-
[b]כינוי בפורום:[/b] Voodoo
[b]שם מלא:[/b] קאי דום (Kay Doom)
[b]גיל:[/b] 18
[b]רקע:[/b] קאי נולד למשפחה ענייה, חיי את חייו בדירה ישנה ומסריחה וכשהתבגר עזב את בית ספרו בשביל לעזור להוריו להתפרנס. קאי אולי נראה בכושר טוב ואפילו היה יפה...אך הוא לא היה כה אהוד בחברה.
היה לו בסך הכל חבר אחד בחייו והוא 'מרטין ברוס'. קאי האמין שלא צריך אלפי חברים בשביל להתכסה איתם...חבר אמיתי אחד עדיף על כל האלפים שבכל יום מסוגלים לבגוד בך. לקאי היו לא מעט מעריצות אשר עקבו אחריו לכל מקום אך תמיד היה דוחה אותן. הוא לא הרגיש אהבה בכלל.
החיים של קאי קשים ואכזריים. קאי עבר התעללויות רבות בחייו ואפילו אסונות. קאי מאמין שאם לא הוא...אז מי?
[b]מראה:[/b] שיער כחול קהה ארוך ודק עד הכתפיים, גובה 1.86, לובש מכנס ג'ינס ישן וקרוע, גופייה שחורה שחושפת את כתפיו הגדולות והשריריות, ג'קט שלבוש על כתפיו ותמיד אפשר ללבוש אותו על כל הגוף, נעליים שחורות וקטנות ושרשרת של גולגולת על צווארו.
[b]הערות/בקשות:[/b] שיהיה מעניין O:
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
"מרשים, אפילו מאוד" ענה הפרופסור וחייך חיוך קל.
"דייב,
הראה לאורח את חדרו בבקשה" ציווה הפרופסור אל הנער עם השרשראות. "כן" השיב הנער ולקח אותך אל הקומה השלישית באחוזה.
"החדר שלך מצד ימין, תהנה" אמר דייב והחל לרדת למטה במדרגות העץ.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
אתה מגיע אל חדר בקרה מס' 65 ומולך יושב הפרופסור ולידו שישה חברי יחידה. "שלום לך דזמונד, אתה מוכן להכיר את חברי היחידה שלך?" פנה אליך הפרופסור.
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מגיע אל חדר בקרה מס' 60 ורואה שאתה הגעת אחרון. "קדימה פרופסור! מה המשימה?!" התרגז ג'ורדן וקסי נסתה להרגיע אותו. אתה התיישבת ליד ליז.
"חברים,
יש קרב חדש ליד הבסיס בשטח קונטר. אנחנו חייבים לעצור את אנשי הבסיס, כמו-כן,
להפסיק את הניסויים בבני האדם" אמר הפרופסור.
[b]טורי מקליין[/b]
את מעבירה את החפצים ומייק עוזר לך בדברים הכבדים. לבסוף את עוברת רשמית.
החדר שלך מול חדרו של מייק. השעה 21:47 בערב.
דני,
רשום. תגיב להתחלה.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 1 2008, 06:34 PM
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
את מעבירה את החפצים ומייק עוזר לך בדברים הכבדים. לבסוף את עוברת רשמית.
החדר שלך מול חדרו של מייק. השעה 21:47 בערב. [/b][/quote]
אני אומרת לו שלום- ונשכבת על המיטה בחדר שלי לסכם את כל מה שקרה.
ואז הולכת לישון D:
-
[b]טורי מקליין[/b]
...
יום חדש עלה! את שומעת צעקות וקללות בלובי של האחוזה. ממש בכניסה.
'זה נשמע לי מאוד רציני' את חושבת לעצמך בעודך מתלבשת.
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"מרשים, אפילו מאוד" ענה הפרופסור וחייך חיוך קל.
"דייב,
הראה לאורח את חדרו בבקשה" ציווה הפרופסור אל הנער עם השרשראות. "כן" השיב הנער ולקח אותך אל הקומה השלישית באחוזה.
"החדר שלך מצד ימין, תהנה" אמר דייב והחל לרדת למטה במדרגות העץ.
[/b][/quote]
אני הולך לדלת החדר ופותח אותה
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מגיע אל חדר בקרה מס' 60 ורואה שאתה הגעת אחרון. "קדימה פרופסור! מה המשימה?!" התרגז ג'ורדן וקסי נסתה להרגיע אותו. אתה התיישבת ליד ליז.
