-
[QUOTE=LordAbizi;1128504][b]
מייק
אתה חוזר לדרך פלאטיום - ורידוס אנטום. הדרך הראשית אינה עונה לתיאור שלך, אז אתה יורד ממנה אל בתוך העצים. אתה משוטט שם זמן מה, ומוצא קרחת יער.[/QUOTE]
"זה מקום מושלם להתאמן בו. צא נידוראן! בוא ננסה לעבוד על עוקץ הרעל שלך. אהת זוכר איך לבצע?" אני שואל את נידוראן בחביבות ואם הוא זוכר אני אומר לו:" מעולה. עכשיו תשתמש בעוקץ רעל על העץ הירוק בהיר ההוא שם."
-
לי
אתה הולך לאזור הקרבות. רבים מהאנשים ששם כבר בעיצומם של קרבות, ויש כמה קבוצות של אנשים מדברים. אתה פונה אל אחד המאמנים והוא נענה לאתגר שלך.
"מה התנאים?" הוא שואל. "רוצה לעשות את זה על כסף?"
אד
אוקיי רשום. קצת זרקה אותי אחורה הפשטות שבה פשוט בא מישהו והרג את אבא שלך, אך בסדר.
כבר עברה שעת הצהריים, ואתה פתאום נהיה מודע למעשיך. אין לך מושג מה עשית עד כה, אבל זה לא כל כך נורא כי עכשיו אתה כבר מודע לעצמך.
דניס
לארביטר קופץ אל הופיפ ודוחף אותו, ואז תופס אותו ומרתק אותו לקרקע, ומתחיל לנעוץ בו את ציפורניו. הופיפ מצליף בלארביטר עם העלים שעל ראשו, עד שלבסוף לארביטר עוזב אותו, ואז הופיפ עולה למעלה שוב.
דוד
לא כל מתקפה, רק מתקפות טריוויאליות; ראה הסבר ב"הערות".
--
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י, ומתחיל להלום בו מספר פעמים עם האגרופים שלו. פיג'י טס מעלה, ואז עושה סיבוב באוויר, ואז דוחף את מאצ'ופ.
מייק
ואיך אתה בדיוק מתכוון להבין את התשובה שלו?
--
נידוראן פולט נוזל מהפה בצורה חסרת משמעות, והנוזל אינו מצליח להגיע עד לעץ, ונופל לאדמה קודם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1130147]אד
אוקיי רשום. קצת זרקה אותי אחורה הפשטות שבה פשוט בא מישהו והרג את אבא שלך, אך בסדר.
כבר עברה שעת הצהריים, ואתה פתאום נהיה מודע למעשיך. אין לך מושג מה עשית עד כה, אבל זה לא כל כך נורא כי עכשיו אתה כבר מודע לעצמך.
[/QUOTE]
"אוקיי, הגיע הזמן ללכת אל כישופיית המכשף אוקוס ולקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי!" אומר בשמחה ואלך אל הכישופייה של המכשף אוקוס במחשבת:"וואוו!יופי-סופסוף אני מתחיל את מסע הפוקימונים שלי בממלכת קוטור!"
-
[quote=LordAbizi;1130147]דניס
לארביטר קופץ אל הופיפ ודוחף אותו, ואז תופס אותו ומרתק אותו לקרקע, ומתחיל לנעוץ בו את ציפורניו. הופיפ מצליף בלארביטר עם העלים שעל ראשו, עד שלבסוף לארביטר עוזב אותו, ואז הופיפ עולה למעלה שוב.
[/quote]
"תנסה להשתמש שוב בחפירה!" אורה לו במטרה לאמן אותו לחפור מהר
-
[QUOTE=LordAbizi;1130147]לי
אתה הולך לאזור הקרבות. רבים מהאנשים ששם כבר בעיצומם של קרבות, ויש כמה קבוצות של אנשים מדברים. אתה פונה אל אחד המאמנים והוא נענה לאתגר שלך.
"מה התנאים?" הוא שואל. "רוצה לעשות את זה על כסף?"
