-
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"זה נמצא בכתבי הנבואה העתיקים שכתב מכשף הזמן האגדי טיימוס,אומרים שהוא מת אבל יש כאלה שמאמנים שמכשף הזמן חי לנצח,הוא ראה הכול,הוא ראה איך ענק היסודות יצר את העולם ואיך הוא התפצל לשמונת האחים,איך המכשף האפל קם ומשמיד את אביו וכולא אותו בתוך מנהרת כאוס שיצר,הוא ניבא את הקרב האחרון ואת הניצחון,אך לא ברור מתי זה יקרה או אם בכלל בגלל שהמכשף האפל הוא מחוץ לגורל,הוא שולט בגורל שלו בזכות לחש סודי שרק הוא והענק המקורי יודעים".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#808080]אתה שומע קול קר ואכזרי שאומר:"כן,ואסור שישמידו את האדון האפל" אתה מסתובב ורואה שלוש חיות עשויות יהלום שחור בעלות עיניים אדומות,אתה שומע את הסנסיי אומר:"שני המסומנים תשמידו אותם,אחרי זה אדע יותר בבהירות מי הוא המסומן האמיתי".[/COLOR][/FONT]
-
[quote=Horus;1255457][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"זה נמצא בכתבי הנבואה העתיקים שכתב מכשף הזמן האגדי טיימוס,אומרים שהוא מת אבל יש כאלה שמאמנים שמכשף הזמן חי לנצח,הוא ראה הכול,הוא ראה איך ענק היסודות יצר את העולם ואיך הוא התפצל לשמונת האחים,איך המכשף האפל קם ומשמיד את אביו וכולא אותו בתוך מנהרת כאוס שיצר,הוא ניבא את הקרב האחרון ואת הניצחון,אך לא ברור מתי זה יקרה או אם בכלל בגלל שהמכשף האפל הוא מחוץ לגורל,הוא שולט בגורל שלו בזכות לחש סודי שרק הוא והענק המקורי יודעים".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#808080]אתה שומע קול קר ואכזרי שאומר:"כן,ואסור שישמידו את האדון האפל" אתה מסתובב ורואה שלוש חיות עשויות יהלום שחור בעלות עיניים אדומות,אתה שומע את הסנסיי אומר:"שני המסומנים תשמידו אותם,אחרי זה אדע יותר בבהירות מי הוא המסומן האמיתי".[/COLOR][/FONT][/quote]
'וברור שזה יהיה אני, מוחעחעחעחעחעחעחעחע' אחשוב XD
אשתמש בשליטה ברוחות, ואצור משבי רוח וסופות סביב אותן חיות יהלום, אסחרר אותם כמו קרוסלה עד שימותו או שיקיאו את כל חלקיהם הפנימיים.
אמשיך נחוש להוכיח שאני הנבחר, אף על פי שאיני יודע מה זה יעלה בגורלי.
-
[QUOTE=Horus;1255371][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף את קלף שאתה לא מכיר 'מפוצץ חשמלי' הרוח אומרת לך:"זה קלף שאני הבאתי לך,אם תעזור לי במשימה אתה תקבל אותו על אמת,נסה אותו" אתה משתמש בו ומרגיש אנרגיה שבחיים שלך הרגשת,אתה רואה קלף כוח צהוב,אתה רואה משהו שנראה כמו סוג של מחסום לא אמיתי נשבר ופוגע בספינקס,עיניו החומות של הספינקס הופכות לאדומות כמו דם הוא שואג:"עכשיו עצבנת אותי!חיות המקדש צאו!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה רואה שלושה נחשים בעלי כנפיים,ניבים ארוכים וחדים,עיניים אדומות כמו של הספינקס,אתה רואה שאחד מהם יורק להבה אדומה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה נעשה?" אשאל את הרוח ואנסה להשתמש שוב בכישוף מפוצץ חשמלי.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה משתמש שוב בלחש,אתה מצליח להוריד נחש מרחף אחד ולהשמיד אותו,אתה מרגיש טיפה מרוכן,אתה שומע את הרוח אומר לך:"אני אשלח את אחד ממשרתיי לעזור לך" אתה שומע שאגה חזקה במיוחד ויצור דמוי זאב שפרוותו עשויה ברקים אתה שומע את הספינקס אומר:"טנדרוולף אני מבין שכוחה של אלקטרה אצלך ילד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*שכחת שאתה לא שולף את הקלף שאתה רוצה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]אתה שולף קלף זה סילון רוחות,אתה יורה באחת ממפלצות היהלום השחור אך היא לא נשרט אפילו,לואי משתמש בלחש טורנדו שסודק את היד של מפלצת יהלום אחרת,שלושת היהלומים השחורים יורים מטר של שברי יהלומים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]AmitBuscus
אתה משתמש שוב בלחש,אתה מצליח להוריד נחש מרחף אחד ולהשמיד אותו,אתה מרגיש טיפה מרוכן,אתה שומע את הרוח אומר לך:"אני אשלח את אחד ממשרתיי לעזור לך" אתה שומע שאגה חזקה במיוחד ויצור דמוי זאב שפרוותו עשויה ברקים אתה שומע את הספינקס אומר:"טנדרוולף אני מבין שכוחה של אלקטרה אצלך ילד".[/QUOTE]
"כן, היא איתי.תני לי שיערה אחת שלך ואני הולך." אומר לספינקס.
