-
[B][U]Z.J.H[/U][/B]
אתה רואה מפלצת דו-קרב קטנה,שדומה לפיה קטנה עשוית להבות,היצור המוזר מסתכל עליך,אתה רואה שהוא עולה בלהבות והופך להיות סוג של שד דרקון עשוי להבות שדומה ל-Red Dragon Archfiend,אתה שומע קול שאומר לך:"רד-נובה הוא מפלצת מסוכנת ביותר,בצורת הפיה שלו וגם בצורת הדרקון שלו" אתה לא מזהה מאיפה מגיע הקול אך נראה שרד-נובה מעוניין בקרב.
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Red_Nova_(card"]Red_Nova[/URL]
[SPOILER]
התקפה-3
הגנה-5
מהירות-2
[/SPOILER]
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
קללת הדרקון של אמילי יורה להבה מקוללת שפוגעת ומבריחה את הדוב האמצעי,אביר האמגדון של אמילי נלחם בעזרת חרב הארמגדון שלו בשריונו הכבד של הדוב השמאלי,הלטאה שלך נאבקת בדוב האחרון,ציפורניה החדות של הלטאה חותכות את בשר הידיים החשוף של הדוב,אתה שומע את הדוב שואג וחושף שיניים ומוכן להתקפה שעלולה להרוג את הלטאה שלך,אך הלטאה חוסמת את תנועת הדוב על ידי קירוב ציפורניה לגרונו של הדוב.
-
[QUOTE]Soul Taker
קללת הדרקון של אמילי יורה להבה מקוללת שפוגעת ומבריחה את הדוב האמצעי,אביר האמגדון של אמילי נלחם בעזרת חרב הארמגדון שלו בשריונו הכבד של הדוב השמאלי,הלטאה שלך נאבקת בדוב האחרון,ציפורניה החדות של הלטאה חותכות את בשר הידיים החשוף של הדוב,אתה שומע את הדוב שואג וחושף שיניים ומוכן להתקפה שעלולה להרוג את הלטאה שלך,אך הלטאה חוסמת את תנועת הדוב על ידי קירוב ציפורניה לגרונו של הדוב.[/QUOTE]
"לוחם הלטאה-תתקוף אותו שוב בציפורני פלדה!" אומר ללוחם הלטאה שלי.
-
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
*אתה מודע לזה שאם היא תוריד לו את הראש אתה לא יכול ללכוד אותו?
למרות משקלו הרב יחד עם משקל השריון הדוב תופס במהירות את ידה של הלטאה שלך וכמעט שובר את ידה,היד המדממת של הדוב טיפה מרפה את האחיזה שלה,וזו ההזדמנות שהלטאה שלך חיכתה לה היא שורטת את שריון הבטן של הדוב ומצליחה להרוס אותו,אמילי אומרת לך:"הציפורניים של הלטאה יכולה לחתוך כול דבר,זה מדהים!",בזמן הזה אמילי לוכדת את הדוב המשוריין שלה,זה רק הלטאה שלך,אביר הארמגדון של אמילי והדוב האחרון.
אתה מרגיש שמישהו צופה בכם,אתה רואה זוג עיניים מציץ עליהם מתוך השיחים.
-
[QUOTE]Soul Taker
*אתה מודע לזה שאם היא תוריד לו את הראש אתה לא יכול ללכוד אותו?
למרות משקלו הרב יחד עם משקל השריון הדוב תופס במהירות את ידה של הלטאה שלך וכמעט שובר את ידה,היד המדממת של הדוב טיפה מרפה את האחיזה שלה,וזו ההזדמנות שהלטאה שלך חיכתה לה היא שורטת את שריון הבטן של הדוב ומצליחה להרוס אותו,אמילי אומרת לך:"הציפורניים של הלטאה יכולה לחתוך כול דבר,זה מדהים!",בזמן הזה אמילי לוכדת את הדוב המשוריין שלה,זה רק הלטאה שלך,אביר הארמגדון של אמילי והדוב האחרון.
