-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275741][B]ttrrtte, שלי- [/B]
את מחזיקה את הנער מהחולצה, ומתכוננת להביא לו אגרוף, אך הוא עוצר אותך עם ידו ואת נפגעת מעט, מהחוזק
שלו. " סליחה, את בסדר? ~ " שואל הנער בדאגה ומחזיק את ידך בעדינות, לראות עם נפצעת.
''עזוב אותי!'' אצעק כאשר אקח את ידי בחזרה אל גופי ואומר ''אני בסדר, מי אתה ולמה אתה מציק לילדים?!'' אומר בזעם ניכר, ''ולמה לעזעזל כולם ישנים פה?!'' אשאל אותו, בלי לחכות לתשובה אסתובב בזעם כאשר שיערי הבלונדיני הארוך מתעופף מאחוריי ואצע בזעם מן הקפיטרייה אל החצר ואתיישב על הדשא זועמת
-
[B]אין כינוי, גאארה, Machine X, ג'ק -[/B]
יערך.
[B]DareDevil ג'ק[/B][B] -[/B]
אתה התחלת לרוץ לכיוון הקפיטריה, ואתה רואה שם ילד בלונדיני, שילדה בעלת שער צהוב בהיר, תופסת אותו בחולצתו ומתכוונת להביא לו אגרוף. הילד, נראה אדיש למדי. לפתע, נכנסת מהכניסה השניה איקו, היא מתנשפת וצועקת " לין! את בסדר ?!" היא שאלה את הילדה בעלת השער הצהוב. " איקו-*נהצ'אן! T^T" אמרה הילדה בעלת השער הצהוב, שדמתה מאוד לאיקו.
--
נה-צ'אן - אחות גדולה, יפנית.
[B]~Donphan~, אלון-
[/B]
אתה מתהלך במסדרונות בית הספר, ואז רואה בקפיטריה קבוצת ילדים שמתקבצים סביב בחור בלונדיני יפה תואר,
שעל פרצופו מבט אדיש וילדה אחת מחזיקה אותו מהחולצה, ומנסה לתת לו אגרוף, אך הוא עוצר אותה, ובטעות פוגע
לה ביד. " סליחה. את בסדר? ~" שואל הנער בדאגה. לפתע נכנסת לקפיטריה נערה בעלת שער חום. " לין-צ'אן! "
היא צועקת, ומחבקת ילדה שקטנה ממנה בשנה, שדומה לה מאוד.
" תפסיקו עם זה. " הנער הבלונדיני אומר לכל הילדים, כאשר שהוא רואה שהם מתכננים להפעיל את כוחותיהם.
[B]sandslash, צ'אד[/B][B]-[/B]
אתם מחזיקים ידיים, ומתחילים להתעופף לכיוון הקפיטריה. אתם רואים בקפיטריה קבוצת ילדים שמתקבצים סביב בחור בלונדיני יפה תואר,שעל פרצופו מבט אדיש וילדה אחת מחזיקה אותו מהחולצה, ומנסה לתת לו אגרוף, אך הוא עוצר אותה, ובטעות פוגע לה ביד. " סליחה. את בסדר? ~" שואל הנער בדאגה. לפתע נכנסת לקפיטריה נערה בעלת שער חום. " לין-צ'אן! " היא צועקת, ומחבקת ילדה שקטנה ממנה בשנה, שדומה לה מאוד.
" תפסיקו עם זה. " הנער הבלונדיני אומר לכל הילדים, כאשר שהוא רואה שהם מתכננים להפעיל את כוחותיהם.
[B]Cool Nick, לוק[/B][B] -[/B]
יערך.[/QUOTE]
"וואו, מה שהולך כאן קצת מסובך," אני אומר בקול ולא מפחד, "ראיתי הרבה בנים שמעיזים להרביץ לבנים, גם בנות שמרביצות לבנות. ראיתי גם במקרים נדירים בנים שמרביצים לבנות, אבל בנות שמרביצות לבנים?". אני מסתכל על הילדה שמנסה להרביץ לילד, "זה חדש לי". אני מתקדם לאט לאט, שרוי בביטחון עצמי, לעבר הילדה, ואומר לה "אם את רוצה להרביץ למישהו, תעשי זאת למישהו בגודל שלך. קחי אותי, למשל". אני מחכה שהיא תנסה לעשות לי משהו, להרחיק אותי או לתת לי מכה, ואז במהירות אני חוזר שעה אחורה בזמן, והולך לבדוק מה קרה, על מנת לעצור את זה מוקדם.
