-
[QUOTE=may-chan;1165783]
לי ולוקאסבן :
" טוב אז בוא תעקוב אחרי לכיתה A אני יוביל אותך לשם " אומר לי,
"אתה, אחלה אתה, לא כמו החננות האחרות!" אומר לו לוקאס, ושניהם הולכים לעבר כיתה A הגדולה.
אתם מגיעים לכיתה A, ובאים לפתוח את דלת הכיתה, פתאום יש צלצול המודיע על הפסקה ולפתע הדלת נפתחת בעצמה וכל הילדים שבכיתה יוצאים ומועכים אותכם על הריצפה ויש עליכם סימנים של רגליים. ( XDD )
.[/QUOTE]
אני אומר לוקאס הבן" איזה ילדים רשעים. הצלצול הרס לנו את הכול עכשיו לא נוכל להרביץ לילדים.יש לך רעיון איך נרביץ לילדים מהכיתה שלי ?"
-
[quote]סאסקה:
'' אה. כבר למדתם כפולות אחד? אז נעבור לכפולות שניים!~ מי רוצה להגיד לי כמה זה שניים כפול אחד? D:" אומרת המורה, ואתה מתייאש. לפתע יש צלצול וכולם יוצאים בצעקות שמחה למסדרון.[/quote]
"יופי!הכיתה ב' הזה נגמר!" אומר לעצמי בשמחה ואלך להסתובב בביה"ס, אולי להכיר אנשים חדשים.
-
[quote=may-chan;1165783]סאלי :
או נכון, התבלבלתי > < '
---
את יוצאת לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה ממזמן. מה תעשי? האם תלכי ברגל או תשתמשי בכוחך?
ג'ייק:
" אתה יודע, נלחמים. אני בבית ספר הזה כבר שנתיים, בשנה הקודמת עשינו את זה המון. " אמי אומרת לך,
ולפתע נשמע צלצול והמון ילדים יוצאים מכיתותהם (כותבים ככה? XD) בצעקות שמחה.
[/quote]
סאלי:
אתרכז בצורתי כבז נודד, אשתנה ואעוף לבית הספר.
ג'ייק:
*כיתותיהם
"טוב אז נארגן תחרות" אגיד "צריך להכין משהו מיוחד לזה?"
-
[quote]לי ולוקאסבן :
" טוב אז בוא תעקוב אחרי לכיתה A אני יוביל אותך לשם " אומר לי,
"אתה, אחלה אתה, לא כמו החננות האחרות!" אומר לו לוקאס, ושניהם הולכים לעבר כיתה A הגדולה.
אתם מגיעים לכיתה A, ובאים לפתוח את דלת הכיתה, פתאום יש צלצול המודיע על הפסקה ולפתע הדלת נפתחת בעצמה וכל הילדים שבכיתה יוצאים ומועכים אותכם על הריצפה ויש עליכם סימנים של רגליים. ( Xdd )
לוקאס בת:
הילד מושך בכתפיים, ומפהק. את מסתכלת על השעון של הכיתה בציפיה. שלוש שניות... שתיים.. אחת... הפסקה!!
כולם יוצאים מהכיתה בשמחה ובצעקות[/quote]
לוקאס הבת:
אני הופכת למלאך מוציאה את החרב שלי והורגת את הכחור שבהה בי XD אחר כך אני עולה למעלה עד לגובה של 50 מטר , מפסיקה להיות מלאך ומתה לצידו (והכל בערום מלא כדי שיחשבו שהוא אנס אותי והתאבד)
הבן והיחידי!
"יש לי רעיון לי!" אומר ואז אומר שוב "בוא נלך להפסקה! נכסח שם כמה חננות, אני אתפוס אותו מאחורה ואתה תפוצץ אותו מקדימה, ככה הם לא יהיו מסוגלים להלחם מתי שתגיע שעת הפלישה!" אומר לו "אבל לך מותר להישאר כי אתה אחלה!" אומר ואז אלך לתפוס איזה ילד ביבa
-
[QUOTE=may-chan;1165783]סת' :
היצור מהנהן, וממשיך לצייר, בכוונה שאתה תבין:
[SPOILER][IMG]http://www.israup.net/images/feafbd65442928aa442be373a816e57b.png[/IMG][/SPOILER]
לפתע אתה שומע צלצול, וכל הכיתות יוצאות למסדרון בצעקות שמחה.
