טוב
אני צריך עוד 2 הודעות ואני מפרסם את פרק 2
Printable View
טוב
אני צריך עוד 2 הודעות ואני מפרסם את פרק 2
[QUOTE=Sandshrew;1247451]חח מה זה מכתב אהבה? זה לא אתה, זה אני
הרגת אותי מצחוק
ולא מלשון העלבה(ככה זה נשמע), זה באמת מצחיק[/QUOTE]
הדרך שבה אנשים חושבים זה באמת מצחיק.
בדרך הקשה למדתי שלפני שאתה אומר משהוא למישהו שיכול להגיד לך דברים, כדאי לנסח את זה ככה שזה יכסה על מה שהוא עלול להבין ולכעוס בגלל שהוא הבין את מה שאתה חושב (שאתה שונא אותו עכשיו).
ואין כמוני ADHD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי עוד מספר בעיות (בלשון המעטה)...
מה זה ה"adhd" הזה?
אני חושב על להתחיל לשחק ולראות יוגיהו אבל הבעיה היא שלא ראיתי יוגיהו ולא היו לי קלפי יוגיהו כבר....מגיל 4 בערך.
[QUOTE=duel master;1247501]כן אני לא בטוח בזה אני אלך לבדיקה נראה לי
עומר אני מסים לראות זקסל ואקרא תפרק טוב?[/QUOTE]
לא ידעתי שיש פה עוד כמוני מגניב!!!
[QUOTE=RabbiKingler;1247505]הדרך שבה אנשים חושבים זה באמת מצחיק.
בדרך הקשה למדתי שלפני שאתה אומר משהוא למישהו שיכול להגיד לך דברים, כדאי לנסח את זה ככה שזה יכסה על מה שהוא עלול להבין ולכעוס בגלל שהוא הבין את מה שאתה חושב (שאתה שונא אותו עכשיו).
ואין כמוני ADHD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי עוד מספר בעיות (בלשון המעטה)...[/QUOTE]
לא ידעתי שיש פה עוד כמוני מגניב!!!
[QUOTE=Astral;1247506]מה זה ה"adhd" הזה?[/QUOTE]
חפש ביוקיפדיה
[QUOTE=Astral;1247506]מה זה ה"adhd" הזה?[/QUOTE]
ADD אומר A ל Attention קשב, D ל Distraction הסחות או הפרעות ועוד d למשהו אחר ששחכתי, אולי התנהלות.
HDD ה H ל Hyper או Hyperactive היפר (אקטיבי) (היפר=יתר, אקיטבי=פעיל) או היפראקטיבי והD בערך אותו רעיון.
ADHD זה אומר החבליה השלימה... :)
[QUOTE=RabbiKingler;1247515]ADD אומר A ל Attention קשב, D ל Distraction הסחות או הפרעות ועוד d למשהו אחר ששחכתי, אולי התנהלות.
HDD ה H ל Hyper או Hyperactive היפר (אקטיבי) (היפר=יתר, אקיטבי=פעיל) או היפראקטיבי והD בערך אותו רעיון.
ADHD זה אומר החבליה השלימה... :)[/QUOTE]
ואין כמונו!!!!
ADHD שולטים!!!!!!!
[QUOTE=Amitlv;1247516]ואין כמונו!!!!
ADHD שולטים!!!!!!![/QUOTE]
צודק!
אימפריה לבעלי קשב וריכוז והיפראקטיביות!
חח
גם אתה??
מה קורה ?
אנכנו צריכים לעשות קבוצה בחתימה של Adhd וadd
אני מבין שלא עונים ומתייחסים אליי אז אני אפרוש.(מהפורום)
[spoiler]אם נפלתם בפח הזה בפעם ה1000 בערך אז יש לכם משהו דפוק במוח או שאתם פתי.(אבל אני רציני בנוגע לשאלה/אמירה שלי)[/spoiler]
[quote=Amitlv;1247526]אנכנו צריכים לעשות קבוצה בחתימה של Adhd וadd[/quote]
היי עמית, מה קורה ?
סבבה גם אתה כמונו??
אני צריך רק עוד תגובה אחת ואני מפרסם את הפרק