-
את מחזיקה את הנער מהחולצה, ומתכוננת להביא לו אגרוף, אך הוא עוצר אותך עם ידו ואת נפגעת מעט, מהחוזק
שלו. " סליחה, את בסדר? ~ " שואל הנער בדאגה ומחזיק את ידך בעדינות, לראות עם נפצעת.
[B]אין כינוי, גאארה, Machine X, ג'ק -[/B]
אתם מתכוננים לעשות 'מארב' לאוסאי, גאארה מתחיל לכלוא אותו עם החול, אך אוסאי מתחמק, אך נחתך בידו.
אתם מבחינים שהוא שם את ידו הזוהרת בכחול על החתך, ולפתע החתך נעלם כלא היה.
" תפסיקו לנסות לעשות לי דברים, אני לא באתי לכאן כדי לפגוע, " הוא אומר לכם באדישות.
[B]DareDevil ג'ק[/B][B] -[/B]
אתה התחלת לרוץ לכיוון הקפיטריה, ואתה רואה שם ילד בלונדיני, שילדה בעלת שער צהוב בהיר, תופסת אותו בחולצתו ומתכוונת להביא לו אגרוף. הילד, נראה אדיש למדי. לפתע, נכנסת מהכניסה השניה איקו, היא מתנשפת וצועקת " לין! את בסדר ?!" היא שאלה את הילדה בעלת השער הצהוב. " איקו-*נהצ'אן! T^T" אמרה הילדה בעלת השער הצהוב, שדמתה מאוד לאיקו.
--
נה-צ'אן - אחות גדולה, יפנית.
[B]~Donphan~, אלון-
[/B]
אתה מתהלך במסדרונות בית הספר, ואז רואה בקפיטריה קבוצת ילדים שמתקבצים סביב בחור בלונדיני יפה תואר,
שעל פרצופו מבט אדיש וילדה אחת מחזיקה אותו מהחולצה, ומנסה לתת לו אגרוף, אך הוא עוצר אותה, ובטעות פוגע
לה ביד. " סליחה. את בסדר? ~" שואל הנער בדאגה. לפתע נכנסת לקפיטריה נערה בעלת שער חום. " לין-צ'אן! "
היא צועקת, ומחבקת ילדה שקטנה ממנה בשנה, שדומה לה מאוד.
[B]sandslash, צ'אד[/B][B]-[/B]
אתם מחזיקים ידיים, ומתחילים להתעופף לכיוון הקפיטריה. אתם רואים בקפיטריה קבוצת ילדים שמתקבצים סביב בחור בלונדיני יפה תואר,שעל פרצופו מבט אדיש וילדה אחת מחזיקה אותו מהחולצה, ומנסה לתת לו אגרוף, אך הוא עוצר אותה, ובטעות פוגע לה ביד. " סליחה. את בסדר? ~" שואל הנער בדאגה. לפתע נכנסת לקפיטריה נערה בעלת שער חום. " לין-צ'אן! " היא צועקת, ומחבקת ילדה שקטנה ממנה בשנה, שדומה לה מאוד.
[B]Cool Nick, לוק[/B][B] -[/B]
"אה," היא אומרת בהבנה. " בסדר. " היא אומרת לך, אתם מתחילים ללכת לכיוון בית הספר, כשאתם מגיעים,
אתם רואים את כל תלמידי בית הספר והמורים שוכבים על הרצפה, מעולפים. לפתע נשמע 'בום!' מהקפיטריה.