"חברים,
יש קרב חדש ליד הבסיס בשטח קונטר. אנחנו חייבים לעצור את אנשי הבסיס, כמו-כן,
להפסיק את הניסויים בבני האדם" אמר הפרופסור. [/b][/quote]
'מעניין אולי מה קראתי הייה נכון'אני חושב ומקשיב לפרופסור
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 1 2008, 06:40 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
...
יום חדש עלה! את שומעת צעקות וקללות בלובי של האחוזה. ממש בכניסה.
'זה נשמע לי מאוד רציני' את חושבת לעצמך בעודך מתלבשת. [/b][/quote]
אני יורדת במהירות אל הלובי
-
[b] [b]דזמונד תומפסון[/b]
אתה מגיע אל חדר בקרה מס' 65 ומולך יושב הפרופסור ולידו שישה חברי יחידה. "שלום לך דזמונד, אתה מוכן להכיר את חברי היחידה שלך?" פנה אליך הפרופסור.
[/b][/quote]
"שהיה" אני אומר לו בחוסר רגש
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
אתה פותח את חדרך החדש ונדהם שכולו מסודר ונקי. יש מיטה גדולה ונוחה, מיני מקרר עם הרבה משקאות מוגזים וחריפים, מסך LCD שנמטח לאורך כל הקיר וארון בגדים גדול המכיל בגדים אופנתיים ובעלי הגנה בעת קרב.
[b]ברנדון פוטר[/b]
"יש שאלות?" שאל הפרופסור. "אין! בואו נצא כבר!" צעק ג'ורדן בכעס והפרופסור שחרר אתכם.
כל אחד עלה על כלי רכב אחר. במה אתה בוחר? (אופנוע שמותאם לגופך, ג'יפ משוריין, מסוק, מיני טנק)
*מיני טנק-ג'יפ עם תותח עליו+שריון מגן*
[b]טורי מקליין[/b]
כשאת יורדת אל הלובי של האחוזה...את רואה את מייק עם להבות בשני הידיים נלחם מול אדם בגילו אשר על גופו מודבקות מלא מתכות ואבני ברזל. "חתיכת..." התעצבן מייק כאשר כדור האש שלו נעדף מכדור הברזל ששלח הנער מולו.
'הנער ההוא שולט במתכות...מעניין...' את חושבת לך.
[b]דזמונד תומפסון[/b]
בנג'מין טאקר,
שיער שחור קצוץ, מתלבש בחליפת האקס-מן שלו וכפפות שחורות מולבשות על ידיו. הכח שלו הוא אדמה.
אדמונד רד,
שיער שחור ארוך עד הכתפיים, לובש בגדים שחורים ושרירי. הכח שלו הוא אש. (ההוא שנלחמת מולו)
מאי ווד,
שיער אדמדם ארוך, לובשת בגדים קצרים וגבוהה. הכח שלה הוא על-חושי. (ההיא שפגשת כשהגעת לאחוזה)
כריס ג'וקר,
קירח, מבוגר כבן 25 לפחות, מתלבש בתלבושת של אומני שאולין ושרירן. הכח שלו הוא כח פיזי.
ג'יימי ביל,
שיער וורוד וארוך, על שפתיה שפתון אדום, לובשת ג'ינס וחולצה קצרה ופשוטה ונעליים קטנות. הכח שלה הוא טבע.
לורן דיוק,
שיער לבן ארוך, שזופה מעט וגבוהה, הולכת עם תלבושת אקס-מן לבנה. הכח שלה הוא שליטה במזג האוויר.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 1 2008, 08:09 PM
בנג'מין טאקר,
שיער שחור קצוץ, מתלבש בחליפת האקס-מן שלו וכפפות שחורות מולבשות על ידיו. הכח שלו הוא אדמה.
אדמונד רד,
שיער שחור ארוך עד הכתפיים, לובש בגדים שחורים ושרירי. הכח שלו הוא אש. (ההוא שנלחמת מולו)
מאי ווד,
שיער אדמדם ארוך, לובשת בגדים קצרים וגבוהה. הכח שלה הוא על-חושי. (ההיא שפגשת כשהגעת לאחוזה)
כריס ג'וקר,
קירח, מבוגר כבן 25 לפחות, מתלבש בתלבושת של אומני שאולין ושרירן. הכח שלו הוא כח פיזי.
ג'יימי ביל,
שיער וורוד וארוך, על שפתיה שפתון אדום, לובשת ג'ינס וחולצה קצרה ופשוטה ונעליים קטנות. הכח שלה הוא טבע.