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]שני הנחשים המעופפים חגים מסביב לספינקס,הספינקס צוחקת ואומרת לך:"הטנדרוולף לא מאיימת על החיות שלי,מפלצות קדומות משתוות לכולן של חיות אלים,וזה רק אתה מכשף ברמה אחת בלי הכשרה טובה,נשמה שלא יכולה לעשות הרבה וחיה מסכנה נגד שני שדים קדומים ויצור שער מסוכן,אני לא חושב שאני מקבל את העסקה הזו",אחד מהשדים יורה להבה כחולה הטנדרוולף יורה קרן ברק חזקה וצהובה שמצליחה להדוף את הלהבה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1255508][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]שני הנחשים המעופפים חגים מסביב לספינקס,הספינקס צוחקת ואומרת לך:"הטנדרוולף לא מאיימת על החיות שלי,מפלצות קדומות משתוות לכולן של חיות אלים,וזה רק אתה מכשף ברמה אחת בלי הכשרה טובה,נשמה שלא יכולה לעשות הרבה וחיה מסכנה נגד שני שדים קדומים ויצור שער מסוכן,אני לא חושב שאני מקבל את העסקה הזו",אחד מהשדים יורה להבה כחולה הטנדרוולף יורה קרן ברק חזקה וצהובה שמצליחה להדוף את הלהבה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה בטוח ספינקס?אני אעזוב אותך לנפשך אם תביא לי את השערה שלך." אומר לספינקס ולאחר מכן אומר לרוח:"קודם כל, לא אמרת לי בכלל איך קוראים לך.דבר שני מה אני עושה עכשיו?"
-
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]"אין לי שם אמיתי כמו שלך,אבל באגדות שאני מוזכר בהם אני מופיע בשמות הבאים 'הרוח של החשמל','אגדה חשמלית' 'טנדרוס' 'איש הברקים' יש מכשף יווני קדום שקרא לי 'זאוס' על שם אחד האלים שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הספינקס אומר לך:"אני בטוח בזה מכשף צעיר,אם אתה רוצה את השערה שלי אתה צריך להשיג אותה בכבוד,אני עושה את זה בשבילך אם אתה לא מבין את זה,חבל מאוד" הספינקס יורה סוג של קרן אור מוזרה שמתקרבת אליך במהירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*הקרן לא פוגעת בך שתבין.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Horus;1255543][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]"אין לי שם אמיתי כמו שלך,אבל באגדות שאני מוזכר בהם אני מופיע בשמות הבאים 'הרוח של החשמל','אגדה חשמלית' 'טנדרוס' 'איש הברקים' יש מכשף יווני קדום שקרא לי 'זאוס' על שם אחד האלים שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הספינקס אומר לך:"אני בטוח בזה מכשף צעיר,אם אתה רוצה את השערה שלי אתה צריך להשיג אותה בכבוד,אני עושה את זה בשבילך אם אתה לא מבין את זה,חבל מאוד" הספינקס יורה סוג של קרן אור מוזרה שמתקרבת אליך במהירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*הקרן לא פוגעת בך שתבין.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב ספינקס!" אומר לספינקס ולאחר מכן אגיד לזאב:"תתקיף את הנחשים!" וארוץ אל הספינקס בזמן שאשלוף קלף מהחפיסה שלי,אך לא אשתמש בו.
