[QUOTE=DarkTiger;1181767]חחח ענק?
וככה נעשה את זה:
יואב רושם המשך
יואב מגיב לעצמו
אני מגיב להמשך שלו בהמשך חדש
אני מגיב להמשך שלי
גלעד מגיב להמשך שלי בהמשך חדש
גלעד מגיב לעצמו
ואז יואב מגיב בהמשך וכו'...
טוב?[/QUOTE]
נניח שהבנתי. יאלה נזרום.
Printable View
[QUOTE=DarkTiger;1181767]חחח ענק?
וככה נעשה את זה:
יואב רושם המשך
יואב מגיב לעצמו
אני מגיב להמשך שלו בהמשך חדש
אני מגיב להמשך שלי
גלעד מגיב להמשך שלי בהמשך חדש
גלעד מגיב לעצמו
ואז יואב מגיב בהמשך וכו'...
טוב?[/QUOTE]
נניח שהבנתי. יאלה נזרום.
אשמח לשמוע את דעת כולם-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthre...50#post1181750[/URL]
---
מה יש לא להבין? XD
שמתם לב שנפתח נושא רשמי עכשיו?
גלעד, תראה איך אני ויואב עשינו קודמים ותבין..
[quote=Blackbeard;1181771]אשמח לשמוע את דעת כולם-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthre...50#post1181750[/URL]
---
מה יש לא להבין? XD[/quote]
אין לי בעיה עם משחקים שאינם על פוקימון.
להפך, אני מאוד מרוצה מזה שאתה מקדם את המטרה שלך.
מה שמעצבן אותי זה כשאנשים מצפים שאני אקדם את המטרות שלהם. כי הבעיה בכך, זה שעל ידי קידום מטרה אחת, אני פוגע בכל השאר.
[QUOTE=DarkTiger;1181773]גלעד, תראה איך אני ויואב עשינו קודמים ותבין..[/QUOTE]
מאיפה אני אראה? יאלה תתחילו.
חברים עבדתי על זה קשה תכנסו [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43494[/url]
[quote=דניאל15;1181758]טןטן Xd[/quote]
חח אני אוהב יותר את נג'י
[quote=גלעד2111;1181766]נו, אנחנו מחכים לך יואב...[/quote]
אוקיי, אני אתחיל. פשוט תגיב כמו תגובת שה"ם להמשך שלי ואז תפרט מה אתה עושה.אוקיי?
משינאקס,טיגרארו, והחבר החדש בצוות האקסמן,אקוואקס, יושבים במפקדת האקסמן ביחד וצופים בטלוויזיה.לפתע, נשמע צליל אזעקה שמתריע על בעיות,ועל המסך מופיע איירון מן."שלום לכם טיגרארו משינאקס ו...מי זה החדש?" הוא שואל בבבול ומיד טיגרארו מסביר:"תכיר את אקוואקס, החבר החדש באקסמן." הוא אומר בחיוך ואיירון מן ממשיך:"מה שלומך? אוקיי, יש בעיות בבקסטר פלאזה. הפנטסטיק פור במקום אחר והם ביקשו ממני לטפל בזה, אבל אני צריך את עזרתכם. סייברטות' מתחיל להשתולל שם והוא הביא מלא רובוטים."משינאקס מהנהן ואומר:"אנחנו בדרך." הוא אומר ומיד משגר את שלושתם אל בקסטר פלאזה. הם רואים את סייבר טות' שואג על האנשים ומפחיד אותם.
"היי!גוש פרווה!" אני צועק ויורה עליו עם תותח הלייזר, מקווה לפגוע בו חזק.
[quote=CrashRide;1181779]אוקיי, אני אתחיל. פשוט תגיב כמו תגובת שה"ם להמשך שלי ואז תפרט מה אתה עושה.אוקיי?
משינאקס,טיגרארו, והחבר החדש בצוות האקסמן,אקוואקס, יושבים במפקדת האקסמן ביחד וצופים בטלוויזיה.לפתע, נשמע צליל אזעקה שמתריע על בעיות,ועל המסך מופיע איירון מן."שלום לכם טיגרארו משינאקס ו...מי זה החדש?" הוא שואל בבבול ומיד טיגרארו מסביר:"תכיר את אקוואקס, החבר החדש באקסמן." הוא אומר בחיוך ואיירון מן ממשיך:"מה שלומך? אוקיי, יש בעיות בבקסטר פלאזה. הפנטסטיק פור במקום אחר והם ביקשו ממני לטפל בזה, אבל אני צריך את עזרתכם. סייברטות' מתחיל להשתולל שם והוא הביא מלא רובוטים."משינאקס מהנהן ואומר:"אנחנו בדרך." הוא אומר ומיד משגר את שלושתם אל בקסטר פלאזה. הם רואים את סייבר טות' שואג על האנשים ומפחיד אותם.
"היי!גוש פרווה!" אני צועק ויורה עליו עם תותח הלייזר, מקווה לפגוע בו חזק.[/quote]
חח איזה שעקסי סייברטות' באקסמן אחד XDDDD
גלעד תגיב ואז אני אכתוב המשך..
[QUOTE=Gaara;1181778]חח אני אוהב יותר את נג'י[/QUOTE]
לא יודע נג'י שוויצר מעצבן !
נראלי אני מקפיא את המ"ת לאיזה שבוע~
[QUOTE=DarkTiger;1181783]נראלי אני מקפיא את המ"ת לאיזה שבוע~[/QUOTE]
וזה למה?
כי אני צריך לסיים עבודות לחופש וגם אני רוצה לסיים לעבוד על מ"ת חדש..
[QUOTE=DarkTiger;1181785]כי אני צריך לסיים עבודות לחופש וגם אני רוצה לסיים לעבוד על מ"ת חדש..[/QUOTE]
על מה הוא יהיה?