[/QUOTE]
אני נדהם יותר ויותר.
"יצורים דמויי ארנבים ניתחו אותך ועשו עליך ניסויים?" אני שואל אותו בפליאה.
-
[QUOTE=may-chan;1165783]אונו :
או . התבלבלתי XDD
---
" יופי!! עכשיו, כמה זה אחד כפול אר-----" המורה אומרת ובאה לסיים את משפטה, ולפתע יש צלצול המודיע על
ההפסקה. " יששש !!!!! " צרחו כל התלמידים ויצאו לבחוץ בהתלהבות.
מילין :
אתם מעתיקים, ומעתיקים ומעתיקים. לפתע המורה אומרת " טוב, יש לכם שיעורי בית עד עמוד 12, ולהעתיק מהלוח, ו... " המורה אומרת ולפתע יש צלצול. " יש! צלצול !~ " כולם צועקים בהתלהבות ויוצאים למסדרון.
.[/QUOTE]
אונו
"יש!" אני קוראת בשמחה ויוצאת החוצה ומביטה מסביב, בחיפוש אחר משהו מעניין (תעשי לי אם ליאור ולוקאס הבן בלי משהו מעניין)
מילין
"תודה לאל" אמלמל לעצמי ואצא מהכיתה, לאחר שהכניס את הדברים שלי לתיקי, אצא לבחוץ והראה אם זה הפסקת אוכל או הפסקה רגילה, אם זאת הפסקה רגילה אצא לבחוץ בחיפוש אחר משהו מעניין אם זה הפסקת אוכל אלך לקפיטריה
-
[quote=may-chan;1162826]רוסטר :
אתה יוצא לבחוץ, ורואה שההסעה כבר נסעה, אבל בית הספר לא רחוק כ''כ. אתה רואה לפתע ילד שגם פספס את ההסעה. (לוקאס הבן)
מה תעשה?
quote]
"היי,שמי רוסטר, רוצה ללכת איתי לבית הספר" אשאל אותו
-
רוסטר ~
אתה רואה שהילד כבר הלך, ונשארת לבד. השעה כבר 9:59. מה תעשה?
אונו ~
את יוצאת לבחוץ בשמחה, ורואה שני נערים שהולכים לעבר הכיתה שלך, ואת שומעת אותם אומרים :
" איזה ילדים רשעים. הצלצול הרס לנו את הכול עכשיו לא נוכל להרביץ לילדים.יש לך רעיון איך נרביץ לילדים מהכיתה שלי ?"
"יש לי רעיון ! בוא נלך להפסקה! נכסח שם כמה חננות, אני אתפוס אותו מאחורה ואתה תפוצץ אותו מקדימה, ככה הם לא יהיו מסוגלים להלחם מתי שתגיע שעת הפלישה! אבל לך מותר להישאר כי אתה אחלה!"
את נזכרת שהילד שאמר את המשפט הראשון הוא מהכיתה שלך, והם עומדים להרביץ לילדים מהכיתה שלך,
והם מתקרבים אליך (כלומר, את ליד הדלת של הכיתה, והם באים לכיתה. )
מה תעשי?
מילין ~
זה הפסקה רגילה ואז אוכל.
---
את יוצאת לבחוץ בחיפוש אחר משהו מענין, ופוגשת את יוקאי, שיורד במדרגות. " הא? " הוא מבחין בך ומסתובב,
" או היי מילין-סאן, D:" הוא אומר .
סת' :
היצור מסובב את ראשו לשלילה, ומנסה להסביר יותר טוב:
[SPOILER][IMG]http://www.israup.net/images/c3c15aad636ed8443025ede413dde433.png[/IMG]
[/SPOILER]
לוקאס בת:
XDDDDD אבל איכס. מוחעחע בכוונה עכשיו אני יעשה משהו הזוי. למה הרגת אותה? אוף T ^ T
אין סיכוי שאתה מחזיר אותה? XD
-----
את הורגת אותו ועושה את מה שאמרת ,ומתה.