-
[QUOTE=Horus;1254209][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]AmitBuscus[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]*נראה לי נהייתי פסיכולוג המשפחה של הפורום כולם מדברים איתי על הבעיות שיש לו עם המשפחה שלו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה שולף קלף את יורה סילון חשמלי,אתה רואה ששד החול-חשמל הופך להיות קלף,הקלף מתעופף באוויר וממשיך לבד במבוך,אתה שומע את הקול אומר לך:"אני מצטער שנכנסתי למוח שלך בלי רשות אבל אני חייב גוף מארח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Gold.N.Ace[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סיידי אומרת לך:"לא רוח,אנחנו מחפשים את הנשמה שלו,הרוח שלו זה תוצר של הגוף אחרי שהנשמה והגוף נהרסים לעד ולנשמה יש משימה לא פתורה,כמו שלי הייתה משימה לא פתורה" אתה באמת נזכר שסיידי הייתה במשך 10 שנים ארוכות רוח רפאים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילדה אומרת:"לא יודעים,אבל המסומן יודע שהוא מסומן",הנערה ממשיכה בדרכה,אתה רואה סוג של שד אש עם שלושה קווי אש שמקיפים אותו מתקדם לכיוונך,אתה רואה שידו הימנית הופכת להיות חרב עשויה להבות וידו השמאלית הופכת להיות מגן עשוי להבות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"להיות מסומן זה מולד אבל הסימן מגיע בשלב מסוים של החיים,ואם אתה מסומן וגם לואי מסומן,יש שני נבחרים" אתה רואה סוג של נשר אך הנשר הופך במהירות לבן אדם,אתה רואה גבר בן עשרים וחמש בערך,בעל עיניי נשר כחולות ודקות,שערו חום כמו הנוצות של הנשר שנכנס לפה,אתה רואה שיש לו אף טיפה נשרי וציפורניו חדות מאוד,אתה מבין שהנשר שנכנס לפה הוא בעצם האיש הזה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*קיבלתי השראה מהמ''ת והשרשור של אנימלנד שלך ושלי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא נראה לי" אגיד ואשלוף קלף.
-
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הזאב מסתכל עליך ולא מציית לך,הרוח אומרת:"טנדרוולף תתקיף את הנחשים!"[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הטנדרוולף יורה סילון ברקים חזק ביותר על קרן האור המסתורית וגורם לה לחסל את שני הנחשים האחרים,הספינקס אומר:"כול הכבוד נערי,עברת את המבחן עכשיו תתמודד מול הצורה המלאה שלי!" אתה רואה שהספינקס מתפרק והופך להיות סוג של בן אדם גבוה ורזה בעל טפרים של אריה,רעמה של אריה וזנב של אריה בעל מכנסיים וחולצה חומים כמו אבני הספינקס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שולף קלף,יצור האש מצליל לנטרל את הקלף עוד לפני שאתה משתמש בו,הוא אומר לך בקול מלחשש וקר:"אני לא אויב מכשף אש,אני הוא המגן של כול דבר 'להבתי' שקיים,אני האויב של מי שרוצה לפגוע באש,ראיתי איך עזרת לגלמי האש לעצור את הציפורים,אני חושב שאוכל לעזור לך ללמוד את דרכיי האש,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
-
שם משתמש-~Gaara-Kazakh~
שם במשחק-מקס
גיל במשחק-19
סוג מכשף-טבע
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500 מטבעות קסם.
רמת קסם-1
הערות:X
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]רשום,תגיב להתחלה ולהשקיע,יש לך שבוע ניסיון.[/FONT][/COLOR]
-
[quote]יצאת מביתך,אתה רואה מין שד ביסוד שלך,הוא אומר לך:"הסנסיי מחכה לך בדוג'ו בכפר" בוא איתי,אתה רואה שהוא טיפה מפחיד ואתה לא יודע אם כדאי לסמוך עליו או לא.[/quote]
אתלבט אם להאמין לו או לא,בסופו של דבר אחליט שכן למרות שעדין הוא לא נראה הכי אמין. "קדימה בוא נלך" אומר לו בלחץ עז.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]~Gaara-Kazakh~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה ושד היער מתחילים בדרככם,השד אומר לך:"בשביל להגיע לדוג'ו הקדום של המאסטר שלי אתה צריך לעבור את שלושת משימות הקדומות,המשימה הראשונה התחילה...עכשיו!"[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שלושה שדוני עצים,קטנים בחצי מהשד שמלווה אותך,אתה רואה שהם מרושעים יותר,השד הולך למטה ואומר לך:"אני לא אמור לעזור לך".[/FONT][/COLOR]