אתה מרגיש שמישהו צופה בכם,אתה רואה זוג עיניים מציץ עליהם מתוך השיחים.[/QUOTE]
*רגע, אני לכדתי את הדוב או לא?
"מי זה מהשיחים?" אשאל את אמילי ואתקרב יותר אל זוג העיניים המציצות מהשיחים.
-
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
*לא לכדת עדיין.
אתה מסתכל מסביב לשיח אבל לא רואה אף אחד,אמילי מתקרבת אליך ואומרת לך:"כדאי שתדע שהדוב בורח" אתה מסתובב ואתה באמת הדוב המשוריין נעלם,עננים שחורים מתחילים להופיע,אמילי מלמלת:"אל האפלה" ברק שחור פוגע באדמה ומופיעה [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Dark_Psycho_Eye"]עין פסיכית אפלה[/URL].
אמילי אומרת לך:"יצור צללים,אחד מהיצורים האפלים ביותר התעורר!".
הסטטים של [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Dark_Psycho_Eye"][COLOR=#01428b]עין פסיכית אפלה[/COLOR][/URL]
[SPOILER]
התקפה-6
הגנה-3
מהירות-1
[/SPOILER]
-
[quote=Vepor;1263853]
[B][U]Accelerator[/U][/B]
הזקן מגחך ואומר:"אני עובד אצלך,אני פה בגלל שאני שברתי את הרגל שלי אני לא בדיוק מעוניין לקום" מפלצת דו-קרב דומה לקוסם האפל רק צעיר יותר נכנס לחדר,הוא מחייך ואומר:"אדון סוליים אתה מרגיש יותר טוב?" הזקן שמתגלה בתור אדון סוליים אומר:"אני בסדר טורוקה,הילד הזה אומר שלואיס ווילר שלח אותו" טורוקה מחייך ואומר:"לואיס אהה,הוא עדיין מסתובב עם מפלצות הפסולת שלו,פעם היינו חברים טובים,בזמן שהוא גר פה,חבר טוב,אין פציעות אתה פשוט התמוטטת רק מאפיסת כוחות,אתה יכול ללכת אתה יודע".
[/quote]
"אה כן...אני מצטער על זה דרך אגב" אחייך לאדון סוליים ואקום על רגליי.
"אז...טורוקה" אמלמל, "למה אתה חושב שהוא שלח אותי לדבר איתך?" אשאל אותו בפליאה ואסרוק אותו, אתפלא לראות מפלצת דו קרב שבית חולים כלשהו נקרא על שמה.
-
[QUOTE=Vepor;1263997][B][U]Soul Taker[/U][/B]
*לא לכדת עדיין.
אתה מסתכל מסביב לשיח אבל לא רואה אף אחד,אמילי מתקרבת אליך ואומרת לך:"כדאי שתדע שהדוב בורח" אתה מסתובב ואתה באמת הדוב המשוריין נעלם,עננים שחורים מתחילים להופיע,אמילי מלמלת:"אל האפלה" ברק שחור פוגע באדמה ומופיעה [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Dark_Psycho_Eye"]עין פסיכית אפלה[/URL].
אמילי אומרת לך:"יצור צללים,אחד מהיצורים האפלים ביותר התעורר!".
הסטטים של [URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Dark_Psycho_Eye"][COLOR=#01428b]עין פסיכית אפלה[/COLOR][/URL]
[SPOILER]
התקפה-6
הגנה-3
מהירות-1
[/SPOILER][/QUOTE]
"שטויות אני מכסח אותו בשתי שניות!" אומר לאמילי ולאחר מכן אגיד ללטאה שלי:"קדימה-תשתמש בציפורני פלדה על המפלצת הזאת כדי שאלכוד אותה!"
