצא מהמים וממשיך לדלק מעל הצדפים . מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי טפיג אם הוא לא מתקיף ננצל את זה,טפיג שוב פעם פזילה ואז שוב פעם גחלת!'',
אומר לטפיג תוהה למה פסיידק לא הגיב.
-
[QUOTE=JoinT;1056052][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
טפיג חוסם אותך ואתה רואה דמות מתקדמת לעבר טפיג , כשהיא מגיעה אליו אתה מבין שהיא המאמנת שלו ! היא אומרת : " לא לא לא , ממני לא תתעלם ! בשביל לעבור את היער הזה תהיה חייב להלחם בי ! " מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה"כבר לא פגשתי אותך פעם אחת כבר?טוב אביס אותך עוד פעם את טאפיג החזק השלךף". אני מוציא את צ'ארמנדאר לקרב ואומר לו"יאלה קרב פוקימוני אש תקוף את טאפיג בלהביור בוא נראה מה זה יקרה לו"
-
פסיידק שוב נפגע , נשרף קופץ למים ומכבה את השריפות , חוזר לחוף ומדלג בין הצדפים .
טפיג מתעצבן , רץ לכיוון פסיידק ושולח אליו ערפיח ! ( כן מזל טוב , טפיג למד ערפיח ! ) פסיידק מקבל את המתקפה , מסתכל על טפיג ודוחף אותו , לאחר מכן ממשיך לדלג על הצדפים .[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור [/B]
המאמנת עונה : " לא , לעולם לא נפגשנו .... אוקיי טפיג קפיצה בכדי להתחמק ואז להביור חזק !
טפיג התחמק ושולח להביור לכיוון צ'ארמנדר , מה תעשה ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056089][COLOR="Sienna"][B]ע
המאמנת עונה : " לא , לעולם לא נפגשנו .... אוקיי טפיג קפיצה בכדי להתחמק ואז להביור חזק !
טפיג התחמק ושולח להביור לכיוון צ'ארמנדר , מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמנדאר"אל תתחמק מן הלהביור תספפוג את הלהביור בכיף.הלהביור אולי יחזק לך את כוחות האש שלך.טוב אחרי רוץ לעבר טאפיג ושרוט אותו בכול הכוחות שלך"
-
[QUOTE=JoinT;1056089][COLOR="Sienna"][B]עידן[/B]
פסיידק שוב נפגע , נשרף קופץ למים ומכבה את השריפות , חוזר לחוף ומדלג בין הצדפים .
טפיג מתעצבן , רץ לכיוון פסיידק ושולח אליו ערפיח ! ( כן מזל טוב , טפיג למד ערפיח ! ) פסיידק מקבל את המתקפה , מסתכל על טפיג ודוחף אותו , לאחר מכן ממשיך לדלג על הצדפים .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
''אוקי טפיג נראה לי שהפסיידק הזה לא כל כך בסדר בראש,טוב בכל אופן פוכדור צא!!'',
אומר לטפיג ואצעק תוך כדי שאזרוק פוכדור בעצמה לעבר פסיידק.
-
[COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
צ'רמנדר סופג את המתקפה אך הטפיג חזק מדי וצ'רמנדר כורע ברך . צ'רמנדר רץ לעבר טפיג עם מתקפה שריטה , אך טפיג מקדים אותו במתקפת ריסוק סלע שמעיפה אותו גבוהה באוויר .[/COLOR]
סיבוב ראשון , סיבוב שני , סיבוב שלישי .... דינג ! לכדת פסיידק , תרצה לתת כינוי לפסיידק שלכדת ?[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1055997][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
ליטוויק לא עונה , הוא רק נשאר במקום .[/COLOR][/QUOTE]
"ליטוויק? תראה יש לי פה אוכל פוקימונים!" אני אומרת ושמה לידו קצת
-
[QUOTE=JoinT;1056096][COLOR="DarkOrange"][B]ליאור[/B]
צ'רמנדר סופג את המתקפה אך הטפיג חזק מדי וצ'רמנדר כורע ברך . צ'רמנדר רץ לעבר טפיג עם מתקפה שריטה , אך טפיג מקדים אותו במתקפת ריסוק סלע שמעיפה אותו גבוהה באוויר .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמנדאר"תשתמש שוב בשריטות על הטאפיג הזה ואז תשתמש בלהביור הכגי חזק שלך עליו"
-
[QUOTE=JoinT;1056096][COLOR="DarkOrange"][B]
סיבוב ראשון , סיבוב שני , סיבוב שלישי .... דינג ! לכדת פסיידק , תרצה לתת כינוי לפסיידק שלכדת ?[/COLOR][/QUOTE]
*לא תודה בלי כינוי חחח
------------------------------
''יש טפיג לכדתי את הפוקימון הזה בזכותך,תודה לך טפיג עכשיו מה אתה אומר שנעשה הכרות עם פסיידק ואז נתקדם לעיר המכון הראשון וננוח לנו?'',אומר לטפיג מוציא את פסיידק ועושה בין כולנו הכרות.
-
[COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
שוב ליטוויק לא עונה , הוא רק נמצא שם .[/COLOR]
צ'רמנדר רץ , שורט את טפיג ושולח לו להביור , אך טפיג לא נפגע מהלביור ושוב משתמש בריסוק סלע לעבר צ'רמנדר , צ'רמנדר שוב עף גבוהה באוויר ונופל בחוזקה , הוא מתקשה לקום אך קם על רגליו בסוף .[/COLOR]
פסיידק יוצא מהפוכדור : " פסיי פסיי ... ! " טפיג מסתכל עליו מופתע , ומבולבל , פסיידק מתיישב מולך ואתה מבין שהוא מבקש אוכל .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056111][COLOR="Red"][B]
פסיידק יוצא מהפוכדור : " פסיי פסיי ... ! " טפיג מסתכל עליו מופתע , ומבולבל , פסיידק מתיישב מולך ואתה מבין שהוא מבקש אוכל .[/COLOR][/QUOTE]
''אוקיי'',אומר ואוציא אוכל לי לטפיג ולפסיידק,
תוך כדי האוכל אשאל אותם מה דעתם על האוכל ואנסה להבין למה פסיידק אפילו לא מביע רגשות או כלל הבעות פנים.
-
פסיידק מסיים לאכול , נעמד על רגליו , תופס את טפיג בחיבוק ומוחץ אותו משמחה , פסיידק נכנס לבד לפוכדור שלו .[/COLOR]
-
[QUOTE=JoinT;1056111][COLOR="Red"][B]סיגל[/B]
שוב ליטוויק לא עונה , הוא רק נמצא שם . .[/COLOR][/QUOTE]
"ליטוויק? אתה בסדר?" אני אומרת ונוגעת בו קצת ואז דוחפת אותו "משהו לא בסדר פה.." אני אומרת ובוחנת אותו מכול מקום