ואז הוא פתאום זוהר בצהוב ( צהוב שולט D:) וכל הדם שברצפה חוזר לגוף שלו. ( כמה הזוי. )
והוא מתעורר ומפהק, ורואה אותך מתה לידו. הוא קם, ולוקח אותך על הכתף שלו, וחופר בור וקובר אותך.
( ר-רגע, היא.. היא.. היא עדין ערומה? איכסאיכסאיכס ><'' עכשיו יהיו לי טארומות לכל החיים. )
לוקאס בן ולי :
אתם הולכים לעבר כיתה A, ורואים שם ילדה עם שער סגול-בהיר, שיוצאת משם. ( האמהאמזההדמותשלסיגלהאמ)
( אם אתם רוצים להרביץ לה, חכו שהיא תגיב XP אם לא, תמשיכו. )
ג'ייק :
" לא חושבת, " היא אומרת ונשענת על הקיר. " איזה ציפור ענקית O.O " אמי אומרת ומצביעה על ציפור ענקית שעפה באויר . (סאלי)
סאלי :
את עפה לבית הספר ומגיעה בידיוק בזמן ההפסקה.
את רואה שם ילדים משחקים במגרש, וכמה ילדים בבית הספר, כל אחד עסוק בשלו.
מה תעשי?
סוקי :
בוקר טוב D: או צהריים טובים. את רואה שהשעה כבר 10:00 !~ את מתעוררת ורואה שאמא
שלך ואבא שלך לא בבית, ועל המקרר כתוב פתק:
" יצאנו לקניות ואבא בעבודה, הארוחת בוקר על השולחן, אל תאחרי"
מה תעשי?
סאסקה:
אתה מסתובב לך בכיף, ורואה לפתע בשמיים ציפור ענקית עם בגדי בית ספר ם: (תנסה לדמיין. נראה הזוי XD)
בחוץ אתה רואה כמה ילדים משחקים, ועוד כמה ילדים בתוך בית הספר. שנים מהם מתקדמים לעבר הכיתה שלך
ואומרים שהם רוצים להרביץ לילדים שם, או משהו דומה. לא ממש שמעת.
מה תעשה?
אלפיון :
" או, נכון. צודק, " אומרת קים " הא? מה זה?" היא אומרת ומצביעה על ציפור ענקית בשמיים עם בגדי בית ספר XD
-
יש לי אינטרנט דפוק לא נותן לי לצטט
------------------------
אני מסתכל ואומר "בואי נלך לבדוק"ואנחנו עולים אל הגג להסתכל מקרוב על הציפור
-
[quote]לוקאס בן ולי :
אתם הולכים לעבר כיתה A, ורואים שם ילדה עם שער סגול-בהיר, שיוצאת משם. ( האמהאמזההדמותשלסיגלהאמ)
( אם אתם רוצים להרביץ לה, חכו שהיא תגיב Xp אם לא, תמשיכו. )[/quote]
"אוקיי, נסחוט ממנה מידע על הכיתה שלכם ואז ננעל אותה איפשהו שלא תספר על התוכנית מוחאחאחאחא!" אומר ואחכה שהיא תצא החוצה, אשען על הקיר (קוווול)
ובקשר לבת
מצידי תהפכי אותה לדב"ש לא אכפת לי
-
[QUOTE=may-chan;1166030]
סוקי :
בוקר טוב D: או צהריים טובים. את רואה שהשעה כבר 10:00 !~ את מתעוררת ורואה שאמא
שלך ואבא שלך לא בבית, ועל המקרר כתוב פתק:
" יצאנו לקניות ואבא בעבודה, הארוחת בוקר על השולחן, אל תאחרי"
מה תעשי?
[/QUOTE]
'האוכל על השולחן?' אחשוב לי. אלך אל השולחן עם הפתק בידי. 'וואו, כבר עשר!' אחשוב. 'בזמן האחרון אני קמה די מאוחר.' אחשוב ואצחק קצת ואסיים את האוכל.