-
[B][U]Accelerator
[/U][/B]טורוקה אומר לך:"אין לי שום מושג על מה הוא מדבר" אתה רואה שהוא טיפה מוטרד הוא אומר לך:"היציאה היא למטה,להתראות" הוא נעלם מהמקום בו הוא יצא,אתה מוצא דלת ויוצא ממנה,אתה רואה גרם מדרגות ארוך מאוד שבסופו יש דלת קטנה,אתה הולך צעד אחד והדלת פתאום לידך.
אתה יודע מהדלת ואתה רואה שאתה נמצא ליד סוג של שוק.
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
העין הפסיכית האפלה יורה סוג של קרן אפלה על אביר הארמגדון של אמילי,הוא מתקרב אל הלטאה,מניף את חרבו ומנסה לחסל את הלטאה שלך,אמילי אומרת לך:"העין הזו יוכלה להשתלט על היצורים שלנו,צריך להיזהר ממנו!".
-
[QUOTE]Soul Taker
העין הפסיכית האפלה יורה סוג של קרן אפלה על אביר הארמגדון של אמילי,הוא מתקרב אל הלטאה,מניף את חרבו ומנסה לחסל את הלטאה שלך,אמילי אומרת לך:"העין הזו יוכלה להשתלט על היצורים שלנו,צריך להיזהר ממנו!".[/QUOTE]
"תחזירי את האביר שלך למצב הקפסולה, מהר!" אומר לאמילי ולאחר מכן אומר ללוחם הלטאה שלי:"תתחמק מהחרב ותשתמש בציפורני פלדה על העין הפסיכית,תזהר אבל מהקרן!"
-
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
אמילי אומרת לך:"עד שנשמיד את העין הפסיכית האפלה אני לא יכולה להחזיר את האביר שלי זו אחת ההטבות של היכולת שלו,אבל הוא לא יכול לשלוט על שתי מפלצות בו זמנית והוא לא יכול להחליף שליטה,צאו חמשת הדרקונים שלי,קללת הדרקון,דרקון האור והצל,הקיסר גילדר,דרקון קומורי ודרקון המתכת הנדירה שאגות דרקון!" חמישה דרקונים יורים גלים כתומים שפוגעים בעין הפסיכית האפלה,אביר הארמגדון מגן על אדונו החדש ומחסל ארבעה דרקונים,נשארו בצד שלך ושל אמילי רק דרקון הקומורי והלטאה שלך מול העין הפסיכית ואביר הארמגדון.
-
[QUOTE=Vepor;1263986][B][U]Z.J.H[/U][/B]
אתה רואה מפלצת דו-קרב קטנה,שדומה לפיה קטנה עשוית להבות,היצור המוזר מסתכל עליך,אתה רואה שהוא עולה בלהבות והופך להיות סוג של שד דרקון עשוי להבות שדומה ל-Red Dragon Archfiend,אתה שומע קול שאומר לך:"רד-נובה הוא מפלצת מסוכנת ביותר,בצורת הפיה שלו וגם בצורת הדרקון שלו" אתה לא מזהה מאיפה מגיע הקול אך נראה שרד-נובה מעוניין בקרב.
[URL="http://yugioh.wikia.com/wiki/Red_Nova_(card"]Red_Nova[/URL]
[SPOILER]
התקפה-3
הגנה-5
מהירות-2
[/SPOILER]
[/QUOTE]
"אוקיי! אנחנו נעשה את זה!" אומר בחיוך זדוני ביותר "אקיקיוסו צא , תשתכפל ותשתמש בכדור צללים!"
-
[b][u]z.j.h[/u][/b]
*אתה יודע שלפי סדר התקופות הורוס בא קודם אחריו זאוס ורק אז יופיטר?
