ומורים לא אמורים להרביץ! אני קורא ויורה לו אקדח מים לפרצוף, מזמן שאני קורא למאדקיפ, "תעשה את זה גם! חייבים להתנגד להשפעה הזאת!"
Printable View
ומורים לא אמורים להרביץ! אני קורא ויורה לו אקדח מים לפרצוף, מזמן שאני קורא למאדקיפ, "תעשה את זה גם! חייבים להתנגד להשפעה הזאת!"
אופק-כה.
מיי אומרת שמכון
אוהד- טיילו מתחמק בקלילות ומשמיע צווחה קטנה מיד כ4 אלאקאזם מופיעים ותופסים אות ואת מאדקיפ בקרן על חושית טיילו אמר ''כך אני מעניש תלמידיםתישארו שם עד שתירגעו ואחליט על עונש ראוי!!''
אני הולך עם מיי למכון ומאתגר את מנהיג המכון
אופק- מכון ראשון נכון?
אתה נכנס לממכון ומיג את עצמך בפני מנהיג המכון. מנהיג המכון מוציא גיאודוד
[QUOTE=ttrrtte;1223811]אוהד- ''תלמידים לא אמורים לתקו מורים''!!! צעק טיילו בכעס וחזר אלייכם במתקפת ציפור אמיצה
אופק- מיי לוחשת ''ני אוהבת אותך''
ג'ון- מזל טוב!! חח אתה ממשיך בדרכך[/QUOTE]
קדימה בוא נגיע לעיר הראשונה טרטוויג.
אני מוציא את טוטודייל ואומר לו להשתמש באקדח מים
ג'ון-אתה מממשיך במסע ורואה עאת העיר הראשונה מבעד לעצי היער העבים.
אופק- טוטודייל יוצא ומשתמש מיד באקדח מים שפוגע בג'יאודוד,הוא יוצא אלייך בזריקת אבנים
מה?!
אני נרגע ונושם עמוק.
טוטודייל תתחמק ושוב אקדח מים
[QUOTE=ttrrtte;1223840]ג'ון-אתה מממשיך במסע ורואה עאת העיר הראשונה מבעד לעצי היער העבים.
אופק- טוטודייל יוצא ומשתמש מיד באקדח מים שפוגע בג'יאודוד,הוא יוצא אלייך בזריקת אבנים[/QUOTE]
קדימה בוא ניכנס לעיר.
תעדכני את סייטר.
[QUOTE=ttrrtte;1223615]ג'ון- ''אני יודע,בגלל זה באתי'' אומר הסייטר. על מה אוניקס עבר איתכם כבר?
אנדי-אתה יוצא לכייוון דרך 1. אתה שם לב שיש לך כתם בצורת להבה אל היד. אתה מתחיל ללכת לעבר היער ועושה עצערה בשביל לאכול. אתה וסינדקוויל אוכלים לכם ופתאום אתה שומע שיחה-
איש 1-......כה 4חדשים
איש -4חיבירים חדשים?? איזה כוחות?
איש 1-מים,אש,עשב ועוד אחד לא ידוע!!!
איש 2-מוזר כבר שנים שלא היו..
איש 1-נכון!!! שמעתי שהאש פה ביער בוא נחפש אותו!!
אוהד- טיילו אומר ''דבר ראשון בכל פעם שמאדקיפ משתמש במתקפה אתה תרגיש דח גם. את זה צריך לרסן מדקיפ תשתמש באקדח מים''!!! אתה מרגיש שהמים עולים בגרונך
אופק-אתה הולך לחפש פוקימונים ורואה........... ביצה כחולה (ביצת עמ' 10)[/QUOTE]
אני מסתתר ואם הם מתקרבים אני וסינדקוויל יורים להביור לפרצוף שלהם ואז מנסים להשתמש
בחפירה
אופק-טוטודייל מתחמק בקלות ופוגע בג'אודוד שמתעלף. מנהיג המכון מוציא אוניקס
ג'ון- כבר אני באמצע משו.....
אתה נכנס לעיר הראשונה ורואה שלט על כך שמתקיימת תחרות באזור.
אנדי-אתה שומע אותם אומרים שלאש קוראים אנדי והם מתקרבים לכיוונך
אנאומר לטוטודייל להשמש בנשיכה
אני יורה עליהם להביור ביחד אם
סינדקוויל ואומר לסינדקוויל להשתמש בחפירה
אני יכול לקרוא לסינדקוויל בלייז?
אופק-טוטודייל משתמש בנשיכה אבל נופלת לו שן אחת בגלל גו האבן של אוניקס!!!
אנדי-חופשי.... אתה יורה עליהם להביור יחד עם סינדקוויל,הוא לא מצליח חפירה