.[/QUOTE]
אני אומר למאמן " קרב 1 על 1.טוב נעשה על כסף אבל לא הרבה כסף מעט." אני מוציא את מגבי לקרב
-
[QUOTE=LordAbizi;1130147]
דוד
לא כל מתקפה, רק מתקפות טריוויאליות; ראה הסבר ב"הערות".
--
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י, ומתחיל להלום בו מספר פעמים עם האגרופים שלו. פיג'י טס מעלה, ואז עושה סיבוב באוויר, ואז דוחף את מאצ'ופ.
[/QUOTE]
קראתי, הכוונה שהוא יכול להשתמש בכל מתקפה של מאצ'ופ שרשומה לדוגמה בסרביי?
~~~~~
"תשתמש במכת קראטה כדי להפיל את פידג'י לרצפה ואז בעט בו בכל הכוח כדי להעיף אותו" אני מורה למאצ'ופ ומקווה שהוא יצליח לתקוף.
-
אד
שים לב להסבר שלי כיצד אתה מגיע לשם. בעתיד אצפה שתבצע תהליך דומה בעצמך. ראה גם מידע על "סימבולים" בהודעה השלישית.
--
אתה יוצא מביתך, ועובר ברחובות הקטנים אותם אתה מכיר אל הכיכר המרכזית של פלאטיום. אתה מוצא את השלט עם סימבול הכישוף. אתה הולך בכיוון השולט, עובר כמה רחובות, ומגיע למבנה שגם עליו יש את הסימבול של הכישוף.
דניס
לארביטר מתחיל לחפור מטה, בזמן שהופיפ מנצל משב רוח כדי לדחוף את לארביטר. לארביטר מספיק לחפור דיו, והופיפ עובר מעליו. לארביטר פשוט נמצא בבור באדמה שהוא יצר, והופיפ חלף מעליו.
לי
"כמה בדיוק?" הוא שואל, ועדיין לא מוציא פוקימון.
דוד
שוב, לא [b]כל [/b]מתקפה, רק כאלה שמתאימות להגדרה של מתקפה טריוויאלית.
--
מאצ'ופ מסתובב ומנחית מכה (אין לו מושג מה זה "מכת קאראטה" אז הוא התעלם מהמילה הבעייתית ("קאראטה")) על פיג'י. פיג'י נהדף אחורה, ולאחר מכן מקבל בעיטה ממאצ'ופ. פיג'י לא מאבד את השפיות, טס מטה ומכה עם הכנף שלו במאצ'ופ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1130786]
"כמה בדיוק?" הוא שואל, ועדיין לא מוציא פוקימון.
[/QUOTE]
אני אומר למאמן " בוא נסכם שהמנצח זוכה ב2 מטבעות כסף"
-
[quote=LordAbizi;1130786]דניס
לארביטר מתחיל לחפור מטה, בזמן שהופיפ מנצל משב רוח כדי לדחוף את לארביטר. לארביטר מספיק לחפור דיו, והופיפ עובר מעליו. לארביטר פשוט נמצא בבור באדמה שהוא יצר, והופיפ חלף מעליו.
[/quote]
"תחכה לרגע המתאים" אגיד ללארביטר וכשהופיפ יעבור מעל הבור אורה לו "תתקוף בסלאש בבטן שלו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1130786]
דוד
שוב, לא [b]כל [/b]מתקפה, רק כאלה שמתאימות להגדרה של מתקפה טריוויאלית.
--
מאצ'ופ מסתובב ומנחית מכה (אין לו מושג מה זה "מכת קאראטה" אז הוא התעלם מהמילה הבעייתית ("קאראטה")) על פיג'י. פיג'י נהדף אחורה, ולאחר מכן מקבל בעיטה ממאצ'ופ. פיג'י לא מאבד את השפיות, טס מטה ומכה עם הכנף שלו במאצ'ופ.[/QUOTE]
הבנתי, תודה.