אקיקסיו משתכפל ויוצר עוד חמישה עשר כפילים שלו כול השישה עשר יורים כדורי צללים על רד-נובה הדרקון אך הוא מצליח להדוף בקלות את כול השישה עשר כדורי הצללים,הדרקון שואג וגורם לחמישה עשר הצללים להיעלם בלי שום בעיה,אתה רואה בן אדם רזה מאוד בעל גופייה לבנה בלי שרוולים ומכנסיים קצרים,אתה רואה שכול סנטימטר שאתה רואה מקועקע,האיש המסתורי מכוון את ידו השמאלית,חלק מהקעקועים שלו זוהרים,הדרקון חוזר להיות פיה קטנה בעלת כנפיים אדומות ומרהיבות.
-
[quote=Vepor;1264017][B][U]Accelerator[/U][/B]
טורוקה אומר לך:"אין לי שום מושג על מה הוא מדבר" אתה רואה שהוא טיפה מוטרד הוא אומר לך:"היציאה היא למטה,להתראות" הוא נעלם מהמקום בו הוא יצא,אתה מוצא דלת ויוצא ממנה,אתה רואה גרם מדרגות ארוך מאוד שבסופו יש דלת קטנה,אתה הולך צעד אחד והדלת פתאום לידך.
אתה יודע מהדלת ואתה רואה שאתה נמצא ליד סוג של שוק.
[/quote]
שריון מיזוג?!
~~~
"מוזר..." אמלמל ואזכר בטורוקה המוטרד, 'יכול להיות שהוא מסתיר משהו' אחשוב לעצמי.
"בכל מקרה, שמעתי שבכפר יש שריון מיזוג, אני חייב לקנות אחד כזה!" אקרא בנחישות ואלך אל השוק במטרה לקנות שריון זה.
-
[QUOTE=Vepor;1264045][B][U]Soul Taker[/U][/B]
אמילי אומרת לך:"עד שנשמיד את העין הפסיכית האפלה אני לא יכולה להחזיר את האביר שלי זו אחת ההטבות של היכולת שלו,אבל הוא לא יכול לשלוט על שתי מפלצות בו זמנית והוא לא יכול להחליף שליטה,צאו חמשת הדרקונים שלי,קללת הדרקון,דרקון האור והצל,הקיסר גילדר,דרקון קומורי ודרקון המתכת הנדירה שאגות דרקון!" חמישה דרקונים יורים גלים כתומים שפוגעים בעין הפסיכית האפלה,אביר הארמגדון מגן על אדונו החדש ומחסל ארבעה דרקונים,נשארו בצד שלך ושל אמילי רק דרקון הקומורי והלטאה שלך מול העין הפסיכית ואביר הארמגדון.[/QUOTE]
"קדימה לטאה-תתקוף את העין הפסיכית בציפורני פלדה!תזהר מהאביר!" אומר ללטאה ואסמן לאמילי שגם תתקוף.
-
[QUOTE=Vepor;1264296][b][u]z.j.h[/u][/b]
*אתה יודע שלפי סדר התקופות הורוס בא קודם אחריו זאוס ורק אז יופיטר?
אקיקסיו משתכפל ויוצר עוד חמישה עשר כפילים שלו כול השישה עשר יורים כדורי צללים על רד-נובה הדרקון אך הוא מצליח להדוף בקלות את כול השישה עשר כדורי הצללים,הדרקון שואג וגורם לחמישה עשר הצללים להיעלם בלי שום בעיה,אתה רואה בן אדם רזה מאוד בעל גופייה לבנה בלי שרוולים ומכנסיים קצרים,אתה רואה שכול סנטימטר שאתה רואה מקועקע,האיש המסתורי מכוון את ידו השמאלית,חלק מהקעקועים שלו זוהרים,הדרקון חוזר להיות פיה קטנה בעלת כנפיים אדומות ומרהיבות.[/QUOTE]
לא נכון, לפי המיתולוגיה היוונית האלים המצריים הם האלים היוונים בתחפושת מה שאומר שזה זאוס, אחר כך הורוס ואז יופיטר
~~~~~~~~~~~
"איך עשית את זה?!" אשאל את האדם בפליאה "מה אלו הקעקועים הזוהרים הללו?" אמשיך לשאול "אתה הבעלים שלו?"