" מה זה לאזעזל? " שואלת יוקו. מה תעשה?[/QUOTE]
"נו יש לי מספיק דרמות היום, אין לי כוח.." אמלמל ברוגז ואעצור את הזמן, אלך בנימנום לראות מה קרה בקפיטריה, בלי חשש.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1274772][CENTER][COLOR="Blue"][B][SIZE="5"]המ''ת חוזר!
[
[B][COLOR="DarkOrchid"]Uzumaki Naruto, בארי-[/COLOR][/B]
אתה לוקח עט שהיה מחובר למודעה, ורושם את שמך באומניות לחימה.
אתה מתחיל ללכת, ולפתע נתקע בהיטארי. " א-אמ, בארי? " היא אומרת לך, ומוציאה עוגיות מהתיק
שלה. " רוצה? ^^ " היא שואלת אותך.
[
[מה תעשו? D:[/CENTER][/QUOTE]
״אני אחשוב מחשבה ממש מהירה של ׳די, תעזבי אותי כבר׳ כדי שהיא תוכל להבין את הרמז. אני לוקח עוגייה וממשיך בדרכי.
-
[QUOTE=HeavySnorlax;1275743]אני מחייך חיוך אסטרטגי קטן, אין לי מושג מה אותו ילד עשה, אבל אני בטוח שזה לא מקרה שדווקא אותם הילדים הם אלו שלא נרדמו...
"מה זה היה?":O אני אשאל בפליאה את הילד המוזר. אני כבר מגשש אחר המים שנמצאים אצל האוסאי הזה במערכת העיכול כדי לתכנן את הצעד הבא. אין דבר מלחיץ הרבה יותר מלהיות מותקף על ידי הקיא/שישלול שלך.
אם אני רואה שהילד מתכנן לעשות שטויות, הוא יקיא וישלשל לפני שהוא יספיק לזוז (אני אשלוט במים שבקיבה ובמעי שלו) ואותם המים ינסו לחדור לו לאף. מובן שאני אעשה פרצוף אפילו יותר מופתע ונדהם ממה שעשיתי קודם במקרה והתרחיש הזה באמת יתקיים.[/QUOTE]
"מה קורה פה?" אשאל את הילד הזה, אוטוסאי.מאחורי היד הימנית שלי אכין אש מסביב ליד אם הוא לא ידבר מספיק.
-
[QUOTE]אין כינוי, גאארה, Machine X, ג'ק -
אתם מתכוננים לעשות 'מארב' לאוסאי, גאארה מתחיל לכלוא אותו עם החול, אך אוסאי מתחמק, אך נחתך בידו.
אתם מבחינים שהוא שם את ידו הזוהרת בכחול על החתך, ולפתע החתך נעלם כלא היה.
" תפסיקו לנסות לעשות לי דברים, אני לא באתי לכאן כדי לפגוע, " הוא אומר לכם באדישות.[/QUOTE]
"אז למה הרדמת את כולם?"
אומר ואז אחשוב קצת אם הוא שם את היד הזוהרת ל החתך ולפתעי הוא נעלם,כנראה שיש משהו מיוחד ביד הזאת,אסור לי לתת לו להזיז אותה. אחשוב אקשור לוא את היד הזוהרת לרצפה
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275655][CENTER][COLOR="Red"][B][SIZE="6"]הודעה חשובה![/SIZE][/B]
[SIZE="4"][B]אתם יכולים להגיב אחד לשני, לדוגמא:[/B]
משתמש A: אני מתחיל ללכת לכיוון הדשא.
מאי (אני): אתה רואה לידך את משתמש B.
משתמש B: " היי משתמש A! " אומר למשתמש A.
משתמש A: " היי! "
[B]ז''א, שאני לא צריכה לסכם כל הודעה והודעה שלכם, לדוגמא:[/B]
משתמש A: אני מתחיל ללכת לכיוון הדשא.
מאי (אני): אתה רואה את משתמש B.
משתמש B: "היי משתמש A!" אומר למשתמש A.
