[QUOTE=LordAbizi;1178105]ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").[/QUOTE]
Άρχιμήδης!
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1178105]ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").[/QUOTE]
Άρχιμήδης!
[quote=LordAbizi;1178105]ואז כעבור כמה שנים זה בדיוק מתהפך. אף אחד לא הרוויח דבר (או שאולי כן? בני אדם שונים קוראים לדברים שונים "רווח").[/quote]
זה לא יתהפך כי הוא פצפיסט וישתמט מצהל, ואני לא אלך לאוניברסיטה כי איני זקוק להם ולא אתמוך בשיטת הלימוד הקלוקלת הקיימת ם:
ברוב בטמטום שלי לא תפסתי פוקימון אדמה נורמלי עד שהגעתי למכון החשמל, אז עכשיו אני מאמן ג'יודוד.
[quote=Blackbeard;1178112]זה לא יתהפך כי הוא פצפיסט וישתמט מצהל, ואני לא אלך לאוניברסיטה כי איני זקוק להם ולא אתמוך בשיטת הלימוד הקלוקלת הקיימת ם:[/quote]
דיברתי ברמת העיקרון. אני תמיד חושב על עולם ללא בני אדם. בני אדם תמיד הורסים את הכל. הם לא צפויים מדי. וזה מאוד הפריע לג'מוזה כשהוא ניסה להרוג את כל המכשפים התלמידים של חרלזדו, אל הכישוף. הוא ניסה לפתור בעיה בתורת הגרפים שתעזור לו להציב את המלכודות שלו בעיר מסדן, אבל בני האדם כל כך לא צפויים שאחד מהם כמעט ברח, אבל אז יד הג'מוזה התייצבה מולו בעצמו ואדתה אותו. אבל בדיוק באותו הרגע חרלזדו הגיע והתפתח קרב אפי בין האל לשטן.
אני עתודאי מחשבים
אני אהיה בספסל שהוא יהיה בבוץ, ולאחר כמה שנים אני אהיה בכיסא והוא יהיה בספסל :o
[B][COLOR=black]דניאל מזל טוב[/COLOR][/B]
אחרי צהריים טובים לכולם.
שמתי משהו חדש בחתימה שלי
איך שבאתי כולם הסתלקו... חחחח
[QUOTE=Artist Ninja;1178137]איך שבאתי כולם הסתלקו... חחחח[/QUOTE]
חוץ ממני :) מה קורה?
[QUOTE=Artist Ninja;1178137]איך שבאתי כולם הסתלקו... חחחח[/QUOTE]
וחוץ ממני גם
בסדר, יואב. טוב מאוד.
הגבתי בסיפור שלכם אז אל תתלונן...