-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]האיש אומר לך:"זה בדיוק העניין,רק הפרופסורים,'רד' ועוזרו האישי 'גרין' יודעים מה כתוב במחקר הזה,רק ששת האנשים האלה יודעים מה כתוב בו ועכשיו גם הרשע המרושע [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] יודע מה כתוב שמה!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את פיקאצ'ו שלך ואתה רואה שהוא מסתכל עליך במבט די בוחן,הוא עוצם את עיניו והוא שולח מכת ברק שכמעט פוגע בך,אתה מסתכל מאחוריך ואתה רואה שהוא פגע בפיג'י,הוא מחייך אליך במבט של 'פגיעה יפה לא?'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]בעוד שאתה מנסה להיזכר מאיפה השם 'רד' מוכר לך אתה מגיע למעבדתו של הפרופסור,אתה דופק בדלת ואתה שפותח לך עוזר מדען בעל חלוק מעבדה די מלוכלך,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"בשביל מה אתה פה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099023][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן מחייך אליך ואומר לפיג'י שלו:[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיג'י הציבו לנו אתגר,תשתמש במתקפת כנף פלדה בשביל להביס את איווי!"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הכנף הימנית של פיג'י הופכת להיות כסופה והיא מתקדמת במהירות אל איווי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[I]*אתה לא מתייחס למה שאני כותב..רשמתי שאשאל איך קוראים לו ואשאל אותו אם הוא רוצה שנתאמן..אף אחד לא אמר קרב..[/I]
"איווי תשתמש מהר ברוח כדי לבטל את כנף הפלדה! במידה ולא תצליח תתחמק! לאחר מכן נשיכה!" אומר לו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098525][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]כנראה שפרופסור יוליוס ברגר לא ממש מאמין לך,הוא אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול,אני חייב ללכת,מקרה חירום,פרופסור,זה מקרה באזור המסוכן" פרופסור רואן אומר לפרופסור ברגר:"באזור המסוכן?" פרופסור ברגר מהנהן ואומר:"כנראה חבורת ג'-א-ק לא נחה עדיין".[/SIZE][לה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סליחה, מה האזור המסוכן הזה?" אני אשאל בתמיהה ואחכה לתשובתם תוך כדי שאני מנסה לנחש מה יש באזור המסוכן שהוא כל כך מסוכן
-
[QUOTE]Druddigon man
האיש אומר לך:"זה בדיוק העניין,רק הפרופסורים,'רד' ועוזרו האישי 'גרין' יודעים מה כתוב במחקר הזה,רק ששת האנשים האלה יודעים מה כתוב בו ועכשיו גם הרשע המרושע SP יודע מה כתוב שמה!".[/QUOTE]
"בסדר,זאת אשמתי,איך אני יכול לעזור לכם בתור פיצוי,אם אתם רוצים" אומר לו בחרטה
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099035][SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial]טוטודייל שלך קופץ לשמיים הוא מסתובב במהירות ואתה רואה כשהוא חוזר יש מסביבו הילה כחולה,המאמנת אומרת לך מתפעלת:"אני לא מאמינה,פצצת מים אמיתית!טוטודייל תשתמש בהגנת [/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial]X[/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT=Arial]!" אתה רואה שהטוטודייל הזוהר משתמש בחפירה במהירות רבה מאוד באדמה בשביל להגן על עצמו ממתקפת פצצת המים של הטוטודייל שלך,טוטודייל שלך משתמש באקדח מים בשביל להציף את הבור.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"יופי טוטודייל-כשהטוטודייל יצא מהבור תשתמש עליו בפצצת מים!" אומר לטוטודייל בתקווה שזה יעבוד ובבטחון.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]פרופסור יוליוס ברגר יוצא במהירות בלי לענות לך,אך הפרופסור השני אומר לך:"האזור המסוכן הוא אזור במחוז שפלוגה מצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] מנסה לשלוט בו בעזרת פיגועים הרג והרס,רק מאמנים מקצועיים ופרופסורים שהם לא בתפקיד מדען המחוז,מוכנים ללכת לשם".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*האימונים המאמן הזה זה קרב...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש במתקפת רוח שאומנם לא מבטלת את כנף הפלדה של פיג'י אבל הרוח מצליחה לעקב את כנף הפלדה,אחרי זה איווי קופץ על פיג'י ומשתמש בנשיכה על הכנף השנייה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטוטודייל הזוהר משתמש במתקפת סופת מים כדי להדוף את פצצת המים של טוטודייל שלך,אתה רואה ששניהם משתמשים בניבי קרח שפוגעים זה בזה,אתה רואה ששניהם עייפים מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"לא,בינתיים אנחנו לא צריכים עזרה,תמשיך במסע שלך אם נזדקק לך יהיה לך איתות בפוקדע" המאמן המסתורי מוציא לוקאריו ואומר לו:"תרגיש את ההילות של האזור" אתה ממשיך בדרכך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099079]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*האימונים המאמן הזה זה קרב...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש במתקפת רוח שאומנם לא מבטלת את כנף הפלדה של פיג'י אבל הרוח מצליחה לעקב את כנף הפלדה,אחרי זה איווי קופץ על פיג'י ומשתמש בנשיכה על הכנף השנייה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[B]*נחש מה!? ליאור פרש...[/B]