~~~~
"טוב" אני אומר, "הגיע הזמן למכה הסופית". אני מסתכל על מאצ'ופ נושם נשימה עמוקה "גרום לפידג'י לנסות לתקוף אותך בעזרת מכת אגרוף וכשהוא יהיה קרוב אליך, תפוס אותו בשתי ידיך, תניף אותו לאוויר וזרוק אותו לאדמה בחזקה, עכשיו" אני פוקד על הפוקימון שלי.
-
[quote]אד
שים לב להסבר שלי כיצד אתה מגיע לשם. בעתיד אצפה שתבצע תהליך דומה בעצמך. ראה גם מידע על "סימבולים" בהודעה השלישית.
--
אתה יוצא מביתך, ועובר ברחובות הקטנים אותם אתה מכיר אל הכיכר המרכזית של פלאטיום. אתה מוצא את השלט עם סימבול הכישוף. אתה הולך בכיוון השולט, עובר כמה רחובות, ומגיע למבנה שגם עליו יש את הסימבול של הכישוף.[/quote]
"כנראה שזו הכישופיה!" אומר לעצמי בשמחה "כל מה שאצטרך לעשות עכשיו זה לחכות למכשף שילווה אותי אליה." ואחכה מחוץ לכישופיה של פרופסור אוקוס למכשף מלווה.
-
לי
"השתגעת?! אינני מתכוון להמר על כל כך הרבה!!" הוא אומר ולוקח צעד אחורה ומסתכל עליך בבעתה.
דניס
לארביטר מחכה בבור, וכשהופיפ יורד מטה, לארביטר קופץ מעלה ושורט את הבטן שלו. הופיפ נפגע, אך מנצל את הקרבה כדי להצליף עם העלה שעל ראשו בלארביטר.
דוד
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י בתגובה יוצא למתקפת ניקור. מאצ'ופ מנסה לעצור אותו, ומצליח רק אחרי שפיג'י ניקר אותו מעט. מאצ'ופ מרים את פיג'י, ואז זורק אותו, אך פיג'י במהלך הנפילה מנפנף מעט בכנפיים שלו ומקטין את הנזק מהנפילה.
אד
אתה לא יכול סתם לצפות שמשהו יקרה, עליך לגרום לו לקרות (למשל דפיקה בדלת). הפעם אוותר.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, כשאיש אחד, הלבוש בגלימות סגולות (ומכאן אתה מסיק שהוא מכשף קוטורי) מתקרב לכישופייה. הוא מבחין בך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל, בעודו מתקרב לדלת הכישופייה.
-
[quote=LordAbizi;1132024]
דניס
לארביטר מחכה בבור, וכשהופיפ יורד מטה, לארביטר קופץ מעלה ושורט את הבטן שלו. הופיפ נפגע, אך מנצל את הקרבה כדי להצליף עם העלה שעל ראשו בלארביטר.[/quote]
"תשתמש בשריטה כדי להזיז את העלה של הופיפ לפני שיפגע בך!" אורה ללארביטר להגן בהתקפה "תשתמש בדחיפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1132024]לי
"השתגעת?! אינני מתכוון להמר על כל כך הרבה!!" הוא אומר ולוקח צעד אחורה ומסתכל עליך בבעתה.
[/QUOTE]
אני אומר לו " אז בוא לא נהמר על סכום כסף פשוט נילחם על הכיף "
-
[quote]אד
אתה לא יכול סתם לצפות שמשהו יקרה, עליך לגרום לו לקרות (למשל דפיקה בדלת). הפעם אוותר.
--
אתה מחכה זמן מה מחוץ לכישופייה, כשאיש אחד, הלבוש בגלימות סגולות (ומכאן אתה מסיק שהוא מכשף קוטורי) מתקרב לכישופייה. הוא מבחין בך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל, בעודו מתקרב לדלת הכישופייה.[/quote]
"כן, אני רוצה להיכנס לכישופייה של המכשף אוקוס, אך לצערי אני לא יכול להיכנס ללא מכשף." אומר למכשך הקוטורי "האם אתה יכול ללוות אותי לכישופיה?"