מאי (אני): משתמש B אומר לך '' היי משתמש A! "
[/SIZE]
[/COLOR]
[B]ריי, PizzaBlaster -[/B]
" מה זאת אומרת איפה אתה? א-אתה בבית הספר.. " היא אומרת לך בלחץ. " אתה בסדר? זה כואב לך?" היא שואלת ומסתכלת על החתך בצוואר. " לקרוא לאחות?" היא שואלת בדאגה. לפתע, כל התלמידים שהיו לידכם, נרדמו. רק שניכם לא.
[/CENTER][/QUOTE]
"מה זה? מה קרה פה?" אני אומר. "מי עשה את זה?" אני מוסיף תוך כדי התעלמות מהפצע. 'לעזאזל בני אדם' אני אומר ומשנה את צורתי לצורת המלאך ואומר בקול מצווה (ציווי) "חשוף את עצמך!".
-
תוספת לתגובה הקודמת שלי:
אני שומע שאוסאי לא מתכוון לעשות עוד בעיות, לכן אני מסתובב וחוזר לשולחן שלי כדי להתחיל לאכול.
כשאני מגיע לשולחן אני מבין שבעצם זה יראה די מוזר לאחד שהתיישב לידי אם כשהוא פתאום יתעורר אני כבר גמרתי את האוכל (כשבכלל לא הייתי ליד השולחן), לכן אני מחליט להניח ראש על היד על השולחן ולישון או להעמיד פנים שאני ישן.
דרך אגב, אם לטל יש אמפטיה, היא לא אמורה להרגיש דברים מהסביבה? לדוגמא, שאני כל הזמן מתכנן דברים, או שאני לא באמת ישן, או האם אוסאי עומד לפעול (או כל אחד אחר)?
-
[CENTER][B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
" מה זאת אומרת 'מה זה היה?' ~ " שואל אוסאי אתכם. לפתע, הוא שם את ידו
על הבטן שלו, סימן שהתכסיס של סת' הצליח. לפתע, הוא משתעל, ויוצא מפיו
דם שחור. " מי עשה את זה? " הוא אומר רגוע ונינוח, במבט אדיש.
קיריה כבר מתכונן ומכין אש מאחורי גבו. " אני שוב אומר לכם, אתם לא יכולים לנצח
אותי ככה, עם הכוח החלש הזה שלכם~ " הוא אומר לכם ונשען על הקיר.
" ואתה, " הוא אומר, ומצביע על סת'. " אתה לא צריך להכין את עצמך למצב כזה, כשהם
יתעוררו הם ישכחו את מה שקרה מהרגע שנכנסו לקפיטריה, " הוא אומר לכם.
---
לגלעד:
לא, היא יכולה לבנתיים רק לשלוט ברגשות של אנשים, וגם זה בקושי. כי הכוח שלכם לבנתיים לא 'מושלם', צריך להתאמן כדי שהוא יהיה טוב יותר.
[B]DareDevil ג'ק -[/B]
" אוסאי טאקאומי~ " הוא אומר לך. " ולא עשיתי לה כלום. " הוא אומר לך בנינוחות, במבט אדיש.
לפתע אתה רואה שהנער שם את ידו על הקיבה, ולפתע משתעל ומקיא דם שחור. " מי עשה את זה?"
הוא שואל באדישות. ואח''כ, אתה מבחין בילד שעומד ליד אוסאי, הוא מכין כדור אש מאחורי גבו.
" אני שוב אומר לכם, " הנער אומר, " אתם לא תוכלו לנצח אותי ככה, עם הכוח החלש שיש לכם עכשיו,"
הוא אומר.
[B]ttrrtte, שלי[/B][B]-[/B]
הוא נאנח, ונותן לך ללכת, את מתעצבנת והולכת לכיוון הדשא. את מביטה לשמיים ונרגעת מעט.
את שומעת לפתע קול בתוך ראשך. " עזרי.. עזרי לי. " אומר הקול. " בבקשה. " הוא אומר, בחוסר אונים.
[B]sandslash, צ'אד-
[/B]הנערה מתעלמת, והולכת בעצבנות לבחוץ. " הממ. מוזר ם: " אומרת לך רין.
