מיאלה צורחת ושיפטרי מתעצבן הוא משתמש בהתקפת היעלמות ומעיף את מיאלה [COLOR="Red"]במכה קריטית[/COLOR]. היא מתקשה לעמוד...
Printable View
מיאלה צורחת ושיפטרי מתעצבן הוא משתמש בהתקפת היעלמות ומעיף את מיאלה [COLOR="Red"]במכה קריטית[/COLOR]. היא מתקשה לעמוד...
מיאלה סינטזה ואז שוב צווחה ושריטה
[QUOTE=yairb1a;1230930]מגל-"אה... זה הנידורן המוזנח של אורי...הוא אף פעם לא התייחס אליו...כל הכבוד שהוא חזר לידיים נכונות" הוא אמר
"אה שמעתי שצוות ktf (קיצור של kill the fighters) בדרך לעיר סיבלוסטניה!!! אולי תראה אותם..." הוא אמר ונפרד ממך"
[/QUOTE]
טוב קדימה נידקי תחזור ועכשיו בוא נלך לעיר סיבלוסטניה.
טל- מיאלה מנסה לעשות סינטזה אבל שיפטרי שורט אותה והיא מתעלפת...
מגל-אתה לא מרפא? [b]אני לא צריך להזכיר לכם את הדברים האלה!!![/b]
[QUOTE=yairb1a;1230944]טל- מיאלה מנסה לעשות סינטזה אבל שיפטרי שורט אותה והיא מתעלפת...
מגל-אתה לא מרפא? [b]אני לא צריך להזכיר לכם את הדברים האלה!!![/b][/QUOTE]
לא אני לא מרפא, צריך לרפות רק שאתה רוצה [B]עכשיו[/B] להילחם או שהפוקימון פצוע, במקרים אחרים הוא פשוט צריך לנוח בפוקדור.
מגל-אבל הפוקימונים שלך פצועים מהקרב נגד מנהיג המכון...
אוקיי פרסי צא!! הכל תלוי בך!!!! נשיכת חרק בכל הכוח!
[QUOTE=yairb1a;1230946]מגל-אבל הפוקימונים שלך פצועים מהקרב נגד מנהיג המכון...[/QUOTE]
אז אולי היית כותב את זה בזמן הקרב.
אני הולך לרפות.
טל-פרסי נושך את שיפטרי נשיכת חרק חזקה! שיפטרי נופל ופרסי עושה [b]אבקת רעל[/b]! שיפטרי המורעל צועק מכאבים!!!
מגל-(כתבתי טוב לא משנה) אתה מרפא הולך בדרך 1 ורואה: [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/283.png[/IMG]
פרסי כל הכבוד!! תסיים את זה עם עוד נ/יכת חרק אחרונה!!
[QUOTE=yairb1a;1230951מגל-(כתבתי טוב לא משנה) אתה מרפא הולך בדרך 1 ורואה: [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/283.png[/IMG][/QUOTE]
וואו זה סורקיט אז מי שיהיה טוב נגדו זהו ברוס אז צא ברוס עכשיו ניקור זעם ואז ניקור.
טל-פרסי נושך את שיפטרי בפנים בחוזקה ומכסח אותו!!!
גדי המבוייש אומר:"טוב קחי את ה1000 שקל..."
מגל-ברוס משתמש בניקור זעם ומנקר את סורסקיט 5 פעמים! סורסקיט התשוש משתמש בקרן בועות שפוגע בפרצוף של ברוס...
[b]זהו אני הולך ביי (אני הולך לטרוף ארוחה מפסקת יאמי!)[/b]
[QUOTE=yairb1a;1230956]מגל-ברוס משתמש בניקור זעם ומנקר את סורסקיט 5 פעמים! סורסקיט התשוש משתמש בקרן בועות שפוגע בפרצוף של ברוס...
[/b][/QUOTE]
אוקיי בפעם הבאה שהוא ירה קרן בועות תנקר אותן ועכשיו תנסה להשתמש באנרגיה שלך כמו בניקור רק בכנף שלך.
בחירת מילים יפה.. חח
ישש!! התג הראשון אומר ארפא פוקימונם ואמשיך ללכת בעקבות הג'יפ של אלה שלקחו את המצ'אמפ של אמא
מגל-ברוס מנקר את כל הבועות של סורסקיט אבל סורסקיט משתמש במתקפה מהירה ומעיף את ברוס.
ברוס מנסה להשתמש בכנפיים שלו אבל לא יוצא לו כלום...
טל-את מראפה ורואה את האיש השמן שאומר לך: "עברת את המכון השני? כל הכבוד" הוא מביא לך שיקוי ונפרד ממך...
[b]אני עכשיו מעדכן את הפוקימונים והחפצים!!![/b]