[B]"יפה איווי! עכשיו תשתמש במתקפת ראש על הגב שלו ותנסה לגרום לו להתרסק על האדמה! אם זה לא מצליח והוא מנסה לוריד אותך תשתמש ברוח על האדמה כדאי שתישארו באוויר! ואחרי זה נשיכה על הראש שלו!" אומר לאיווי שלי.[/B]
-
[QUOTE]Tobi
אתה רואה שהטוטודייל הזוהר משתמש במתקפת סופת מים כדי להדוף את פצצת המים של טוטודייל שלך,אתה רואה ששניהם משתמשים בניבי קרח שפוגעים זה בזה,אתה רואה ששניהם עייפים מאוד.[/QUOTE]
"טוטודייל-חסל את הטוטודייל השני בפצצת מים!" אומר לטוטודייל בתקווה שהמתקפה תצליח.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099058]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]בעוד שאתה מנסה להיזכר מאיפה השם 'רד' מוכר לך אתה מגיע למעבדתו של הפרופסור,אתה דופק בדלת ואתה שפותח לך עוזר מדען בעל חלוק מעבדה די מלוכלך,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"בשביל מה אתה פה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"בשביל לקבל את הפוקימון הראשו שלי" אענה לו "אני ניק ארמונדו, שלחו לי מכתב"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098962][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור מחייך ואומר:"אני מאמין שבן אדם צריך לקבל גמול על ההצלחה שלו ולא על כישלונות,אך בכול זאת מגיע לך פרס מסוים,לך לעיר פטלבורג,חפש את ג'ון דו,תגיד לו שאני רוצה שייתן לך ביצת וולפיקס אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]סקווירטל עוצרת ומסתכלת עליך,אתה רואה שבעיניים שלה יש דמעות,אתה שומע עוד צרחה שמגיעה מכיוון צפון,אתה רואה שסקווירטל רצה במהירות רבה הרבה יותר ממקודם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת נראת מהורהרת היא אומרת:"פעם אחת הייתה רעידת אדמה כזו,אבל זה היה במלחמה האגדית של קיוגר וגראודון,אומנם הקרב התרחש בהואן אבל עד לפה הרעידה הורגשה,אם ריקואזה לא היה בא,העולם היה מושמד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתעצבן על הבאלבזור שלך אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו,אתה משוטט בעיר ואתה רואה הרבה פוקימונים:בידוף,טוטודייל,רטטה,פיג'י ועוד אבל מה שמשותף לכולם זה שהם ישנים,אתה מסתכל על השמיים ורואה שליקוי החמה נגמר,ברגע שאתה מסתכל שוב על הפוקימונים הישנים אתה רואה שהם מתעוררים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"נכון,שכחתי שפיפלאפ שלך יודע ניקור מקדחה,תגיד רוצה שאני אצטרף למסע שלך אחרי שתביס את היריבה שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה,אתה רואה שצ'יקוריטה הודפת את המתקפה של פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך אליך ואומר לך:"פשוט אני ממחתרת הפוקימונים,כשהמפקד הראשי של המחתרת,'רד' שמע על גניבת המסמכים הוא שלח אותי ואת השותף שלי לוקאריו,למציאת המסמכים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה עלם לבוש חלוק מעבדות,הוא אומר לך:"אתה ג'וני נכון,יש לי חבילה בשבילך מפרופסור אלם,לפי דעתי זה הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך,וכול הציוד של מאמן מתחיל,בהצלחה" הוא נותן לך את החבילה והולך לדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"פשוט מאוד,המפקד שלי 'רד' הציב אותי בשמירה על העיירה הזו,אל תדאג אני מהטובים,אתה מאמן או שאתה מחכה לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלך ואני סתם מבזבז לך את הזמן?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'אה בגלל זה הוא נרדם!' אני אומר לעצמי ואז אני מוציא את באלבזור מחדש ואומר לו "לא יודע עם שמעת אותי מקודם אבל סליחה על ההתפרצות שלי בוא נתחיל מחדש
היי אני מיקל ואני המאמן החדש שלך אני מקוה שניהיה צוות מעולה מה אתה אומר??"ואז אני אומר לו"אולי תרצה שנחפש עכשיו פוקימון שתלחם נגדו וכך תתאמן?אבל קודם בוא נלך למרפאה שיבדקו שהכול בסדר איתך ולא נפגעת מהליקוי ירח שהיה עכשיו ואולי יסבירו לנו למה נרדמת בגללו"
-------------------------
תודה אחי אהבתי את הרעיון שהם נרדמים מהליקוי