" הוא קצת מפחיד אותי, הנער הזה. הוא נראה ממש חזק ומוזר, " היא אומרת לך ומתרחקת מעט
מהנער הבלונדיני.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
הזמן נעצר, ויוקו נשארת איפה שהיא. אתה מתחיל ללכת לכיוון הקפיטריה. אתה רואה ילדה שיוצאת מהקפיטריה בכעס, ויוצאת לבחוץ. אתה רואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
על בטנו, והחל להשתעל ולהקיא דם שחור.
[B]Uzumaki Naruto, בארי-[/B]
אתה לוקח עוגיה, והיטארי קצת נעלבת והולכת בעצב לכיוון המסדרון. לפתע, נשמע 'בום!' מהקפיטריה,
וכולם מתעלפים; רק שניכם נשארתם. אתם שומעים רעשים של דיבורים מחדר הקפיטריה, אתה הולך לכיוון הקפיטריה, ורואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
[B]PizzaBlaster, ריי -[/B]
אתה משתנה לצורת המלאך שלך. " אני עשיתי את זה, " אומר לך הנער הבלונדיני. " אני אוסאי טאקאומי, " הוא אומר לך. " יש בעיה כל שהיא? " הוא עונה לך באדישות, ונשען על הקיר.
[B]אין כינוי, גאארה -[/B]
אתה קושר את ידו לאדמה, בעזרת כוח החול שלך. " אתה חושב שהיד שלי זהו מקור הכוח שלי?~" הוא אומר לך באדישות, '' וחוץ מזה, אני לא באתי הנה כדי להזיק לכם, אז אין לך סיבה לקשור אותי כך. " הוא אומר לך, עדיין קשור לאדמה.[/CENTER]
-
הוא נאנח, ונותן לך ללכת, את מתעצבנת והולכת לכיוון הדשא. את מביטה לשמיים ונרגעת מעט.
את שומעת לפתע קול בתוך ראשך. " עזרי.. עזרי לי. " אומר הקול. " בבקשה. " הוא אומר, בחוסר אונים.
''מי...צי זה?'' אמלמל בבהלה, ''מי אתה?!'' אומר שוב בדאגה.
בזמן שאחכה לתשובות הקול המסתורי ארוץ במהירות בחזרה לקפיטריה כאשר דמעות פחד כאב מן המכה בעייני, ואחלוף על פני אוסאי כאשר אני משאירה מאחוריי שובל של דמעות (ים של דמעות בשתי עייני....) וארוץ למסדרון למקומי בכיתה ואייפח בשקט
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275830][B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
---
לגלעד:
לא, היא יכולה לבנתיים רק לשלוט ברגשות של אנשים, וגם זה בקושי. כי הכוח שלכם לבנתיים לא 'מושלם', צריך להתאמן כדי שהוא יהיה טוב יותר.
[B]DareDevil ג'ק -[/B]
" אוסאי טאקאומי~ " הוא אומר לך. " ולא עשיתי לה כלום. " הוא אומר לך בנינוחות, במבט אדיש.
לפתע אתה רואה שהנער שם את ידו על הקיבה, ולפתע משתעל ומקיא דם שחור. " מי עשה את זה?"
הוא שואל באדישות. ואח''כ, אתה מבחין בילד שעומד ליד אוסאי, הוא מכין כדור אש מאחורי גבו.
" אני שוב אומר לכם, " הנער אומר, " אתם לא תוכלו לנצח אותי ככה, עם הכוח החלש שיש לכם עכשיו,"
הוא אומר.