לורן דיוק,
שיער לבן ארוך, שזופה מעט וגבוהה, הולכת עם תלבושת אקס-מן לבנה. הכח שלה הוא שליטה במזג האוויר. [/b][/quote]
אני בוחן באדישות והולך לשבת
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"יש שאלות?" שאל הפרופסור. "אין! בואו נצא כבר!" צעק ג'ורדן בכעס והפרופסור שחרר אתכם.
כל אחד עלה על כלי רכב אחר. במה אתה בוחר? (אופנוע שמותאם לגופך, ג'יפ משוריין, מסוק, מיני טנק)
*מיני טנק-ג'יפ עם תותח עליו+שריון מגן* [/b][/quote]
אני רץ למיני טנק ונכנס לתוכו
:תגיד יש לי כוחות שאני חייה?:
-
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
כשאת יורדת אל הלובי של האחוזה...את רואה את מייק עם להבות בשני הידיים נלחם מול אדם בגילו אשר על גופו מודבקות מלא מתכות ואבני ברזל. "חתיכת..." התעצבן מייק כאשר כדור האש שלו נעדף מכדור הברזל ששלח הנער מולו.
'הנער ההוא שולט במתכות...מעניין...' את חושבת לך.
[/b][/quote]
אני מנסה להתקרב- וחושבת להתערב-
אבל לרגע אני נזכרת בגוף שלי 'שיט'
אני מנסה להתחמק בלי שההוא יראה אותי
-
[b]דזמונד תומפסון[/b]
אתה מתיישב ליד אדמונד חבר הילדות שלך מסקוטלנד...הזה שרבת איתו אתמול. הוא לא מגיב.
"ובכן, אני צריך צוות של שלושה אנשים...מי מוכן להבחר למשימה?" שואל הפרופסור.
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה דב גריזלי כזה. יש לך כח של דב.
אתה כבד והרסני. יש לך טפרים כמו אצל דב גריזלי אמיתי ואתה יכול להרוס כמעט כל דבר שפחות ממשקלך ומהכח שלך.
--
אתה עולה על המיני טנק וכל היחידה נוסעת אל נקודת הציון שהפרופסור נתן. לבסוף אתם מגיעים אל הבסיס.
עוברות בראשך תמונות מאיך שהחזיקו בך שם ואיך שהפכת לחיה וזה מתחיל לשגע אותך וגם אתה מתחיל לאבד שליטה.
[b]טורי מקליין[/b]
את מסתתרת מאחורי מדף ספרים גדול ולמזלך ההוא ששולט במתכות לא שם לב לקיומך. אך מייק כן ראה.
"ילד,
הייתה זה טעות להלחם מולי...אתה באמת רוצה למות?" התקרב אל מייק הנער ששולט במתכות וחייך חיוך שטני במיוחד. הוא הרים את ידיו למעלה ושתי לוחות מתכת ששכבו על הרצפה נעמדו. "להתראות" אמר הנער ששולט במתכות ועשה עם ידיו תנועת כפיים.
שתי הלוחות התחברו לקוביית מתכת אחת גדולה שעוטפת את מייק. "החמצן שלך אוזל וכך האש שלך, בלי אש אתה מי?...נכון מאוד! כלום!" אמר הנער בגיחוח ושילב את ידיו וחיכה לסופו של מייק.
הקובייה רעדה ונראו כתמים אדומים בפינות. נראה שמייק מנסה לחמם את המתכת אך בינתיים זה לא מצליח לו כל כך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 1 2008, 08:46 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה דב גריזלי כזה. יש לך כח של דב.
אתה כבד והרסני. יש לך טפרים כמו אצל דב גריזלי אמיתי ואתה יכול להרוס כמעט כל דבר שפחות ממשקלך ומהכח שלך.
--
אתה עולה על המיני טנק וכל היחידה נוסעת אל נקודת הציון שהפרופסור נתן. לבסוף אתם מגיעים אל הבסיס.
עוברות בראשך תמונות מאיך שהחזיקו בך שם ואיך שהפכת לחיה וזה מתחיל לשגע אותך וגם אתה מתחיל לאבד שליטה. [/b][/quote]
'ברנדון אתה בשליטה אל תתן לכעס להשפיע עליך אני לא היחיד אבל גם אם כועסים אבל אם לא מתעצבנים'אני חושב וממשיך לנסוע עד שנגיע
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 1 2008, 08:46 PM
אתה מתיישב ליד אדמונד חבר הילדות שלך מסקוטלנד...הזה שרבת איתו אתמול. הוא לא מגיב.
"ובכן, אני צריך צוות של שלושה אנשים...מי מוכן להבחר למשימה?" שואל הפרופסור.
[/b][/quote]
אני רואה שאף אחד לא מרים את ידו.
"אני" אני אומר בחשש ומצביע