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099079][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]פרופסור יוליוס ברגר יוצא במהירות בלי לענות לך,אך הפרופסור השני אומר לך:"האזור המסוכן הוא אזור במחוז שפלוגה מצוות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] מנסה לשלוט בו בעזרת פיגועים הרג והרס,רק מאמנים מקצועיים ופרופסורים שהם לא בתפקיד מדען המחוז,מוכנים ללכת לשם".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי, אני חושב שאני אמנע להיכנס לשם בזמן הקרוב." אני אומר בחיוך, אומר שלום לכולם, לוקח את הפוקדור של מנצ'לקס ויוצא ממעבדת הפרופסור אל האוויר הצח שבחוץ. אחרי זה אני יוצא העיר ומתחיל לחפש לי את הקרב הראשון שלי
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098962][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור מחייך ואומר:"אני מאמין שבן אדם צריך לקבל גמול על ההצלחה שלו ולא על כישלונות,אך בכול זאת מגיע לך פרס מסוים,לך לעיר פטלבורג,חפש את ג'ון דו,תגיד לו שאני רוצה שייתן לך ביצת וולפיקס אוקיי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]סקווירטל עוצרת ומסתכלת עליך,אתה רואה שבעיניים שלה יש דמעות,אתה שומע עוד צרחה שמגיעה מכיוון צפון,אתה רואה שסקווירטל רצה במהירות רבה הרבה יותר ממקודם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת נראת מהורהרת היא אומרת:"פעם אחת הייתה רעידת אדמה כזו,אבל זה היה במלחמה האגדית של קיוגר וגראודון,אומנם הקרב התרחש בהואן אבל עד לפה הרעידה הורגשה,אם ריקואזה לא היה בא,העולם היה מושמד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתעצבן על הבאלבזור שלך אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו,אתה משוטט בעיר ואתה רואה הרבה פוקימונים:בידוף,טוטודייל,רטטה,פיג'י ועוד אבל מה שמשותף לכולם זה שהם ישנים,אתה מסתכל על השמיים ורואה שליקוי החמה נגמר,ברגע שאתה מסתכל שוב על הפוקימונים הישנים אתה רואה שהם מתעוררים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"נכון,שכחתי שפיפלאפ שלך יודע ניקור מקדחה,תגיד רוצה שאני אצטרף למסע שלך אחרי שתביס את היריבה שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה,אתה רואה שצ'יקוריטה הודפת את המתקפה של פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מחייך אליך ואומר לך:"פשוט אני ממחתרת הפוקימונים,כשהמפקד הראשי של המחתרת,'רד' שמע על גניבת המסמכים הוא שלח אותי ואת השותף שלי לוקאריו,למציאת המסמכים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה עלם לבוש חלוק מעבדות,הוא אומר לך:"אתה ג'וני נכון,יש לי חבילה בשבילך מפרופסור אלם,לפי דעתי זה הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך,וכול הציוד של מאמן מתחיל,בהצלחה" הוא נותן לך את החבילה והולך לדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"פשוט מאוד,המפקד שלי 'רד' הציב אותי בשמירה על העיירה הזו,אל תדאג אני מהטובים,אתה מאמן או שאתה מחכה לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלך ואני סתם מבזבז לך את הזמן?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אחריה עד שהיא עוצרת ואומר לה ''אל תדאגי אנחנו נציל אותה''
-
[QUOTE]Gallade
המאמן אומר לך:"נכון,שכחתי שפיפלאפ שלך יודע ניקור מקדחה,תגיד רוצה שאני אצטרף למסע שלך אחרי שתביס את היריבה שלך?".
פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה,אתה רואה שצ'יקוריטה הודפת את המתקפה של פיפלאפ.[/QUOTE]
"פיפלאפ תשתמש בניקור על צ'יקוריטה!" אפקוד על פיפלאפ "לאחר מכן ניקור מקדחה בכול הכוח!" אוסיף.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1098167]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה שומע "רטה,רטטה!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]|אתה לא תעז!|[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שהרטטה הזוהר קופץ עליך,שיניו הופכות להיות יותר גדולות ויותר חדות,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת ניב על.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
*חזרתי*
------------
אביט סביבי ואחפש מישהו שיבוא לעזרה אך הבנתי שאני כולי לבד, תפסתי מקל "במבוק" העשוי מעץ ואחזתי בו בכוח בעודי נעמד כמו במשחק בייסבול. 'בכל הכוח!' חשבתי לעצמי.
-
[QUOTE]Druddigon man
המאמן אומר לך:"לא,בינתיים אנחנו לא צריכים עזרה,תמשיך במסע שלך אם נזדקק לך יהיה לך איתות בפוקדע" המאמן המסתורי מוציא לוקאריו ואומר לו:"תרגיש את ההילות של האזור" אתה ממשיך בדרכך.[/QUOTE]
"אוקיי ביי!" אנופף לו ואצעד לדרכי,בדרך אוציא את סניבי מהפוכדור ואומר לה "יאנחנו הולכים לאימון קצר שיחזק אותך,אני אנסה למצוא מאמנים בדרך...." לאחר מכן אלך לפארק הקרוב בתקווה שאני אמצא מאמנים להלחם נגדם.