[B]sandslash, צ'אד-
" הוא קצת מפחיד אותי, הנער הזה. הוא נראה ממש חזק ומוזר, " היא אומרת לך ומתרחקת מעט
מהנער הבלונדיני.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
הזמן נעצר, ויוקו נשארת איפה שהיא. אתה מתחיל ללכת לכיוון הקפיטריה. אתה רואה ילדה שיוצאת מהקפיטריה בכעס, ויוצאת לבחוץ. אתה רואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
אתה לוקח עוגיה, והיטארי קצת נעלבת והולכת בעצב לכיוון המסדרון. לפתע, נשמע 'בום!' מהקפיטריה,
וכולם מתעלפים; רק שניכם נשארתם. אתם שומעים רעשים של דיבורים מחדר הקפיטריה, אתה הולך לכיוון הקפיטריה, ורואה בתוך הקפיטריה המון תלמידים שהתעלפו; ובינהם קבוצת תלמידים קטנה שלא התעלפה, בידיוק כמוך. בינהם, היה ילד בלונדיני, דיי יפה. הוא לפתע שם את ידו
אתה משתנה לצורת המלאך שלך. " אני עשיתי את זה, " אומר לך הנער הבלונדיני. " אני אוסאי טאקאומי, " הוא אומר לך. " יש בעיה כל שהיא? " הוא עונה לך באדישות, ונשען על הקיר.
[B]אין כינוי, גאארה -[/B
אתה קושר את ידו לאדמה, בעזרת כוח החול שלך. " אתה חושב שהיד שלי זהו מקור הכוח שלי?~" הוא אומר לך באדישות, '' וחוץ מזה, אני לא באתי הנה כדי להזיק לכם, אז אין לך סיבה לקשור אותיולך לעבר הנער בביטחון, ושואל אותו לה הילשה כך. " הוא אומר לך, עדיין קשור לאדמה.[/QUOTE]
אני הולך לעבר הנער בביטחון, ושואל אותו למה הנערה איימה עליו. "תיזהר," אני מוסיף בנימה רגועה, אני יכול לחזור בזמן ולטמון לך מלכודת, אז ממש לא כדאי שתנסה להרע לי. אני רק רוצה לעזור".
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275830][B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
---
לגלעד:
[B]DareDevil ג'ק -[/B]
הוא אומר.
[B]sandslash, צ'אד-
מהנער הבלונדיני.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
אתה קושר את ידו לאדמה, בעזרת כוח החול שלך. " אתה חושב שהיד שלי זהו מקור הכוח שלי?~" הוא אומר לך באדישות, '' וחוץ מזה, אני לא באתי הנה כדי להזיק לכם, אז אין לך סיבה לקשור אותי כך. " הוא אומר לך, עדיין קשור לאדמה.[/QUOTE]
"מה קורה כאן..?" אמלמל ואגש אל הילד המקיא בעייפות "מה קרה?" אשאל אותו ואביט סביב לראות אם הזמן עדיין עצור.
'איך הכוח שלי לא משפיע עליו..?' אשאל בבילבול.
"אני לוק קאסטלאן, לקרוא למורים?" אשאל אותו ואנסה להחזיר את הזמן לקדמותו.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275830][CENTER][B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
---
לגלעד:
לא, היא יכולה לבנתיים רק לשלוט ברגשות של אנשים, וגם זה בקושי. כי הכוח שלכם לבנתיים לא 'מושלם', צריך להתאמן כדי שהוא יהיה טוב יותר.[/QUOTE]
אני נאנח ומתחיל לאכול בהתעלמות מוחלטת ממה שקורה.
כשאני גומר אני מחליט לנסות למצוא את הילדה שבגללה קמתי ולנסות להבין מה קורה ולמה אוסאי הציק לה.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275830][CENTER][B]DigiSaver, קיריה, HeavySnorlax, סת'-[/B]
---
לגלעד:
[B]DareDevil ג'ק -[/B]
הוא אומר.
[B]sandslash, צ'אד-
מהנער הבלונדיני.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
אתה קושר את ידו לאדמה, בעזרת כוח החול שלך. " אתה חושב שהיד שלי זהו מקור הכוח שלי?~" הוא אומר לך באדישות, '' וחוץ מזה, אני לא באתי הנה כדי להזיק לכם, אז אין לך סיבה לקשור אותי כך. " הוא אומר לך, עדיין קשור לאדמה.[/CENTER][/QUOTE]
״הם יזכרו את זה תאמין לי.במיוחד הילדה הילדה שניסית לאנוס.״ אומר לאוסאי.
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1275830][CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
"כן, יש לי בעיה עם זה." אני אומר. "למה עשית את זה?" אני מוסיף ומגונן בגופי על שוקו