-
[QUOTE=may-chan;1166030]
ג'ייק :
" לא חושבת, " היא אומרת ו
סאלי :
את עפה לבית הספר ומגיעה בידיוק בזמן ההפסקה.
את רואה שם ילדים משחקים במגרש, וכמה ילדים בבית הספר, כל אחד עסוק בשלו.
מה תעשי?
[/QUOTE]
ג'ייק-
ו..?
~~~~~~~
''אז בואי נכין שלט'' אגד ואביא דף וטוש ''מה נכתוב?''
אסתכל על הציפור טוב ואגיד ''אני חושב שהיא כמוני, חצי חיה חצי אדם''
סאלי-
אכנס לבית הספר ואחשוב 'מעניין באיזה כיתה אני'
-
[quote]סאסקה:
אתה מסתובב לך בכיף, ורואה לפתע בשמיים ציפור ענקית עם בגדי בית ספר ם: (תנסה לדמיין. נראה הזוי Xd)
בחוץ אתה רואה כמה ילדים משחקים, ועוד כמה ילדים בתוך בית הספר. שנים מהם מתקדמים לעבר הכיתה שלך
ואומרים שהם רוצים להרביץ לילדים שם, או משהו דומה. לא ממש שמעת.
מה תעשה?[/quote]
"היי את שם!" אצעק לעבר הציפור "אפשר טרמפ?" ואחייך אליה ואנסה לאותת לה באמצעות כוחות הברקים שלי.
-
[QUOTE=KillerBee;1166047]"אוקיי, נסחוט ממנה מידע על הכיתה שלכם ואז ננעל אותה איפשהו שלא תספר על התוכנית מוחאחאחאחא!" אומר ואחכה שהיא תצא החוצה, אשען על הקיר (קוווול)
ובקשר לבת
מצידי תהפכי אותה לדב"ש לא אכפת לי[/QUOTE]
אני אומר לוקאס הבן" אין בעיה אחלה תכנית,להתראות אונו " .אני נשען על הקיר שליד הכיתה ומתנהג כרגיל כדי שלא תשיים לב שמשהו כשלא בשורה
-
[QUOTE=may-chan;1166030]
אונו ~
את יוצאת לבחוץ בשמחה, ורואה שני נערים שהולכים לעבר הכיתה שלך, ואת שומעת אותם אומרים :
" איזה ילדים רשעים. הצלצול הרס לנו את הכול עכשיו לא נוכל להרביץ לילדים.יש לך רעיון איך נרביץ לילדים מהכיתה שלי ?"
"יש לי רעיון ! בוא נלך להפסקה! נכסח שם כמה חננות, אני אתפוס אותו מאחורה ואתה תפוצץ אותו מקדימה, ככה הם לא יהיו מסוגלים להלחם מתי שתגיע שעת הפלישה! אבל לך מותר להישאר כי אתה אחלה!"
את נזכרת שהילד שאמר את המשפט הראשון הוא מהכיתה שלך, והם עומדים להרביץ לילדים מהכיתה שלך,
והם מתקרבים אליך (כלומר, את ליד הדלת של הכיתה, והם באים לכיתה. )
מה תעשי?
מילין ~
זה הפסקה רגילה ואז אוכל.
---
את יוצאת לבחוץ בחיפוש אחר משהו מענין, ופוגשת את יוקאי, שיורד במדרגות. " הא? " הוא מבחין בך ומסתובב,
" או היי מילין-סאן, D:" הוא אומר .
XD[/QUOTE]
אונו
"אטו, מה זאת אומרת להרביץ?" אני אומרת בפרצוף חמוד(זה לא משנה היא במילא חמודה כול הזמן XD)
אם הם יתקפו אותי (מה שבטח יקרא) אני יזיז תיד שלי ויגרום לאחד מהם לתת כאפה לעצמו "גמונאסי!" (סליחה) אני יתנצל והביט אליו(אוי אני משוגעת אל הדמות שלי)
מילין
"היי יוקאי-קון" אומר לו והביט אליו "נו איך אלך בכיתה? אתה בכיתה שלי?" אשאל אותו בטיפה בישנות אבל בחיוך קטן