-
[QUOTE=cladino;1134819]ספר לי על זה... אבל יותר כיף להפריע באמצע שיחה עם רעש של קראש... מה קורה?
אני מאוד אוהב בלו... אתה יכול לחמם לי את חיבוקי?
אבל ההסתברות נוטה לכך שזה ימיס אותו לגמרי...[/QUOTE]
אתה שותה ערק..?
אני שותה אם אני רוצה,יש לי בבית.. הבעייה שאני לא כל כך משתכר מזה.. יותר כואב לי הבטן XD
אה,וחיממתי אותו כבר XD
-
[quote=cladino;1134825]תגיד באמצע:" אחי, תעביר את הנרגילה", זה חזק, הדבר הזה, הא?" זה תמיד עובד....[/quote]
"תעביר.. תעביר ת'סיגריה" בקול צרוד "תביא שכטה"
חח חרוש אבל אחד הכייפים
-
-
-
דניס,בתכלס אם לא שמת לב,אתמול לא הייתי בפורום עד 9,כך גם שלשום,
ואגב,אני פשוט מחכה שנצא החוצה,אולי נלך לים...
-
[quote=Woodpecker;1134831]הלכתי לשחק באססין[/quote]
ביי ליאור
-
[QUOTE=Druddigon man;1134829]אתה שותה ערק..?
אני שותה אם אני רוצה,יש לי בבית.. הבעייה שאני לא כל כך משתכר מזה.. יותר כואב לי הבטן XD
אה,וחיממתי אותו כבר XD[/QUOTE]
אמרתי כבר שאני לא שותה אלכוהול, זה מזיק לספורט... אבל אני שותה לעיתים רחוקות בירה (בלגית, זאת בירה ממש חזקה...)
בהקדשה שלי הוא מתפתח :)
-
[QUOTE=Real Spartan;1134832]מי זה חיבוקי? O.o[/QUOTE]
תבדוק בחתימה של יואב...
-
[quote=Druddigon man;1134834]דניס,בתכלס אם לא שמת לב,אתמול לא הייתי בפורום עד 9,כך גם שלשום,
ואגב,אני פשוט מחכה שנצא החוצה,אולי נלך לים...[/quote]
לא שמתי לב, כל היום הכנתי מדריך.. ואז אח"צ לא הייתי
-
[QUOTE=Real Spartan;1134832]מי זה חיבוקי? O.o[/QUOTE]
חית המחמד החדשה שלי, תבדוק בחתימה....
-
-
[QUOTE=cladino;1134836]אמרתי כבר שאני לא שותה אלכוהול, זה מזיק לספורט... אבל אני שותה לעיתים רחוקות בירה (בלגית, זאת בירה ממש חזקה...)
בהקדשה שלי הוא מתפתח :)[/QUOTE]
נו ולכן אני גם לא שותה,וזה בעיקר מכאיב לי בבטן,אתה יודע שנשארתי בבית כי שלשלתי כל חמישי שישי שבת ראשון...?
אגב,יש עוד הרבה בנות במסיבה,תאמין לי שלא אשאר "רווק" עוד הרבה זמן,למרות שאתה חייב להודות שלהיות "רווק" עם חברים שלך זה כיף!
-
תחממו לי את ביבי =[
אני רוצה שהוא יגדל ויתחיל לעשות משהו חוץ מלקבל משכורת של חמישים אלף ש"ח בחודש לפחות.
-
[SPOILER][IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Xerxes_I.jpg[/IMG][/SPOILER]
זה חיבוקי שלי, פרסי מחמד XDDDD
-
[QUOTE=Druddigon man;1134845]נו ולכן אני גם לא שותה,וזה בעיקר מכאיב לי בבטן,אתה יודע שנשארתי בבית כי שלשלתי כל חמישי שישי שבת ראשון...?
אגב,יש עוד הרבה בנות במסיבה,תאמין לי שלא אשאר "רווק" עוד הרבה זמן,למרות שאתה חייב להודות שלהיות "רווק" עם חברים שלך זה כיף![/QUOTE]
אני יודע אחי, אני הייתי רווק להרבה זמן...